:((

Läste på http://seldemi.blogg.se/ att Jelena (Justin och Selena) kanske är fake?!
Hon hade lagt ut en länk på en sida där nån hade gjort typ värsta utredningen, om dom var ihop eller inte.
Satt såklart och läste det, och jag vet inte om jag tror längre på att dom är ihop... :(
Fast vill göra det!

Läs om ni vill, här är länken; http://prettylittlebitches.wordpress.com/2011/04/23/jelena-exposed-the-timeline/

Fast det är väldigt mycket att läsa, och det är på engelska, så jag förstog inte allt, annars var det en på http://seldemi.blogg.se/ som hade kommenterat, och skrivit kort på svenska vad allt betydde, och hon hade skrivit såhär: 



Postat av: Z

för er som inte förstod, kan dra det lite kort.
tjejen/tjejerna som skrev inlägget antyder att selena aldrig lade märke till justin när han ännu inte fick sitt genombrott. På videon kan man se hur selena sitter på en stol under nyårsafton 09/10 medan justin sjunger OLLG till henne, men sättet hon kollade på honom var som om hon tyckte att han bara var ett litet barn. Hon ger honom inte någon " kärleksblick" utan bara tittar akward runt, man ser att det inte finns något där mellan de. Justin såg genuin ut som om han menade det, kanske hade han en crush på henne då? Men han gick runt och dementerade det vid radiointervjuer osv och sa att hon var söt men det inte fanns något mer.
I alla fall, grejen är att de bevisar hur selena drar nytta av justins kändisskap eftersom hon nu kommer sluta på disney, där 99% av hennes inkomst och fame kommer ifrån, och sättet hon helt "plötsligt" blev intresserad av honom och det var vid tidpunkten han hade sitt genombrott och blev en popsensation. De menar att det inte var ett sammanträffande utan bara ett smart pr-drag av selena. Sen kommer fler bevis på hur deras förhållande är falskt. Typ vid vantity fair festen när de kysstes i typ en sekund och justin hade öppna ögon och ännu värre han kollade på paparizzis och sedan tittar båda åt olika håll som om inget har hänt. Sedan deras semesterbilder som " läckte", grejen var att på fotona så gjorde de aldrig det man kan förvänta sig av ett par, man hittade inga bilder där de bara skrattade, snackade eller liksom betedde sig normalt, allt man fick var illa poserade bilder. Det känns som om de var falskt, som om de poserade för en tidning.
Jag kanske förklarar lite flummigt men huvudsaken är att man hittar solklara bevis/ fakta på att Jelena är falskt och ni som inte förstår kan bara titta på bilderna och videos så kan ni bedöma själva, bilderna och en del videos på justin och selena säger mycket det gäller bara att se deras ansiktsuttryck eller kroppspråk för man kan tolka mycket bara av att se det.

(det är inte jag som har skrivit det)




Buhuuhuhu, dom e juh så gulliga tsm, vill inte tro på det! ;((


Kommentarer
Postat av: Elli :)

jag tror faktist inte på det , :o



jag tycker iaf att dom passar sjuukt bra tsm ! <3

Jelena <3

2011-04-26 @ 19:52:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0