Sjukhuset

Vaknade inatt och kände mig helt lost typ, haha. Så tänkte att jag hade feber, kollade det och såg att jag hade över 40 graders feber, jag trodde jag började bli bättre men tydkligen inte. Så imorse åkte jag till sjukhusat iallafall för att träffa en läkare. Det var hämskt, var där i över 1 och en halvtimma. Och den mest av tiden satt vi och vänta i ett väntarum! När jag väl fick träffa läkaren så tog han lite prover och sånt för att kolla om jag hade halsfluss eller något sånt. Men nej, det hade jag inte, var antagligen ett virus. Och förra sommaren hade jag ett virus i nästan två veckor! Tänk hur sjukt jobbigt, att vara sjuk i en vecka till. Hoppas verkligen jag blir frisk snart. Andra vill ju inte gå till skolan, men jag längtar faktist nästan efter skolan. Vad som helst är bättre än dethär lixom.
När jag kom hem från sjukhuset så somnade jag igen direkt, sov i typ 3 timmar och vaknade vid ett. Har varit vaken sen dess och inte gjort så mycke, eller jag har gått ut och träffat Emilia och Cornelia. Var jättekul att träffa dom, kände mig direkt mycke bättre och blev lixom gladare. Dom lämnade lite skoluppgifter, sen stog vi och snacka en stund också.
Men iallafall, som ni märker så suger uppdateringen just nu. Lovar att bättre mig när jag blir frisk. Men nu har jag verkligen ingenting att blogga om eftersom jag inte gör ett skit på dagarna och jag har inte så mycke ork till att blogga. Så vi hörs när jag blir frisk helt enkelt, puss!
 
 

Mår skit

Ont i huvet- ont i halsen- hosar- 39 graders feber- fryser- Orkar inteeeeeee!
 
Har mått ungefär såhär i SEX dagar nu, fattar inte vad som är felet!?!? Brukar inte bli sjuk, och när jag väl blir det så brukar jag inte vara det så länge, och bara bli liiite sjuk. Nu har jag lixom haft 40 graders feber ett par gånger och känner mig helt död. När kan det sluta?? :( Typ varje dag har jag trott att jag börjar bli bättre. Men sen under kvällen/eftermiddan så får jag höd feber igen! Hade tängt att gå till skolan imorn. Ska kolla om jag feber igen ikväll, om jag har det så måste jag nog stanna hemma imorn IGEN. Så sjuuukt tråkigt att bara vara hemma och inte orka göra någonting. Vill sporta, röra på mig, dra ut, träffa kompisar, dra till skolan osv!
Men nu måste jag verkligen bli frisk snart, har ju typ vart sjuk i en vecka!? :(
 
Dom som alltid får mig att må bättre, även fast jag mår skit. Plus mina underbara vänner som messar och frågar varför jag inte är i skolan, att jag ska krya på mig, att det är tomt utan mig i skolan och som ringer för att hålla mig sällskap. Love u! ♥
 

Justin med i Skavlan

 
Hihihi, åhh är så glad just nu, och har vart det hela dan! För om mindre än en timma så kommer Justin vara med i ett program på Svt1. Han kommer bli intervjuad och så. Är SJUUUKT glad just nu! :D Det kommer också visas klipp ifrån konsären han hade i Oslo på Operahuset!
Är så taggad!!!! Så kolla ni också, klockan 20:00 på ettan!
 

<3<333<<3<3333<3<3<33<3<3<<33333333

 
 
Sitter äter på världens goaste nu, orkar inte vad gott! <3 Jätteskönt för min onda hals också! Perfect helt enkelt!

Us+IcaMaxi+Donken

 
Idag mår jag lite bättre, bättre än igår iallafall då jag hade nästan 40 graders feber ett tag. Idag har jag knarkat alvedon, så har typ ingen feber alls just nu. Har vart iväg till skolan på utvecklingssamtal. Gick väl helt okej antar jag? Vi satte upp terminsmål och mål för nian. Gud vad jag har höga mål, haha! Aja, jag kommer nog klara det, får vi hoppas! ;)
Efter utvecklingssamtalet åkte jag och mamma till IcaMaxi och handlade, åkte även förbi donken och köpte med oss en happy meal till mig som jag åt upp för en stund sen, så är helt proppmätt nu, haha.
Nu ska jag passa på och plugga lite medans jag är pigg, sen kanske febern kommer tillbaks och då kommer jag bli helt död typ.

Dear John

 
 
 
 
Ligger nerbaddad under täcket just nu i soffan och tängte kolla på en film, får bli Dear John. Fryser som satan, och borde ju egentligen plugga, men jag skyller på att jag är sjuk och orkar typ inte göra något annat än att kolla på film.
 

Sjuuuk

Igårkväll var jag typ helt död, orkade inte göra nånting och sen såg jag att jag hade feber!! :( Sjukt jobbigt, gick iallafall och la mig tidigt, typ lite efter 10, och jag somnade inte förrän halv två. Jag låg bara och frös fastän det var helt kokhett under täcket. Sen vaknade jag vid sex imorse och trodde typ att världen skulle gå under eller nåt, hahahhah hade drömt nåt knas. Typiskt såna mardrömmar jag brukade drömma när jag var liten. Gick iallafall och tog en alvedon, sen somnade jag igen direkt. Vaknade nån gång vid elva av att Ellen ringde.
Yes, gick upp och kollade på en film då, nu har jag snabbt loggat in på datan för ville bara blogga lite för eran skull så ni vet att jag är sjuk och kanske inte orkar uppdatera speciellt mycket! Har fortfarande feber, dock lite mindre än vad jag hade igår, kan vara för att alvedonen fortfarande hjälper.
Nu ska jag försöka plugga lite, har inte jättemycke kvar så det är skönt!
 
 Bjuder på en sexig google-bild

Promenix

 
 
Kunde inte koncentrera mig på pluggandet förut, så drog ut och tog en 20 minuters lång ganska lugn promenad med lite bra musik i öronen. Och det är alltid bra med lite frisk luft, och att röra på sig! ;)
Ville egentligen jogga för det var längesen, men det är ju inte bra att träna när man har ont i halsen. Så det får bli en annan gång istället. Nu har jag ätit, och ska plockka undan lite i köket, sen ska jag fortsätta plugga. Får se hur det går.. Fast är faktist snart klar med någon jobbig begrepplista vi skulle göra!
Men vi hörs senare, puss!

Melkerull

 
 
 
Hej alla, vad gör ni?
Själv sitter jag och äter någon norsk choklad jag hittade på köksbordet, haha. (Min pappa har precis vart i norge)
Gott iallafall, ska börja plugga nu också, för har ju somsagt hemstudiedag. Det är inte så jättemycke att göra, så kan nog bli klar idag eller imorgon, och då får jag ju helt ledigt på fredag!
Fast problemet är att jag har fortfarande ont i huvet, och jag har tagit en huvudverkstablett men det verkar ju inte hjälpa helt. Dessutom har jag fått lite ont i halsen också! :( Vill verkligen INTE bli sjuk, för vill ju inte ligga hemma och vara sjuk nu när vi har ''ledigt'' och över helgen. Vill ju passa på att vara med kompisar, och i helgen kommer vi också spela dom första matcherna på flera månader, så det vill jag ju inte missa!
Så idag ska jag bara vara hemma och ta det lugnt och se om jag mår bättre!
 
 
 

Twitter

 
Ligger just nu nerbäddad i sängen, känner mig bara allmänt lycklig. Vet inte varför! Kan bero på Justins senaste tweet. haha vet inte varför, men han behöver bara skriva ett par gulliga ord, sen känner jag mig helt överlycklig, får glädjetårar och kan typ inte sluta le!
 
´Har däremot sjukt ont i huvet också, och då är det ju inte så bra att sitta vid datorn. Så ska stänga ner datan nu snart och sova och hoppas det är bättre imorrn när jag vaknar. Då ska jag plugga för har ju hemstudiedag då!
 
Följ mig förresten gärna på twitter, klicka här så kommer ni direkt till min twitter-sida. Följer tillbaka!
 
 
 
 
 
 

Träningsoverall

 
Igår på träningen så fick vi som hade beställt våra träningsoveraller. Var typ kanske fyra år sen vi senast kunde köpa sånahär med namn på, så det var ett tag sen! Fast det står ju inte namn på dom här, utan första bokstaven på förnamnet och efternamnet. Så det står ''JE'' på min, hahah låter så mobbat! Önskar jag hade typ ''JB'' istället, haha :)
Och nu när vi använder dom här så kommer vi kanske se lite mer ''proffsiga'' ut, hahaha annars på matcher och sånt så kommer alla med typ olika färg på koftor osv... ;) Och typ många vi möter verkar va värsta satsande och alla har likadana kläder, har massa olika träningställ osv!

Första skoldagen avklarad

 
Vaknade upp imorse med världens huvudvärk, dessutom regnade det ute. Känns lixom redan som höst!
Skolan var väl okej, jättekul att träffa alla osv. På morgon-bg:n var alla bar allmänt sega, vi satt och garva åt typ ingenting och sen skulle vi få lite tider som vi skulle skriva in i vårt schenma, haha kände mig helt lost då och fattade inte vad eller vart jag skulle skriva.
Resten av dagen gjorde vi inte direkt heller något vettigt direkt, man skulle typ börja plugga, men det var det typ ingen som gjorde. Vi kollade även på nån knasig gammal svart-vit film i aulan.
Efter skolan åkte jag hem direkt, må¨r inte 100% bra, mår lite illa, ont i magen och i huvet. Så ligger i soffan nu och ska kolla lite på tv och äta något. Hoppas jag mår bättre snart, för vi kommer ha hemstudiedagar nu resten av veckan, vi har massa uppgifter att göra, men om man blir klar med dom så är man ju helt ledig!
 
Har lite bildbrist sådär så ni får en slumpad bild!
 
 
 

Blev ingen Norlie & kkv

Skulle ju kolla på Norlite & kkv nu på grönan. Men det blev tyvärr inte så, gick på träning istället! Lite synd att jag misssar dom, har tängt länge att jag skulle gå på den konsären. Menmen, har ju faktist redan sett dom på Sportscamp.
Träningen gick, bra var liiite mer folk där idag än vad det var på dom två första träningarna. Träningen slutade vid 7, då tog jag bussen till vega direkt och mötte Narin en snabbis. Hon lämnade lite saker som jag hade glömt hos henne. Sen skjussade hon mig en bit och jag gick till bussen och åkte hem.  Nu är jag hemma och har precis ätit. Ska dusha nu, sen måste jag fixa lite saker inför skolan imorrn. T.ex så har jag ingen jävla aning om när vi börjar, så ska messa nån kompis och fråga!
 
 
 
 

Sista dagen med frihet

 
 
Sissta dagen på sommarlovet idag då, och än så länge har jag bara gått upp- kollat på tv- tagit en dush- spelat lite gitarr- suttit vid datan.Ikväll har jag planer på att åka in till grönan och kolla på Norlie & Kkv som har konsär där ikväll. Blir nog supermys! Sen är det bara att åka hem och lägga sig tidigt. Haha, åhh kommer säkert inte kunna somna försän vid två... ''/ Fan, borde ju ha gått och lagt mig tidigare senaste dagarna, så jag kunde vända på dygnet lite. Ush vad jobbigt det kommer bli att gå upp tidigt imorrn, blää!
Menmen, måste hämta min mascara hos Narin också, lämnade den där innan the voice i lördags. Så ska messa henne nu, bloggar mer sen också innan jag åker till grönan, om jag nu åker dit, puss!
 
 

Skola imorrn

 
Sitter här och är lite smått nöjd över att min skola inte börjar idag, som de flesta andra gör. Jag börjar imorgon istället, och kommer faktist bli lite kul (ja, ni läste rätt.) Tycker alla är så negativa över att skolan börjar, det var jag också först. Men va positiva istället, blir så mycke lättare då. Det hjälper ju lixom inte att sura, ellerhur? Jag är faktist lite taggad, inte på att just plugga eller gå upp tidigt, verkligen inte. Men att träffa kompisar och denhär terminen kommer vi få betyg, så ska plugga ordentligt, och inte göra som förra terminen. Då pluggade jag knappt något, och sen ett par veckor innan sommarlovet så fattade jag hur mycke efter jag låg, hade värsta ångesten och var tvungen att plugga som fan för hade knappt redovisat några steg.  Så ska det inte bli denhär terminen, ska plugga lagom mycke under hela terminen, sen vid jul ska jag känna mig nöjd över mig själv och då kommer jag även åka iväg till Thailand!
Och jag har faktist typ alltid kul i skolan ändå, vi har bra stämning i min skola, och vi har ju typ inte så mycke lektioner utan pluggar mest självständigt. Så då kan man sitta och snacka med kompisar medans man pluggar, så det är chill.
Så deppa inte ihop för mycke över att skolan börjar, kommer säkert bli kul! Gör det bästa av situationen instället! :)
 
Bild från skolavslutningen- Gud vad tiden gått snabbt, känns inte alls som det där var längesen!
 
 
 

Mitt hår

Har haft blondt hår i hela mitt liv, fram tills i slutet av förra året då jag tonade brunt
 
 
 
 
Det där är min naturliga blonda hårfärg. Vissa säger att det var platinablont, men tror det var lite mörkare än platina, fast det blev väldigt ljust på sommarn när solen blekte det. Tror det var ännu ljusare när jag var mindre, men det blir mörkare och mörkare  ju äldre jag blir.
 
 
 
Sen i slutet av förra året så var jag trött på det blonda, ville testa något nytt så tonade håret brunt istället. Fast det blev typ lite råttfärgat som ni ser på vissa bilder.
 
 Efter en månad ungefär så tonade jag håret igen, och då blev det rätt så rött, så den råttfärgade tonen gick bort. Och när jag kollar på bilder från i mars ungefär, så hade jag typ chokladbrunt hår, tycker det var jättefint!
 
Sen har det bara blivit ljusare och ljusare under våren och sommarn, dels för att toningen gick ur, och för att det blev solblekt! Juste, gjorde också slingor nån gång i April, fast det blev inte så stor skillnad då.
 
 
 
Såhär ser det ut nu, är typ mörkblont tror jag, med rätt så mycke slingor som jag har fått av solen. Det är också sjuukt slitet! Nu vill jag helst ha tillbaka min blonda naturliga färg, eller den bruna färgen jag hade efter andra gången jag tonat. Fast om jag ska börja färga tillbaka till min blonda färg så blir det säkert kanske missfärgat, och så kommer det slitas massa. Och om jag färgar tillbaka till brunt så kommer det ju bli ännu svårare att få den blonda färgen jag vill ha... Så jag vet inte riktigt än hur jag ska göra men vill nog helst inte ha den färgen jag har nu, gillar inte den jättemycke. Funderar på att göra blonda slingor, men har lixom inte helt besatämt mig än! Hur tycker ni jag borde göra, och vilken färg passar jag bäst i?
 
 
 

Bitch please

 
Haha, älskar trycket på den här tröjan! Funderar dock på att klippa av armarna så det blir ett linne, för jag gillar inte att använda sånahär t-shirtar, typ bara att sova i. Men vad tycker ni, ska jag låta den va, eller ska jag klippa den till ett linne? Fast då skulle jag säkert klippa fel och förstöra hela tröjan, haha skulle vara så typiskt mig. Men om jag klipper bra så kommer det nog bli snyggt! Ellerrrrr?
 

Hemmadag

  
 
Känner mig rätt seg idag, mår inte helt bra så ska bara vara hemma, tängte ta tag i mitt rum och städa lite. Just nu ligger det kläder och shit överallt. Tängte också rensa lite i min garderob, och slänga lite gamla kläder som jag aldrig använder, som ändå bara ligger där och ruttnar. Yes, ska sätta igång nu så jag blir klar innan mamma kommer hem, hon är med min syrra på match tror jag. Och pappa är i norge, så det är alltså ingen hemma. Ska sätta på lite bra musik nu på högsta volym och börja städa!
 
 

The Voice Open Air Dj Bash

 
 
Kvällen har tillbringats i kungsan med trevligt folk. Det var ju the voice, var massa grymma Dj:s där så har dansat en del. Jag Narin Celine och Emma stog längst fram vid scenen ett tag. Haha och där fanns det ju kameror, så vi blev filmade och några kompisar som vi träffade senare hade visst sett oss på stora skärmen, hahaha såg säkert ut som en åsna då. Så vi stog där framme och dansade rätt länge, var sjukt trångt där och alla typ puttades och så men det var kul ändå. Sen var det några killar som hjälpte oss ut, så vi kunde ta lite frisk luft och så. Men då gick det inte att tränga sig tillbaka dit fram igen för det var så sjukt mycket folk.
Istället drog vi till donken med lite folk. Vi drog hem vid typ lite innan tolv tror jag klockan var. Egentligen skulle vi hem vid ett när det sluta, men det blev inte så :( Hade inte tackat nej till att dansa lite till. Menmen, nu ligger jag hemma i min sköna säng, är helt slut i benen haha! Ska kolla runt lite på datan ett tag, sen kommer jag nog somna hahah. Wellwell, vi hörs imorrn när jag har vaknat!
 
 

Powerwalk

Bild jag tog alldeles nyss, hiho ni får inte se mitt ansikte just nu!
 
 
Det fick bli en powerwalk istället för att springa. Vill ju inte va helt slut, för måste ju orka dansa på the voice ikväll! ;)
Yes, men tror jags ka börja powerwalka mer, det är mycke bättre än att springa. Speciellt för tjejer typ för vi får lätt skador i knäna och så. Jag och min kompis har sagt i evigheter att vi ska börja powerwalka tillsammans, men det blir aldrig av, haha. Ska tjata lite på henne för det är ju mycke roligare att gå med en kompis, än vad det är ensam.
 
 

Morning

 
 
 
Säger godmorgon med två helt amazing videos på mina boys. Satan vad bra, man blir ju helt trögd och får typ gåshud. Men har ingen jävla aning om varför domhär kommer ut nu när dom spelades in för typ ett år sen? Och dessutom från ett helt random konto. Men det viktiga är att dom kom ut, och dom är helt underbara, hihhiohohiho!
 
Nu tängte jag nog dra ut på en joggingrunda, är sugen på att röra på mig lite. När jag kommer hem blir det in i dushen, sen börja fixa mig, och börja dra mig in mot kungsan och the voice! Är astaggad!
 
 
 
 
 
 

Ego

 
Där fick ni två fula egobilder på lilla jag. Där ser ni även hur mitt hår ser ut när det har regnat ute, får två lockar där fram- knaas. På andra bilden ser man också dagens outfit.
Nu tängte jag slänga mig i soffan och chilla resten av kvällen. Det kommer jag däremot inte göra imorgon kväll, för då är det the voice! Kommer massa grymma dj:s, så det kommer säkert bli galet kul! :D
Puss!

Sämsta uppdateringen

Förlåtförlåtförlåt för att jag aldrig bloggade något idag. Men gick upp och åt fruksot, sen satte jag mig vid datan och tängte faktist blogga. Men det blev inte så, för då bestämde jag att åka in till ung med lite folk från skolan. Så fixade mig och så, sen kuta jag iväg till bussen, och mötte upp kompisar inne i stan. Kom dit typ vid 3, sen gick vi runt där och så. Var inte med samma folk hela dan, utan gick runt till lite olika. Men sen i slutet när folk började åka hem var jag med Linnea och Rosanna och lite folk som dom kände. Sen skulle dom hem, så åkte med, hade gärnat stannat där lite senare för Icona Pop och Panetoz bl.a skulle uppträda där. Men yez, nu har jag kommit hem för en stund sen och värmt en god pizza och ätit.
 
Ända bilden jag tog idag. Igga mina smalben, haha ser jättefeta ut men de blir ju så när man sitter sådär.

Språkresor

 
 
Sitter och kollar i en språkresekatalog just nu och drömmer mig bort. Haha nejmen vill verkligen åka på språkresa, verkar så sjukt kul! Tänk, åkte till nåt land som typ England, Usa, Malta, eller nån annanstans. Träffa massa nya kompisar från andra länder, bli grym på Engelska, se nya städer och platser, och aa bara få massa nya upplevelser! Snacka om minne för livet.
Jag och några kompisar har pratat om att åka, men kommer nog aldrig bli av för mig. Mina föreldrar typ skrattar åt det när jag säger att jag vill åka, eller så säger dom typ ''glöm det''. Tyvärrr.... ''/
 
Ska fortsätta kolla i katalogen en stund, sen tängte jag lägga mig i soffan och kolla på en bra film nu, orkar nog inte blogga mer idag så vi hörs imorgon, puss!

Vaaaaarmt

 
Ligger ute på balkongen nu och steker, är sjuuukt varmt! Försöker bli lite brun, sissta chansen nu, sommarn är ju typ slut. Fast nu har det kommit massa moln, så vet inte ifall det blir någon mer sol. Attans

Ung08 2011- GAMLA BILDER!

HAHAHHA, ni får skratta! Gud vad ful jag var då! Seriöst, går runt med ung08 tröja, som vi har skrivit på, har fullt med fula tatueringar och klistermärken, och nån keps också? Hhahah orkar inte, vad pinsam jag va! Ser ut som en jävla fjortis.
Och ni som inte läste rubriken, hoppas ni fattar att det här är gamla bilder, från förra året, haha. Skulle aldrig kunna gå runt så där nu, skulle skämmas ihjäl då! Var ju där igår (och då såg jag inte ut sådär) fast var inte alls där länge då, för åkte hem till Narin innan, så hann bara va där i kanske 40 minuter, sen var jag tvungen att gå till bussen och åka till träning.

Träning

 
 
Har kommit hem från träningen nu, träningen gick jättebra, även fast det inte var så många där. Fast det var fett jobbigt, blev helt anfådd hela tiden och jag var typ den enda som blev det... Haha, hej dålig kondition? Efter träningen stannade jag och Olsson kvar på planen. Amanda och Kajsa var där så vi satte oss med dom och några killar som dom var med. Yes, sen drog jag och Johanna och så tog jag bussen hem. Nu är jag hemma och tängte köra lite styrka, sen hoppar jag in i dushen, bloggar sen!
 
Hade förresten fått en jättegullig kommentar! Tack så mycke! Får typ aldrig kommentarer nu för tiden, och statistiken är inte heller särskilt bra. Men blir superglad när ni kommenterar, och blir dessutom mycke mer peppad på att blogga då, så fortsätt kommentera!:)
 
 
 

Dr Denim

 
Älskar domhär jeansen, världens skönaste jeans seriöst! Dom sitter dessutom jättebra och tajt, och priset är också rätt bra, 399:- Rekomenderar verkligen dom här jeansen, finns att köpa bl.a på carlings, och säkert många fler ställen!

Mot stan

 
 
 
Nu har jag precis fixat mig, ska gå mot bussen nu och dra till stan. Åker dit forever alone, men möter Amanda Linnea Rosanna och Kajsa där, vi kommer vara på ung08. Fast nu ringde Narin så ska träffa henne sen när hon kommer dit också. Kommer åka hem rätt tidigt, för ska gå på träningen iallafall, haha Olsson tvinga mig! ;)
puss

Godmorgon!

Godmorgon, vad ska ni göra idag?
 
Själv hade jag tängt att vara hemma över dagen, sen frammåt kvällen skulle jag åka in till ung08 med Narin, Hanna, och Julia. Fast jag kom på att jag har ju träning ikväll, då kan jag ju inte åka in till stan.. Så vi får se hur det blir, kan ju hoppa över träningen men det känns synd för vi är ju lixom inte så många i mitt lag och sååå.
Aja, vi får se!
 
     
 
Fuling!

Hoppbilder

 
 
 
 
Några bilder från dagen, haha bjuder på din sissta bilden hahah skitfula! Två av bilderna snodde jag från Jessicas blogg, klicka hääär för att komma dit. Kolla även in Ellens blogg häääär!

Red sky

 
 
Tog bilden för några minuter sen påvägen hem från bussen. Har ju vart med Jessica och Ellen idag. Först möttejag upp dom och vi gick hem till Jessica en stund innan vi gick till badet. Vi badade vid ett par klippor vid långsjön. Hoppade lite från klipperna och tog bilder osv. Sen satt vi och solade och snackade och så när vi badat klart. Blev rätt så kallt att sitta i bikini så vi bytte om och gick tillbaka hem till Jessica där vi åt supergod kladdkaka och kollade på film. Sen skulle Jessica på träning så jag och Ellen drog hem till henne. Där lagade vi mat åt oss och det blev ju jättelyckat, haha ;) Tog bussen från henne för en timma sen ungefär, och nu är jag hemma! Ska snart ladda över bilderna vi tog idag, men orkar inte hämta kamera sladden just nu... Lat tjej hey hey!

Planer för dagen

Vaknade klockan ett idag. Blir skitsur för att jag sovit bort halva dagen, och tängte att dethär skulle bli en såndär tråk-hemma dag. Satte mig ute i solen en stund för det är bra väder idag. Sen tog jag tag i mitt liv och messade Ellen. Så ska träffa henne och Jessica snart, och bada! Blir suppermys, har inte träffat Ellen på jättelänge!
Så ska börja fixa mig och packa ihop badkläder, får se om jag hinner göra ett tidsinställt inlägg, sen går jag till bussen.
 

Skansen

Yes ni läste rätt, haha vi var på skansen idag, lite spontant sådär. Vi hade tängt gå runt lite på djurgården, men vi hamnade där på skansen istället. Javet, låter skittråkigt att åka till skansen, värsta pensionärssaken. Tyckte Emilia och Jessica var jättepinsamma när dom ville gå in där. Men det var rätt så mys, blev en lyckad dag ändå. Yesyes, vi gick runt och snackade samtidigt som vi kollade på konstiga djur, sen såg vi Måns Zelmerlöw hoho han är så snygg och han kollade på oss! Hade inte tackat nej till att ta foto med honom, men dom repade då på scenen, så då kunde man ju inte fråga. Vi flummade även massor, sen köpte vi varsin våffla och satte oss i solen och åt. Mys! Vi var där i typ två timmar, sen tröttnade vi och åkte in till t-centralen. Kollade lite i gallerian, sen tvingade jag dom att följa med mig till Carlings, där köpte jag ett par supersköna jeans. Köpte även lite underkläder innan vi åkte hem.
Yessyess, här kommer några bilder från dagen.
 
 
 
 

Dagens oufit

 
 
Det här hade jag på mig idag. Haha fråga inte vad jag gör på bilden. Ser typ kissnödig ut? Och nej det var jag inte, haha jag garvade!

Härlig dag!

Har precis kommit hem nu, har vart i stan med Jessica och Emilia. Hade superkul. Berättar i nästa inlägg vad vi gjorde. Just nu hinner jag inte, har precis ätit en supergod middag, som jag fixade ihop lite snabbt. Fick bli pastasalad med lax i. Nu ska jag byta om och skynda mig iväg till träning. Första träningen efter sommarn, är sjukt taggad! Har inte spelat fotboll på hela sommarlovet, förutom på sports camp. Blir roligt att träffa alla i laget också!
 Råkade förresten sitta lite knas på bussen, tror jag vred mitt knä eller nåt för det gör sjukt ont. Hoppas jag kan spela fotboll iallafall!
 

Feeling Lucky

Åhh, sitter och kollar på Os avslutningen, äter en daim och känner mig bara allmänt lycklig. Kommer få världens träningsverk i kinderna imorrn, eftersom jag seriöst inte kan sluta le efter mina underbara boys framträdande. Så hiiiimla underbara var dom!! Och när Niall pekade in i kameran och kollade rakt på mig!?!?? No words!
Just nu uppträder Jessie J, Tinie Tempah, och Taio Cruz. Grymmma! Fast det blir bara helt suddigt hela tiden, blir helt tårögd för är så obeskrivligt stolt över killarna. Tänk, dom uppträdde för En Miljard människor! Så galet mycke. Åh vad jag äslakr dooom.
När det här är slut så går jag och lägger mig, för ska upp tidigt imorn! Berättar då vad jag ska göra! :) puss
 

Joggingtur!

Efter handbollsfinalen idag tog jag en lien joggingtur. Har börjat springa igen nu, var tvungen att sluta med det i våras när jag fick något som heter benhinneinflamation. Men nu är jag frisk från den, så jag sprang ett par gånger när jag var ute på landet, där fanns det ju inte så mycke annat att göra lixom. Tängte iallafall försöka springa 1-3 gånger i veckan i fortsättningen. Minst en gång iallafall! Efter jag sprungit så körde jag styrka och gjorde massor av knäövningar. För jag vill inte få problem med knät eller smalbenet igen. Fick ju det i våras och då var jag tvungen att hoppas över alla träningar och matcher i flera veckor. Hemskt var det.

Handbollen

Ska kolla på handbollen nu, nu måste vi vinna seriöst! Vi leder visst just nu, gryyymt! Men vi hörs sen senare när Sverige har vunnit guld, (hoppas vi) KOM IGEN NU SVERIGE!!
 
 

Tjänat pengar!

 
Har precis fått lite pengar som jag bl.a har tjänat i sommar på mitt ''sommarjobb''. Har hjälpt till att måla både här hemma och på landet. Så yes, det lönar sig att jobba! Nu vill jag bara åka in till stan eller något centrum och shoppa! Var riktigt längesen jag gjorde det, så det skulle vara rätt najs.

Street House

Har anmält mig till dans nu, fick bli Street House denhär terminen med Amanda och Linnea! Gick på street house förra terminen också och det var sjukt kul! Skulle egentligen vilja gå på flera danser, men har inte tid med det. För går ju på fotboll också, sen måste  jag hinna och plugga och umgås med kompisar och så också!
 
Haha, hittade en video från när vi dansade i port73 för typ ett år sen, har lagt ut videon förut, men ändå! Då gick jag dock på Street/Show har jag för mig.
Jag är den med röda skor och blond hår. Hade jätteljust hår där ju, saknar den hårfärgen!
 

@Narins place

Är hemma hos Narin just nu, sov här inatt! Kom hit igårkväll vid kanske nio någon gång, då gick vi till max. Köpte varsin glass som vi åt på vägen tillbaka. Sen kollade vi på två filmer som vi sen somnade till. Yessyess, just nu sitter jag och kollar när Narin fixar håret. Hon ska till västerås om  en stund och då ska jag hem. 
Så vi hörs senare när jag kommer hem, pusss! Bjuder på en jättegammal bild på oss från 2010, haha småå!
 
 
 
 
 
 

Nynäshamn

 
 
 
Nu är jag hemma! Åkte hem några dagar tidigare från landet eftersom jag tjatade massa. På vägen hit så åkte vi till nynäshamn. Vi tängte äta thaimat men det var stängt, så istället hamnade vi på en pizzeria. Innan vi åkte hem gick vi också ut på en pir och kikade lite.
Men nu är jag hemma, jätteskönt. Ska bara njuta nu av det sissta av lovet och träffa kompisar, dra till grönan kanske, och om några dagar så börjar Ung08 så kanske drar dit också?
Yezz, imorrn ska jag träffa Narin tror jag. Åhh vad jag saknar henne!! Säkert typ en månad sen vi träffades senast!
 

Normal people cry when there happens something sad. I cry over how perfekt Justin is.

 
Spola till 1:05 ungefär

Justin Bieber vaxdocka

 
Tycker denhär vaxdockan som finns på Madame Tussauds i Bangkok faktist var rätt så lik! Skulle verkligen jättegärna ta foto med den, och jag ska ju faktist till Bangkok när jag åker till Thailand i jul. Jag kollade också upp och såg att Madame Tussauds ligger rätt så nära hotellet vi ska bo på där. Så vem vet, kanske kan övertala mina föreldrar att vi ska dit?
 
 

De vi kallar ''svensk sommar''

 
 
Ush vad det regnar ute just nu. Det bara öser ner! Finns inte så mycke att göra här på landet just nu, så satte mig vid datan! Fast tidigare idag var det faktist sol, så han ligga ute och steka i ett par timmar innan det började regna. Neeej, nu börjar det åska också :( Hääärligt!

Hemma i Haninge

Åkte hem till Haninge idag under dan. Skönt att komma hem lite, även fast jag snart ska åka om en stund. Direkt när vi kom hit gick jag och la mig i min säng en stund, sköönt!
Ska iallafall bara äta middag, sen ¨åker vi ut till landet igen. Jag hade egentligen helst velat stanna kvar här, och träffat kompisar imorn, men nej det fick jag visst inte. Fast ska inte vara där så länge till, kommer kanske hem på fredag, det beror typ på vädret. Senast söndag iallafall. Får se, sen kanske jag bjuder dit någon kompis till landet, så jag slipper vara där forever alone, haha.
 
 

Tillfällig header

Slängde ihop en ny header lite snabbt. Den får duga så länge, mycke bättre en vad jag hade förut iallafall med massa vinterbilder. Den här är ju lite somrigare. Dock så kanske den inte riktigt passar med resten av designen, menmen. Orkar inte fixa designen. Och det kan jag nog inte ens? Haha, är inte så duktig på dedär med stilmallar och shit. Skulle nog inte bli speciellt bra om jag gjorde det själv. Så tängte fråga någon om nån kunde fixa en ny och fräch design till mig. Men det får bli om ett par veckor. Så länge får ni nöja er med denhär! :)
 

Resultat efter citron i håret

 
 
Skrev ju för några dagar sen att jag skulle ha citron i håret för att det skulle bli ljusare. Blev inte direkt någon stor skillnad, jag märkte inget iallafall, fast om man kollar på bilderna är det lite skillnad. Tror det är mest ljuset som var olika. Men lite ljusare blev det, (och grönare ser det ut som på bilden ''/ )
Menmen ,iallafall om det ska bli någon riktig skillnad ska man typ ha citron i håret varje dag i typ två veckor, och det orkar inte jag direkt , haha :)
 
 

hej hopp

Har inte hunnit uppdatera något dom två senaste dagarna, förlåt! I förrigår sov iallafall Emilia här, hahah vi var asflummiga (som vanligt), längesen jag skrattade så mycke! Igår var vi och badade vid en liten sjö, cyklade även till affären och köpte glass. Ungefär en halvtimma efter att hon hade åkt hem så kom det en familj som vi inte träffat på jättelänge hit på besök. Min syrra och hennes kompis kom också hit. Vi åt iallafall grillat, spelade kubb, gick ner till bryggorna och tog ett kvällsdopp, åt en jättegod efterrätt, spelade kort, sen blev jag sjukt trött haha, höll på att somna innan dom åkte.
Nu ska ner till bryggorna, har inga bilder så ni får en bild i repris !
 
 
 
 
 

Ute med båten

 
Jag och pappa var nyss ute en sväng med vår lilla båt som vi har här på landet. Vi fiskade efter gädda, men det blev inget napp. fast jag fiskade knappt, utan låg mest och solade. Rodde även lite, och en gång skulle jag styra med motorn lixom, hahah failade totalt, höll på att åka in i nåt berg...
 
Nu kommer Emilia typ närsomhelst, så vi kanske drar och badar eller nåt, vi får se! Hon sover iallafall här en natt så det blir najs!
 
 

Halvkass uppdatering

Det blir inte jättebra uppdatering nu när jag är på landet. Jag har ju med mig dator hit, så jag kan ju blogga, men det finns inte så mycke att blogga om här ute på landet. Är ju lixom här forever alone med mina föreldrar så jag gör inte så mycke. Ligger mest ute och solar på altanen, haha. Verkar förresten vara mycke bättre väder här än hemma i Haninge, där tror jag det regnar och är mulet medans det är sol här. Fastän det ligger typ bara en halvtimma ifrån. haha :)
Men imorgon kommer nog Emilia ut hit och gör mig sällskap och sover här  en natt. Blir superkul, har knappt träffat henne på hela lovet!
Bloggar mer sen om jag kommer på något vettigt att blogga om, haha puss
 

HELT PERFEKT

 
BÄSTA. MUSIKVIDEON. JAG. SETT.
Åhherre, kan inte sluta kolla på den
 

 
Update; Var förresten någon som undrade om jag lyckades få VIP biljetter till hans konsär i måndags, och nej det fick jag inte. Hahah, om jag hade fått det hade jag antagligen skriver det några 100 gånger här på bloggen:) Det var sjukt svårt att få biljetter, jag tryckte på knappen där man kunde köpa biljetterna kanske tre sekunder efter att dom släppts, då hamnade jag i en kö. Och då såg jag redan någon på facebook som skrev att allt var slut. Så yes, dom tog slut riktigt snabbt.  
 
 

RSS 2.0