Janoskians

 
 
 
Tänkte att det här räknas ju som sommarn, eftersom det var Juni liksom. I alla fall så kunde inte sommar ha börjat på något mer underbart sett än det här! Mådde så himla bra under de två dagarna de var här i Sverige, fick så många oförglömliga "fangirl moments" haha.  (Om ni inte vet vilka Janoskians är förresten , så är dom 5 australienska killar som är kände ¨på youtube)
 
Märkte förresten att det här inlägget blev superlångt, så aa, om ni inte bryr er om janoskians är det rätt onödigt att ni läser haha, vill mest ha till mig själv ifall att jag skulle glömma bort något.
 
Den första dagen åkte vi direkt in till hotellet efter att skolan slutat, hann se när dom gick ut från sin buss som dom kommit med från flygplatsen och kommer ihåg att jag fick ögonkontakt med Beau och nuddade Luke när dom skulle försöka ta sig in på hotellet haha. Det var i alla fall kaos då, och sen såg vi dom vinka massa från sitt fönster när dom hade kommit in på sitt hotellrum. Sen twittrade killarna massa om hur trötta dom var och att de skulle sova, så då passade vi på att dra till subway så länge. Är så himla glad att vi drog dit, för vet ni vad som hände när vi var där? Helt plötsligt så såg vi hur Luke, Skip och Ronnie kom in och började beställa mat, precis bredvid oss där vi satt!! Gissa om vi dog haha, det var helt sjukt och vi pratade lite med dom i alla fall men vi ville inte störa dom för mycket eftersom de satt och åt liksom. Men de var sjukt mycket fans utanför och tillslut var de massa som lyckades tränga sig in på subway och då blev det kaos! Så då gick dom såklart, så det var fett synd eftersom vi typ var ensamma med dom där inne!
 
Resten av kvällen så såg vi dom ett antal gånger när dom vinkade från fönstren osv. Nästa dag var jag också självklart där, då försökte vi bland annat sneaka in på själva hotellet men kom bara till hotell-lobbyn innan vi blev utskickade, sen sprang jag även efter killarnas bil när brooks Brothers skulle iväg och tatuera sig och då blev jag tydligen filmad så syns i en video som jag la upp i dethär inlägget. Frammåt eftermiddan drog jag hem och fixade mig inför meet&greeten och konserten. Hade ju nämligen meet´n´greet biljetter, och M&g var verkligen heeelt Amazing. När vi kom in i rummet där vi skulle träffa dom så tror jag i alla fall att Skip kände igen oss från subway, har för mig att han ropade något då ial´lafall. Sen gick vi fram och sa hej och kramade alla, och dom var så himla snälla och underbara! Kommer ihåg att Luke sa typ "hey Beautiful" till mig(!!!!)
Sen skulle bilden tas och jag gick och stog mellan Jai och Beau.
Jag gjorde även en liten pinsam grej haha, för vi hade planerat innan att vi skulle komma bakom Jai och typ "skrämma" han och viska sloth i hans öra (han älskar sloths) Så jag kom på de och han såg typ att jag skulle säga nåt så han lutade sig frammåt mot mig så han hörde vad jag sa. Jag viskade i alla fall "sloooooooth" och han bah "What?" Haha, så jag viskade igen och han måste tyckt jag var rätt konstig som viskade "sengångare" till han helt random. Kommer dock inte ihåg vad han svarade men jag tror han kan ha sagt "thats good" eller något, lol.
 
Kommer inte ihåg varenda detalj från meet´n´greeten men den var helt underbar iallalfall, och man hann liksom verkligen umgås med dom en stund. Jag var typ med Jai hela tiden och när vi skulle gå så kramade jag han en sista gång och sa att jag älskade han. Och då svarade han "i love you too".
 
Sen efteråt var jag helt jävla hype och tårarna bara rann haha, sen ville kameramannen typ ställa några frågor till oss så vi blev filmade igen, fast de har dom inte lagt ut någonstans. Efter en stund blev alla som hade meet`n´greet insläppta till själva konserten. Och vi blev insläppta innan alla andra så vi hamnade längst fram vid stängslet! Medans vi stog och vänta på att konserten skulle börja så började Luke helt plötsligt att följa oss alla på twitter! För vi hade gett honom en lapp med alla våra twitternamn så då måste hann ha suttit och sökt upp alla våra namn, (de måste ha tagit en stund) bara för att följa oss! Sen började konserten i alla fall och allt var så jävla perfekt, var så himla glad och stog bara och hoppa/skrek/garva under hela konserten.
Och när de sjöng "Best friends" så kollade Jai rakt i mina ögon och pekade på mig medans han sjöng "I'd rather be right here, tonight with you, than with anybody else in the World". Och tror han kanske kände igen mig från m&g eftersom jag var med han hela tiden då!!
 
Efter konserten hade jag egentligen lovat att åka hem direkt men kunde liksom inte låta bli att dra in till hotellet igen. Och de ångrar jag verkligen inte för efter en stund så kom Luke och James ut och tog bilder med alla! Så fick träffa dom två igen och när jag skulle ta bild med Luke så sa jag "thank u for following me on twitter today" och han bah "yesterday?" och ja bah "No, today, fast sen hann jag inte riktigt förklara hahah så det blev lite fail, men vi tog bilden i alla fall, sen frågade jag om jag kunde få en till bild när han pussade mig på kinden, så då gjorde han de! Den bilden blev dock jättesuddig för skakade som fan när han pussade mig hahah. Efter det stog vi även och kollade när Beau gymmade, fast sen var jag verkligen tvungen att dra hem eftersom klockan var 1 och skulle egentligen åkt typ 2 timmar tidigare.
Nästa dag åkte vi dit tidigt på morgonen, fast då var det helt tomt där så dom hade ju redan åkt. Så det var ju lite depp, menmen hade i alla fall två helt Amazing dagar den tiden dom var här, var så himla lycklig!
 
Det här blev ju jättelångt, så gör "del 2" om min sommar snart, så får det bli flera delar haha!

Gröna lund

Hi everyone, idag var jag på grönan för sista gången i år, probably. Och de var fett värt för de var gratis eftersom de var något med folktandvården så var nästan helt tomt där och inga köer de första två timmarna så de var najs! Åkte eclipse för första gången också, har ju varit på grönan ett par gånger under sommarn på konserter, men har inte åkt något eftersom jag bara hade gröna kortet, (sneakade dock in på insane en gång) 
Så har inte hunnit åka Eclipse, men måste säga att den var inte alls som jag trodde. Ganska lame var den faktsikt, inte alls så läskig och även fast man är så högt upp så var de inte så att det "pirrade" i magen eller nåt. Fast den var ju härlig ändå, jättefin utsikt osv men tycker helt klart de va ovärt att man tog bort extreme för den där! 
Sen åkte vi massa annat också pch hade de bara allmänt mysigt, lyckad dag iallafall! Tog däremot inte så mycket bilder, måste bli bättre på de! 





Testar nya blogg.se appen!

Hej på er, har hört massor om att den nya blogg.se appen ska vara så bra så var tvungen att uppdatera för att se hur den är! Men appen verkar ju superbra, blir som att blogga från datan! 
Passar iallafalll på att göra ett inlägg nu när jag ändå är inloggad. Har nyss kommit hem från en joggingrunda, som inte riktigt blev en jogging runda haha, för efter 4 km fick jag så sjukt ont i smalbenet så var tvungen att börja gå istället. Blir så äckligt irriterad på mina skador i knät och benhinnorna, dom förstör så himla mycket!! Fatta vad skönt om de inte hade existerat, då hade man ju kunnat springa hur mycket man ville utan att bry sig om såna skador. Nog om de, försökte iallafall springa korta sträckor på slutet för fick panik av att bara gå haha! Får hoppas att den mesta av smärtan försvinner till imorgon för då har jag först idrott i skolan och då vill jag gärna kunna springa. Sen blir det första dansträningen och fotboll på kvällen! Wehå är jättetaggad på dansen för har knappt dansat sen i maj nu! 

Oj nu börjar dehär inlägget bli långt, ska skynda mig ner in i duchen nu och sen försöka somna innan 23 ikväll för är så himla trött på mornarna! Vi hörs! 




Outfit of the day

t

Känner att man borde passa på att använda kjol och shorts och sånt nu innan det blir för kallt, så valde att ha en klänning idag, med en stickad över så det blir lite mer ''höstfeeling'' och inte så uppklätt. Fast egentligen är klänningen som shorts, eller en byxdress, bara att det ser ut som en kjol! Så det är jättebra, då slipper man oroa sig för att kjolen ska åka upp eller något haha!
 
 

Port73

 
 Hey Guysss, är det bra med er? Det är de med mig i alla fall! Efter skolan skulle jag och Narin till Port73, men först så tog vi taxi med zickan och spene istället hem till zickan och var där en stund. Efter det drog vi till portan för jag skulle till Intersport och lämna in min fotbollströja som jag köpte i lördags så att det står namn på den. Trodde dom skulle trycka bokstäverna direkt, men måste vänta tills imorrn och hämta den då, succkk! Sen kollade vi i ett par affärer där också innan vi skulle hem, fast vi va inte på lager157, hade gärna velat kolla där igen, för va där i lördags och de var sjukt bra, jättebra priser osv. Köpte ett par jeans och en bondelidtröja som båda kostade endast 150 spänn! Det dåliga med butiken var dock att det var svårt att hitta kläder i sin storlek, dom flesta kläderna var M och uppåt, så det var ganska urplockat då..
 
Nu är jag i alla fall hemma och sitter ute och solar. Ska snart fixa något att äta eftersom jag har träning sen ikväll. Tog btw några bra outfit bilder när vi väntade på bussen förut så lägger ut dom snart också!

RSS 2.0