House

Har kommit hem från dansträningen precis, och det var fett kul!Roligare än jag trodde. Fast alla i gruppen var typ jätteduktiga, jag kände mig verkligen sämst xd Men aja, det är bara att köra på och öva så blir man väl bättre ! :)
Dansstilen är iallafall house, har aldrig tränat det förut, annars har jag bara dansat show/street. Så det är väl kul att testa ngt nytt! ;)
Nu är jag iallafall hemma, har bytt om till shorts och kör lite styrketräning´! 

 

Tisdag

Hej bloggen. Idag efter skolan så har jag och Emilia fottat lite snabbt. Vi får se om det blev några bra bilder, jag sg säkert jättemuppad ut på alla! Nu sitter jag iaf hemma, ska snart äta. Och om typ en timma har jag dans, det blir första dansen denhär terminen, för kunde inte komma förra veckan.


Skolan

Hejsan bloggen, idag hinner jag blogga på morgonen, var längesen jag hann det! Men ska gå till bussen nu när jag har avslutat dethär iblägget. Idag i skolan sa har jag svenska kp, sen efter lunch så blir det idrott. Vi skulle dansa nån konstig pardans på idrotten, kommer inte ihåg vad den hette, men haha fett pinsamt! xd

Nu måste jag dra, puss!



Haha, en kort video på typ 5 sekunder från förra veckan på idrotten, då hade vi gymnastik och jag klarade at göra frivolt!:D *stolt!*

Tråkiiiiig!

Sitter här och har grymt tråkigt.. Skulle egentligen ha vart på träning nu men den blev visst inställd! Prutt, jag var fett sugen på att träna ju :( I skolan idag gjorde jag pp, hahah han inte klart med provet så då skulle jag få göra klart det efter lunch. SÅ fick sitta i No-salen då, heeeelt alone, HHAHHAAH! Var typ hämskt, frågade om några kompisar kunde sitta där med mig men nej, det gick visst inte. Men det var fett läskigt att sitta där ensam, kunde inte koncentrara mig på provet, hann inte klart då heller, har typ 10 uppgifter kvar kanske...
Aja, på bilden här neranför ser ni hur mitt hår ser ut nu, inte jättemkt skillnad tycker jag efter att jag tonade det, lite mörkare kanske och lite rödare.

Aja, säger gonatt nu för orkar inte blogga nå mer ikväll. Ska förresten kanske lägga mig tidigt ikväll, typ vid 9. För är sjukt trött, och sen kanske jag inte är lika morgontrött imorgonbitti då? :) Kram!


Färgat håret !




Tjo alla fina!
Har precis färgat håret, eller tonat heter det. Narin och Tilda var här och hjälpte mig, tack tjejer! Fast den lilla utväxten jag hade blev typ röd. Fast det gör inget, det är fett tufft med rött hår. Fast resten av håret vet jag inte hur det ser ut, för det är blött nu, kommer ju bli en annurlunda färg sen när det har torkat. Fast tror inte det kommer vara så jättemycket skillnad mot vad det var innan, fast det kanske blir lite åt det rödare hållet typ. Men det är bra, för då borde jag inte ha något ''råttfärgat'! :) Men vi var fett flummiga när vi färga, kom på något konstigt ord som vi halft låg på golvet och skratta åt. Sen när Narin skulle skölja ur färgen så garva hon så mycket så sprutade vatten överallt typ. Haha, och Tilda tappade bort sin mobil, och hon åkte hem utan den. Ska väl leta etfer den nu, eller hon skojade säkert bara, hon kanske har den? xd

Haha aja puss, bloggar lite senare när jag vet hur mitt hår ser ut! ;) <3

Bytte header

Bytte till min ''gamla'' header, för den som jag hade förut var ganska tråkig. Fast den header som jag har nu är ju rätt så somrig, och nu är det ju vinter, haha ... Men den är bättre än den andra tycker jag! Den är tillfällig och jag har den tills jag fixar några bra bilder att ha i en ny header.



Vem gillar jag mest?

Fick en kommentar som jag tängte svara på;    

         feliciia
om PluggarN:

Vilka gillaru mest , 1D eller JB?
och du måste välja nån ;)


Haha Gud vad jag hatar den frågan! Folk frågar mig dendär frågan ofta. Och egentligen tycker jag det inte att det spelar så mycket roll vilka jag gillar mest, huvudsaken är väl att jag gillar dom lixom ;)
Men okejj, ska försöka svara bra på frågan. Båda One Direction och Justin Bieber är ju lixom sjukt bra artister/band. Dom sjunger helt fantastiskt fint, och dom är så grymt snygga osv.
Men jag gillar nog Justin lite mer. han ger mig lixom hopp, och han berättar ju alltid till oss fans ''Never say never'' ''Dream big'' ''Never give up your dreams'' ''Believe'' osv. Och asså aa, ni fattar säkert inte om ni inte är beliebers, och det är svårt att förklara, haha ;) Men dom flesta verkar tro att det typ bara är massa skrikande småtjejer som gillar han, och att vi bara gillar han för att han kan sjunga och är snygg typ. Men vi gillar han för mycket mer än så. Kolla på hans film, Never say never så kanske ni fattar :)
Men gillar One Direction så obeskrivlikt mycket också, dom gör mig alltid så glad och alltid på bra humör lixom! :D

Skulle kunna skriva en hel bok om hur mycket jag älskar One Direction och Justin Bieber, men det har jag inte tid med just nu, och tror inte ni skulle orka läsa det, så avslutar dethär inlägget nu, puss <3




PluggarN

Hej alla mina fina läsare. Sitter i mitt rum justin nu och pluggar! För tängte typ göra projektprov imorgon i matte, steg 15! I min skola så får vi typ göra dom proven när vi vill, så egentligen skulle ju jag kunna vänta till typ på fredag. Men annars kommer jag bara skuta upp det jättelänge tror jag, så jag ska nog göra provet imorrn istället så jag får det gjort! Fast grejen är den att jag inte vet om jag kan allt.... Haha, men vi får hoppas på att det går bra, håller ju på att plugga just nu och repeterar lite!



Haha, alltid när jag pluggar så sitter jag och skriver Justin Bieber överallt, ups. Haha men kan bara inte sluta tänka på han ♥


Härligt




Yää, älskar när man vaknade imorse och så sken solen där ute! Man blev lixom på bra humör. Fast sen blev man på lite sämre humör när man kom på att man måste plugga. Hahah, åhh orkar inte ! Aja puss <3


(Det här inlägget skulle igentligen puplicerats för några timmar sen, fast glömde visst att puplicera dårå.... )

Kvällen



Ikväll kom min mormor och morfar och hälsade på och åt middag. För min pappa fyllde år igår så vi skulle fira han lite. Men vi åt iaf tårta, sen kollade vi typ på lite bilder, bl.a bilder från i somras när vi va i Norge och hälsade på släkten där. Och kolla på bilden här ovanför, haha den är tagen typ 3 på natten. Seriöst, fett ljust! Men dom har midnattssol i Norge typ. Tänk om de skulle kunna vara så ljust nu (: Seriöst, vintern blir typ så mycket tråkigare bara för att det är så mörkt, om det skulle vara ljusare så skulle man inte bli lika deppig lixom!

My hair







Nu har jag inte plattat håret på nästan två veckor! :D Och jag har märkt lite skillnad, det är inte riktigt lika slitet faktist. Fast det är ju fortfarande slitet... :( Men ska nog fortsätta att inte platta håret något. Eller jag kan ju göra det ibland men inte varje dag som jag gjorde förut, då kunde det kännas ibland som typ ståltråd...


HAHAAH!



Haha, fett skön tjej ju!

Kaoz!

Haha känner att mitt rum är sjukt kaos just nu! Lovade mamma att städa så får väl göra det... Ligger typ kläder över hela golvet ocg blääää! Haha, kan inte alla kläder bara hamna i garderoben istället för på golvet hela tiden!? ;) Haha, känner att jag ska sluta lägga kläder på golvet, dom blir ju bara äckliga, man går ju typ och trampar på dom... Haha, nejjmen nu ska jag väl börja städa då istället för att blogga, får se hur lång tid det tar att städa för att det är pinsamt stökigt xd Men bloggar senare, puss! <3



Världens finaste! <3 Vet ni, tror han är i Frankrike nu, eller påväg eller nåt, omg då kommer jag vara typ 187 mil från honom! (kollade på google maps) Haha, fast det är ganska långt... :( Men ändå närmare än när han är i Usa såklart! (a)

Godmorgon



Godmorgon bloggen, sovit gott? :) Det har jag iallafall. Vaknade för kanske en timma sen och har precis satt upp några affisher på väggarna. Har tidigare haft några affisher i min väska, för har fått av kompisar i skolan. Och då har jag tagit fram dom när jag ska plugga, för då går det bättre att konsentrera sig. (eller kanske tvärt om, koncentrerar mig nog bara på dom, haha) Fast nu har affisherna blivit lite skrynkliga och så, så satte upp dom på väggen nu ist för dom skulle säkert blivit förstörda annars i skolan...

Aja på bilderna där uppe ser ni osminkade jag, och min lilla ''1D-vägg'' hihi. Fast har bara 6 affisher på dom.... Fast sen har jag också en liten bild inramad med deras autografer på (den är mycket värd) Och en bild Nea har ritat på mig och Niall. Sen har jag en tidningsartikel från när dom hade vart i Sverige, har den där så jag aldrig ska glömma den dan, för det var typ en av dom bästa dagarna i mitt liv! Juste, har ett armband på väggen också från den dagen.


Men nån som har en 1D affish och skulle vilja ge den till mig? :D Haha, har ju runt 55 bilder på Justin Bieber, skulle gärna vilja ha lika många på One Direction!

Nu är det helg woop woop!

Kom hem från skolan för ett tag sen! Prutt, känner att jag borde plugga lite matte i helgen eftersom jag tror jag ska ha PP på måndag.. Aja idag skulle jag egentligen åkt till stan med Narin Felix och Linus, men det blev inget med det. Åkte hem istället, och har suttit och hängt framför datan ett tag nu ;)


Blondie












Haha, där fick ni se massor av gamla egopic's som är från i somras/höstas när jag fortfarande va blond. Saknar kanske lite, men vill inte bli blond igen än! Det är ju min naturliga hårfärg, innan hade jag ju aldrig färgat det, och jag tycker det är finast om man har sin naturliga hårfärg lixom, men jag trivs också i brunt! Fast den bruna jag har nu är ju lite råttfärgad, men ska färga om snart! Men sen kanske i April, d ska jag senast bli blond igen tycker jag!
Vad tycker ni ? :)

Vart hos Amanda

Idag efter skolan drog jag, Linnea och Narin hem till Amanda, vi skulle typ baka havrebollar, fast jag hjälpte inte till så mycket, och det var typ dom äckligste havrebollarna jag ätit xd (Förlåt Narin♥) Haha, men dom smakade typ kaffe, och mosade havregryn med lite kakao och socker emellan typ. Nä, ska inte klaga nu! ;)
Sen när vi va klara så skulle Linnea hem, då gick vi med Narin till hennes buss och snackade lite. När hon gått på bussen så jag vi hem till Amanda igen medans vi snackade, jag hämtade min väska sen gick vi till en annan busshållplats och jjag åkte hem ;)

Bloggade förresten hos Amanda men det inlägget kom aldrig upp ju! Dåligt, aja här kommer några bilder från idag .






Bostad sökes, wtf?



Har ni hört detdär om att One Direction söker lägenhetm som nrj pratar om?xd
Börjar tro att det kanske är sant nu, först trodde jag inte på det för dom driver ju rätt så mkt me folk på nrj, och om ni läser på bilden, verkar inte spec seriöst ju? Men det kan ju va sant, för att dom ska ju komma till Sverige, bland annat när dom ska spela in sin  nästa skiva, och då måste dom ju ha någonstans att bo, visst? ;) IHHHHHH, AMAJGAD! Förlåt. Haha, men hoppas verkligen inte att det här är driv, för då kommer jag verkligen hata Nrj, kommer sluta lyssna på dom isf. Men 1D hade ju typ pratat typ innan deras låt spelades i nrj och så sa dom typ att dom sökte lägenhet, fast jag har inte själv hört det själv,, en kompis sa det. Men hoppas verkligen att dom ska ha en lägehet här i Sverige, för isf betyder ju det att dom ska va här mycket, annars skulle dom ju bara bo på hotel ju!

Ohmajgad :')

Mi amor ♥



Hihi, har fastnat totalt för denhär låten, så fin! Jag och Mathiz går typ och sjunger den hela tiden i skolan! ;)
Vissa folk tycker han låter som Justin Bieber, eller som han lät innan han kom in i målbrottet. Men det tycker inte jag, eller jolite likt ibland kanske! :) Vad tycker ni? :) Men jag tycker iallafall han har asgullig röst, hihi :D

Ont i halsen

Jävla fitthals, har ont i halsen nu igen... Orkar inte! Ska inte gå på träningen då, för vill inte bli förskyld eller så.
Skolan idag var inte jättekul, vi slapp ha Engelska kp idag, för vi skulle plugga kurs istället. Och blev typ klar med kursen! Fast vi skulle typ göra ett land, så skulle man skriva hur demokratin i landet var eller nåt. Haha, jag och Angela gjorde ett ''Bieberland'' , man hamnar typ i fängelse om man hatar Justin Bieber om man bor där osv, haha xd
Men vi skulle visst få betyg på dedär, (ups) så vi får se hur det går... xd



Tröttchey


Har kommit hem från skolan nu precis. Var inte så farligt som jag hade trott, vi hade typ Engelska, Nolabb och SO föreläsning. Helt okej var det, men ändå. Seriöst, man kan ju inte va i skolan typ till halv nio på kvällen! -.- Jobbiigt!

Aja, pusshej! <3








Tillbaka till skolan.



-Två slumpade bilder från idag.


Suck, måste tillbaka tilll skolan snart, måste bara äta först. Vi har typ öppet hus, så vi måste vara i skolan och ha lektioner och föreläsningar och sånt, jag lovar, jag kommer somna! Fett tråkigt! -.-
Slutar iallafall halv 9, tror inte jag orkar blogga när jag kommer hem, funderar på att lägga mig tidigt ikväll kanske..? :)

Aja nu måste jag skynda mig, kram! <3

Hollister ♥

  

Nu har jag köpt mitt första plagg på hollister, hihi ;)
Har vart där flera gånger men har lixom aldrig blivit av att jag köpt något eftersom det är så dyrt! Köpte iallafall en typ stickad kofta, supermysig! Den kostade 379:- trodde jag inte skulle ha råd, för jag hade 370:- men hittade som tur va en 10a i fickan! ;)


Träning


 Kom hem från träning i vendelsömalmsgropen för en stund sen. Älskar att träna där, det är fett mysigt, haha :D
Fast just nu så är det typ 15 cm snö över hela planen, så man halkar hela tiden. Haha fast det är kul xdd
Aja nu när jag kom hem sså har jag gjort situps och armhävningar och sånt. Har gjort 80 situps, ska göra 20 till lite snabbt, sen hoppar jag in i dushen! Tror inte jag orkar blogga något mer ikväll, så kram och gonatt! ;)


Hårfärg



Nu har jag köpt hårfärg. Eller toning är det iofs ;) Men mitt hår just nu ser iallafall hämskt ut! Vet inte riktigt hur råttfärgat ser ut, men tror det är typ råttfärgat! Det är iallafall typ ljusbrunt med en grön/grå ton typ i det. Inte fint!
Fast det ser olika ut på bild än i verkligheten!
Aja, egentligen skulle jag färga håret imorrn, men det tyckte inte mamma. Ska övertala henne för orkar inte med råttfärgat hår längre! ;)

Måndag


Hejsan folket. Idag har jag fotbollsträning, taggad!
Kom iallafall hem från centrum för en stund sen, var det med Narin. Och imorrn kommer vi ha öppet hus i skolan typ, på kvällen. SÅ vi måste vara i skolan på kvällen, typ 18:30-20:30! Suck, vi kommer ha typ föreläsningar och sånt, lovar kommer somna! Haha! ;) NU ska jag äta nåt för är hungrig, uppdaterar mer snart!







aflkdjshfsafkjljsak världens bästas syster <3333333

http://kanelochsocker.tumblr.com/


kolla in, ! <3333333333333333333333333333333333333333

David Rodriguez♥










Har precis hittat en av världens snyggaste killar ♥ Hihih, ni måste ju erkänna att han är grymt snygg, visst!? Annars har ni dålig smak, haha! ;) ♥ Fast dock så är det inte han som sjunger i videon :( ♥
I love David Rodriguez♥

Before I die



   


    

     Tumblr_lu3ypqg7ly1qj3iv8_large


    


    


   


   


   


   

       



- Aaa, det alla Beliebers drömmer om, antar jag? :)
Men åhh, snacka om att jag skulle dö lycklig om jag bara fick göra en liten sak av dom här bilderna. Tänk, seriöst, gå på hans konsär omg.  Eller träffa honom omfg. Nu börjar jag gråta, aja Never say never, det kan hända!

 


Header


Är sugen på ny header och design! Just nu har jag en sån där tråkig header med lite egobilder. Vill ha en header med lite finare bilder, asså typ ''modellbilder'' eller aa ni fattar, ska fråga nån kompis som har systemkamera om vi kan fotta lite utomhus någon gång.








HAHAHA, några gamla headers jag hittade, dom högst upp är typ 1-2 år gamla xddd  Fast den som är ovanför här gillar jag jättemycket, hade den typ i somras och höstas,den var mycket finare än den jag har nu, varför tog jag bort den för? -.-


Snö ♥





    



Hihi, imorse blev jag glad när man vaknade och det var helt vitt ute!
Fast det verkar vara många som inte gillar snön, men aplla klaga, nu är det ju vinter, och då hör snön till lixom! Fast bara den smälter i tid, så det inte blir som förra året, då var det ju typ snö hela våren också! Kommer ihåg att det snöade i Maj då på alla blommor, haha xd
Var ute och fotade lite snabbt, inte jättebra bilder, men aja min kamera är inte den bästa heller.
Blev iallafall grymt sugen på att åka pulka, haha! Har varit fett tråkig dom senaste åren och inte gjort det, men seriöst, man borde ju göra det nån dag, haha! ;)





En snorunges livshistoria - av Therese Ekman

Jag har ju då haft äran att leva med denna skitunge i över tretton år, så jag tänkte att ni bloggläsare skulle få se hur hennes liv såg ut innan hon började blogga.



På simskola... duktig flicka



Sitter och posar lite sådär... yää



derp



Pfft... tror att hon är något



Är jag inte sööööööt?

Nej johanna, det är du inte.




Nu då??????



sittin' on da toilet



Hennes enda vän. Och inte ens han tyckte om henne, sålde henne som slav i thailand




NU DÅ?!?!??!?




i'm sexy and I know it unzunuznzunz





Jaa, har har ni då hela hennes liv. Från det att hon föddes ut från trampolinen till att hon gick vilse i de norska skogarna. Snippsnappslut så va sagan slut.


Update; Det var min syrra som gjorde det här inlägget som ni kansek förstog... Hahah, vet inte varför jag lät henne läggga ut domhär bilderna, men aja, men ska väl bjuda på sig själv och alla har ju varit små, visst? ;)

Nu ska jag plugga!



Snodde bilden från Angelas blogg, det var igår när vi pluggade med vårt ''bieberland''
Aja, nu tängte jag plugga lite matte, ska vara klart med steg 15 snart, så det är bara attt börja plugga!;)

Situps !

Thihih, nu tängte jag vara duktig och göra lite situps! Gjorde en status på fb ''för varje som gillar så gör jag 10 situps'' och gjorde lite situps igårkväll, så nu har jag typ 270 kvar tror jag! :) Ska träna lite nu dårå, ska få fett vältränat mage till sommarn! Vill ha lite magrutor, fast inte mycket, men bara så man ser lite när man spänner! ;) För tycker inte magrutor är jättesnyggt på tjejer, men man vill ju ändå ha magmuskler, visst!
Haha, puss !


Suddig bild från i höstas när jag var i Spanien! ;)

Tävla om en IPHONE 4s!



Är med och tävlar på http://modellinglove.blogg.se om en Iphone 4s. Klicka på bilden och var med och tävla du med!


Åhh herre!




Herregud, har precis sett Fredagkväll med Malin på svtb, eller har kollat på den på svtplay några gånger nu, hihi!
Men seriöst! AMAAAAJGAAAD! Okejj, ni fattar inte hur glad jag är! OmgOmgOmgOmg! *andas* Men seriöst, klicka på bilden för att kolla, fast det var väldigt kort, typ bara 10 minuter :( Men det var ändå underbart! ♥ Trodde verkligen inte dom kunde så mycket om Sverige, eller Niall verkade kunna mycket om Sverige! :D
Men åhh seriöst! <3 Är så jävla glad! Ni fattar inte! Dom älskar Sverige, och svenska fans, IHHHHHHHHHHHHHH!

Och juste, vet ni vad jag kom på när jag sett klart programmet!? JAG HAR FAN VART MED I SAMMA TV PROGRAM SOM DOM JU! JAG HAR VART MED I SAMMA TV-PROGRAM SOM ONE DIRECTION! ♥ herre, nu håller jag på att börja gråta. Men jag var ju med när jag träffade Maria Montazami, för då filmade ju dom henne, när vi skulle ta kort med henne typ :)

Iallafall, jag är sjukt glad nu, ska smälta det jag just settt nu, och juste, vet ni vad jag också såg nysss!?!?!??!?



IHHHHH, OKEJJ SKA AVSLUTA DETHÄR INLÄGGET NU, PUSS! <3

Stan

Idag stannade jag i skolan och hade ph, Narin väntade på mig sen tog vi bussen till Gullmars och åkte sen till nåt konstigt ställe där Nigma bor, och mötte henne där :) Sen åkte vi in till stan, fast vi var inte där spec länge, Narin köpte typ en klänning, sen åt vi på donken, efter det åkte vi hem typ? Eller jag kte hem till mig och dom till Narin, Nigma skulle slagga hos Narin, får se jag kanske oxå gör det, ska fråga mamma när hon kommer hem :)

Kram :)


Fredagkväll med Malin!

MHIHIHIHI, taggar till 19:40, då ska One Direction vara med i Fredakväll med Malin! :D Det är ett program på barnkanalen. Nu sitter jag iallafall och läser en intervju med killarna i en tidning. Blir alltid så stolt över att jag är svensk när 1D säger typ att dom älskar sverige, då blir jag sjukt glad! Aja, onödigt inlägg ska fortsätta läsa nu, bloggar senare om vad jag har gjort idag.


Plattångspaus!

Har bestämt mig för att ta en paus från plattången nu i några veckor, kanske typ i en månad. Eller jag kan väl platta då och då, men inte varenda dag. För seriöst, mitt hår är så jävla slitet, kom att tänka på att det kändes som typ ståltråds-hår eller nåt, kanske hästhår typ, haha. Så nu ska jag göra något åt saken och lägga plattången på hyllan ett tag!




På bilden till höger ser ni  ju då hur mitt hår ser ut när det inte är plattat. Det kanske är ganska okej, förutom att det korvar sig så konstigt, haha! Fast det ser ännu värre ut om jag inte har flätor när jag sover på natten. För om man har flätor så blir det (enligt mig) finare lockar, då blir dom lixom mycket jämnare ;)

Men ska försöka sluta platta det i kanske en månad, sen får vi se om det blivit någon skillnad! :)

Smile



Hihi, nu är jag glad! Och grymt taggad till vecka 29 i sommar. Känner på mig att det kommer bli sommarlovets roligste vecka, eller en av dom roligaste iaf :) Längtar! Det är vecka 3 nu tror jag... Fuck, 26 veckor kvar! (Om jag räknade rätt)
Nån som kan gissa vad jag ska göra då? ;)

19 Januari



Två bilder på hur jag såg ut idag. Skolan var fett tråkig idag. Vi hade massor av föreläsningar och seminarer eller vad det nu va, tråkigt var det, vi hade knappt nån ledig tid där vi får göra vad vi vill alls :(
Aja efter skolan hade jag tänkt att åka hem och plugga, men Narin och Tilda försökte övertala mig att följa med dom hem till Narin, Narin sa att jag fick sminka henne hur jag ville, och lägga ut bilden var jag ville, men sen fick jag inte ens det!? :O Sen så sa hon att hon skulle slänga sig i snön i bikini om jag följde med, och det gjorde hon, ahah :D
Fast var iallfall inte där så länge, kom hem typ halv fem, fast först väntade jag på bussen med Tilda en stund, så hon inte behövde sitta ensam :)

Aja, kram!

HAHAHAHAH!



Hhahaha, Narin slänge sig i snön i bikini idag! Hon sa att hon skulle göra det om jag följde med hon och Tilda hem till henne, så klart jag följde med! Hihi, fast det var askallt fast jag stog bredvid och tog kort. Mina fötter frös ihjäl, haha! Så det var tur att inte jag slängde mig i snön, skulle dött! ;s
Fast jag vill göra det änd, nån annan gång när det är djup snö, då är det mycket roligare! :D


One Direction ♥



Hihi, vet att jag har lagt ut den här videon förut, men var tvungen! Seriöst, kollar på den här videon 24/7 ! Är så stolt över dom, den släpptes i Fredags och den har redan fått 5 188 630 visningar! Hihi, hälften av dom är mina visningar typ! ;)

Hihi, men det går inte att beskriva hur mýcket jag älskar dom här 5 killarna !
Seriöst, dom är så jävla sköna och roliga, bjuder alltid på sig själva! Sen är dom obeskrivligt snygga, söta, heta, underbara! ♥ Och dom sjunger sjukt fint också och aa, glömde säkert massa saker nu, men det går inte att beskriva killarna på så få ord, hhih :D

Men får typ rysningar när jag ser på den här videon, sitter och ler fånigt för mig själv hela tiden, eller så börjar jag gråta, eller sså sitter jag bara och asgarvar för att dom är så otroligt sköna. Hihi, seriöst, Harry i början när han sjunger ''Shot me out of the sky'' HHAHA, så sjukt underbar!
Sen vid 0:47 i videon så har Harry ett paraply, och Niall har solglasögon, fast det varken regnar eller är sol, hihih jag dör ! Och ser ni allas söta miner dom gör i videon eller, ? *____*


Okejj, nu ska jag tänka på nåt annat än domhär underbara killarna! Kanske ska tänka på Justin Bieber istället ? (A) Nej, då kommer jag antagligen bara bryta ihop och börja gråta, och är inte på gråthumör nu! xd

Thailand! <3

Hihi, nu har mamma och pappa bokat Thailand, till nästa vinter! 3 veckor blir det, först ska vi väl va lite på Koh Lanta som vanligt, sen tror jag vi kommer va i Phuket också, och hoppas vi kommer åka till en liten ''paradis-ö'' också, eller vad man ska säga, :D
Och innan vi åker hem kommer vi vara några dar i Bankok, först hade vi tänkt att åka till Kina, vi var ju där för några år sen och det var asnajs och billig shopping där, fast det kommer det ju vara i Bankok också. Men i Peking så kunde man köpa typ Canada Goose jackor,  Uggs och såna vinter saker typ, för det var ju kallt i Peking. Men tror det kommer vara awesome shopping i Bankok också, och var ju några år sen jag var där så det kommer bli najs :D



En bild från andra gångenjag var i Thailand, haha vilken plutt jag var då! xd ( Jag är den med blå bikini, armpuffar, och cyklop, hahaha! )


Någon annan gång jag var i Thailand, tror det var i Bankok, men var tvungen att lägga ut bilden, för kolla DET ÄR EN HAJ I BAKRUNDEN! :D



HAHHAHA, seriöst, ofta jag vgade ha en apa i knät!? xd



Senaste gången jag var i Thailnd, för ett år sen :)

Har suttit och kollat igenom massor av gamla Thailands bilder, och har räknat ut att jag vart där 7 gånger! :D  Men blev iaf riktigt sugen på att åka dit igen nu när jag kollade på bilderna!
Fast får ju vänta ett helt år typ... .( Fan!

Outfit



Mössan kommer från stadium, tröjan från JC och jeansen är köpte på bikbok. :)

Hello!




Några egobilder jag tog förut idag. På den bilden längst ner till vänster ser mitt hår rätt så mörkt ut, det är ljusare i vekrligheten, men skulle vilja ha den hårfärgen :).

Juste, är med och tävlar på www.shmss.blogg.se , va med du ocså och tävla! :)

Te



Kom hem från skolan för lite mer än en timma sen. När jag kom hem tog jag iallafall en kopp med te och en macka. Har ont i halsen så då är det grymt gott med te, när det blir sdär varmt i halsen! Nu har jaag suttit framför datan en stund, och kom på attt jag borde blogga. Hade fett dålig statestik igår, men ska bli bättre på att uppdatera. Kram!

Skrubba




Tre bilder från idag när vi va påväg till våran gympahall i skrubba där vi har idrott. Asså min skola har ingen egen gympahall typ, så vi får gå i typ 20 min eller ta bussen och sen gå typ vid en kyrkogård. För gympahallen ligger typ bredvid strandkyrkogården. Och gympahallen där är grymt sunkig! Och sjukt liten. Haha, hatar Skrubba! xd Men vi va ju iallafall där idag, var terminens första idrott, och vi hade gymnastik. Vi gjorde typ massor av farliga övningar och det var folk som nästan dog, ahha lovar!
Men vi gjorde typ massor av saker som hade med att stå på händer, på ett ställe så skulle vi hoppa på en trampett, sen ha händerna på en hög plint,sen skulle man hoppa och ta sats och stå på händer på plinten. (Fast det var en vägg bakom) Men iaf, jag har gått på gymnastik förut, och jag skulle testa den, och jag tog typ jättemycket fart och ställde mig på händer, men det var nog för mkt fart för jag typ flög in i väggen, sen nästa sekund låg jag i en hög på golvet, ahhaha! Hade typ ramlat ner och snurrat runt eller nåt xd Seriöst sjuk övning. Det gick bra med mig, det gjorde inte ett dugg ont, stog bara och asgarvade åt mig själv. Men det var typ folk som testade dedär, som typ inte kan stå på händer, seriöst. Haha, nån kunde fan ha brytigt nacken, eller en arm eller nåt, hahah!

Och fick ju grymt ont i huvet idag när jag kom hem, kom på att det kanske var för att jag ramlade ner från plinten då eller nåt, xd


Huvudverk

Blää, när jag kom hem från skolan idag så hade jag riktigt ont i huvet. Fuck. La mig iallafall på soffan och glodde på TV, sen har jag tagit en huvudverkstablett men kan inte säga att den hjälpte... -.-
Aja tråkigt inlägg, bloggar kanske senare om jag orkar va inne på datan, puss <3


Tränat

Har tränat nu, först hade jag fotbollsträning i lite mer än en timma. Fast det var rätt kallt, fast ändå varmt eftersom vi sprang, haha. Men det var fett jobbigt, känner att jag borde bättra på min kondition lite. Sen när jag hade jag kommit hem från träningen så har jag gjort armhävningar, situps, 90 grader osv, duktig chey!
Nu ska jag hoppas in i dushen, sen blir det lite tv, och efter så blir det gonatt för mig, pusshej! <3
 

Bjuder på tv apfula bilder, orkade inte ta mer än två bilder haha orkade inte ta om tills dom blev okej ;)

Q/A


Det har vart några som frågat om vart jag köpt linnet jag hade i Lördags, så kör en svar på tal på den!



  



E
om ¨Dålig uppdatering!:
Var har du köpt linnet? sjukt fint:D



Svar; Jag sydde linnet i syslöjden i min förra skola när jag gick i femman typ. Så det går tyvärr inte att köpa :( Men tack förresten :)
   
     

Gitarr

Idag efter skolan så drog jag och Narin hem till mig och hämtade min gitarr och sån där stämmare. Sen tog vi bussen hem till henne för hon har fått en gitarr. Så jag stämde hennes gitarr och lärde henne att spela en låt och några ackord. Fast var inte där så länge, var tvungen att åka hem eftersom jag har träning om en stund. Så nu tängte jag äta!



Älskar dej ♥ (Igga mig på bilden btw)

¨Dålig uppdatering!

Hejsan, sry för dålig uoppdatering!
Igår var jag först med Tilda och Narin, efter drog vi hem till Johanna för hon hade tjejmiddag! Superkul, vi åt tacos, snackade osv. Sen var det folk som åt kanel och massa annat äckligt, ahahaha! Och vi drog ut i snön lite och så. Kul kväll var det iaf! Sen vid halv 12 slutade det typ, jag och Narin fick skjuts hem sen slaggade hon här. Vi såg filmen Jag saknar dig, tycker den var askonstig, haha! Fast ändåbra och sorglig, men den var sämre en vad jag hade tängt mig!
Vi vaknade lite efter tolv idag, och Narin åkte hem typ direkt. Idag måste jag göra klart allt plugg vi hade på hemstudiedagarna, så ska stänga av datan snart!


min mobil

Hihi har fixat min mobil nu. Först hade jag bara massor av blingbling utspitt. Men nu har jag gjort så det står JB 1D ! Passar mig :D

Next; dushen



Haha, bjuder på en osminkad bild från nyss.
Har precis vaknat och ätit frukost.
Ska iaf hoppa in i dushen nu och ta mig en skön dush. Efter det ska jag fixa mig lite, sen drar jag till Tilda!

Kram!


<3






Åherre, tror inte ni fatta hur mycket jag grät nu när jag läste detdär.... Inte jag som har skrivit den, hittade den här) Men seriöst är kletig av tårar över hela ansiktet och halsen. Men aa, vet inte om ni som inte är beliebers fattar dethär. Seriöst, om ni läser texten där uppe, det är precis som jag. Och jag kan inte fatta att jag kanske en dag kommer få uppleva att han dör. :'( (hoppas jag dör innan) Okejj, men seriöst, när jag tänker efter så blir nog inte min framtid som jag tängt mig, kommer inte bli Justins fru... Men det var denhär killen som gav mig allt hopp, det var han som lärde mig att drömmar kan bli sanna, och never say never. Och aa, i will never say never, kommer aldrig ge upp hoppet om att en dag få träffa han, eller se han, eller nånting. Okej fan, klarar typ inte av att skriva mer nu, det droppar ner massor av tårar på tangent bordet... Ska lägga mig i min säng nu och gråta en stund över min ängel. <3
(Okejj, och ni som inte fattar dethär, ni behöver inte bry er eller skratta åt mig, hejdå <3

.

Hejsan bloggen! Sitter just nu och chattar och messar med lite folk. Hahaha, blir lite stressad för har lite plugg kvar att göra som jag skulle gjort på hemstudiedagarna.
Imorrn ska jag åka till Tilda klockan ett tror jag, egentligen skulle jag åkt med Narin typ kl 20 över 11 tror jag, men det orkar inte jag. Måste iallafall välja kläder till imorrn, för på kvällen imorrn så blir det fezt hos bästa tjejen ! :D
Har iallafall ingen aning om vad jag ska ha på mig, fuck :(



Haha, bevis på att jag behöver nya kläder, seriöst. Dagens outfit; kofta, linne, och jeans, fett tråkig klädstil jag har känner jag...

Dagens köp



Köpte en egonbrynspenna på hm idag i Farsta centrum. Sen åkte jag ju till Maxi med mamma, och det fanns ett par vanliga svarta leggins där, så jag tängte varför inte? Måste verkligen ha ett par vanliga leggins eftersom dom som jag har är det värsta hålet i, så dom går inte att använda. Haha, men känns lite mobbat att köpa kläder på icamaxi, det är ju lixom en mataffär, haha men det gör inget ;)


*_*



fjgbdbcnhbkzd, dog nyss!

Fredag den 13






Har n haft någon otur idag då? Det är ju Fredagen den 13 som ni säkert har missat. Haha, nejmen idag så drog jag med Tilda och Narin in till stan. Fast vi var inte där så länge. Jag köpte en sak, sen tog vi tunnelbanan till Farsta och var där en stund, åt på donken typ, sen var vi med Narins kompis Akam. Sen vis halv tre så kom mamma och hämtade mig och vi åkte till skolan och hade utväcklingssamtal. Gick bra, vi satte upp ml för terminen och jag har fett höga mål, haha. Om jag klarar av mina mål så kommer jag bli brymt glad!
Iallafall efter så skulle mamma åka och handla på Maxi, satt jag följde med. Nu sitter jag här vid datan iallafall och ska snart vara snäll och hjälpa till med maten! :)

Kram

Gomorron Gomorron!

Hejhej, vi har hemstudiedag idag igen. Fast jag är tyyyyyp klar med allt plugg! ;)
Slaggade iallafall hos Narin inatt,  Tilda är också här. Vi ska iallafall in till stan idag. Sen efter åker jag till skolan, för ska ha utvecklingssamtal... Haha, får se hur den här dan går, är ju Fredag den 13! Fast tror inte det brukar hända något speciellt för mig på såna här dagar ;)

Haha, aja!



Haha, morgontrött! ;s

Hejhej!

Nu sitter jag och Tilda uppe hemma hos Narin, hon själv ligger och sover. Vi har iallafall fixat min mobil lite fint nyss! :D Sorry för dålif uppdatering idag förrsten, höhö. Men jag har faktist vart fett duktig idag jag och Narin har puggat massor och gjort nån astråkig karta!
Sen åkte jag hem en sabbis för att hmta mina grejer eftersom jag skulle sova här.
Vet inte vad jag ska skriva har typ bloggtorka , hahah aja. Imorrn ska vi in till stan!
Najs men aja hejdå! <3
En bild på mig och min älskling <3

Fuck this, Im going to narnia

Kuuul, först går jag upp jättetidigt på morgonen för att plugga sen får jag ändå ingenting gjort, sen tror ja att ja kommer missa bussen, så jag kutar som en ko. Medans jag har typ värsta träningsvärken. Sen när jag kommer till busshållplatsen så är det ändå fem minuter kvar så jag sprang i onödan... HAHA orkar inte.... xd Ska iallafall till Narnia nu, sitter på bussen. Kram <3

OMG, THE HAIRFLIP IS BACK!



Hihi, nu börjar Justin få tillbaka sin gamla vanliga frisyr! Hihi, så fiiint! :D
Även fast han är skitsnygg i den andra frisyren han har haft så föredrar jag hairflipen! Det är lixom mer han känns det som.

Dör vad snygg han är. <3

En lite sen julklapp



Fick min julklapp av Narin igår. Lite sent men aa, jag har inte lämnat min till henne än... Vi skulle ha träffats dan innan julafton tror jag, för att byta julklappar, men det glömde vi, sen åkte hon till Iran under jullovet så då kunde vi ju inte byta julklappar.. xd 

Iallafall, fick en parfym av henne, en hårmousse, och ett fint linne. Tack så mycket! <3 Älskar dig Narin, du får min julklapp imorrn! :) <3

Träning



2 bilder jag tog innan träningen. Ojj då, haha ser drogad ut på den ena bilden och har glömt att rotera den ;o
Iallafall, komer hem från träning för ett tag sen, och har ätit en macka och så..
Nu sitter jag på golvet i mitt rum och bloggar samtidigt som jag städar upp lite, hihi :)

Nu tänkte jag ducha, tror jag gör ett inlägg om typ en timma kanske? :)
Kram

Pluggar



Sitter i köket just nu och pluggar och dunkar musik! Har inte hunnit med jättemycket idag, men typ lagom mycket, ahah ;)
Snart ska jag äta något , för har träning sen! Är sjukt taggad, var jättelängesen jag var på en träning, för missade rätt många träningar förut innan jul eftersom jag var lite förskyld då :(
Men nu jävlar, äntligen ska jag spela fotboll :D

hej sömnproblem?

Ush, typ varje kväll när jag ska sova så är det typ omöjligtl Ligger typ och tänker på massa saker. Men bara onödiga , dumma saker haha, som gör att jag inte kan sova! Nu känns det som en sån käll där man inte kan somna, har inte prövat att somna än men ska stänga av datan snart och göra det. Fast det är alltid svårast att somna när man har skola dagen efter, då blir jag sjukt stressad och tänker shit, jag måste ju gå upp snart.

Har ni några tips på hur man somnar, haha ? xd Jag brukar iallafall alltid tända min sänglampa och kolla på väggen mittemot min säng- den väggen är fullproppad med Justin Bieber posters. <3
Brukar ligga och tänka på han, världens underbaraste person <3
Hihi, sen brukar jag sätta på en lugn Justin Bieber låt, och ibland fäller jag några tårar för att jag älskar han så mycket osv.
Ibland brukar jag faktist somna då! :)

Men har ni några andra tips på hur man kan somna? :D



Hihi, min vakra utsikt från min säng! <3


Ända skoldagen denhär veckan! (A)



Idag var det första skoladagen för denär terminen! Sen denhär veckan så kommer inte vi behöva gå till skolan något mer, eftersom vi har hemstudiedagar. Men idag i skolan var det ganka så chill. Vi hade typ bara ett snabbt svenska kp, sen typ idrottt, fast vi gjorde ingen idrott, vi typ fick reda på vem vår nya idrottslärare var, sen körde vi typ namnlekar? Haha, sen gjorde vi inte så mycket mer, eller hade nåt tråkigt i aulan iofs, sen fick vi uppgifter att jobba me nu på hemstudiedagarna. Najs me hemstudiedag ju! Fast grejen är den att vi  måste plugga hemma, vi får inte helt ledigt... Och så blir det typ alltid svårt för mig att få något gjort då eftersom jag alltid fastnar framför datan hemma, haha! ;) Men imorrn så ska jag få jättemycket gjort, har jag bestämt!

Dagens outfit



Åt vitt häxhår idag!




Hhaha, det är persiskt sockervadd. Först vägrade jag typ smaka, haha för det såg ut som gammalt häxhår tyckte jag xd Men sen smakade jag, det var gott, smakade ungefär som sockervadd fast lite annurlunda , fast det kändes lite som hårstrån i munnen, haha det var lite äckligt men annars var det gott! :)


Hos Narin!

Sitter hos Narin nu med tilda, och äter persisk sockervadd, gott ju, hihi :D

En bild från nyss, hahah mobba inte mig! Aja puss bloggar när jag kommer hem sen! :)

Skola imorrn då..

Först tängte jag typ bläääää när jkag kom på att det är skola imorrn. Men nu blev jag lite mer taggad helt plötsligt, fattar verkligen inte varför haha. Antagligen för att man får träffa massor av saknade vänner? Har faktist inte hunnit träffa så många vänner under lovet. Kanske var för att jag var i fjällen... Hatar att resa bort under lov, eftersom då försvinner lixom hela lovet typ, så måste man börja skolan typ direkt igen.
Aja, ska ta mig en dush nu, och plocka fram lite saker till imorrn och så.

Puss!




Länkbyte



Länkbyte med dom tre tjejorna på bilden ovanför, klicka på bilden och kolla in deras fina blogg! Nehe jag skoja bara, ni får klicka på länken där: http://shmss.blogg.se/ , för blogg.se är konstigt just nu!


Update: Om ni också vill göra länkbyte förresten så är det bara att kommentera så fixar vi det! :)

Har skaffat twitter!


Haha, skaffade twitter idag. Namnet fick bli ''johannabieber1d''. Iallafall så fattar jag typ ingenting av twitter just nu... Jag fattar hur man gör en vanlig tweet lixom, men vad jag man mer lixom,?
Haha, aja lär mig väl med tiden. Skaffade twitter främst så att jag kunde följa justin bieber, och One Direction och alla. Men aa, har ju typ 5 följare i nuläget. Bara randoms, som jag inte har någon aning om varför dom följer mig. Fast Philip var iallafall snäll och följde mig! :D Men känner att jag måste få fler följare, pinsamt att bara ha 5, hahah!

Klicka på bilden så kommer ni till min twitter, och följ gärna mig så följer jag tillbaka!




Smoothie + Ansiktsmask!



Sitter och dricker smoothie just nu. Underbart gott ju, smakar sommar! (A) Gjorde iallafall den nyss själv, hade i typ lite fil, sen frysta bär som jag plockade i somras, en halv banan och en liten mandarin. Sen mixar man bara ihop det. Prova själva, supergott, och nyttigt! Ska ha ansiktsmask nu också, och slappa lite, sissta dagen på lovet ju! Skulle vart med Narin idag, men som vanligt så svarar hon inte på mobilen. SÅ ring mig Narin när du ser dethär! :)

Tycker alla borde ringa till live nation!

Tycker alla borde ringa till live nation, för det är ett event (hääääär) där vi ska få Justin till sverige.
Så vi ska typ ringa till live nation, tror det är dom som fixar konsärer eller nåt. Men aa, och säga att justin borde komma till sverige. Själv har jag ringt två gånger, och tanten som svarar är fett dryg! Verkar inte förstå hur mycket vi älskar Justin... Aja, tycker ni också borde ringa dethär numret: 08 6650100 och säga typ något om att justin måste komma till sverige. Ju fler som ringer, ju mer förstår dom kanske att Justin måste komma till sverige!



*_* Dööööd!

Det här har jag gjort idag;



Har typ suttit i sängen och segat större delen av dan, och suttit vid datan, kollat upp ackord och lärt mig nåra nya låtar på gitarren! Men imorrn är det sissta dagen på lovet ju! Tror iallafall jag ska vara med Narin då :)

2011


Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jarå! 
Höll du några av dina nyårslöften? Haha, kommer inte ihåg vad jag hade för löften, kanske inte ens hade nåra? xd
Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Nej
Dog någon som stod dig nära? Nä!
Vilka länder besökte du i år? I början av 2011 var ja i thailand, i somras var jag lite i norge, haha. Sen på höstlovet var jag i spanien! :D
Är det något du saknat år 2011 som du vill ha år 2012? Justin bieber i sverige!
Vilket datum från 2011 kommer du alltid att minnas? 2:a October <3
Vad var din störta framgång 2011? Där kommer ja inte på ngt! ;)
Största misstaget? Att jag inte började gilla 1D några månader tidigare... :(
Har du varit sjuk eller skadat dig? Typ bara varit förskyld.
Bästa köptet? Skivan Up all night, som var signerad (A)
Vad spenderade du mest pengar på? Kläder säkert.
Gjorde någonting dig riktigt glad? Mina vänner, Justin Bieber, One Direction <3
Vilken låt kommer alltid att påminna dig om 2011? FEST HOS MANGE!
Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? venneh ? :D gladare kanske ? :)
Vad önskar du att du gjort mer? Vart med kompisar tror ja :)
Vad önskar du att du gjort mindre? Haha, sitta vid datan!
Hur tillbringade du julen? Hos Amanda med släkten, och massor av julklappar god mat, osv! :)
Blev du kär i år? Jag var redan kär i Justin Bieber !
Favoritprogram på TV? Har inte kollat speciellt mycket på tv?
Bästa boken du läste i år? Justin Bieber first step 2 forever
Största musikaliska upptäckten? ONE DIRECTION
Något du önskade dig och fick när du fyllde år? Ny mobil :)
Något du önskade men inte fick? Justin Bieber ...
Vad gjorde du på din födelsedag 2011? Var på en fest, fast det var inte min fest haha ;)
Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? umgåtts mera me vänner!
Hur skulle du beskriva din stil 2011? Jag vet inte riktigt?
Vad fick dig att må bra? Vänner, Justin Bieber, 1D
Vilken kändis var du mest sugen på? JUSTIN BIEBER!
Vem saknade du? Typ vänner från min gamla klass <3

Hade inget att göra så gjorde dethär. Höhö, upsi, alla mina svar blev typ justin bieber och 1d xd



You make me smile so easily :')

boobearvibes:  forever reblog! omg lol. its-got-to-be-one-direction:  curlsthathorantheworld:  mylovemyheartisbreathingforthis:  onedirectioneers:  i just had to  OMG, i think i just died.  LMFAO  hahahhaha this amuses me tooo much for my own good XD












Thhiihhii, har suttit inne på olika tumblr sidor hela morgonen typ och kollat på massor av 1D gifs. Höhö, känner att jag kanske borde skaffa ett liv nu och kanske ringa nån kompis. Men.... aa, just nu är jag upptagen med dom här killarna ! (A)


I bilen

Sitter i bilen just nu, påväg hem till sthlm igen. Naaaajs, saknar ju folk massor <3 sen börjar skolan på tisdag fast tror vi kommer ha massor av hemstudiedagara hela denhär veckan typ! :) Sry förresten att jag inte bloggat ngt idag , men har typ packad och inte orkar/hunnit blogga. men aa, nu ska vi nog stanna och äta närsomhelst tror ja, så hejdå! Lovar att uppdateringen blir bättre sen när jag kommer hem, kram på alla er fina läsare! <3

Failar i trollskogen...



HAHHAHA, jag dör vad kul! Idag när vi åkte i trollskogen så åkte jag i såna där gupp ni vet, på typ stigar, en bit från backen, aamen ni fattar. Sen så var det typ ett stup (fast den var bara 1 meter) precis bredvid guppen jag åkte på, och hade typ jättemycket fart, (och det kan vara ganska svårt att styra ibland när man åker snowboard) så jag typ bara flög, och medans jag flög gick tiden typ i slowmotion, först tängte jag ''shit vad kul!'' , sen såg jag att det var ett fuckin dike jag var påväg att landa i hahhaha, trodde först det v ar vatten i, men som tur var så var det is så blev inte blöt! Och sen var det bara massor av fluffig snö jag ramla i så det gjorde inge ont. Men sen låg jag där helt forever alone i diken och asgarva... xd Fast då åkte min syrra förbi, och fottade...


Hhaha, sen så fortsatte och åka, och typ några minuter senare så låg jag i snön igen, det lyckades pappa fotta, och som ni kanske ser på bilden så gör jag typ faceplant! ;)


Hahahah, jävla pajas ja e! xdd





Nyårslöften

Tängte skriva om min nyårslöften, haha lite sent, men hade glömt det, och det var någon som kommenterade och undrade vad mina var.

Har kanske inte tängt så mycket på nyårslöften, eller jo. Typ att träffa One Direction och att Justin Bieber ska komma till sverige. Fast alla säger att det inte är nyårslöften , haha. För det är ju ett löfte, jag kan ju inte lova migsjälv att Justin ska komma till sverige.... Men jag kan ju lova att jag ska göra allt för att få Justin till sverige kanske? :)

Aa, det var ett nyårslöfte. Sen är det också att typ börja träna lite mer, med armhävningar, situps osv! Sen att inte äta för mycket godis heller! ;)

Ett annat nyårslöfte är att sköta om mitt hår, vill spara så att det blir långt igen! Hhaha, problemet är att det är pissslitet redan. Men får använda inpackningar och så, fast det brukar jag göra och de brukar aldrig bli någon skillnad. Sen borde jag kanske inte platta håret så mycket heller?


Aja, det var mina nyårslöften, kom inte på några fler nu iallafall!





En bild från i typ somras, ser ni vad långt hår jag hade där!? :o


Åhh, jag är så dålig! -.-

Hhaha, först hittar jag inte min mobil,och går runt och letar efter den ett tag. Sen ringer pappa den,och jag hittar den på ett ställe jag lagt den på för några minuter tidigare. Fast den va typ på tyst, så då säger pappa att ja ska sätta på volymen. Så jag gör det, och går in på mitt rum, och efter typ tretti sekunder så ska jag kolla vad klockan är, och gissa, den är borta igen såklart! Sen letar jag en stund och ber pappa att ringa. Menjag hade visst aldrig satt på ljudet, hade glömt det... Så nu har jag letat igenom hela rummet  i typ 10 minuter, är proppsäker på att den är i rummet jag sover i, men hittar den inte!? Och det värsta är att det händer varje dag typ!
Aja, nu orkar jag inte leta mer,  får leva med att den är borta en stund, kommer ju hitta den snart antar jag. ligger iallafall i sängen just nu med datan och tängte kolla på nsn! :D





Just nu, hahah orkar inte med mig själv, måste fan bli mer nogran!

Puss!


Hhahah....




Här får ni videon när jag åker snowboard! Haha, inser nu hur ful jag är när jag åker! Ser ni hur jag typ ''flaxar'' med armarna när jag svänger? xd Hahahah, vad fult! Åker iallafalll en svart backe där, fast den är typ aslätt, är typ som röd..

Ajja, kram! <3

Tokiga tjejor!



Hhahah, en video från när vi va på ''stadsvandring'' med skolan för några veckor sen! ;)
Känner att vi va fett random då, (som alltid dårå) hahahha och om ni kollar vid ungefär 1:00 så ser ni när jag klättrar upp på scenen i kungsan och skriker fest hos mange, haha! Dock är det musik till så man hör ju inte när jag skriker.
Samma dag så gick vi också runt helt vanligt på gatan, sen helt plötsligt så ramlade vi ner på marken och låg där ett tag, hahah. Fast det är inte med i den här videon.

Tycker iallafalll ni borde kolla Amandas blogg, för hon har spelat in och gjort videon, www.shakethat.blogg.se ! :)

Just nu;



Hahah, osminkad, mobbad, osv ;)

Har iallafall precis kommit hem från backen. Nu är det två skiddagar kvar, sen kommer jag hem sent på lördag kväll! :) Snart kommer det kanske en video från när jag åker snowboard, eftersom det var nån som kommenterat och ville att jag skulle lägga ut en video.

Den Svenska Björnstammen - Svalkar vinden





Haha, en bra låt, plus en bild som jag tog jag på nyårs afton, ofta inte den va fett tuff!? :D
Har inte redigerat den, men det är typ snöflingor, sen sån där rök som det blir när man andas ut i kylan xd Hahha, sen är det ett fyverkeri långt borta i bakrunden också! ;)


This made my yesterday!



Hhaha, satt typ och dog av garv för denhär och någon annan bild igårkväll. Fast hittar inte den andra bilden nu :(
Men seriöst, jag dör, ahhaha :D Kolla Harry, så jävla gullig, haha (A)
Åhh, mina pojkar :')
Förresten dom hade ju typ sagt i interjvuer och  så att dom skulle komma till sverige snart, typ runt nyår eller nåt! Förut trodde jag typ att dom skulle komma nu när jag är i fjällen, men tror inte precis dom kommer innan helgen nu. Så det är tur! :D Men längtar ihjäl mig tills dom kommer!

Ännu en najs dag i fjällen!





             

Några bilder från idag. Idag var det rätt så fint väder om man jämför med tidigare dar. Dom senaste 2/3 dagarna har det typ snöat massor och vart dålig sikt och så. Fast snö är ju iofs mysigt, haha ;)
Sen iallafall så åt vi lunch i nån liten koja eller vad man ska säga, och grillade korv! Gottgottt! ;)

Hejdå, nu ska jag hoppa in i duchen, och kanske basta? :)


Chokladkaka



Hejsan bloggen. Idag åkte jag snowboard till typ fyra, sen åkte vi och handla. Och nu har precis bakat sån där färdig chokladkaka. Ser fett gott ut ju! Inte så intresant, men hejdå! ;)

.

Hejsan bloggen, kom inte på nån bra rubrik, haha ;)
Idag har jag åkt snowboard dårå! Naaajs! Det var förresten nån som hade kommenterat och undrat om jag kunde lägga ut en video när jag åker snowboard, och visst det kan jag göra, bara jag kommer ihåg att spela in en video. Uppdateringen är förresten inte på topp nu när jag är i fjällen, men lovar att det blir bättre sen när jag kommer hem. Kommer hem nån gång under helgen, vi har inte bestämt när än ;)

 
En bild från idag! Hahah, inte speciellt fin osminkad, jajaj!

Uppdateringen + statistiken sög idag...

Hahah, ja ni läste rubriken, orkar inte blogga, puss!



Bjuder på en osminkad bild från i fredags!

12-slaget



Igår typ en kvart innan 12-slaget så låg alla i familjen och sov... Det var ju lite fail, så tängte typ jahopp, du får man fira forever alone...
Men efter en stund så började det komma riktigt mycket raketer så gick ut på balkongen, satte på Justin Bieber musik. Var faktist mysigt haha, stog där ute och tängte på Justin, och önskade några 100 gånger att 2012 var det året då han skulle komma till Sverige!
Samtidigt försökte jag fånga fyverkerierna på bild haha. Det gick ju bra! ;) Fast några bilder blev ganska coola faktist! :)



RSS 2.0