Citron i håret

 
 
Ska testa att ha lite pressad citron i håret och lägga mig ute i solen nu, för vill ha ljusare hår! Tror inte det kommer bli så stor skillnad, men det kan ju va kul att testa om det funkar! Fast jag gjorde dethär för några år sen och då har jag för mig iallafall att det inte blev någon skillnad alls. Fast då hade jag ju redan väldigt ljust hår, nu är det ju lite mörkare.
Fast citron sliter mycke på håret, och gör så det blir väldigt torrt. Men mitt hår är redan väldigt slitet och torrt så det gör inte direkt nåt om det blir lite mer.
Yess, men uppdaterar senare om det funkade eller inte.

Muskö

Är just nu ute på mitt landställe som ligger på Muskö i Stockholms skärgård. Här stannar jag i två veckor, så det blir mys. Fast vill gärna vara hemma egentligen, och träffa kompisar och så. Men men, kan nog träffa dom ändå säkert för dehär ligger inte alls så långt hemifrån.
Yes, kom hit runt 2-tiden. Har legat ute och solat på altanen, och jobbat lite. För en stund sen var jag ute på en promenix. Superskönt och lugnt här ute på landet. Passade även på att plocka lite goa bär. Hahah älskar bär, så goootttt!
 

Nervös!

Nu är jag riktigt nervös, om 40 minuter släpps VIP biljetter till Justins konsär. Fast finns inte alls många biljetter, och det är säkert minst 1000 fans som ska försöka köpa nu. Så chansen för mig att få en biljett är inte alls speciellt stor, men tänker självklart försöka ändå! Det är ju typ slumpen som avgör vilka som får biljetterna, och tänk, det kan kanske bli jag? Never say never! Fast ska inte ha för höga förväntningar på att jag ska få biljetter, då kommer jag säkert bara gråta oavbrutet och bli sjukt lessen sen om jag inte får.
 
41  minuter kvar...! ♥
 
 
 
 

Behöver ny design!

Kom på att jag verkligen behöver ny design! Bilderna i headern är vinterbilder, nu vill man ju ha någon lite mer somrigare design.. Men jag orkar inte fixa en ny design nu, tror jag ska fråga nån om nån kan fixa en snygg design till mig. För jag är inte speciellt duktig på sånt dära.
Men nu tror jag bara att jag ska byta ut bilderna i headern eller bara ha en bild som header, för det kan ju inte se ut som det gör nu iallafall, med vinterbilder.
 

Dushat

Har precis dushat och försökt tvättat bort färgfläckar jag fick på benen idag när jag målade haha. fast allt gick inte bort...  Så får gå runt med vita fläckar på benen nu, fett snyggt.
Nu har Narin iallafall kommit hem från Turkiet, saknar henne massor och vill verkligen träffa henne! Fast det var inte säkert att vi kunde träffas för hon var sjuk. Och jag måste packa, för imorgonbitti åker jag ut till landet, så om vi inte träffas nu så kommer det dröja någon vecka innan vi kan träffas för hon skulle till Belgien. :(
Men vi får se hur det blir, uppdaterar senare!
 
 
Min fina vän ♥
 

Nu: Ut och jobba!

 
Nu ska jag ut i solen och sommarjobba. Ska fortsätta måla där jag började måla i början av sommarn. Så tog på mig ett par fula jeansshorts och en gammal bikini ifall jag får färg på mig haha. Yessyess, nu vet ni vad jag ska göra idag. pusshej

Smoothie

 
Startade dagen med att gå upp och blanda ihop en smoothe. Hade i lite random frukter som jag hittade hemma, det blev vattenmelon, kiwi, frysta bär, banan, och lite fil också, sen är det bara att blanda ihop, och vipps så är det klart! Det blev himla gott, la även några vinbär jag plockade i trädgården högst upp. mums!

Skepp & hoj

 
Där fick ni några bilder från den senaste veckan som jag har spenderat på en båt, vi har bl.a varit på öland två gånger, gått iland i olika hamnar där vi har gått runt och kollat, flummat, snackat med random osv.
Vi har haft sjukt fint väder, så gick för det mesta runt med bikini på båten. Det blåste inte så mycke helller, alltså gick inte båten så snabbt, så då kunde vi bada medans båten åkte, bara vi var snabba och simmade direkt till stegen.
Sen har vi klättrat på olika ställen i båten, klättrade upp på masten en gång, en annan gång klättrade jag och Linnea vid pinnen längst fram på båten, då hade vi en sele, så jag hängde medbara den, precis ovanför vattnet medans båten åkte. Ashärlig känsla haha, fast när jag skulle gå upp på repet igen råkade jag skära mig på benet. Så har värsta fula cut-såret där nu''/

Den underbaraste som finns

 
 

“I love her”
fuck me. that jaw line.

[x]
 
 
 
 
Hej vad gör ni? Själv är jag ensam hemma och sitter och lyssnar på Justin på högsta volymen. Samtidigt som jag sjunger med,kollar in olika tumblr med bilder på Justin, och gråter lite för att jag älskar honom så mycke. Haha, sånt jag brukar göra när jag är ensam hemma, då kommer det inte någon och klagar på att man ska sänka volymen eller undrar varför man gråter så mycke.
Snart kommer Therese och Emil hem med kebab, gooottt!

Saknar

Ni fattar inte hur mycke jag saknar domhär brudarna, alla är helt underbara! Lärde känna domhär under en vecka, då träffades vi varje dag och hade det bäst tillsammans. Nu kommer jag kanske aldrig träffa vissa av dom. Ush. Vill inte tänka så.
Varje gång jag hör ordet penis kommer jag le och tänka på er hahah. Ni är bäst,
Stadium sports camp 2012, vecka 4, fotboll grupp 22 ♥ Kärlek ♥

Owl City & Carly Rae Jepsen - Good Time

 
En jättehärlig låt tycker jag. Visste ni förresten att Carly är i Sverige (Stockholm) just nu? Eller hon var här i Onsdags iallafall, tror inte hon har åkt hem. Skulle jättegärna vilja träffa henne, hon är så gullig, fin och sjunger sjukt bra! Men det är ju lite svårt att veta vart i Stockholm hon är...? Antagligen är hon i någon studio någonstans, ska försöka leta runt på internet om det är någon som har träffat henne, och vart i så fall. Ni får jättegärna kommentera om ni vet vart hon är, puss!
 

Ariel

Nu är jag hemma efter att ha bott på en segelbåt i fem dagar. Var faktist riktigt kul där, det är typ en gammal stor segelbåt som heter ariel, och komunen äger den. Så ungdomar från haninge får följa med och bo på båten. Iallafall, det var mycket roligare än vad jag trodde det skulle va, kanske inte låter så kul att bo på en segelbåt lixom. Men vi har solat massor, badat från båten, flummat massor, vart på öland, ätit godis, grillat vid solnedgången, tagit kvällsdopp, klättrat runt på båten och mycke mer.
Sen har vi hjälpt till att jobba på båten också, styra båten, laga mat, hissa segel, och lite sånna saker. Några chill saker också som att vara utkik, livboj och sånt, då kunde man bara ligga och sola eller sitta och snacka. Åkte dit med Amanda, Linnea och Emelie, och det var fyra andra där också som vi lärde känna, plus besättningen på båten som var jättesnälla.
Nu orkar jag inte blogga mer, lägger ut några bilder som jag snott från fb, imorgon kan jag lägga ut fler bilder från min mobil!

Kalmar imorn!

Imorgon ska jag ta tåget ner till Kalmar med Amanda, Linnea, och Emelie. Är riktigt taggad, vi ska på något slags läger, vi ska bo på en båt, och segla tillbaka till Stockholm! Kommer säkert bli jättekul, fast kanske lite läskigt att bo på en båt? Får hoppas på bra väder iallafall, kommer säkert vara kallt ute på havet om det regnar och blåser och shit. Har packat ner lite varma kläder isåfall. Från båten kommer vi iallafall kunna bada, sen seglar vi runt och kommer gå i land vid olika ställen osv.
Är borta i fem dagar, tills på Fredag. Men fortsätt kolla bloggen ändå, för om det finns teckning någonstans så gör jag säkert ett inlägg.
Men ni får ha det så bra, det ska jag ha! Vi hörs!
 
Bjuder på en bild på Amanda från förra sommaren
 
 
 
 

Muffins

 
Har suttit ute på balkongen och ätit muffins som min syrra bakade förut. Jättegott, smakade kladdkaka!
Sen passade jag på att ligga lite och halvsova/sola/sms:a med folk. Men nu måste jag verkligen börja packa!

Stressigt!

Igår kom jag hem runt 4-tiden, då var det ingen hemma, och jag hade inte nycklar hahah. Så fick sitta utanför och vänta lite, sen kom pappa och hämtade mig så åkte vi ner till min syssling som fyller år imorgon, grattis! Var där en liten stund och åt hamburgare, tårta, och snackade med släktingar och så, trevligt! Var jättekul att träffa Amanda också, har inte träffat henne sen skolavslutningen! Bestämde också att jag skulle med henne och några andra tjejer till Kalmar imorgon! Berättar mer om vad vi ska göra där och så lite senare. Så nu måste jag alltså hinna packa upp allt, tvätta saker och packa ner igen. Började lite igår, men har fortfarande mycke kvar!
Så måste fixa det nu, ganska stressigt eftersom vi åker tidigt imorgonbitti, puss!
 

Helt slut!

Just nu är jag verkligen sjukt seg, och helt slut i kroppen, efter en vecka i Norrköping på sports camp. Veckan har vart grym, fast det har gått så fort! Vi bodde med några galet sköna tjejer från Värmland. hahah, ååhhh, jag älskar deras dialekt! Förut ''smittades'' jag lite av deras dialekt och började prata jätteknas, men nu pratar jag normalt igen! Så har träffat  massa nya kompisar, spelat fotboll, ätit godis för 400 spänn, hängt runt med trevligt folk, våldgästat folks rum, vart på disco, kollat på kalsong-race och mycke mycke mer! Längtar redan till nästa år! Kommer sakna alla så sjukt mycke! Våran grupp var ashärlig, varje gång jag hör ordet penis kommer jag tänka på dom hahah! ♥
Kan sammanfatta allt med att jag har haft det sjukt kul, dom negativa sakerna med Sports camp är dock att maten inte är jättegod, att man måste lägga sig tidigt, och gå upp tidigt. nu är jag helt slut efter denhär veckan. Måste verkligen få ordentligt med sömn nu, så tängte gå och lägga mig typ nu. Skönt att vara hemma iallafall opch sova i sin egen säng, men vill ändå verkligen tillbaka!
 
saknar er redan , bästa gruppen♥u

Stadium Sports Camp

Just nu sitter jag i bilen med Tilda påväg till Norrköping! Där möter vi Olsson för vi ska på sportscamp! Är riktigt taggad, kommer vara där i en vecka och spela fotboll, träffa nytt folk, och bara ha allmänt kul. Är riktigt taggad asså. Wiiiihhhooo! så uppdateringen kommer inte vara speciellt bra denhär veckan, kan kanske mobilblogga, fast det är nog inte speciellt kull att läsa utan bilder. Fast det finns datorer i AT, men kommer nog inte ha så mycket tid att sitta vid datan när jag är där! Men aa vi hörs!

Stadium Sports Camp

Just nu sitter jag i bilen med Tilda påväg till Norrköping! Där möter vi Olsson för vi ska till sportscamp! Är riktigt taggad, kommer vara där i en vecka och spela fotboll, träffa nytt folk, och bara ha allmänt kul. Är riktigt taggad asså. Wiiiihhhooo! så uppdateringen kommer inte vara speciellt bra denhär veckan, kan kanske mobilblogga, fast det är nog inte speciellt kull att läsa utan bilder. Fast det finns datorer i AT, men kommer nog inte ha så mycket tid att sitta vid datan när jag är där! Men aa vi hörs!

Far east movement!

Hart precis kommit hem från grönan, var sjukt najs! var galet kul att se Far east movement, dom var helt AMAZING! Fast dom spelade bara en låt, Turn up the love. Men vi fick ändå höra den två gånger etfersom vi var på genrepet också. På genrepet satt vi på jättebra sittplatser, längst fram typ. Där stog det lappar med David Helenius, så han satt där efter oss, hihi :D Iallafall, så var det precis bredvid en soffa där som intervjuade artisterna. Så helt plötsligt satt killarna i far east movement där och jag och Narin flippa typ ur. Jag var nära att börja gråta, fast inte för jag är värsta fanet utav dom, utan för att dom är fuckin kååmpisar med Justin!!!!
Dom såg att vi fangirla typ, och vi satt ju typ bredvid dom så dom satt och vinka och kollade på oss. (!!!!)
Fast problemet var att det var sjukt hög musik, så vi kunde inte prata med dom, och vi kunde inte ta bild med dom för man var tvungen att sitta p¨å sina stolar under hela genrepet ''/ Sen kom gry och intervjuade dom, sen gick dom direkt. Ångrar verkligen att jag inte sa typ ''Tell Justin that I love him''  till dom eller så. Åhh gråter nu, fan jag hade ju chansen:((( Men dom hade antagligen inte hört eftersom musiken var så hög.
Lilla sällskapet spelade också där, superbra!
Juste! Någon som såg mig på Tv:n förresten, hahah? :) Kollade lite snabbt nu när jag kom hem och det verkar som tur va att jag inte syntes så jättemycket! Trodde jag hade skämt ut mig för hela sverige för jag och Angela stog och skrek till en random låt vi inte ens kunde, sen vände vi oss om och såg en kamera typ en meter ifrån oss som var riktad mot oss. Men det verkade inte komma med i bild, så det var tur. Hade skämts ihjäl annars!
 
Nu ska jag avsluta det här inlägget för det blev långt, puss!
 
Så nära sattt vi!! :D

14 Juli

Hej vad gör alla idag ? Själv är jag hemma, går runt och fixar lite det sissta med packningen, men det är typ inget kvar för jag packade typ allt igår. Då var jag även nere en stund till port73 med mamma och köpte ett par nya benskydd.
Nu ska jag snart börja fixa mig, sen drar jag til centrum med Narin, för mste köpa några sissta grejer innan ssc. Efter det, vid 4 ungefär drar vi till grönan tillsammans med lite annat folk. Tror inte jag har vart på grönan på hela sommarlovet, har inte haft tid!
Bjuder på två bilder från alldeles nyss, mitt hår ser ut att vara jätteljust där! :D
 

Klippt luggen

Har klippt lite på min lugg, såg hämskt ut innan, så snabbt det börjar regna eller nåt så svängde sig hela luggen som typ en krok eller nåt. Såg helt stört ut haha! Och vissa trodde jag hade lockat håret på något sätt så att det skulle vara så, men ush nej. Får hoppas att det inte blir så nu, förut var typ all lugg lika lång ungefär, tror det var därför det blev så. Nu har jag klippt håret i mitten lite kortare lixom så det är olika längder!
Jappjapp, vad tycker ni, blev det helt knas och syns det att det är ojämt? Eller tänker man inte på det haha? :)

Godmorgon

 
 
Vaknade vid nio idag av att solen sken in i rummet. Kunde inte somna om så gick upp och tog en dush, klädde på mig snabbt och gick ut i trädgrden i solen och plocka vinbär. Haha, asså jag verkligen älskar vinbär, + alla andra sommarbär. Så goooott! Plockade kanske en dl, sen gick jag in och hälde det över lite fil och musli, och åt det till frukost. Hoho, jättegott + nyttigt!

Directioners lucky day

Hoho, idag är det Fredagen den 13, och det är ju Directioners lucky day! Så mig kom det inte hända nåt. Idag måste jag packa! Så får vara hemma idag och fixa det. Fast typ allt jag vill ha med mig är typ borta? Springer runt i hela huset och letar efter saker, hatar att jag är så slarvig, önskar jag kunde ha lite mer ordning och reda istället, haha! Nu måste jag fortsätta packa, puss
 
 
 
 
 
 
 

Blev inge Narin

Skulle träffat Narin idag, men hon blev typ lite sjuk. Sen hade vi tängt dra till grönan imorgon, men då skulle hon visst på ett brölopp. :( Men på lördag-då ska vi träffas. Ska till grönan för vet ni vilka som ska spela där då? FAR EAST MOVEMENT! Fatta vad cooolt! :D  Dom kommer spela Live my life, ihihih :d Ska försöka ropa till dom att dom ska hälsa till Justin att jag älskar honom! Dom kommer säkert inte höra mig då, men jaajajaj man kan ju alltid försöka! Fast om inte Narin kan då på lördag, då kommer jag döda henne. Saknar henne sjuuukt mycke!! Har bara träffat henne två gånger trorr jag på hela sommarlovet:(
Men imorgon så måste jag packa iallafall! Har lite kläder som måste tvättas också, och har inte ens packat upp allt från Kroatien än! Så har lite att göra hoho, åker ju ner till Norrköping på söndag med finaste brudarna, för vi ska till ssc!
 
Gammal bild på mig och Narin
 

T-shirts

 
Fick med mig 2 nya tröjor hem från Kroatien. Fanns inte så mycket bra shopping där, men hittade domhär t-shirt:arna. Dom tryckte lixom tröjorna direkt i butiken där man köpte dom. Så man fick välja bland några tryck dom hade där. Kunde först inte bestämma mig vilken memes-gubbe jag ville ha, men tillslut fick det bli bitch please för dom hade inte trollface där''/ Min syrra tyckte jag skulle köpa forever alone,  men nej tack haha!
Hittade också en t-shirt med mina fem bögar på, så det var klart att jag köpte den, hiho!
Dock var dom ganska dyra, cirka 100 svenska kr styck tror jag. Det är ju typ samma priser som i sverige. Men jag är mer van vid priserna i Thailand och Kina när man shoppar utomlands, där är det mycket billigare! Men om fem månader ska jag ju till Thailand så då kommer jag shoppa massor! :D

Borta bra men hemma bäst!

Nu har jag kommit hem! Känns jätteskönt att vara hemma faktist. Men det har vart en lyckad resa iallafall. Det är sjukt fint i Kroatien, och varmt! Det har vart sol och över 30 grader varje dag. Ibland var det nästan för varmt! Fast ska inte klaga.
Och jag älskar vattnet där, helt klarblått. Kändes mycket fräshare att bada där än i Sverige. Men såg flera meter ner till bottnen även fast det var jättedjupt. Så har badat massor där, och solat, snorklat, hoppat från klippor, simmat in i grottor, gått runt i gamla fina städer, ätit glass och god mat, och åkt runt med bilen massa och kollat!
Fast har tyvärr inte blivit så jättebrun, men det är ju typ standard för mig. Däremot så har mitt hår blivit lite ljusare tror jag, men det är ganska lngt kvar till min naturliga hårfärg.
Så kan sammanfatta allt att jag har haft det sjukt bra, kanske berättar mer sen! Det kommer också komma massor av bilder!
Så länge får ni en bild som jag har lagt upp på fb, för har inte laddat över bilder till datan ännu!
 
 

@flyget

Sitter på flyget just nu, och det finns wifi här så passar på att blogga lite! Just nu flyger vi över östersjön, för det är helt blått nedanför om man kollar ut genom fönstet. Där borta är det än ö också, kanske är gotland eller nåt? :) Är iallafall på jättebra humör, sitter och lyssnar på härlig musik och äter kitkat som jag köpte i taxfreen. Nu sa dom i högtalarna att vi landar om 20 minuter så är snart hemma alltså, wihooo! :d ska kanske träffa Narin sen, messar henne sen när vi landar och kollar. Saknar henne sjuukt mycke! <3 men pusshej, vi hör sen när jag är hemma! :)

längtar hem

Helt ärligt så orkar jag inte vara i Kroatien. Inte just nu iallafall. Visst på dagarna är det sjukt najs, vi åker till olika stränder eller fina klipper och badar, solar och det är galet najs. Men på nätterna brukar jag ligga och gråta och önska jag var i sverige. Speciellt i fredags, då hade jag kanske fått två biljetter till konsären. För Narin lyckades ju inte få biljetter,men de kommer ordna sig, vi ska försöka köpa biljetter från blocket eller nåt. Och ifall ifall ifall att vi inte lyckas köpa biljetter så har jag EN FUCKIN BILJETT! Min mammas jobbarkompis hade köpt en till mig, sjukt snällt! Så allt känns helt overkligt, JAG KOMMER FÅ SE KILLEN SOM JAG TÄNKER PÅ 99% AV MITT LIV, HAN SOM FÅR MIG ATT ORKA GÅ UPP PÅ MORGONEN , FÅR MIG ATT ALLTID VARA GLAD, HAN SOM GER MIG HOPP, OCH KILLEN SOM ÄR MIN INSPIRATION, MITT ALLT, JAG KOMMER FÅ SE HAN LIVE, KOMMER VARA I SAMMA RUM SOM HONOM , ANDAS SAMMA LUFT SOM HAN.Vare sig om jag går med min bästavän eller om jag går forever alone med några jag inte känner så kommer jag få gå på hans konsär, en av mina högsta drömmar kommer gå i uppfyllelse!!!!!Vill självklart helst gå med Narin, annars kommer jag inte ha någon att fangirla med , någon som kan hålla i mig om jag svimmar, någon som inte kollar snett på mig när jag börjar storböla osv. Men det löser sig nog, jag tror jag och Narin får biljetter. MEN FATTAR NI HUR ÖVERLYCKLIG JAG ÄR!?!? Men okejj, nu kom jag lite från ämnet haha! Gråter alltså massa glädjetårar också, inte bara för jag att är lessen! Och sen saknar jag alla fina vänner sjukt mycket, vissa har jag knappt träffat sen skolavslutningen! :(( Så när jag åker hem från Kroatien så har jag tre dagar på mig att träffa kompisar, och packa, sen drar jag till sportscamp med Tilda och Olsson! Whoopa kommer bli galet kul. Förresten det här blev ett jävligt långt inlägg haha så avslutar det nu, puss

Så jävla najs! /Narin

Hello, sitter i vardagsrummet och lyssnar på musik från tv:n, vi har youtube på tv.n! Så jävla najs.
Mn iaf fick inga Bieber biljetter :( Men jag har hittat för 1200kr och dom ska jag köpa! Det är väl självklart?
Men ah så det löste sig ändå! Men ah hoppas verkligen Johanna blir glad <3
Men ah, vaknade klockan 10 idag hos tuva, drog vid 11 för hon va tvungen att städa för dom ska ha inflyttningsfest imorron så ah, men jag missade bussen. Det är förjävligt långt från bussen till tuva, det tog typ 25min att gå -.- Men jag hade Tilda med mig så fick va hos henne tills nästa buss gick och sen åkte jag hem och nu har jag bara chillat med livet, väntar på att pappa ska komma och paya för biljetterna ;) Hihi men åker till Marmaris om 14 dagar typ :) Ska köpa nåt riktigt fint till Ekman där <3
Aja pusshejdååå

Så jävla najs! /Narin

Hello, sitter i vardagsrummet och lyssnar på musik från tv:n, vi har youtube på tv.n! Så jävla najs.
Mn iaf fick inga Bieber biljetter :( Men jag har hittat för 1200kr och dom ska jag köpa! Det är väl självklart?
Men ah så det löste sig ändå! Men ah hoppas verkligen Johanna blir glad <3
Men ah, vaknade klockan 10 idag hos tuva, drog vid 11 för hon va tvungen att städa för dom ska ha inflyttningsfest imorron så ah, men jag missade bussen. Det är förjävligt långt från bussen till tuva, det tog typ 25min att gå -.- Men jag hade Tilda med mig så fick va hos henne tills nästa buss gick och sen åkte jag hem och nu har jag bara chillat med livet, väntar på att pappa ska komma och paya för biljetterna ;) Hihi men åker till Marmaris om 14 dagar typ :) Ska köpa nåt riktigt fint till Ekman där <3
Aja pusshejdååå

Tjulivippen

Hejsan alla, Narin här!
Snackade med Johanna idag började gråta för jag har träffat henne en gång typ efter skolavlsutningen, saknar henne så sjukt mycket. imorron så släpps Bieber biljetterna och min fina papi ska köpa biljetter till mig och johanna, det är 8 timmar och 40min tills dom släpps! så sjukt taggad! Men ah vet inte vad mer jag ska blogga om, mina porriga vänner sitter bakom mig i tuvas rum och snuskar sig... så mobbade fina vänner jag har <3
Men hejdååå pussheej
Zelda och jag, när vi slaggade ute med johanna <3

Tjulivippen

Hejsan alla, Narin här!
Snackade med Johanna idag började gråta för jag har träffat henne en gång typ efter skolavlsutningen, saknar henne så sjukt mycket. imorron så släpps Bieber biljetterna och min fina papi ska köpa biljetter till mig och johanna, det är 8 timmar och 40min tills dom släpps! så sjukt taggad! Men ah vet inte vad mer jag ska blogga om, mina porriga vänner sitter bakom mig i tuvas rum och snuskar sig... så mobbade fina vänner jag har <3
Men hejdååå pussheej
 
 
 

Slagg hos Tuva

Hej hej johannas blogg, idag ska jag sova hos Tuva :D Tänkte inte riktigt rakt för imorron släpps Bieber biljetterna men jag får ringa pappa så får han fixa det! :) Jag ska jue köpa Johannas biljett och om jag inte får biljetter kommer hon SKITA på sig, seriöst. Så jag måste fixa dethär! Aja har inget mer att blogga om och tuvas data e cp. Juste vi badade idag men aja, hejddåååå ¨
Ni får en bild på fina tuva :D

Lite uppdatering från Kroatien!

Just nu befinner jag mig i Kroatien, galet skönt här asså! Har varit fyra nätter i en gammal stad som heter Dubrownik, där var det jättefint, fast det var mycket trappor där så det var riktigt jobbigt att gå upp och ner där haha! Nu är vi i en mysig liten semesterort som heter Brela. I lägenheten här så har vi wifi, så de gillar jag hihi :d Fast vi ska åka härifrån imorgon till någon ö, och där kommer vi inte ha wifi, så kommer nog inte kunna blogga något mer. Narin har förresten sagt att hon kunde blogga åt mig men jag tror inte hon har gjort ett inlägg än? Men ni får hålla utkik så kanske det kommer något inlägg. Jag har det iallafall jättebra här, det är soligt och sjukt varmt varje dag! (Nästan lite för varmt) men nää, ska inte klaga, får passa på nu för när man kommer hem till sverige igen kommer det säkert vara kallt haha! Men puss på er alla,vi hörs! <3

ÖVERLYCKLIG

Kan inte beskriva min lycka just nu, är helt overkligt att Justin kommer komma till stockholm, och spela där. Har lixom väntat på att han ska komma i två och ett halv år,alla vi svenska beliebers försökt att få hit honom genom att att ha parader, trender på twitter, hållt på och ringt in till olika ställen och tjatat på att han ska komma till sverige. Nu har vi äntligen lyckats, gaaaah ni fattar inte den känslan! Fast har inte riktigt fattat det än, det är så overkligt att den 22: april 2013 kommer han stå i globen och skrika ''Helloooow sweeedeeeen!'' eller nåt sånt, fatta dethär är lixom min högsta dröm, den kommer gå i uppfyllelse! Problemet är att biljetterna släpps på fredag, och då kommer jag fortfarande vara här i kroatien och kan ju inte köpa härifrån. Fast narin har sagt att hon ska köpa till oss, men är sååååå rädd att hon ska försova sig eller faila på nåt sätt och inte få biljetter. Mår sjukt dåligt av att bara tänka tanken, hur de skulle kännas att inte få biljetter. Ush, har gråtit sjukt mkt oxå på grund av det. Men det löser väl sig! Kommer vara helt underbart, även fast jag inte får biljetter att vara i samma land som han och så! :)

gfjnyukhsAFgern

 
 
the-real-mrs-styles:

i-aint-going-nowhere:

harrysnudityproblem:

zimmermanlove:

simplepayne:

i’ve reblogged this 1089718019 times. YOLO

niall tho

That awkward moment when the girl flipping her hair isn’t overwhelming anyone. 

Harry is too cute in this, aw :’3

awwww

UNF HARRY. w-i-l-d-ocean:

OH MY GOSH.

watboobearsexual:

x
dying. dying. gone.
 
Bjuder på några härliga bilder och gifs som ni kan dregla över medans jag ligger på stranden i Kroatien!
Puss på er, hoppas alla har det bra hemma i Sverige!
 

RSS 2.0