Mitt 2013- Del 3

 
 
 
 
Var på Gotland nästan två veckor med min Konfagrupp. Gjorde massa olika saker; gick runt i Visby, var i Kneipbyn, Lummelundagrottorna, åkte runt i minibussarna till massa ställen, satt uppe på ett berg och spelade gitarr och sjöng i solnedgången, badade och va vid vår mysiga strand nästan nedanför där vi bodde, var ute och sprang nästan varje morgon, osv. Hade det i alla fall så mysigt, riktigt lyckad resa! Blev även en hel del tårar och känslor under tiden vi var där, pratade om en del viktiga saker osv och jag lärde mig sjukt mycket.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
När jag kom hem från Gotland var jag hemma i en vecka, var faktiskt första gången jag var hemma en hel vecka på hela lovet. Så det var skönt att vara hemma lite och hinna träffa vänner.
Var bl.a ute på Gålö och tältade med Ida Melinda och Rebecca. Hade även några träffar med konfagruppen då vi förberedde oss och gjorde saker inför konfirmationen. Sen var jag och badade nästan varje dag, träffade kompisar, var på grönan, inne i stan osv.
Lämnade även in min Iphone på lagning den här veckan då jag hade sprickor över hela skärmen, så därför har jag knappt nå bilder.
 
 
 
 
 
 
 
 
Jag konfirmerade mig!
Hela grejen att konfirmera sig är jag riktigt glad att jag gjorde, lärde mig sjukt mycket. Fick mycket mer respekt för kyrkan och folk som är troende. För innan jag konfirmerade mig hade jag värsta fördomarna och tyckte allt som hade med kyrkan att göra var allmänt konstigt. Så även om man inte tror på Jesus och sånt så är det en riktigt fin upplevelse!
I kyrkan så spelade jag i alla fall gitarr medans vi alla sjöng Halleluja, sen efter gudstjänsten så hade vi massa gäster hemma hos mig och fikade och jag fick lite fina presenter. Sen var det bara att packa det sista för dagen efter drog jag till Spanien.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Spenderade sista sommarlovsveckan i en mysig liten stad utanför Barcelona. Perfekt avslutning på ett grymt sommarlov!
Där tog vi det mest lugnt, låg vid poolen eller vid stranden, jag lyckades kommunicera på spanska med lite folk , så de var kul! Gick även runt lite i Barcelona och några andra mysiga små städer, och det bästa av allt; var på nöjesfältet Port Aventura med min syrra en dag, det var ganska så amazinggggg, fanns helt grymma berg och dal-banor där som man ser på bilden!
 Tog verkligen emot att åka hem ifrån Spanien sen för att åka hem till Sverige och börja skolan
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Några random bilder från hösten, var kanske inte en jätte händelserik höst, men de funkade ändå. Vardagen var full med massa träningar och plugg så hann inte med så jättemycket annat.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kom verkligen igång med träningen under hösten, har nog aldrig tränat så mycket som jag gjorde då. Inte under en så lång period i alla fall. Hade fotbollsträningar ett par gånger i veckan, plus matcher, och dansade även zumba. Men blev typ beroende av träning och längtade typ efter att träna hela tiden haha.
Så tränade mycket på egen hand, var ute och sprang flera gånger i veckan ibland, gick nästan alltid från en busshållplats långt bort bara för att få gå och röra på sig lite extra, sen körde jag styrka hemma nästan varje dag. Så får hoppas att det här träningssuget fortsätter under 2014 för att träna är nog bland det bästa som finns, mår såå bra av det!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Mitt lag la även ned under hösten på grund av att vi var för få, så det var riktigt tråkigt, har spelat i det laget sen det startade när jag gick på dagis. Sen slutade jag dock och började igen i trean. Så det sög ju, kommer sakna laget jättemycket. (Bilderna är dock jättegamla, så de va inte alls många på bilderna som gick kvar)
Som tur va var vi i alla fall välkomna att börja spela med 99:orna, fast det var jättemånga som la av med fotbollen istället, så det var jättesynd. Men jag fortsatte såklart!
 
 
 
 
 
Blev en heeeel del plugg under hösten, fyfan, fick bara mer och mer grejer att göra hela tiden, helt klart värsta terminen hitills. Dock så gav ju allt plugg resultat, blev riktigt nöjd med betygen! Finns ju dock alltid saker man vet att man kan ännu bättre, menmen
 
 
 
 
 
 
 
 
Var och såg This is us ett par gånger när den gick på bio, fick asbra biljetter till båda av One Directions konserter i Juni, det var 1D-day, och deras nya album Midnight memories släpptes. Justin hade även Music mondays, och släppte en ny låt varje måndag. Så såna saker lyste ju verkligen upp vardagen!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Var på kunskapssgården i Falun för sista gången ever. Kommer sakna det stället, so many memories<3
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Var publik i Talang
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Hade ett bildprojekt i skolan som vi jobbade mycket med, där vi skulle göra en egen kortfilm, det här blev resultatet av min grupps film. (Hahhaha ni får garva åt mig)
 
 
 
 
 
 

Mitt 2013- Del 2

 
 
 
 
 
Några dagar innan Justin kom till Sverige lyckades jag på något sjukt sätt vinna 2 meet&greet biljetter av Aftonbladet. Sen kom Justin äntligen till Sverige, och jag hade lyckats få ledigt från skolan, så jag tillbringade dagarna utanför hans hotell, eller vid globen. Var på alla tre konserter, träffade Justin och massa härliga människor i hans crew. Fyfan vad lycklig jag var under de här dagarna, levde typ i en drömvärld.
 
 
 
 
 
 
 
 
Två veckor efter Justin var här så kom One Direction till Sverige för sin konsert i Friends Arena. Insåg nu att alla mina bilder och videor från konserten är borta. Är skitarg på mig själv för det, fyfan vad klantigt. Fast man såg ändå knappt något på bilderna eftersom jag satt väldigt långt bort från scenen. Konserten var i alla fall helt perfekt, obeskrivligt att få uppleva det där efter att ha väntat i flera år på en Sverigekonsert.
Utanför arenan blev vi btw intervjuade av rmm, hahah
 
 
 
 
 
 
Sen började det bli varmt och sommarn närmade sig. Var på Adrian Lux konsert på grönan, Janoskians kom till Sverige och jag träffade även dom och var på deras konsert.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ungefär en vecka innan skolavslutningen åkte min familj till Rom ett par dagar. Supermysig resa, har aldrig varit i Rom förut så det var kul att se. Gick runt och kollade lite sevärdheter, såsom Colosseum och Vatikanstaten, shoppade lite, åt massor av Italiensk glass, och sista dagen åkte vi ut till kusten för en skön dag på stranden.
 
 
 
 
 
 
 
 
Efter några slappa sista skoldagar var det dags för skolavslutning. Spenderade sen de första sommarlovsdagarna här hemma i Stockholm och träffade kompisar och sa hejdå till folk jag knappt skulle träffa på hela sommarlovet. Var även på Rix FM-festivalen.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Var uppe i Nordnorge där jag har släktingar i nästan två veckor. Antagligen den segaste delen av sommarlovet, men de var rätt mysigt där ändå, är riktigt fint där uppe!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hade en riktigt bra vecka i Norrköping på sports camp, med massa fotboll och nya härliga människor
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0