Happy halloween

 
 
Haha, där fick ni några riktigt hemska bilder, men det är visst halloween så det passar ju skitbra att se ut som jag gör. Har iallafall precis tagit en lång och skön ducsh och nu ligger jag och kollar upp lite saker till på Fredag när mina fem favoritboooyys kommer hit! Så taggad!! Imorrn måste jag städa lite på mitt rum och packa upp väskan jag hade till Darlarna i helgen. Heheh har inte gjort det än.. Sen ska jag gå på bio också i think med några kompisar! :)
Yeees, men vi hörs imorn, tror inte jag orkar blogga nå mer idag.
 

Maat

Åh vad gott, har precis värmt upp lite mat och ska äta nu. Har inte ätit på hela dan förutom lite godis så är grymt hungrig.
Gårdagskvällen var iallafall sjukt kul, kom dit vid åtta och vi drog ut och köpte godis, Resten av kvällen flummade vi massa, och kommer inte riktigt ihåg vad vi gjorde. Skulle ha kollat på film men vi orkade inte. Sen gick vi ut på gården mitt i natten och jag var asrädd haha, för vi hade sett massa trailers till skräckfilmer precis innan. Sen somnade vi vid tre någon gång, och idag har vi inte gjort så mycket sen vi vaknade vid tolv, för alla var jättetrötta. Men vi har typ spelat kort, snackat, kollat på gamla bilder och så. Nu har vi sagt också att vi inte får tappa kontakten igen, och träffas mycket oftare!
Bjuder på två dåliga bilder från igårkväll
 
 
 
 
 

good morning bitchados


Nu har vi precis vaknat, eller det var en stund sen. Vi sitter iallafall och spelar kort och äter godis. Älska godis på morgonen!!
Förresten så är det bara två dagar kvar idag, är så glaaad! :D Aja puss vi hörs senare!


Min dag

Asså herregud vad jag har gått mycket idag kan jag börja med, snacka om att jag kommer få träningsverk. Träffade iallafall Ida i centrum vid 1-tiden vi gick runt och kollade i affärer lite och jag köpte en ny mascara. Sen satte vi oss på Espresso house och fikade. Satt där i över en timme och bara snackade om allt mellan himmel och jord typ. Trodde det skulle vara typ svårt att hitta samtalsämne eftersom vi inte träffats på år. Men det var det inte, kanske lite i början bara. Sen fick vi iallafall för oss att vi skule ut och gå för det hade slutar regna. Så vi gick bokstavligen runt hela Handen och bort mot Brandbergen, samtidigt som vi snacka, hahah vi var fett djupa! Sen träffade vi Melinda, och det var sjukt kul att träffa henne med! Hon gick också i vår förra klass, så vi typ fortsatte loda runt i Handen. Sen kom jag hem för kanske en halvtimma sen och har ätit nu. Så har gått i över tre timmar, är fett stolt över mig själv. Fast har sjukt ont i fötterna, låren och röven hahah. Komemr få värsta träningsverken imorrn! ;)
Nu ska jag iallafall skicka in en sak till en 1D tävling, sen ska jag till Melinda för jag och Ida ska sova där ikväll. Vi hörs sen, puss!
 
 
 

Mysigt väder lixom

 
 
Hej på er, ska ut i regnet nu och träffa Ida! Blir askul att träffa henne, för vi gick i samma klass i 1:an-5:an men sen tappa vi typ kontakten när vi började i olika skolor i 6:an. Så jag tror vi har träffats typ 2 gånger sen skolavslutningen i femman.
Vet inte riktigt vad vi ska göra, men vi ska väl till centrum och kanske fika och kolla lite i affärer? Bloggar när jag kommer hem, puss!

Lagar mat!

 
 
 
Duktig tjej!

Too much on the same time

Hej på er hur har eran dag varit hitills? Eller ni kanske precis har vaknat för det är ju lov! :)
Jag vaknade iallafall vid 10, på grund av att min väckarklocka inte funkade, skulle egentligen vaknat vid nio för då var världspremiären av 1D's nya låt Little things. Så var riktigt sur när jag vaknade för att jag missade, men kunde ju lyssna på den ändå på yt så då blev jag på asbra humör för att den var så himla bra. Sen började jag lyssna på nrj för att försöka vinna en träff med killarna. Blev iallafall helt sjukt hype och nervös. Och när det var som värst nervös råkade jag se på facebook deras stora ''announcement'' det var ju att dom skulle ha en Europaturne och komma hit till Sverige. (!!!!!!!!) Höll verkligen på att bryta ihop där. Skakade, grät, mitt hjärta dunkade som satan, ringde till Narin och hon var typ likadan som jag. Iallafall så gick det inge bra för oss i tävlingen, men det kommer komma fler chanser så har fortsatt lyssna på nrj. Ska väl göra det typ resten av dagen för vill så himla gärna vinna. Gör typ vadsomhelst. Har även ''anmält'' mig till några andra tävlingar där man kan vinna träff med dom eller biljetter till x-factor. Så aa, ska fortsätta lyssna på nrj nu, är däremot mycket lugnare nu än förut som tur är, hahah. Fast kan fortfarande inte fatta att dom ska ha konsär här, wiihhhoooo så glad!!! :D
Så min dag blev kanske inte riktigt som jag tängt mig hade tängt att bara tare lugnt och slappa, men kan verkligen inte slappna av nu, hahah puss!
Senaste gången dom var i sverige♥
 
 
 
 
 

And all these little ♥

 
 
Kan verkligen inte beskriva min kärlek till denhär låten. Så himla vacker och annurlunda mot deras tidigare låtar. Och alla har solon dessutom!  Är så himla stolt över dom, hittar inga ord...♥

Höstlov

Känns inte som man har höstlov, men det har man visst, hur skönt!!? Det är söndag och man slipper känslan att ''Åhnej, det är måndag imorn!'' som man har varje vecka. Så imorrn ska jag bara vara hemma, och göra absolut ingenting, hur inga planer. Känns sjukt skönt att inte ha några ''måsten'' att göra eller så, eller egentligen borde jag kanske städa mitt rum  men skitsamma. Wihooooo, så skönt att ha lov!
Ska sätta mig i soffan och kolla på solsidan nu, sen ska jag sitta lite vid datan för ska fixa lite saker. Efter det kommer jag säkert vilja gå lägga mig för är är sjukt trött, känns som jag inte fått tillräckligt med sömn i helgen, så ska bli skönt att sova ut lite.
 
Förra höstlovet när jag var i Spanien, åhh vad härligt det skulle vara att ka utomlands nu. Men är ju i Thailand om två månader så det är inte jättelång tid kvar... Längtar! :D
 

Hemmaaaa

 
Nu är jag hemma, känns superskönt. Borta bra men hemma bäst liksom. Fast det var faktist mycket bättre i Darlarna än vad jag trodde det skulle va. Hade liksom inte speciellt höga förväntningar, trodde vi skulle sitta inlåsta i en kyrka typ. Men det var iallafall alla som ska konfirmera sig i Haninge som åkte. Vi gjorde typ massa konstiga lekar där, fikade och åt typ hela tiden kändes det som, var på andakter som faktist var rätt mysiga. Mycket bättre än gudstjänster! Sen har man ju vart med kompisar och träffat nytt folk och så. Har däremot knappt tagit en enda bild under helgen så har inte så mycket att bjuda på, men ni får en från igår när vi var nere vid bryggorna.
 
 
 

on our way home!



Bild från tidgare idag. Nu sitter vi på bussen påväg hem från dalarna. Har ju varit där på konfaläger över helgen. Har haft rätt kul ändå, även fast det var med kyrkan, umgåtts med folk och så! Igår var det disco, fast var inte där nånting, vi gick istället ner till vattnet och satt där i mörknet på bryggan och lyssna på musik. myys! Gick även till en liten stuga där dom eldade och satt typ runt elden och sjöng och folk spelade gitarr.
Iallafall, är hemma om kanske en timma och då ska jag fixa lite till några tävlingar där man kan vinna biljetter och se 1D på fredag!

on our way home!



Bild från tidgare idag. Nu sitter vi på bussen påväg hem från dalarna. Har ju varit där på konfaläger över helgen. Har haft rätt kul ändå, även fast det var med kyrkan, umgåtts med folk och så! Igår var det disco, fast var inte där nånting, vi gick istället ner till vattnet och satt där i mörknet på bryggan och lyssna på musik. myys! Gick även till en liten stuga där dom eldade och satt typ runt elden och sjöng och folk spelade gitarr.
Iallafall, är hemma om kanske en timma och då ska jag fixa lite till några tävlingar där man kan vinna biljetter och se 1D på fredag!

Loooooov

 
Glad tjej på bilden som nyss har fått lov!
Var chill idag i skolan, slutade tolv så nu är jag hemma. Gjorde prov i skolan och det käns sååå skönt att jag gjort det nu och fått det överstökat iställer för att skjuta upp på det! Efter åkte jag till centrum och köpte godis med Rosanna som vi ska ha i helgen när vi åker till darlarna. Ska åkte om några timmar och har inte packat ett skit än, så det är dags för mig att börja göra det...! Ska försöka hinna blogga innan jag åker men nu är det viktigast att packa, puss!

Mellis

 
Sitter och äter macka och en kopp te med massa hunung i. Har jätteont i halsen, så hoppas verkligen inte jag blir sjuk nu precis när höstlovet ska börja... :( Ska ju till Darlarna över helgen, sen träffa kompisar och one direction kommer ju även hit på höstlovet. Så ush nej, får verkligen inte bli sjuk!
Planerna för resten av dagen är att packa inför helgen, göra lite ändringar i min engelska-artikel om jag blir klar med det så ska jag sitta vid datan resten av kvällen fast annars hinner jag kanske inte blogga mer idag för måste verkligen göra klart dom två sakerna! puss

Idag är jag glad

Är iofs typ alltid glad men idag är jag extra glad! För det första för att jag fick mycket gjort i skolan. Ligger så mycket efter men nu börjar jag iallafall komma igång lite känns det som.
På vägen hem från skolan när vi va inne på arno livs så såg vi att den nya frida-tidningen hade kommit ut. Blev asglad för dom hade skrivit om Justin, 1D och isak! Sen blev jag helt hype när jag fick reda på att frida dessutom hade en tävling där man kunde vinna biljetter till x-factor och träffa killarna när dom kommer hit!!!! Så nu är jag apglad, kom på mig själv att jag gick och log hela tiden påväg hem från bussen utan anledning. Glaad tjej! :D Ni kanske inte förstår men såna här saker kan verkligen göra mina dagar, wiiihooo :D
 
 

Packaaaa

 
 
 
 
 
 
Två egobilder från i måndags, fett fint med duckface på ena bilden lixom.
Idag har jag pluggat och gjort klart en artikel i Engelskan, äääntligen. Det är det ända jag har gjort i engelska på hela terminen...! Heheh uuups. Har även tvättat lite kläder och packat lite till i helgen. Ska till darlarna då. Men känner mig iallafall fett stolt och nöjd för att jag har gjort klart engelskan!
Hade förresten prov i religion igår, var nog det sämta provet nånsin för mig, haha hade inte pluggat nåt typ och var helt lost på redovisningen och fattade ingenting. Men fick iallafall D, skulle haft ett B men är helt Ok ändå.
Nu ska jag lägga mig och läsa Justins bok, sen ska jag sova, puss
 
 

Everything Has Changed

 
Taylor Swift och min favorit Ed sheeran har gjort en låt tillsammans. Älskar den! Såg att den låg etta i usa så var tvungen att kolla var det var för låt! Den verkar dock inte ha kommit ut i Sverige ännu men den går ju att lyssna på youtube så länge!

Bieber vs 1D

 
Fick en kommentar igår om vilken jag gillar bäst, Justin eller 1D. Så tängte svara på den i ett inlägg. Får den frågan rätt ofta och jag hatar att välja mellan dom! Båda betyder sjukt mycket för mig, men om jag ska vara ärlig och försöka välja en så är det nog Justin... :) För han går jag och tänker på typ exakt hela tiden och pratar typ alltid om han, haha! Fast det gör jag nog med 1d också speciellt nu när dom snart kommer till Sverige!! :D Men Justin älskar jag nog liiiiite mer! ♥

Måndag

 
 Hej alla fina! Hur har eran dag varit? Min har varit bra. Efter skolan drog jag hem till Narin tillsammans med hon och Tilda. Nu har vi tagit lite bilder till x-factor tävlingen. Vill så sjukt gärna vinna för failade ju med att få biljetter förra veckan. Skulle verkligen vara en dröm att se dom uppträda live! Fast grejen är att jag inte kommer på så jätte-kreativa bilder med ett X på? Men vi tog några stycken iallafall, vi gick ut och tog på studsmattan och så. Jag och tilda tog även några på vägen hem, hhahaha la mig typ på marken där det var helt blött och äckligt.
Nu är jag hemma iallafall, har försökt att plugga men det går inge bra eftersom jag inte har någon jävla aning om vad jag ska göra? Har Prov/muntlig redovisning imorgonbitti och kan ingenting och vet inte vad jag ska kunna heller? Höhö. Så ska skita i att plugga och hoppas att det går bra imorgon ändå! ;)
 
Bjuder på en slumpas X-bild från today, puss
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Doll

 
Några fler bilder på hur jag såg ut i lördags. Cornelia fixade håret, och sminket fixade jag helt själv. Failade dock lite med ögonbrynen, för man ser mina riktiga ögonbryn lite. Och täckte ju över dom för att måla nya högre upp. Men blev rätt nöjd ändå, vad tycker ni? :)
 
 

@Narins place

  
Är hemma hos Narin nu, hon fixar Tildas naglar och jag sitter och äter upp Narins godis och försöker komma på ett bra X att ta bild på till en tävling där man kan få biljetter till x-factor! Så vi ska fixa ett X sen och fota. Vil så sjukt gärna vinna och se när världens bästa killar är där!

Halloween fest

Hej på er, sorry att jag inte har bloggat något idag, har inte haft tid tyvärr. Men har haft sjukt kul, ikväll var jag med  brudarna hemma hos Isabelle på ''halloween fest''. Innan det fixade jag mig tillsammans med Emilia och Cornelia, var riktigt kul att sminka sig, fast det tog typ 2 timmar... Cornelia fixade även håret på mig, blev riktigt nöjd iallafall, ser ni på bilderna vad jag är för något?
Blev en riktigt lyckad kväll, vi åt tacos, efterrätt och massor av godis. Hade tävlingar, kollade på skräckfilm, och gick ut på en ''spökrunda'' i skogen. Var riktigt läskigt, höll på att bajsa på mig hhahah. För vi gick två och två på en läskig stig i mörkret, sen hörde vi fotsteg, asså att någon följde efter oss!
Haha nu kom jag hem för en stund sen, har tvättat bort allt smink nu och tängte nog sova nu, puss!
 

Framför brasan

 
Ligger framför brasan i vardagsrummet just nu och fryser. Mina byxor är fortfarande blöta från när vi gick ute i sankmarken för några timmar sen. Ska vara smart nu och byta till ett par torra, fast funderar på att ta en dush innan. Är fortfarande helt slut så vet inte om jag orkar göra något ikväll.. Hade snackat med Narin om att gå på bio och se Ted. Men orkar typ knappt gå så är inte speciellt taggad på att åka in till stan nu....? Fast vill ju ändå se på bio så vi får se hur det blir! ;)
 

Helt slut


Åhh herregud. Är helt sjukt slut just nu. Är trött, hungrig och orkar typ inte ens sitta upp. Var ute i skogen i över tre timmar, vi hittade alla kontroller men sen tappade jag bort papret. Är så sjukt failad ibland. Fast de var ändå så sjuukt kul även fast det var så äckligt jobbigt. Jag emilia linus och philip ramlade typ ner för stup, sen gick vi i värsta sankmarken Hahahhaha asså åhh jag orkar inte, satan vad vi garvade då asså. Sen fick vi iallafall godis när vi kom fram, jag hoppas att det inte gjorde nåt att jag tappade bort papret höhö. Nu ska jag iallafall hem och soooovvaaaa! <3

Orienteringsdag

Hej på er, om en stund så kommer Emilia hit, då går vi till bussen tillsammans. Vi ska typ åka till Ellen sen ska vi gå genom nån skog i think till en äng där vi ska samlas, haha. Men först måste jag leta reda på mina hörlurar så jag kan lyssna på musik sen på orienteringen, för ska springa ensam. Eller springa och springa, det går jag ju inte... För läkarn har inte ringt än, och eftersom jag kommer vara ensam ute i skogen så är det ju inge bra om det händer något... Så yes, jag får gå hela vägen!  :(
Pusss 

Godmorgon

 
Hej på er! Blev knappt någon sovmorgon för mig. Min syrra kom in och skulle hämta något i mitt rum vid 7. Hatar henne. Iallafall kunde jag inte somna efter det. Så nu har jag gått upp. Börjar om typ tre timmar, så kan ta det lite lugnt nu och behöver inte vara stressad som jag alltid är på morgonen annars! Dessutom så behöverjag kanske inte sminka mig så noggrant eftersom vi bara ska ut i skogen lixom?

Hönspojken <3<3<3<333<33

 
Hej på er, ligger i min säng nu och tar det lugnt. Kollat på litte klipp från x-factor på Isak. Åhh, är lite smått kär i han asså, spamröstade på han i fredags, typ 6 gånger hiho :D Ska självklart kolla på x-factor imorrn för att kolla på han! Då är det även bara två veckor tills världens bästa pojkar kommer hit. Sjukt!
Imorn har jag förrsten sovmorgon, det är typ orgenteringsdag så börjar vid 11. Chill. Resten av kvällen ska ägnas åt att sitta vid datan, plugga lite och läsa några sidor ur Justins bok. Vi hörs!
 
 

New in

 
Tog bussen till farsta vid 5-tiden helt i onödan. För det jag skulle köpa fanns visst inte där, så åkte med mamma tillbaka till haninge för här fanns det visst. Rätt onödigt men aja. Köpte iallafall ett par nya mjukisar och ett par löpartights, behövligt! Har tängt köpa båda jättelänge, fast har inte riktigt blivit av...

Vårdcentralen

Har precis varit på vårdcentralen och nu sitter jag på bussen påväg till skolan! Det gick väl iallafall bra hos läkarn. Eller jag tog bara ett blovprov, så dom stack mig i armen! Så får veta om jag får börja sporta igen när svaren på proverna har kommit. Hoppas dom visar positivt! Fick iallafall en liten häst eller vad det nu är när dom stack mig, söt va?



Ung och bortskämd

 
Ligger i sängen nu och tängte kolla på ung & bortskämd. Haha, älskar programmet man undrar lite vad vissa tänker med? Sen när jag kollat klart tängte jag iallafall sova, ska somna tidigt ikväll för ska vara på sjukhuset imorrn vid 07:30. Skitjobbigt så måste gå upp tidigt!

Morotsdiet

 
Haha, visste ni att jag brukar äta runt två-tre morötter om dan? Ni kanske undrar varför och det är för att jag har hört att man blir brun av det, färgen på pigmentet ändras lite. Fast jag har ätit flera morötter om dagen i ungefär en månad nu, och hitils har jag inte märkt någon skillnad? Så vet inte riktigt om det hjälper, inte på mig iallafall. Det kan nog vara rätt olika på olika personer. Och mitt pigment suger ju så det kanske är därför. Men ett tips är att testa ni också om ni vill bli bruna, haha värt ett försök iallafall, right?
Jag ska iallafall fortsätta äta morötter i ett par veckor till, och om det inte har blivit någon skillnad då, så ger jag nog upp! ;)

Daaaans

 
Har bytt om nu till dansen, haha känner att jag behöver köpa ett par nya mjukisar för jag har mina gamla sss på mig nu hahah. Dom är typ tre år gamla i thiink.
Men nu ska jag gå, puss

Hemmagjorda ringar

Hade bild hela dagen idag i skolan, vi gör typ stolar. Iallafall så höll vi på med ståltråd och kom på att man kan göra ringar av de! Haha så den till vänster fick jag av Narin, fast råkade ta sönder den lite hoho. Och den med hjärtat gjorde jag. Var sjukt svårt att böja och forma till ett hjärta för den var typ stenhård och vass osv. Men nu ser man väl iallafall att et är ett hjärta? ;) Fast kommer nog inte använda dom så ofta för dom var inte så sköna.Men ändå rätt snygga, fett smart det kostar ju ingenting och man kan fixa dom hur man vill!

Skolkatalog

När jag kom hem idag så låg skolkatalogen i brevlådan. Så har suttit och bläddrat igenom den och blev ju självklart supernöjd när jag såg min klass bild.. Inte, hahha såg skitsur ut, standard typ. Fattar inte hur jag lyckas se sur ut på alla skolfoton dom senaste åren!?
Aja, nu ska jag plugga lite innan jag ska på house sen ikväll. (dans)
 
 

Nothing's fine I'm torn

 
Någon mer än jag som försökte köpa biljetter till x factor när 1D ska vara med? Båda mina föreldrar var inloggade på flera datorer och försökte köpa från ticnet, medans jag var i skolan och väntade på ett sms där det stog att dom hade köpt. Var så sjukt jävla nervös, men försökte att inte ha för höga förväntningar att jag skulle få biljetter. Men sen fick jag ett sms där det stog ''tyvärr'' blev så äckligt lessen och besviken, var som att få ett slag i magen typ. Lyckades iallafall att hålla in dom flesta tårarna, fast mådde skit i typ en halvtimme. Sen lyckades jag tänka på annat resten av dagen, men nu kommer det tillbaka liksom. Är riktigt besviken på mig själv, tänker på allt jag kunde gjort annurlunda. Om jag hade köat utanför globen t.ex hade jag nog fått biljetter för dom sålde 100 st där. Nu ska jag nog bara lägga mig i sängen och gråta ut, och sen imorrn ska jag vakna och vara positiv och glad igen, för det är jag ju trots allt. För dom kommer ju till Sverige!! :D
 
Bilder från imorse, då var jag på asbra humör. Helt hype typ, trodde typ jag skulle få biljetter men ickkeee
 
 

Neervööös tjej!

 
Kommer inte kunna sova ikväll känner jag på mig för om 11 timmar släpps biljetterna till de xfactor programet där One Direction ska vara med. Är så himla nervös att jag inte ska få biljetter. Ush vill inte tänka tanken. Kommer börja gråta. Fast nä ska tänka positivt, det kommer ju bli sjukt kul även fast man inte får biljetter till x factor. Man kan ju stå utanför anexet, hotellet, åka till flygplatsen osv. Så himla taggad!!!! :D 19 Dagar kvar...
Har iallafall tjatat på pappa massa nu att han inte ska glömma bort tiden imorrn när dom släpps osv. Ihhhhhhh är så glad just nu :DDD
 

Ny jacka

Riktigt nöjd, hade tängt att köpa en i svart men dom var slut. Och typ alla vinterjackor är ju svarta, så det är ju snyggt med en annan färg.  Dock så verkar den inte så varm, inte direkt dunjacka ;) Så får hoppas att det inte blir en kall vinter i år!

Centrum

 
Kom hem från landet för någon timma sen. Nu ska jag iväg till centrum med mamma, ska kolla efter jackan på bilden där uppe. Känner mig dock sjukt ofräsh och mitt hår luktar typ brandrök från när vi eldade igår... ''/ Men hinner inte dusha innan för dom stänger snart så nu måste jag dra dit om jag ska hinna!
 

Landet

Är på landet nu, jag och Amanda har flummat massa och kollat på bilder från i somras och massa sånt. Var även ute i mörkret, skulle gå ner på nån mörk stig ner till brasan. Haha, kanske lägger upp en video snart!
bjuder på en gammal söt bild på oss från när vi var små, haha puss
 
 
 
 

Beauty and a beat

 
 
Den här musikvideon asså- wow. Älskar den! Så annurlunda och så bäst, man ser verkligen att han hade kul när han spelade in den. Alla kollar, för den måste vi måste slå ett rekord, så kolla kolla kolla!
 

Smoke

 
Har varit duktig nu och hjälpt till att bära massor av grenar ner till en brasa där vi eldar. Fast jag orkade bara en lite stund för fick ont i ryggen av att bära alla grenar. Nu har jag iallafall lyckats hitta teckning på internet. Vi hade med oss en data hit som tur va. Ska försöka plugga lite nu för har massor att göra, sen kommer Amanda snart också. Ska bli superkul att umgås lite med henne för vi har knappt träffats sen hon bytte skola!

Powerwalk

 
Startade dagen med att vakna upp här ute på landet. Kom ju hit igårkväll vid 22-tiden. Gick iallafall ut på en 45 minuters powerwalk när jag vaknade. Superskönt! Ska försöka komma igång med träningen nu, för det har gått 4 veckor sen jag blir frisk från körtelfebern så jag tror det är ok att träna nu. Fast egentligen så borde jag vänta tills doktorn har sagt att det är okej, men ska typ dit nån gång nästa vecka och ta prover i think! Stannade iallafall vid vattnet en stund också. supermysigt förutom att det blåste rätt mycket så det blev lite kallt! ;)

Underbaraste filmen ♥

Finns ärligt talat ingen bättre film. Så himla underbar, man sitter bara och ler konstant genom hela filmen. Och det är ännu bättre att se den på bio, för då är det ju större skärm osv, och så sitter man med massa andra beliebers och känner sig verkligen som en familj. Alla har lixom något gemensamt, att man är beliebers.
Vissa var dock jävligt jobbiga och satt och skrek genom hela filmen haha.
Bilderna är jättegamla om ni undrar, det var den 23 mars 2011, kommer ihåg datumet för det var då den hade premiär och jag såg den första gången! Så yes, det var 1 och ett halvt år sen såg den med Angela då och var så himla lycklig den dagen. Det var nog då jag fattade hur sjukt jävla mycket Justin betyder för mig.

just nu:



Narin färgar håret på mig just nu! Gissa vilken färg? ;) hihi det får ne se senare! Fast vi har rätt bråttom för vi måste först färga klart, sen äta innan vi ska till Angela...!

It's Friday!

 
 
Heej, idag är jag glad, för det är freeeedag! Råkade dock försova mig så måste ta en senare buss så kommer lite sent till skolan, menmen. Sen ikväll blir det biooo med Angela och Narin. Efter det blir det hem och sen till landet direkt. Missar x factor ikväll då tror jag, kanske hinner se vilken som åker ut när jag kommit fram till landet. Så missar Isak, min favorit i x factor. Men kan ju rösta på han ändå! ;) Man messar Isak till 72 400 tror jag, gör det ni oxå! ;)
 
Nu måste jag skynda mig, pusss

Amen yolo

 
Hahah bjuder på värsta yolo bilden från i somras, när jag och Linnea klättrade och lekte lite titanic sådär på en båt. Hahha, jag typ hängde löst i bara en sele, utan händer och fötter precis över vattnet, medans båten åkte. Åhhh vad jag saknar sommarrrn!
 
Yes tillbaka till verkligheten, driver. Man aa ska snart sova. Har sprungit runt och packat för ska till landet imorgonkväll. hehe hade glömt det. Så måste packa klart nu för efter skolan imorrn ska jag till Angela tror jag, sen åker vi till Gustavsberg för vi ska se världens bästa film som går på bio igen imorrn efter 1 och ett halvt år. Narin ska ockås med, hiho berättar mer imorrn. Är så sjuuukt taggad!!! :D

Militär

 
Älskar tröjan, finns att köpa på Gina Tricot för 149kr. Fast vet inte om den finns kvar för köpte denhär för ca en månad sen. Men det är värt att kolla för det passar perfekt i höst nu när det är trendigt med lite ''army-style''
Vad tycker ni om jackan förresten? Haha min syrra hittade den i nån garderob där vi har jackor och tror det är pappas gamla eller nåt. Så jag hade den idag för hittade inte min skinnjacka när jag skulle gå. Dock är den lite stor, höhö! ;)

En vecka

Hehe, ups! Har inte bloggat på över en vecka, men det har vart massor annat som kommit emellan så har helt enkelt inte haft tid. Händer lixom inget speciellt, typ samma grejer varje dag, och det är ju inte så kul att läsa om? Måste plugga typ varje dag känns det som, fast får typ ingenting gjort när jag pluggar, har sjukt svårt att koncentrera mig, haha! Men det verkar gå bra för mig ändå, för på alla prov vi har haft i kursen denhär terminen har jag fått A på! I historia, samhälle och Fysik! Sjukt kul att jag fick de, är lite förvånad själv faktist haha!
Men fick iallafall värsta blogglusten helt plötsligt, så ville göra ett inlägg även fast jag inte direkt har något att blogga om. Nu vet ni att jag lever iallafall! Kanske kommer nå fler inlägg idag, ska även försöka hinna blogga så mycket jag kan i fortsättningen även fast det är mycket plugg och så. Puss!
 
 Ett par dar gammal bild, hahah
 
 

Silvershampoo

 
 
Fick silvershampoo idag av Narin, hon hade ett som hon ändå inte använde. Så tängte ta en ducsh nu och se hur det blir. Det är till för att ta bort gula toner i håret. Jag har typ lite gula/orangea slingor. Jag vet inte hur jag ska förklara men jag gillar det inte iallafall. Sen vill jag ha håret lite ljusare också, tror inte det kommer hjälpa så mycket, vissa säger att det blir ljusare och vissa inte? Så får helt enkelt testa själv nu och se hur det blir. Fast är rädd att det ska bli jättekonstigt, typ lila haha? Så tängte börja med att ta lite och inte ha i det så länge, så kan jag ju använda mer någon annan dag! :)

Bussen



hej på er, sitter på bussen nu påväg hem från Narin. slutade 12 idag så det var chill. För asså vi har aaaaldrig, typ exakt aldrig fått sluta tidigare eller nåt. Men idag var det typ för att netvärket i skolan funkade inte, så alla datorer funkade inte. Så vi fick dra hem och plugga. Jag drog dock hem till Narin istället, men vi pliuggade typ väl lite....? aja, vi hörs sen puss

Ett år sen

Idag är jag glad! :D Gissa varför? För det är den 2:a Oktober!
Idag var det exakt ett år sen som jag såg One Direction för första gången. Då träffade jag dom, asså verkligen träffade dom, stog face2face med dom! Saknar det så himla mycket, finns så många underbara minnen från den dagen. Bästa dagen i mitt liv var det nog, en av dom iallafall! ♥
Kommer ihåg typ varje detalj om vad som hände, fast kan inte berätta för det skulle bli jättelångt. Men om ni vill läsa så kan ni trycka häääär (ett gammalt inlägg, men jag varnar er, det är sjukt långt, hahah)
Fick deras autografer, skakade hand med Liam, Harry kollade rakt på mig, Louis pratade med mig, Niall och Zayn fick/hann jag inte gå till, för vakten tvingade ut mig då. Kommer inte riktigt ihåg vad som hände där, hade ju värsta panik, skakade, grät, osv och var så himla LYCKLIG!
 
 
 
JAG VAR FUCKING DÄR! NÅGON SOM FÖRSTÅR MIN LYCKA!?
 

X-faktor

 
Sitter och kollar på X-faktor just nu, och äter en supergod brownie min syrra har bakat. Iallafall, alla är riktigt duktiga ju! Och tänk, vissa av dom som är med, som går vidare, dom kommer att få träffa One Direction! Helt sjukt, vilka ska dit till x-faktor och kolla när dom kommer hit? Det ska jag iallafall! (Om jag får biljetter) Dom kommer säkert ta slut direkt så jag är riktigt nervös över att jag ska bli utan. JAG VILL VERKLIGEN DIT!
När x-faktor är slut så ska jag tvätta bort smink osv, tängte även göra flätor i mitt hår och sova med dom så jag får lockigt hår imorrn! Fast det brukar alltid bli failade lockar så brukar ändå platta håret hahha. Sen ska jag lägga mig och läsa Justins bok.
Puss vi hörs imorgon!
 

1:a Oktober

 
What!? Kan inte fatta att det redan är Oktober? Den här månaden har gått sjukt snabbt. Har ju iochförsig vart sjuk halva månaden så då har det ju inte direkt hänt så mycket. Sen när jag blivit frisk så har jag ju inte fått sporta nåt så har knappt rört på mig sen Augusti! Hiho fast nu är det typ bara en och en halv vecka kvar tills jag får det igen! :D Sen blir jag rätt trött också, orkar ju vara i skolan och så men typ varje dag så åker jag ju hem direkt och vilar. Så därför blir det ju inte så mycket uppdatering här på bloggen, det är ju inte speciellt kul att läsa om att jag varit i skolan lixom? Sen finns det en anledning till varför jag inte bloggar, det är för att jag hamnade riktigt mycket efter i skolan när jag var sjuk. Så nu har jag massor att ta igen, speciellt i stegämnena. Måste typ plugga varje dag efter skolan, för jag vill ju nå mina mål lixom.
 
Så aa, man kan säga kort att dendär äckliga sjukdomen typ förströrde min höst haha? Pågrund av den måste jag ju plugga massa och är stressad för att komma ikapp, jag har missat alla fotbollsmatcher, träningar osv, har fått sjukt dålig kondition, och jag blir jättelätt trött :( Så vad ni än gör, få inte körtelfeber, haha! ♥
 
Bjuder på en bild som inte har någonting med inlägget att göra, puss
 
 
 

RSS 2.0