New in

 
Fick med mig denna snygga hem från Farsta idag. Hittade först ingenting, men köpte den i sista stunden för behövde verkligen någonting nytt i garderoben. Finns iallafall på bikbok för 299kr.
Direkt när jag kom hem frpn Farsta så at jag lite snabbt och valde kläder, sen åkte jag iväg till Tyresö för att ha genrep. (Till dansen) Var riktigt kul, gud vad jag älskar att dansa, speciellt på scenen, så härligt asså! Dessutom är de riktigt kul att kolla på när andra dansar för alla är ju så duktiga. Sen i slutet trängde alla ihop sig på scenen och dansade till Gangnam style. Kan knappt ens dansen, haha så det var lite fail. Men whatever, sen drog jag hem och kollade på x-factor! Och isak gick fucking vidare till final!!! Är såå glad!! Fast hahah tänk vad mycket pengar jag slösar på han, haha. Röstade 17 gånger idag i think, har räknat ut att det blir 85 spänn. Haha, och har röstat massor på han i andra fredagsfinaler också, så det blir rättt dyrt... Aja, det är så värt de för isak är i finaaaal :D
 

Fridaaay






Fick gå upp tidigt imorse för skulle vara kl 8:25 i rackethallen. Hade idrott där, sen gick jag och Cornelia och köpte lussebullar, så gott! Kom tillbaka till skolan efter 10 nångång, och det var typ översvämning i skolan. Nån hade typ satt på vattenkranarna på toaletten på plan tre, haha. Trodde de skulle va vatten typ upp till knäna men när vi kom dit så droppade det typ bara lite i taket. Nu sitter jag och väntar på bussen, jag var tvungen att stanna och ha något onödigt samtal. Ska iallafall hem och hämta pengar nu, sen ska jag möta tuva och Narin. Vi ska till Farsta och shoppa lite. Nu kommer bussen, bloggar senare. puss!

Första snön

 
 
Åhh vad härligt med snö! Supermysigt ju, tänk vilken skillnad från igår då det var helt mörkt och äckligt. Fast det negativa med snö är att det blir så kallt. Mina tår blev typ till is idag, för stog och väntade i typ 20 minuter på en buss vid alléplan. Men nu är jag iallfall hemma, ska plugga och kolla på Justins intervju med Oprah för har inte sett den än. Pusss
 
 

Madison Square Garden

 
Är helt hype för att ikväll/inatt ska Justin uppträda i MSG! Åhhh :') Är så himla fucking stolt, senast han spelade där var han 16 år. Fatta, är typ ingenting ,och att spela just där. Det är typ en av de största grejerna man kan göra som artist., och han var bara 16. Då sålde han ut den på 22 minuter, och gissa hur det blev den här gången då? Nu sålde han ut båda showerna på 30 sekunder.Så tängte kolla på Never say never nu, bara för att ''fira'' eller vad man ska säga haha.
Förra gången han spelade där aså jfkdgsrdkafjnbgökdfbg
 
 
 

A little reason to smile

 
Har fixat mitt busskort med lite bilder på dom underbaraste. Fast utskrivaren funkade inte så fick ta gamla bilder. Men det funkar det med!

Portko 1321

Ska kolla på dom två sista avsnitten av portkod 1321. Lite synd att serien är slut, för den är grymt bra! Så om ni missat den borde ni verkligen gå in på svtplay och kolla. Men ska somsagt kolla på det, sen försöka sova. Godnatt!
 
 

Calvin Harris

 
Älskar Calvin Harris nya album 18 months,lyssnar alltid på albumet när jag tränar och kör styrka och sånt här hemma. Man blir astaggad av musiken! Har förresten kommit igång nu igen med att träna efter jag var sjuk. Tränar fotboll på måndagar och onsdagar, efteråt kör jag styrketräning hemma med fokus på lår och rumpa. På tisdagar har jag dans, och efteråt tränar jag mage, rygg och armar hemma. Ska även försöka komma igång med att dra ut och springa, är ju alltid härligt med bra kondition. Fast nu kommer det säkert snart börja snöa och bli isigt och så, så då kanske det inte blir så mycket springträning. Men då kan man ju köra spinning istället, och snart åker jag till Thailnd också. Ska försöka dra ut och springa på stranden typ varannan dag då. Wiiihooo, man blir så glad av att träna, ashärligt!

De här vädret dödar mig

Hej på er, bara jag som hatar dethär vädret!? Haha, okej,dålig fråga, vem gör inte det lixom? Stannade kvar en timma extra i skolan och plugga, när jag sen slutade vid tre var det redan mörkt! Dessutom blåste det, ösregna osv. Jag och Narin drog iallafall hem till Felix. Där spelade vi fifa, vilket jag suger på haha. Sen kollade vi lite på tv också, nu är jag hemma. Kom precis hem och har bytt om till torra kläder, nu ligger jag framför brasan på golvet i vardagsrummet och värmer mig. Fast måste iväg igen nu, för har dans som börjar om ungefär en kvart. Så ska dra mig dit nu. Är faktist jättetaggad på att dansa, och det här är sissta träningen innan showen på lördag, wiihoo är supertaggad! :D
 
 
 

Dålig på rubriker

 
Haha är fett dålig på rubriker ju, kommer aldrig på nåt att skriva typ. Iallafall, hur har eran dag varit? Min har vart bra, hade prov i skolan. Ush hatar prov, men den här gången gick det väl helt ok antar jag? När jag kom hem var jagg skittrött så gick och la mig i soffan och kollade på pll. Är fortfarande trött, men ska ändå försöka orka med träning. Den börjar om typ mindre än en halvtimma så måste byta om och dra dit nu, puss!

Christmas wish

 
 
Helst av allt önskar jag ju mig Justin i julklapp, men det hade inte vart helt fel heller att hitta hans nya Parfym Girlfriend under granen! Den luktar säkert lika underbart som someday.. Åhh:') Videon där uppe är också helt underbar förresten, man dör bara lite när man kollar på den.

Frukost

 
Godmorgon, vaknade för cirkus en timma sen, och har precis ätit frukost. Planerna idag är att plugga, har både en inlämning och prov imorn. ¨Så det ska göras klart, om jag får tid över ska jag nog ta en powerwalk med Emilia, känner att jag behöver röra lite på mig. Yes, vi hörs om jag får något vettigt att skriva om haha puss

Lördag

Var tvungen att gå upp tidigt idag för skulle till kyrkan, på konfirmatiosgrej. Vi var där, umgåddes lite med gruppen osv. Vi skulle bl.a fota/spela in en film typ, haha. Slutade vid halv tre och tog bussen hem med Emilia, nu ska jag städa mitt rum för det ligger bokstavligt talat kläder över hela golvet, går inte att gå in där utan att trampa på något. Hatar att städa men det måste göras, haha skuter alltid på det. Sen ska jag plugga lite om jag hinner och ivkäll får vi gäster. Så blir nog ingen mer uppdatering idag.
 
 
 
 
 

T O B L E R O N E

 
Älskar att när man öppnar godisskåpet och så ramlar det ut massor av toblerone. Fast det såg ju mycket mindre ut på bilden haha.. xd Men ska försöka att va lite nyttig och inte äta upp alla.. Kollar iallafall på x-factor, sitter typ klistrad framför det varje Fredag tack vare Isak! Han har precis uppträdit. åhh han är så sjukt jävla härlig! Alla röstar på han , please! 09941402 Ring ring riiiing!

Gymnasiemässan

 
Någon mer än jag som var på gymnasiemässan? Eller som ska dit imorn kanske? Jag hade först inte tängt att gå, för det är ju trots allt över ett år tills jag ska välja gymnasium, går ju bara i åttan. Men det var några kompisar som skule dit, så tängte varför inte. Är ju bra om man bestämmer sig i tid! :) Så fick sluta lite tidigare från skolan, och åkte dit med Emilia och Cornelia. Blev däremot inte ett dugg klokare på vad jag vill gå för linje eller gymnasium. Vet iallafall att i framtiden vill jag jobba med något man får bra lön på.. ;)
Men gick runt där lite lost sådär och hade ingen aning om vad jag ville. Fick iallafall med mig en hel del papper och påsar från olika gymnasium, blev riktigt tungt, haha. Men ska kolla igenom det sen nån gång när jag har tid så kanske jag får nå ideér. Har ju över ett år på mig att välja så behöver inte stressa iallafall! :)
 
 

Sugen på att blogga

Haha, som ni märker så har jag inte bloggat på några veckor, har ju knappt bloggat något under hela hösten knappt. Sorryyyy.. Men är blir fett sugen på att blogga ibland, fast ibland har jag ingen lust alls. Men ska börja blogga lite igen, fast bara lite ibland när jag har tid och har något att blogga om! För det är riktigt kul att blogga ändå, speciellt att kolla tillbaka på gamla inlägg, haha! Har ju faktist bloggat i tre år snart. Fast man kan inte se inläggen från dom första månaderna för dom tog jag bort.. ;)
 
Såhär såg jag ut när jag började blogga, liten tjej!
 

sfbghaeoyhb

 
Har ingen blogglust så orkar inte skriva något. Var bara tvungen att lägga ut dom här övernaturligt snygga bilderna så jag kan spara dom på mobilen!
Imorrn släpps btw Take me home!!! :D Har förbeställt skivan, så hoppas verkligen jag får den i brevlådan imorrn och inte behöver vänta över helgen! Så gllaaad
 
 

Tobleronetårta+Pll

 
Ska kolla på ett avsnitt av pll nu och äta lite tobleronetårta, sjuukt gott! :D Har som sagt börjat kolla på Pretty little liars nu, var ju tvungen att kolla var det var för något eftersom alla pratar om det haha! ;) Men det är sjukt bra, ska dock försöka att inte bli sådär ''beroende'' som vissa verkar vara som sitter typ i flera timmar i streck och kollar haha :)
Sen ska jag sova, så gonaaaatt! :D

Förkyld?

Åhh vad jobbigt, jag hostar typ var tredje sekund och är jättesnuvig. Har vart lite förkyld hela veckan men nu är det ännu värre än innan...:( Så ska stanna hemma idag. Måste ta tag i lite plugg, ligger så mycket efter på grund av körtelfebern jag hade i början av terminen. Var ju hemma i nästan en månad då.. Hade tängt att plugga mycket nu på lovet men har haft fullt upp hela tiden, förutom igår och idag. Så nu ska jag plugga..! Men vad ska ni göra idag då, sista dagen på lovet?
 
Isak i fredags! Skitsuddig, men det är ändå bilden jag tog..:) Kan lova att  han är tillochmed ännu snyggare i verkligenheten än på tv...Åhh är helt in love i han haha ♥

Ä N T L I G E N !

 
Har fått ett brev från läkaren nu där det står att proverna jag tog för ett par veckor sen är normala. Vilket betyder att det är OK för mig att träna igen!! :D Så ska knyta på mig springskorna nu och ta en runda. Ska dock ta det rätt lugnt i börjar eftersom det var i augusti jag blev sjuk. Så det är 3 månader sen jag senast tränade! Åh gud vad länge sen, men ska försöka komma igång med träningen igen nu, ta det lite lugnt nu i början bara... :)

2:a November

Hej på er, vad gjorde ni igår?
Själv var min gårdag helt kaos. Jag hade världens panik större delen av dagen, visste typ inte vart jag skulle ta vägen. Blev typ för mycket på samma gång.
Det började med att jag satt inne på ticnet i över en timma och försökte få biljetter. •Jag fick biljetter- blev överlycklig. •Satt inne på twitter i ett par timmar, hade världens ångest och panik för killarna var i sverige och jag satt hemma. •Hittade typ ingen som ville åka in till deras hotell, ingen orkade typ. •Lidija ville följa med, men då hade dom redan lämnat hotellet. •Vi åkte in till Annexet. •Tängte gå på genrepet till x-factor för jag hade ändå biljetter dit. •När vi stog i kön hörde vi folk skrika, men vi tängte att det inte var något och vi kunde inte lämna kön för den var typ inspärrad. •45 minuter senare såg vi på twitter att dom hade vart typ 20 meter ifrån oss, dom hade alltså vart precis runt hörnet när alla skrek. •Vi kollade på genrepet såg Isak(♥♥♥♥♥) Malcolm och dom andra. •Vi såg att killarna (1D) hade vart i Annexet typ 20 minter innan oss, vi var skitbesvikna att dom inte kunde vart på genrepet istället. •Åkte hem. •Grät i typ en timma för att jag hade haft chansen att se en liten glimt av dom om jag bara hade stått några meter längre bort,och för att jag var så sjukt lycklig. •Såg little things videon som precis kommit ut. •Blev aslycklig. •Kollade på x-factor. •Kände mig som världens lyckligaste av att bara se dom på tv. •Var skitbesviken att jag inte var där själv. •Kollade på x-tra factor där det var en intervju med dom. •Gick och la mig, somnade.
 
Haha, försökte skriva lite kort om gårdagen och aa det var de. Har fortfarande inte fattat att dom var här i Stockholm igår, och aatt jag kommer vi se dom live i maj. Allt känns bara helt sjukt.
 
Vet inte vad som har hänt med min mobil, nu ser ju på bilden att allt är lite fucked up. Hahaha.
 
 
 

VI LYCKADEEEEES!

 
Ass man bara älskar liver just nu, jag och Narin lyckades vi få biljetter till 1D's konsär i maj. Är så himla glad, kan inte fatta att vi kommer få se dom live, i deras första konsär här i Sverige. Har väntat på det här så länge och nu äntligen händer det.. 186 dagar kvar... :D Har dessutom världens panik eftersom dom är i Sverige JUST NU, och har ingen aning om vart dom är eller nånting, men vill så himla gärna bara så typ en glimt av dom.. Så vi får se vad som händer, om jag ¨åker in till stan och letar efter dom, hoppas det! Måste bara hitta någon som vill följa med ;)
 
Där ser man vart vi fick platser, har ringat in där :) Försökte ni få biljetter, vad fick ni för platser isåfall? Om ni vill ha biljetter förresten så finns det fortfarande kvar, så gå in på ticnet isfall! ;)
 
 

rubrik

Förlåt att jag inte har bloggat idag, men har inte haft tid! Var som sagt på bio idag och såg Ted med Ellen Lidija och Rosanna. Filmen var bra fast lite skumm sådär haha. När jag kom hem så åt jag, satt lite vid datan. Sen vid 8-tiden drog jag ut och träffade Melinda Rebecca och Ida. Sjukt kul att umgås med dom! Vi var rätt tajta förut när jag vi gick i femman, känns som att typ ingenting har förändrats även fast vi knappt träffats på typ 2½ år! Vi gick iallafall ända bort till vendelsö, fattar inte har vi orkade gå ändå dit bort, haha. Vi tog bilder, snackade massa, lyssnade på gamla låtar så vi fick massa gamla minnen haha.
Kom hem för kanske en timma sen, nu är jag sjukt nervös inför imorrn då det händer massa. Videon till Little things kommer ut, biljetterna släpps och dom kommer fuckiing hit till Stockholm!!! Pratar om One Direction nu om ni inte fattade det! Är så glad men ändå sjukt nervös för jag vet typ ingenting om vart dom kommer vara och så imorn, och är asrädd att inte få biljetter...:(
Men ska kolla runt massa på twitter nu, så vi får höras imorrn, om jag nu har tid att blogga då, det kanske jag inte har.. Pusss!'
Har inga bilder så nu får en på världens finaste istället.
Klicka för att stänga bilden
 

Ted

Ska skynda mig mot bussen nu och åka in till stan. Ska se Ted på bio med några vänner. Är lite efterbliven och har inte sett den än, men alla säger att den är jättebra så får hoppas på det. Nu måste jag springa för bussen går om ett par minuter, puss!

Frukost

Kör på en supernyttig frukost idag, gröt med bananskivor i, och hårda mackor med ost tomat och lök!
Ska försöka äta gröt till frukost lite oftare, för det är supernyttigt och ger massa näring så man orkar dagen. Tycker dock inte gröt är sådär jättegott, men själv tycker jag det blir godare med banan i, testa! :)
 

RSS 2.0