Lång dag

Åh gud vad lång dag de har vart känns de som. Är sjuk trött, och så sjukt glad!! Är på bussen påväg hem från globen, har vart där och köat! Biljetterna släpps ju imorgon, så nu ska jag hem och sova några timmmar innan jag har dans. Sen ska jag upp supertidigt imorn för att dra in dit igen och köpa biljetter. Helvete vad nervös jag är!!! Dom släpps om mindre än 18 timmar, döda mig någon? Åh gud.
Ska försöka få tag på en meet n greet biljett, so wish me good luck!


Såhär glad blir jag när jag kommer hem och hittar believe acoustic i brevlådan

Åhh är så lycklig just ny. Kommer hem och hittar believe acoustic i brevlådan. Har varit världens bästa dag för fick också reda på att justin ska ha ännu en extra konsär här i sverige. Tre fucking konsärer!!!! Kan inte beskriva min lycka asså, kan inte sluta le, hiho älskar dehär!! Wihooo


Cuz i have a bad day

Åhh vilken seg måndag. Försov mig imorse, perfekt start på dagen lixom. Fick skynda mig iväg till skolan men hann ändå i tid. Har bara varit typ allmänt dryg och jobbig idag. Längtat hem lixom. Nu är jag hemma och håller på med en svenskauppgift. Sen när jag är klar så ska jag vila lite för sen ska jag tillbaka till skolan! Eeew , är så otaggad man kan bli. Så onödigt men de är typ öppet hus. Åhh känner mig så negativ och jobbig idag men orkar verkligen inte med något. Men alla har väl dåliga dagar ibland, antar jag


Haha dehär inlägget skulle publcerats igår. Haha denhär appen suger ju, händer skitofta att inte inlägg publiceras!


Pluggar och tröstäter

Hihi ni måste ju erkänna att kladdkakan ser jävligt god ut? De är den också, ser ju även lite nyttigare ut när man kör med kiwi och bär till! ;)


Lite fruktsallad sådär efter träning

Gick faktist rätt bra på träningen idag. Övade mest i inför cupen om två veckor och körde match. Blev sjukt taggad nu inför cupen. De är inomhus och 5-manna, men ändå! Längesen man var på cup. Nu har jag iallafall dushat och skärt upp lite goa frukter så ska bädda ner mig i sängen nu och kolla på ett avsnitt avv pll innan jag somnar. Godnatt!

Dehär skulle egentligen publicerats igår lkväll


Happy birthday to you

Idag är jag bara hemma. Min pappa fyller år så har vart snäll och bakat en supergod kladdkaka som vi precis ätit! Resten av denna söndag ska ägnas åt att plugga. Så jobbigt men har en hel del att göra, så de är väl bara att börja, i guess?
Ikväll blir de träning, är supertaggad, även fast dom två senaste träningarna har gått riktigt dåligt, haha. Skyller på att de var inneträningar. Längtar tills vi börjar träna utomhus, de är så mycket skönare!
Bjuder på en bild på min snygga kladdkaka!


New shoes

 
Gjorde ett riktigt kap när jag hittade dessa snygga kilklackar inne på Din sko i måndags för bara 199 spänn! Gillar dom iallafall, alltid härligt att känna sig lite lång för en gångs skull, och slippa mina tråkiga svarta uggs som jag har haft i tre år nu! Haha, lite förvånad över att de har hållt faktist, andra uggs verkar gå sönder efter bara några veckor.
Fast de var sjukt hala uggsen, därför tyckte mamma jag skulle köpa ett par nya, så nu är hon rädd att jag ska vricka fötterna istället för att halka och slå ihjäl mig.
Men de är som sagt kilklackar så kan gå i dom iallafall, utan att se för klumpig ut, (förhoppningsvis?)
 
 

Jb collection på cubus

Har ni hört att cubus ska släppa en "jb collection"? Den kommer släppas 21 februari, någon som ska dit då? Jag ska självklart de, kommer vilja köpa hela kollektionen! En sak som jag iallafall lugnt kommer köpa är halsbandet som de står Believe på, så himla fint. Kommer använda de hela tiden!
En nackdel är dock att de bara finns i barnstorlekar, fast jag tror att någon av de största storlekarna passar på mig iallafall.
Åh längtar till den 21 februari!!


Saturday morning

Godmorgon på er! Har bestämt mig för att göra ett försök på att börja blogga igen! Uppdateringen har ju verkligen sugit sen jag kom hem från thailand,ska försöka bli bättre men det är svårt att hitta tid till att blogga!
Just nu ligger jag i sängen och segar, ska snart upp och göra något vettigt. Till exempel städa mitt rum och plugga. Senare idag är de träning, efter de direkt hem för då får vi gäster. Vi ska äta middag och fira pappa som fyller år imorn.
Men ni får ha en bra dag, puss!


Thailand 2012-2013


Shopping

 
Tängte visa lite av vad jag köpte i Bangkok. Blev dock inte riktigt som jag tängt mig för blev sjuk, typ nån matförgiftning när jag var där. Så fick ligga på hotellrummet med feber när jag kunde ha shoppat! Men under dom två dagarna jag var där hann jag iallafall shoppa lite. Pallrade mig iväg till mbk i ett par timmar under första dagen, sen var jag tvungen att gå tillbaka för trodde jag skulle svimma typ. Andra dagen drog vi iväg till central world plaza en snabbis under dagen, sen  låg vi vid poolen några timmar innan vi gick iväg till mbk igen mot kvällen.
Shoppade för lite över 2000 svenska kronor under resan, riktigt nöjd med det jag köpte. Man får rätt mycket för pengarna där om man jämför med sverige. Riktigt dålig bild dock, man ser ju typ ingeting men tog den medans jag packade i Bangkok. Nu när jag är hemma ligger allt i tvätten osv. Men ni lär väl lägga ut bättre bilder när jag använder de jag köpte så de får ni se mer. Puss

Lite morgonpigg sådär

Hola amigos! Kom hem från thailand i lördags kväll. Tängte bara uppdatera lite nu så ni vet att jag inte dog på flygresan hem eller så. Igår var kag hemma hela dagen och packade upp, städa rummet och slog in julklappar som jag köpte i thailand till några vänner. Skulle egentligen haft träning på kvällen men var helt jetlaggad osv så jag somnade istället vid 7-8. Vaknade inatt vid tre, och kunde självklart inte somna om haha, så blev tvungen att gå upp nu för blev så hungrig. Ska väl börja fixa mig nu inför skolan, ska bli såå kul att träffa aalla vänner! Så de är inte så hemskt att gå till skolan ändå, eller jo lite om jag tänker på vad jag gjorde för en vecka sen...
Aja puss! (Detta skulle ha publicerats i morse)


On the beach

Är på koh lipe nu, sjukt härlig ö, love it! Den ligger precis vid gränsen till malasia så tog lång tid att åka hit. Nu sitter jag på stranden och äter en banana pancake och strawberry shake. Idag har jag varit på stranden, jag och min syster hyrde även en kajak och paddlade ut till en liten ö. Snart går solen ner så ska gå och dusha då. Imorn är vår sista dag här... :( vill verkligen inte hem, tiden har gått sjukt snabbt här. Fast de är inte förrän lördag kväll jag kommer hem så resten av dagarna kommer jag resa och shoppa. Är så taggad för shoppingen i bankok! Där finns bl.a forever21 och på flygplatsen finns vs! Sen ska jag övertala mina föräldrar att vi ska till madame tussads också- för där finns en justin bieber docka!


Min dag

Idag har vi åkt runt lite här på ön med moppen. Åkte till en jättefin strand och låg och sola och bada där. Sen åt vi lunch, efter åkte vi till nån nationalpark längst bort på ön, och jag la mig på en strand där medans dom andra gick till någon tråkig fyr. När vi kom tillbaka hit så hade precis solen gått ner, men jag stack ut och sprang ändå i mörkret på stranden. Nu har vi precis vart inne i byn och shooppat lite, fick med mig två linnen och ett par solglasögon hem. Imorgon är de sista dagen här på koh lanta sen drar vi till koh lipe. Puss!

De här inlägget skulle publicerats igårkväll, men de funkade inte dåå., ;)


RSS 2.0