2 km

Hooollaaaaaaa!
Har vart ute och sprungit 2 km. Vi ska springa i skolan imon så ville veta om det var jobbigt haha xd
Sprang iallafall på 9 minuter, trodde inte jag skulle klara under tio men det gjorde jag visst. :) Så är rätt så nöjd, eftersom jag typ inte sprungit någonting dethär året. Kanske bara 4 gånger eller nåt sånt. Förra året när vi sprang 2 km gick det fett bra för mig, tror att jag bara kom några sekunder efter dom som kom först i hela min årskurs! Så bra är jag nog inte längre xd Och nu har jag typ fått något som heter benhinneinflamation, så får äckligt ont i smalbenet varenda gång jag springer!
Aja skitsamma. Har precis ätit, sen om en timma ska jag dra till malmen för har träning!



Bild tagen för kanske en timma sen, haha ser ut som mitt huvud är jätte avlångt typ, igga det!

Untzz untzz untzz

Sitter hemma och lyssnar på musik just nu. Narin ringde nyss och undra om jag kunde hänga med till centrum. Men jag hinner inte, har ju match och ska samlas om typ en timma. Men skulle behöva dra till centrum och köpa typ en kajal, foundation, och en mascara. Får väl göra det imorrn.
Är fortfarande inte speciellt taggad på att spela match... Fast det är bara för att vädret suger, annars äär jag rätt så taggad. För det här är första riktiga seriematchen för i år, ska möta Tyresö och vi mååååste vinna! Fast ska spela med 97:orna, så då ska vi antagligen möta 97:or också, och känner på mig att dom kommer vara grymma! Men vi är ju också grymma, satt det blir nog bra haha :D

Ska bjuda på lite bilder från idag. Den första bilden är på min planering, haha är fett stolt för har gjort allt jag skulle gjort den här veckan! :D Sen är det en bild på fina Linus, som snodde mina grejer. Plus lite egobilder, kram!





påväg hem

Hej folket! Sitter ensam på busshållplatsen nu vid skolan och fryser och dricker yoggi yalla och lyssnar på Ed Sheeran. Har haft ph-samtal me min handledare, och fick gå tidigare eftersom jag har vart så duktig i skolan denhär veckan! Fast satte mig i slöjden en stund innan jag gick och snacka med lite folk. Sen gick jag ner till cafeterian och köpte en drickyougurt. Var grymt hungrig eftersom lunchen smakade skit idag. När jag kommer hem ska jag typ äta något mer, sen ska jag byta om och börja gå mot torvalla. För har match idag, var grymt taggad förut, men de e skitväder, kanske inte så kul att spela i ösregn! Hihi men nu sitter jag på bussen och är jag snart hemma, kanske hinner blogga innan ja drar till matchen, pusshej! :)

Torsdag

Idag är de Torsdag, sköönt snart helg! :D
Kom ial´lafall hem för snart en timma sen. Drog till allé med Narin, Tilda, Johanna, Zelda, och Angela. Angela fyller år idag förresten, grattis! ♥ Vi satte oss iaf på sibylla, åt pommes och snacka lite. Sen tog jag bussen hem med Narin. När jag kom hem kände jag för att vara nyttig, skärde upp lite frukt eller vad de nu kallas. Jättegott, och nyttigt!
Nu tänkte jag plugga lite, har vart jätteduktig på att plugga denhär veckan, har bestämt att jag ska ta tag i skolan nu och komma ikapp med allt jag ligger efter i! Så aa, hare bra, puss <3




Back 2 school

Igår började skolan igen efter lovet. Helt okej, att träffa alla vänner och så. Fast man blev lite depp när man kom på att man knappt gjort någonting på lovet? Haha, aja!
Nu måste jag iaf börja plugga mer, fattar inte vad jag gjorde i början av denhär terminen, typ ingentin, serisöst! Så jag måste jag plugga som fan nu. Igår efter skolan pluggade jag typ i flera timmar! ;o Från när jag kom hem från skolan, till att min träning börja. Ska försöka göra det idag också, men kommer säkert fastna framför twitter nu... Puss!


En bild från i somras. Buhu, vill ha tillbaka min naturliga hårfärg! :(


Känslan när man vaknar med ett leende på lepparna för man har drömt om världens finaste killar<3


 I can’t not reblog this. It’s beautiful. It’s not posed or anything. It captured the happiness of the moment. It’s genuine and gorgeous. I love this picture more than any photoshoot photo that’s been released.

Hihi, inatt drömde jag att jag träffade Justin och One Direction. Åhh vad jag älskar att drömma om dom, blir lixom allmänt glad! Fast okej, man blir lite besviken när man vaknar och kommer på att det inte var på riktigt.. Drömde iaf att jag fick en kram av Justin, typ världens mysigaste och finaste kram. Sen gick jag och prata med Niall och höll han i handen:D
Tänk om det skulle hända på riktigt. Blir helt hypad bara av att tänka på det eller drömma det haha ;)


Hola bloggen !

Idag var jag i stan med Angela och Narin. Slaggade med dom igår också! Men i stan gjorde vi typ inget spec, typ tågluffa lite, hahah jag älskar sånna där gamla tåg btw! :D Sen gick vi runt i gallerian. Juste, såg mangemakers också! Hahhahah, jag älskar dom <3 Vi typ förföljde dom lite, ville ta bild med dom, men Narin tyckte vi va pinsamma och aa, haha! Men iaf, dom i mangemakers kolla på oss och typ garva, och jag har ju träffat dom några gånger förut. En gång så typ drev vi med dom på en signering. Ritade mustacher på en bild på dom, och skrek Mustach Makers åt dom. Hahah, dom garvade typ fett mycket då. Men idag iallafall så satte jag fingret under näsan som en mustach när dom kollade på oss, då började alla typ skratta. Hihi, tänk om dom kände igen mig ? :D Fast då åkte deras tåg iallafall, så vi såg dom inge mer.
Lite senare så träffade vi Hanna och Gisela i typ fem minuter innan vi åkte hem. Kom hem vid typ 7 och åt middag med familjen, sen har jag suttit vid datan lite, dushat och kollat lite på filmen ''Farsan'' som gick på tv.
Nu tängte jag kolla twitter lite, sen tror jag att jag ska sova.


Här får ni två bilder, den till vänster är från idag, och den andra är från i somras när jag träffade mangemakers! :)


Påsklov

Förlåt att jag inte har bloggat, men har ju lov, så passar på att ta paus från bloggen också. Dock så har jag inte gjort ett skit på hela lovet. Bara vart hemma och chillat ! Det har väl vart skönt iofs, men idag tog jag tag i mitt liv! Haha, nä skoja men drog till stan med Ellen. :)
Nu är jag iaf hemma igen, sitter och lyssnar på boyfriend på spotify. Världens bästa låt <3
Nu måste jag iallafall laga mat till mig. För ska på träning ikväll. Jappjapp, vi hörs!



En bild på mig och Ellen från förra påsklovet. Hahhaah, vi klädde ut oss till påskkärringar, visst är vi mobbade?


Jul eller påsk?




Tycker det känns lite mer som jul än påsk just nu asså! Sitter och lyssnar på världens underbaraste Justin Bieber, på hans Julalbum. Sitter också och äter på en såndär god choklad-jultomte, och det är dessutom snö ute. Så aa, vad ska man säga? :D GOOOD JUUUUL! :D

Undra vad jag tängte när jag gjorde dehär?




Haha, lekte lite med glitter och lim förut när jag slagga hos Narin i torsdags. Hon fixade ett Iphone skal och det blev snyggt. Men min...? Ser ut som ngt man gjorde på dagis typ ;)
Men antar att det gr bort med vatten, så får tvätta bort det någon dag, haha :D

Mitt hår börjar bli ljuuusarreeee!





Det är ofta folk som undrar om jag har färgat håret ljusare, men det har jag inte! Det är toningen som börjar gå ur :)
Och när jag är ute i solen så ser håret typ ännu ljusare ut, på bilderna där uppe så ser det typ mörkblont ut typ?
Fast när jag är innomhus så ser det rätt brunt ut. Men vill ju iallafall ha tbx mitt blonda hår till sommarn! Sitter just nu med inpackning i håret, har hört att mkt balsam och inpackning ska ta bort toning. Så ska ha i inpackningen extra länge, typ en timma ?
Sen ska jag sätta i ljusa slinger i håret någon dag, kanske gör det nu på påsklovet? (: Vi får se helt enkelt, puss!


Bad update!




Sorry, känner att jag suger på att blogga! Är typ aldrig på humör för att blogga, vet inte varför! Kanske är för att jag inte har speciellt många besökare och för att ni aldrig kommenterar. Fast iofs, kanske inte är någon mening att kommentera om jag bara skriver tråkiga inlägg... xd

Aja idag hade vi halvdag, slutade typ runt tolv och då drog jag till alléplan med massa folk och åt på sibylla.
Kom hem för en stund sen och tängte sätta mig ute i solen en stund. Måste plugga också sen, har typ ångest för att jag inte pluggade i början av terminen, då hade jag inte haft så sjukt mycket att göra nu!

Just nu;



Sitter och äter vindruvor och pluggar geografi just nu. Har studiedag imorrn, så dethär skulle jag kunna göra då istället. Men jag gör det nu, för annars kommer jag antagligen inte hinna med allt annat man ska göra imorrn!
Men ska fortsätta plugga nu, så jag blir klar nångång, puss!

The fools' day

Tänkte bara påminna er om att det är första april idag. Fast det kanske inte går att missa, massor av folk som skriver det på facebook osv med massa dåliga skämt, haha ;)
Jag blev iallafall väckt för kanske en timma sen av att min syrra kom in i mitt rum och skrek om att One Directioin skulle komma till Sverige idag. Men jag gick inte på det, för dom är ju i USA nu, och dom var ju på KCA igår, så det är ju inte speciellt troligt att dom skulle komma till sverige idag, plus att hon brukar aldrig bry sig om sånt, så varför skulle hon göra det nu?

 Det känns som många kommer försöka lura mig med sånt idag, folk brukar lura mig ibland och skrika typ ''Omg, Justin Bieber är bakom dig'' då brukar jag få dampryck och vända mig om, sen när jag ser att han inte är det så fattar jag att det aldrig kommer hända, och blir skitlessen. Det tycker alla är skitkul, ha. ha. ha.


Aja, nu ska jag äta frfukost, pusshej!


RSS 2.0