Söndagsångest

Lite ångest har man ju nu när man kommer på att lovet är över. Har gått sjukt snabbt och jag har ju typ inte hunnit göra nånting, känns som jag bara legat hemma hela lovet, haha! Men lite har jag väl gjort, träffat lite kompisar, sooolat, slingat håret, och framför allt har jag tränat mycket! Är fan imponerad över mig själv, har nog aldrog tränat såhär mycket under bara en vecka. Har sammanlagt sprungit över 18 km, har powerwalkat, spelat fotboll, kört spinning och massa styrketräning! Så nu är de bara att fortsätta såhär, är dock sjukt svårt att hitta tid till att träna, men ska försöka ändå!
Men en sak jag verkligen borde ha gjort dehär lovet är att plugga... Hade verkligen behövt göra de eftersom jag ligger efter rätt mycket och jag måste verkligen komma ikapp nu, så jag ligger i fas eller helst före i skolan när Justin kommer, så jag kan skita i skolan då! Men har rätt mycket att göra så de va synd att jag inte började med det på lovet... Jajajjaj, de är bara att ta tag i, i guess! Man får ju massa extra motivation till att plugga nu eftersom man kan säga att jag får störra chans att träffa Justin ju mer jag pluggar. För då kan jag ju springa runt i stan och vara utanför hotellet osv, åh gud dehär är så jävla sjukt det är fucking bara två veckor kvar nu!!! :') sen är de inte långt till one direction, och sen sommarlovet!! Åhgud finns så många anledningar att va glad! :D Kanske inte blir så hemskt att gå till skolan imorn ändå, de gäller ju att va positiv!



Healthy morning

Ställde klockan på halv nio imorse och bytte om sen mötte jag Emilia. Tog en timmes pw tillsammans samtidigt som vi gick och prata om allt möjligt. Så värt att gå upp lite tidigare och va ute och gå istället för att ligga och sova bort halva dagen! Sen drog jag hem och fixade en god frukost lite snabbt, innan jag var tvungen att skynda mig att byta om till fotbollskläder. För har match idag, ändå borta i södertälje, så kommer ta ett tag att åka dit haha! Är iallafall på väg nu, men vi hörs efter, kraam


Lovin' the sun

Åh vad härligt väder de är, har tillbringat hela dagen med att sola ute på balkongen! Har så dåligt pigment så de är lika bra att börja redan nu att försöka bli brun, för har sjukt svårt att bli det. Fast förresten så är jag faktiskt fortfarande lite brun efter thailand, men de är inte mycket brunt kvar om man jämför med hur jag var då, haha har nog aldrig varit sådär brun...
På tala om att åka utomlands så bokade vi btw en resa till spanien idag, barcelona närmare bestämt, mot slutet av sommaren! Kommer bli supermysigt, och då kanske jag kan bli lite brun också..?


Jag skäms.

Åh herregud. Sitter med huvet i händerna nu och bara skäms när jag ser sånna här bilder, samtidigt som jag typ gråter av skratt. Haha, åhnej vad pinsamt. Nejmen alla har väl haft sina fjortistider, antar jag? Bilderna är i alla fall från sommarn 2011, alltså två år sedan, kom på hur sjukt mycket jag har mognat sedan dess, och förändrats, speciellt till utseendet, haha! 
Vad jag hade tänkt att komma med i dethär inlägget var inte att visa vilken liten fjortis jag var då, utan att berätta att jag nästan har fått tillbaka min naturliga hårfärg! För slingade ju håret idag lite spontant sådär och blev riktigt nöjd faktiskt! Kollade igenom lite gamla bilder från innan jag färgade brunt för att jämföra (och de var då jag hittade dom här fula bilderna) Men har typ nästan tillbaka den hårfärgen nu, fast på bilderna ovanför ser de nog ljusare ut än vad de egentligen var, pga blixten. 
Visar resultatet på hur det blev idag när jag färgade imorgon! Fast vet inte om man kommer se jättemycket skillnad för håret blir typ annorlunda på bild mot hur de är i verkligheten! Men ni får se imorgon, puss

Grillpremiär

 
Har precis ätit grillat för första gången i år- gud vad gott det var! Det är nog min favoritmat, grillat kött med potatisklyftor och bearnaise, äter de typ hela tiden på sommarn, så gott! Men man börjar känna nu att de snart är sommar, ätit grillat och har legat och solat på balkongen i bara bikini idag. Sommarkänsloooor! Eller kanske inte riktigt än, är ju fortfarande massa snö ute, men vårkänslor i alla fall!

Nu: färga håret

 

 

 

Köpte hårfärg i falun men vi hann aldrig färga de då, så tänkte göra lite slinger nu istället. Wish me good luck!

 


Sprutor

 
Godmorgon bloggisen! Blev väckt vid 10 imorse så det är inte direkt godmorgon för mig just nu. Åt iallafall frukost sen gick jag ner till vårdcentralen för att ta livmoderhalscancersprutan, och sen när vi var där tyckte pappa att jag skulle passa på att ta fästing sprutan också, alltså den mot Tbe, för det finns jättemycket fästingar på landet. Så då fick jag två sprutor på samma gång, en på varje arm haha! Brukar egentligen aldrig vara ett dugg rädd för sprutor men nu var jag faktiskt lite nervös, för förra gången jag tog livmoderhalsprutan så blev jag helt yr och höll på att svimma efteråt. Har ingen aning om varför haha, men nu var de ingen fara. Det är bara de att de är så himla ebahagligt när man känner hur dedär sprutas in, det är liksom trögflytande haha! Men nu behöver jag aldrig mer ta en sån spruta för har tagit den tredje nu! Och fästingsprutan kändes ingenting, hiho!
 
Nu är jag hemma iallafall, ska nog spendera resten av dagen ute på balkongen i solen. Ska även försöka plugga lite också för hade tängt att plugga massor på lovet, men än så länge har jag inte hunnit gjort någonting..! Hade förrästen även kanske planer på att ta en pw med två kompisar och sen träna lite, men dom har inte hört av sig så tror inte det blir av. Dessutom så behöver jag nog en vilodag nu för har tränat- rätt så hårt också med styrka och så tre dagar i rad nu!
 

Cupcakes

Idag bakade jag och Nora cupcakes för första gången! Haha, ingen av oss hade gjort det innan, men dom blev goda, även fast dom svämmade över helt i ugnen... Toppade iallafall med nutella blandat med philladelfia, och hällde lite strössel över. Tadaaa! Superenkelt, dessutom så såg dom ju skitsnygga ut också, haha är fett stolt nu.


Bussen

Tja babes, sitter på bussen nu, för ska träffa Nora! Blir superkul att träffa henne för vi har inte träffats på eeevigheter! Fast träffade henne inne i stan igår, men hann bara hälsa jättesnabbt, förutom de kommer jag inte ens ihåg när jag senast träffade henne. Måste varit nån gång i somras på landet i thinkk. Nu är jag iallafall framme så sitter och väntar på henne vid busshållplatsen, lite lost sådär. Ska passa på att radera lite bilder så länge för min mobil är såhimla jobbig, kommer upp skyltar om att minnet är full hela tiden! Vi hörs senn, puss!


Bakom mina solglasögon, kan jag va mig själv

Älskar mina solisar jag köpte igår! Har velat ha såna med spegelglas rätt länge, men de har alltid slutat med att jag köpt ett par som jag trott är spegliga, men sen så visar de sig att dom inte är de haha. Så nu har jag tre stycken pilotglasögon, haha fast dom andra är sjukt repiga så har bestämt att jag ska vara jätte försiktig med dom här så de inte blir några fula repor eller märken!


Tips

 
Har börjat använda denna ögonbrynspenna nu senaste tiden, Blonde Eyebrow Liner, från hm och vad jag vet så har dom inte haft den tidigare, jag har i alla fall aldrig sett den förut. Så har köpt lite mörkare färger då istället, och de funkar ju om man ritar löst. Men jag tycker ögonbrynen blir mycket finare med denhär pennan, för då bli dom väldigt tydliga och ändå inte för mörka! Så ett tips till alla blondiner! Billig också, bara 30kr
 
 
 

Dagens look

 
Körde på en liten "döskalle-look" idag. Haha, både linne och en sjal med döskallar på, sicken tuffing. Driver, men linnet syns inte så bra på bilderna, men om ni bläddrar ner så syns de på nån bild i inlägget under, och den är från hm. Sjalen är köpt för minst 4 år sedan i Thailand. Har tänkt att slänga den flera gånger, men har som tur är inte gjort de! Är ju värsta trenden just nu, fast alla har ju svart-vita såna så kör på lite annorlunda med röd istället!
Mina nya ljusa jeans, converse, skinnjacka och solglasögon var också självklart på, vårigt värreee
 
 

My Day

 

 

 

Var i stan idag tillsammans med Emilia och Ellen. Gick runt och kollade lite i affärer, och jag köpte ett par nya solisar, (dom jag har på bilden) Kände att jag behövde ett par nu i det fina vädret, plus att alla mina solglasögon är helt repiga och slitna, så tyckte att jag förtjänade ett par nya. Sen gick vi och köpte med oss subway, och tog spårvagnen ut till djurgården. Åh älskar djurgården, fast jag har typ aldrig åkt längre än till grönan när jag är där men vi åkte till endhållplatsen och gick och satte oss vid några bänkar vid vattnet och åt, så mysigt! Man fick ju värsta vårkänslorna för de blev sjukt varmt att sitta där i solen, tog till och med av mig jackan och satt där i bara linne utan att frysa. Yeyyeeye, the spring is here!

 

 


I don't stop when I'm tired, I stop when I'm done

Vet ni vad jag har gjort? Var ute och sprang idag igen, gjorde de igår också och då sprang jag 6 km. Satte upp som mål då också att innan sommarn ska jag kunna springa en mil. Men tror jag kommer nå de målet tidigare än så. För idag så sprang jag 8,5 km! Blev riktigt förvånad när jag kommit hem och såg hur långt jag sprungit, shit trodde verkligen inte det var så lätt att springa så långt, snacka om att man kan mycket mer än vad man tror! Har ju bara sprungit typ 3 gånger i år, plus ett par gånger på stranden i thailand, och förra årer sprang jag typ ingenting. Så trodde min kondition var jättedåligt, men den går ju att träna upp riktigt snabbt faktiskt. Kunde ju bara sprungit 1,5 km extra och då hade jag ju sprungit en mil! Så de ska jag nog göra nästa gång jag springer. Nu ska jag ta lite frukt och göra några fler inlägg innan jag ska sova, för är helt slut nu! Puss


Mellis

Sitter ute på balkongen och äter en supergod mellis, fast kanske inte borde kalla det mellis med tanke på vad klockan är hahah. Förlåt för dålig uppdatering men har inte haft tid, idag har jag varit i stan hela dagen. Kom nyss hem, och var super sugen på något sött så tog de sista av min kladdkaka, tillsammans med lite grädde och en suuuupergod smoothie. Hade ingen fil eller något i, 100% frukt bara! (En banan, lite vinbär, hallon och några skivor äpple!) Så gott!

Dehär inlägget skulle egentligen publicerats kl 6, men de lagga visst


April Fools

 

 

Första April idag då, min dag har gått sjukt snabbt. Har typ inte hunnit göra ett skit, bara suttit framför twitter och sovit lite på soffan, och helt plötsligt är de kväll!? Har ni glömt bort vad de är för dag idag och blivit lurade då? De har jag några gånger, är jättelättlurad haha för glömde hela tiden bort att det är 1:a April. Fick världens hjärtattack för en sekund när jag såg på facebook att en av sverigekonserterna skulle vara inställd. Fast förstog typ direkt att de inte var på riktigt. Har även gått på att folk fått ka in på sjukhus osv. Fast artikeln om att Harry skulle släppa solo-skiva gick jag faktiskt inte på!

Såg ni googles skämt förresten? haha de var riktigt kul tycker jag, satt och asgarva i min ensamhet och luktade på mobilen, lol. Har varit riktigt kul på twitter idag också, alla beliebers gjorde värsta ''projektet'' där alla skulle byta sin bild och namn så alla såg ut som Justin. Man blev riktigt förvirrad hahah, för det var bara Justin Biebers över hela min timeline. Lol, sen loggade han själv in och bytte sin profilbild till Chuck Norris (It's a Jelieber thing)  sen väntade alla på att han skulle lura oss med något. Även fast jag var beredd och bara väntade på att han skulle komma med något prank så gick jag på det och fick världens panik när han skrev:

HAHAHH, vet ni vad det var för nummer? Till TMZ, hahah så jävla kul och så bra prank. Där fick dom igen av Justin för allt dom skrivit om han. (Det är typ en skvaller-site) Hhahahah, in your face på dom! De var typ tvungna att blocka sitt nummer för de fick ju flera tusentals samtal från galna beliebers!  

Hahah, nu väntar jag på att Justin ska komma med något mer prank för han twittrade för en stund sen ''Im not done'' ska försöka att inte gå på det denhär gången haha, kram på er!

 

 

 

 

 


Chillar med Stefan

 
Några finfina bilder på min nya Amigo, Stefan. (Fattar inte hur man tänker när man döper en fisk till Stefan men okej?) Det är min syrras och hon är ju lite konstig så då förstår man ju att hon kommer på konstiga namn också. Har i alla fall fett tråkigt, det är därför jag sitter och fotar en fisk haha. Tycker förresten lite synd om fisken sådär, tänk att var instängd i en lite burk hela dagarna långa, helt ensam. Stackare, kanske ska spola ner den i toaletten, som i hitta Nemo hiho! Fast euw de är nog inte så frächt de heller. Okej ska sluta babla nu, onödigt inlägg lol men är uttråkad

RSS 2.0