Fixat lite på en header



Tror jag ska ha ungefär den som header. Kanske fixar till några detaljer eller nåt, men tror ni det blir bra?
Börjar blogga snart igen tror jag. Fast grejen är den att jag hade ju bloggpaus för att jag skulle ha tid att plugga. Men har knappt fått nånting gjort i plugget sen dess jag började bloggpausen. Höhö, men tänker börja blogga ändå igen snart, bra va? :D

Sjuk på födelsedan

Yäääää... Kul, sitter här och känner mig helt lost och har feber, på min födelsedag! :(
Kuuuuuul!
Fast nä. Idag har jag vart hemma, fått presenter, vi fick lite gäster som firade mig och vi fikade typ. Sen höll jag på att somna så gick och la mig, heheh xd Sen vaknade jag när gästerna skulle åka och då gick jag och la mig i soffan och kolllade på världens bästa film. Never say never ♥
Fick nyss världens hjärtattack för trodde för en sekund att Justin Bieber följde mig på twitter. Sen insåg jag att det va fejk och nu sitter jag och gråter sönder. #FML
Puss!

image

Min vecka

pic.twitter.com/DysaXEf9




Om jag ska beskriva denhär veckan med ett ord så blir det  A W E S O M E !
Måndagen kan jag nog beskriva som en av dom  bästa dagarna i mitt liv. Sprang runt i stan och träffade massa trevliga directioners och såg världens bästa band med mina egna ögon. Kan inte beskriva hur sjukt glad jag är för det. Var typ 20 meter ifrån dom!

Alla hjärtans dag spenderade jag med folk i mitt fina lag. Vi va i stan och kollade på bio, shoo bree. Hade supertrevligt!
 I skolan kan jag inte säga att jag har fått jättemycket gjort, har mest vart med kompisar där ist för att plugga. Skärpning där asså! ;o

I Fredags var jag i romme med skolan. Asnajs var det, hade grymt kul asså!
Igår var jag och spelade bowling med några tjejer, sen gick vi och åt i kungshallen efter.

Sen har jag gått och blivit förskyld också, jobbigt! Det är skolans fel, för brandlarmet gick under veckan, så vi fick stå ute i kylan och frysa ihjäl!

Och gissa vad som händer idag då? Jag fyller 14, woop woop !


Would you be my valentine ?

3068967955_1_7_zmqytrep_large3068967955_1_7_zmqytrep_large

Åhhh herre, har fortfarande inte fattat att jag såg han igår. #Happy ♥

Sick day ♥

OMFG,ÄR S JÄVLA GLAD JUST NU! ♥

FJKBGLSEUTYHPÖRSHBLNFM!

SÅG FUCKIN ONE DIRECTION !
ÄR HELT CHOCKAD OMG.
TROR JAG DÖR SNART OMG! DOM STOG OCH VINKADE TILL OSS FRÅN EN BALKONG, SHIET! FAST DET VAR TYP MER ÄN 100 TJEJER TILL DÄR :(
MEN OMMMMAJGAAAD!
SEN KTE VI TILL ARLANDA FAST VI FICK ALDRIG SE DOM DÄR, FÖR DOM SKULLE TYP GÅ VIA EN VIP VÄG, SÅ FAAAAAN ! :(
DET VAR BARA FÖR ATT DET VAR KAOS IMORSE, MED DET VAR INTE ALLS MYCKET FOLK DÄR DÅ,, SÅ DÅ KUNDE DOM LIKA GÄRNA GÅTT IN OCH DÅ HADE VI FÅTT TRÄFFA DOM.
MEN VI SÅG DERAS FLYG, FAST DET VAR TYP 200 METER IFRN OSS, MEN JAG VINKADE SOM FAN OCH HÖLL UPP VÅRAN SKYLLT. SEN SÅG VI NÄR DERAS PLAN LYFTE OCH LÄMNADE SVERIGE. DET VAR SÅ JÄVLA SORGLIGT :'(

MEN ÄR SÅ SJUUUUKT GLAD ÄNDÅ, OMG , JAAAG SÅG DOM!




Några bilder från idag som inte jag har tagit. Ångrar att inte jag var där tidigarer utanför hotellet för då var det typ bara 15 tjejer där och dom typ pratade med dom och hade snöbollskrig !:O Avensjuk!


I laugh when he laugh




Hahah, omg :')
Niall sitter och garvar i 3 minuter, så jävla härligt garv han har asså<3
Snacka om att hans garv smittade av sig på mig, haha :))
Tänk, om tre dar kanske jag får höra hans garv live!? Nä, det kommer nog inte att hända, men vem vet!? Mhihihi :))


Tråkigt.se



Sitter i köket just nu och fottar massor av egobilder lite sådär. Vi slutade klockan 12 idag satt det var najs. Efter skolan drog jag till alllé med massor folk. Sen tog jag 840 hem med Linus och felix, och fick smaka kladdkaka av dom. Kladdkaka är fett gott ju.
Men nu har jag iaf fett tråkigt haha, kom på nu att jag borde kanske ha vart med nån efter skolan istället för att bara åka hem direkt... Smartchey. Kanske ringer någon senare, för vill slagga hos nån ikväll, orkar inte bara va hemma. Men nu kanske jag ska plugga istället, för vill inte gå till skolan på måndag, kanske slipper det om jag pluggar nu istället!

Kram, vi hörs nån gång, har ju bloggpaus kommer jag på nu när jag har skrivit ett helt inlägg, hahaha xd


BLOGGPAUS!

Tängte ta en bloggpaus eftersom jag har typ värsta bloggtorkan. Vet inte vad jag ska blogga om och det känns onödigt att sitta vid datan massa, behöver typ plugga mer efter skolan. För börjar typ hamna massa efter i min terminsplanering...
Så nu vet ni hur det är, känns väldigt onödigt att sitta och lägga ner tid på bloggen när man ändå inte har nåt vättigt att skriva. Typ bara vad man har gjort under dagen. Och har heller inga bra bilder. Men kommer vilja blogga ändå, så det kanske kommer ett litet inlägg då och då, kanske börja blogga igen jättesnart, vem vet?

Så ni kan ju fortsätta kolla min blogg! Kram!


Guitar



Shaaaaa, sitter och spelar lite gitarr just nu! Funderar på att lägga ut en cover när jag spelar och sjunger.... Fast nä, vad pinsamt! Vi struntar i det!

Mitt hjärta just nu: dunk-dunk-dunk-dunk-dunk-dunk!


Fml, dom sa inte mitt namn nu heller. SLösat bort typ en timma nu, och vart jättenervös och sjukt skakig.
Vet inte ens om jag är anmäld, funderar på att skicka in min anmälan några tusen gånger till?
(Pratar om tävlingen på nrj nu, där man kunde vinna och komma på deras fest)
Jahopp, nu har dom sagt namnen , var nån som hete Emilie. Grattis till henne!  hon måste vara världens lyckligaste tjej just nu.

Ska försöka lugna ner mig nu,sen kan jag ju stänga av nrj en stund också!


Kan inte fatta, shit, tänk att träffa dom på riktigt! :O Kan inte fatta att jag redan har gjort de schabbla. Vill bara spola tbx till den dagen ♥

During a test you look up for inspiration, down in desperation, and left and right for information.

Har två prov idag. Sitter nog på ett prov exakt nu när det här inlägget publiceras. Tror iallafall jag ska göra klart mitt projektprov i matte på förmiddagen, så jag får det gjort. Fast jag kan göra det någon annan dag om jag vill. Sen har vi ett NO prov efter lunch som alla 7:or måste göra.
Aja, vi får se hur det går!

313116_203186236423912_100001976109197_455870_1124487527_n_large


Ai Se Eu Te Pego

Hejsan bloggen. Vaknade halv 11 idag, och låg och messade lite med Narin en stund. Vi tängte typ dra och bada i Eriksdalsbadet idag. Så det blir kul, tror vi ska öva lite på att simma också, för vi ska simma med skolan på Tisdag.
Men aa, åker till Narin snart tror jag, sen åker vi dit.
Här får ni en grym låt iallafall! haha, fast den är jättesvårt att sjunga med i för han sjunger konstigt. fast jag tror det är spanska? Och jag läser ju spanska, höhö :D


WTF



Hhahaha, Sean banan ska visst vara med i melodifestivalen. Såg en tidning på bussen igår där det stog det. Haha, tycker inte han passar så bra in i det programet? ;)
Men aja, tror jag ska kolla och vara med familjen ikväll. Vem vet, han kanske har en bra låt? Haha fast kanske inte.

Ruuuuuuumpaaaah! haha va tvungen.

Panik!

Herregud, är jättekonstig just nu. Har verkligen panik, känner mig helt hyper, vill bara springa runt och skrika. Samtidigt vill jag bara lägga mig ner och gråta. 

Har precis anmält mig till den där Nrj-tävlingen. Har panik eftersom jag inte vet om den skickats. Men dom säger visst att anmälningarna kommer fram. Men tänk om den inte har gjort det!? :'( Fml. Seriöst, om jag inte är med och tävlar nu så vet jag onte vad jag gör. Men jag känner att jag har spamat lite, har tryckt på skicka typ 100 gånger nu, så då borde dom ha fått den! Men skrev min motivering väldigt snabbt. fan ångra mig, skulle ha skrivit en sån där lång och bra, som jag lixom har finslipat. Det är dom som har skrivit sånna som kommer vinna tror jag. men jag skrev bara motiveringen lite snabbt, skrev typ bara det jag kom och tänka på. Faaaaan, skulle gjort en bra istället :(

Nä, nu ska jag bara hoppas på det bästa, vem vet, nrj kanske ringer upp just mig ändå? Det kommer nog inte hända, men ändå. Never say never! :D



.

Hej alla fina. Har precis kommit hem från Narin, Johanna skulle åka hem så jag fick också skjuss. Men det är asnajs väder ute, blev sjukt sugen på att åka skidor när jag va påväg hem. Är sååhäääär avensjuk på Johanna, hon åker till fjällen idag. :(

Tror förresten jag kommer bli fett förkyld, igårkväll var vi ute och lekte i snön typ, haha. Vi gungade på nån gunga, skottade, körde varandra på en sån där jättestor skottspade. Hahah. Fett flummiga vi va. Och sen när vi kom in så var jag helt dyngsur, och frös typ resten av kvällen. Spelade iallafall in massa videosar när vi va ute, men dom är nog för pinsamma för att lägga ut!
Sen somnade vi ganska tidigt igår. Vi skulle kolla på några filmer, men vi orkade inte kolla klart på dom.
Vi vaknade rätt tidigt imorse, sen ringde vi med dolt och väckte folk, ahhaha. Klockan var typ 8, fett taskiga xd

Nu är jag hemma dårå, ska nog snart ta mig en skön ducsh, sen skulle jag behöva plugga lite för vi har massor av prov nästa vecka. Kram!






Haha, vi köpte sjukt mycket godis igår, påsen gick typ inte att stänga, detvar nästan upp till kanten! Haha, och vi åt inte ens upp hälften ;)

Gonatt !

Är hos narin just nu, skulle ju sova hos henne. Johanna är oxå här o ja tror dom har somnat? Iallafall fryser typ ihjäl just nu för förut var vi ute i snön haha och ni fattar inte hur kallt det blev! Seriöst, min rumpa frös ihjäl typ! Sen gick vi in och kolla på lite filmer fast sen orkade vi inte kolla på filmer och aa. Ikväll skulle vi egentligen dragit till eken disco men vi va typ för gamla, var typ för 99:or och mindre så det var bara småbarn där, så det gjorde nog inget att vi inte gick. Puss nu orkar inte jag blogga mer, uppdaterar imorrn, gonatt!

Tjockisar !

Är med Narin och Johana nu, hemma hos Narin. Vi har precis vart i centrum och köpt typ fett mycket onyttigt, tjockisar! Vi köpte en ben&jerry, 2 läsk, en proppfull godispåse för typ 90:- Vinerbröd, sen åt vi på donken. Hahah nu känner jag mig tjock!
Ska iaf sova hos Narin, kväll ska vi typ på eken disco. hejdå!

Hemma

Efter skolan idag drog jag till trollbäcken med Narin Felix och Linus. Dom skulle köpa nåt bröd eller nåt typ, sen tog vi 25:an till Haninge centrum där vi gick runt och kolla lite typ. Sen drog vi till donken och Narin och felix köpte glass,sen drog jag och Narin till bussen och åkte hem. Nu tängte jag plugga lite, känns som jag ligger efter i alla stegämnen, vi har jobbat så sjukt mkt med kurs denhär termionen, så men hinner inte plugga nå steg ;o


.




Nya profilbilden på fb, kände att jag behövde en ny, så denhär fick duga! :)

Sjuk



Blev hemma från skolan idag för var grymt trött imorse, orkade inte klä på mig eller nånting, hade sådär ont i halsen så man knappt kan svälja, sen lite huvudvärk. Men gick iallafall och la mig igen och sov två timmar, när jag vaknade så mådda jag typ lite bättre. Förmiddagen spenderades framför tv:n samtidigt som jag pluggade lite. Fick nyss ännu mer ont i halsen för Narin ringde mig och sa att One Direction skulle komma till Sverige. Jag fick värsta paniken och skrek som fan, trodde dom hade bestämt ett datum eller så, men det var ju att dom skulle komma på sin world tour! :D Fast det visste jag redan, men är fett sur på Narin för att hon fick mig att skrika massa, fick prutt ont i halsen nu. Ska nog ta en glass, för det är ju bra med kallt för halsen! :)

Kram!

Idagfyllervärldenssnyggastekilleår.

Tumblr_lyo5r8wnj51qfvewro1_500_large421210_1834423357111_1736276901_924353_2121280225_n_largeTumblr_lydga3my9k1r6bxw0o1_500_largeTumblr_lye3g2unqx1r6bxw0o1_500_largeTumblr_lyldq258rq1rowm0jo1_500_largeAkhckgrcaaipo1n_large6093ed1e8c_large

Shit, idag var det 18 år sen han föddes, nu har han gott och blivit såhääääääär het! Yeah. Han har dessutom en sjukt härlig hes röst ♥ Och är bara för underbar ♥
#Happybirthdayhazza


RSS 2.0