Outfit

 
 
 
 
 
Det här hade jag på mig när jag var i stan idag, kan inte bestämma mig om jag gillar shortsen eller inte, haha. Är min mammas gamla levi's jeans som jag hittade för ett par veckor sen, och har klippt av och fixat lite slitningar på. Tycker det är riktigt snyggt, problemet är att storleken är kanske liiiiite för stor! Dom sitter liksom väldigt pösigt om man säger så haha, så det är lite synd!
Tubtopen är btw från hm, kostade runt 70 spänn så den var väldigt prisvärd och perfekt nu på sommarn!
 
 
 
 

Mysig sommardag

 
Ett par bilder som sammanfattar dagen. Har varit inne i stan med Ellen och kollat lite i affärer och ätit jordgubbar på Hötorget. Hann dock inte kolla i så många affärer eftersom Ellen började må dåligt så vi var tvungna att åka hem, så det var lite synd! Var hemma i kanske en timma sen drog jag iväg och badade med Rosanna och Aji. Var dock riktigt jävla kallt i luften på grund av att det blåste så mycket, men i vattnet var de däremot varmt. Fast var ändå hemskt när man kom upp helt blöt när de blåste, fyfan vad jag frös. Satt i alla fall där en stund sen och snackade och åt jordgubbar som jag och Ellen inte hann äta upp i stan idag. Så det var mysigt! Sen var jag tvungen att dra hemmåt för att packa. Imorgon drar ju jag till Gotland, riktigt taggad!
 
 
 

I'm wide awake

God morgon bloggisen! Ställde klockan idag så vaknade för kanske en halvtimma sen, för ville inte sova bort halva dagen för har mycket att göra! Haha kom btw nyss på att jag nog inte har sovit till 12 en enda gång det här sommarlovet, haha helt sjukt fast det är bara bra iofs, vill inte slösa mitt sommarlov på att sova haha!
Gick i alla fall ut och plockade lite vinbär att ha till frukosten, typ världens godaste! Så nu sitter jag ute på trappan i solen och äter, för vi har inget köksbord eftersom vi håller på att måla de, haha och de här var typ ända stället det fanns sol på lol..
Just nu är jag fett sugen på att dra ut och springa, fast tror jag egentligen borde packa om jag ska vara lite smart sådär, för hade tänkt att jag ska packa allt i tid den här gången, så jag slipper vara uppe sent och stresspacka kvällen innan jag åker!
Sen ska jag höra av mig till Ellen för vi ska in till stan idag, så det blir superkul att träffa henne, saknat henne!
 
 

Stadium Sports Camp 2013

 
 
 


Fyfan vilken underbar vecka jag har haft! Träffat massa nya människor, spelat fotboll, kollat på EM-match, och massa mer, bara haft det allmänt bra liksom! Var dock helt slut vissa dagar, för man gör ju saker hela tiden och hinner aldrig vila och går upp väldigt tidigt, så vart helt övertrött flera gånger. När vi skulle prova på lacrosse t.ex var jag helt borta, kunde knappt stå upp för att jag var så flummig, haha! Fast aa, sånt är ju kul också iofs!
Sen var det lite synd för jag och Tilda hamnade i en ganska tråkig grupp, eller asså grejen är att alla brukar typ alltid bli sjukt tajta i gruppen, och ha värsta lagandan, eller i alla fall tidigare år jag varit där. Men så var det inte i år, tyvärr.
Menmen, har haft riktigt kul ändå och lärde ju känna andra utanför gruppen också. Speciellt dom sista dagarna, så då ville man verkligen inte åka hem! Och det sorgliga är ju att jag får aldrig åka tillbaka dit igen som deltagare. Har ju varit där 5 gånger nu, så ni måste ju fatta hur jävla bra lägret är om man åker tillbaka dit varje år, haha! Men nu är jag för gammal, så det kändes fett sad sissta dagen och veta att man aldrig kommer gå runt där mer och hälsa på folk, eller stressa fram och tillbaka till rummet för att hinna fixa sig, att man har sätt kalsong-racet och allt för sista gången osv, (hahaha)
Fast är ganska säker på att jag kommer söka som ledare där någon gång under de kommande åren, fast de kommer ju inte vara samma sak, men ändå!

Hemma!

 
Igår kom jag hem efter en grym vecka på sports camp nere i Norrköping. Ska berätta om veckan i nästa inlägg men tänkte bara uppdatera mig om att jag är hemma nu. Är dock helt slut för har varit full fart för mig hela veckan! Så idag ska jag bara stanna hemma och ta det lite lugnt, vila upp mig lite och börja fixa lite saker inför Gotland för åker iväg igen på Tisdag!
På bilderna där uppe har jag förresten en tröja jag fick igår, blev utsedd till "fighter of the week" vilket var superkul! Fast blev så himla förvånad när dom ropade upp mitt namn, förväntade mig verkligen inte det! Har alltid hoppats på att inte bli vald som figher, sunshine, friend eller artist of the week, eftersom då måste man gå fram framför alla nästan 500 pers som går på fotboll och hämta tröjan. Lite pinsamt sådär men det var ju riktigt kul ändå att bli vald!

Love this

 
 
Fyfan vad jag älskar allt just nu, är bara allmänt glad och taggad på resten av allt som sommarlovet har att bjuda på! Idag är det dock en lugn dag ute på landet för mig, solen skiner och jag ligger självklart ute på balkongen och steker. Läser även en intervju med Janoskians från senaste frida-tidningen och kan inte sluta garva, haha fyfan vad jag älskar dom. Hoppas verkligen dom kommer tillbaka till Sverige väldigt snart, innan dom har fått ännu fler fans här för då kommer det ju bli jättesvårt att träffa dom..!
 
I alla fall, nu ska jag nog gå ned till bryggorna och bada lite för det börjar bli sjukt varmt här, sen är jag sugen på att ta en springrunda senare idag för kom på att jag inte tränat något på jättelänge!
Imorgon kommer nog Narin hit och gör mig sällskap här, blir härligt att spendera lite tid med henne för kommer nog knappt kunna träffa varan så mycket nu i sommar.
 
seeee ya!

Ke$ha

Kom hem från Norge för ett par dagar sen, och då var de bara att packa om för sen åkte vi ut till landet direkt. Så har varit där i ett par dagar nu och haft de mys. Men idag efter att ha legat ett par timmar i solen och varit nere och badat så började jag fixa mig och drog in till stan, grönan närmare bästämt! Där träffade jag Narin pch några roliga typer hon kände från Sundsvall haha. Var där i ett par timmar och vid 8 kollade vi på Keshas konsert. Haha all kärlek till henne, så jävla cool och härlig! Fast vi stod uppe på en balkong bredvid scenen för vi orkade inte stå där nere och trängas eftersom det var så sjukt varmt idag! Så vi såg lite dåligt, men konserten var riktigt bra ändå!
Superhärlig kväll iallafall, så skönt att träffa lite folk efter att ha varit bortrest massa nu och bara träffat familj och släktingar typ haha! Fast imorn så åker jag ut till landet igen ett par dagar, och när jag kommer hem så åker jag ner till norrköping direkt en vecka, och efter det hinner jag bara hem och vända innan jag åker till Gotland, och sen sissta veckan av sommarlovet ska jag ner till Barca med familjen. Åh har så mycket att se fram emot, älska! ❤ Sen kommer jag självklart uppdatera lite då och då och berätta vad jag gör, så vi höörs!

https://cdn3.cdnme.se/1943578/6-3/pic_51d9ee3ae087c3374cdbab8d.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/1943578/6-3/pic_51d9ee3be087c3369220f5dc.jpg" class="image">


I'd rather be right here, tonight with you, than with anybody else in the world♥

 
 
 
Var exakt en månad sen idag! :') Oförglömliga dagar asså, när Janoskians var här, var så himla fucking lycklig då!
Blev så himla glad när jag hittade denhär videon från konserten på youtube, för kolla vid 1:50, då ser man att Jai (han i gul sverige-tröja) pekar på någon när dom sjunger "I'd rather be right here". HAN PEKADE RAKT PÅ MIG DÄR!!!! Kan inte beskriva den känslan, han kollade mig rakt i ögonen också, och det var verkligen just mig. Ibland kan man ju tro att någon kollar på en från scenen när det egentligen bara är åt ens håll hon/han kollar. Men Jai kollade verkligen rakt på mig. Och jag troooor att han kanske kände igen mig från meet&greeten innan, för jag hade vart med han typ hela tiden då. Åhhh :') Ska skriva ett inlägg om alla detaljer och allt från när dom var i Sverige snart, för de hände så himla mycket sjuka grejer under dom dagarna, och vill kunna kolla tillbaka och läsa och komma ihåg allt. Men orkar inte skriva om allt just nu, för nu ska jag gå och lägga mig och för att sen gå upp tidigt imorrn och börja åka hem till Stockholm.
Sen ska jag även såklart lägga ut min "bieberexperience" här på bloggen, har börjat skriva om allt men får se när jag orkar skriva klart den. För klara inte att skriva om det där utan att typ drukna i mina egna tårar, lol.
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0