Falun 2013

 
Saknar Falun så galet mycket, gud vad kul man hade! Fick massor av grymma minnen som till exempel chipskriget, eller när vi samlade in typ allas läskflaskor och ställde dom utanför en lärares dörr, haha prank of the year typ. Sen gick vi ner till maxi och pantade flaskorna och fick 99 spänn för dom.
Åhh, vill bara tillbaka dit nu, nu, nu! Fast som alltid när man är där så skulle det självklart bli massa drama hit och dit, och i år var de ju typ jag som skapade allt... Ett tag orkade jag inte med nånting, alla jobbiga lärare osv, villa bara hem. Men de löste sig, och som tur var så va det inte lika mycket drama som förra året, då verkligen alla bråkade, haha gud vad kaos det var. Men nu har vi bara en gång kvar att åka till falun, det är i höst och då ska vi verkligen bara ha kul. Längtar!!

 


Bakat kladdish kakish

Smeten var ju bara helt underbart god, fast den ser ju ut att vara rätt god nu också när den är färdig, men ska försöka hålla mig från att äta upp den för den är ju egentligen till ikväll när vi får gäster.


Dreams DO come true

 
Kan inte fatta att jag har dessa 4 biljetter, som är värda nästan 4000 tillsammans tror jag (men för mig är dom värda mer än så), inramade här på mitt rum. de som gör att 2013 blir de bästa året hitills i mitt liv. Så jävla sjukt, för ett år sen skulle jag inte ens kunna drömma om dehär. Jag har biljetter till 3/3 av Justins konsärer här i Sverige. Kan ni fatta!? Jag har chansen att få min dröm uppfylld 3 kvällar i rad!!! Fast vet däremot inte hur jag gör med biljetten till den 23. Vill så gärna gå men samtidigt så känns det sjukt taskigt mot andra Beliebers att jag har biljetter till alla konsärerna. Men jag vet inte om de fortfarande finns svenska beliebers som fortfarande är utan biljetter? För de har ju ändå släppts biljetter till tre konsärer så de flesta borde väl ha fått biljetter..? Men om ni vet någon som verkligen är en äkta belieber, som är utan biljetter, vars detta är dens högsta dröm, att se Justin så skulle jag inte tveka att sälja min biljett till henne. Då kan ni gärna höra av er. :)
 
Sen drygt två veckor efter Justin så kommer ju One Direction hit. Gaah! Asså dedär 2-3 veckorna kommer vara de sjukaste och bästa i mitt liv. Och de börjar ju närma sig nu, 22 dagar kvar till Justin och 38 till One Direction!! Börjar nästan få lite panik över att tiden går så snabbt, för tänk snart kommer allt vara över också... När både Justin och British boysen har lämnat Sverige... Åh, ska i alla fall se till att skaffa massor av oförglömliga minnen att titta tillbaks på då, ska kämpa och verkligen göra vad som helst för att träffa Justin.
 

Förintelsen

 
Lovade mig själv att jag skulle plugga lite på lovet eftersom jag ligger efter så läser en bok om förintelsen just nu. Asså dehär är så jävla hemskt så att man inte förstår det. Går verkligen inte att fatta hur många som dog och vad dom där nazisterna egentligen tänkte med. Ush :(

Skidor

Godmorgon på er, vaknade tidigt idag, vid 9 faktiskt och var helt hype. Hade drömt att jag träffa Justin, och ville bara somna om och drömma mer om det, fast de gick inte så gick upp och åt frukost istället. Hade tängt att ta en powerwalk med en kompis sen, men hon kunde inte så nu ska kag och mamma ut och åka lite längdskidor så de blir najs! Bli nog sista gången för iår eftersom snön nog förhoppningsvis snart är borta! Bjuder på några bilder från senaste gången jag åkte längdskidor, i Falun!


Bieber-skal

 

Långfredagen

Vaknade upp hemma hos Narin imorse för sov där inatt med Zickan också. Nu är jag hemma iallafall, långfredan idag tydligen och jag har inga speciella planer. Måste städa mitt rum, skulle även kanske till maxi med narin, och sen kanske jag drar ut och springer. Vad ska ni göra idag?


Shopping

Drog iväg och mötte mamma i centrum förut, fick med mig två linnen och ett par ljusa jeans från hm. Nöjd!


P Å S K L O V

Gosh vad härligt med lov, eller vad säger ni? Skolan idag var helt ok, redovisade spanska och hade ett oförberätt prov i engelska där man skulle skriva om sig själv. Slutade med att jag skrev en hel sida om Justin istället. Efter skolan drog jag till alle med brudsen, köpte en supersnygg sak där som ni får se i nästa inlägg hiho. Ikväll blir de iallafall dans sen ska jag nog sova hos Narin. See yaa


7627 bilder

 
Insåg nu att jag kanske borde rensa lite bland mina bilder...Har liksom tagit över 7000 bilder sen jag fick min Iphone i slutet av December. Fast grejen är att jag har typ aldrig raderar några bilder. Kanske nån gång, men jag gör alltid så att jag bombar och tar massa onödiga bilder som ser exakt likadana ut, sen kollar jag aldrig ens igenom vissa bilder. Och orkar verkligen inte radera dom, det är typ det tråkigaste som finns, radera bilder! Fast borde kanske börja med det.. Annars kommer det säkert helt plötsligt vara fullt minne och det är ju fett jobbigt!

Nya Converse

 
Haha lol orkade inte stå helt vanligt och tråkigt så det slutade med att jag började vrida på fötterna, fint. Delar förresten skorna med min syrra, och jag har självklart redan smutsat ner dom, oupsi. På tala om min syrra så fyller hon 18 idag ju, Happy birthday to you! Fett gammal, när man är arton är man ju typ vuxen.? Men det betyder i alla fall att det blir tårta ikväll, wehåå!

"Sneakpeak" på min tröja

 
Satt i slöjden nästan hela dagen idag i skolan, för var tvungen att sy klart min tröja som jag inte hann klar med i Falun. Men nu hann jag i alla fall klart och jag blev riktigt nöjd! Förutom en sak som inte riktigt blev som jag tängt mig. Tröjan har i alla fall en djup urringning i ryggen, och där har jag sytt fast några söta spetsband. Det är en jättedålig bild, för var tvungen att lämna in den direkt för bedömning. Men bättre bilder kommer sen när jag får tillbaka den om ett par veckor!

21Jump Street

Ligger i soffan nu och "vilar min nacke" och tängte kolla på film. Fick bli 21Jump Street för kom på att jag har den på blue ray. Var nåt erbjudande att få den för 20 spänn tror jag nån gång när ja skulle beställa saker från cdon. Iallafall, ska kolla på den nu, vi hörs sen!


Nackspärr

 
Åhh vad jobbigt, har fått nackspärr. Började imorse när jag åt frukost att jag inte kunde vrida på huvudet och har inte blivit bättre sen dess..! Gör jätteont i nacken också, och man får typ panik för finns typ ingenting man kan göra åt det, man kan t.ex inte sträcka på sig för då gör de bara mer ont. Har gått runt med en halsduk hela dagen för den ska tydligen "värma" runt nacken och gör a så att man inte spänner sig. Men de har ju inte blivit nå bättre än så länge, fast ska värma en värmekudde nu och ha över axlarna, och sedan stänga av datan för man spänner sig typ när man sitter vid den. Hoppas det blir bättre för har träning ikväll som jag inte vill missa

Spegel spegel på väggen där

Lite spegelbilder på dagens outfit får ni här! Är på superbra humör idag, även fast jag missade massa bussar och kommer komma sent. Livet leker ändå liksom! Ha en bra dag!


Anton Ewald i Haninge Centrum

 
Idag var jag i Haninge centrum eftersom Anton Ewald skulle dit. Jag och Narin kom dit kanske en halvtimma innan Anton skulle vara där, och då träffade vi Kajsa så vi ställde oss med henne för hon stog typ i signeringskön. Så jag och Narin köpte en poster för 100 spänn, (haha fett onödigt man kunde lika gärna skrivit ut en själv, lol.)  Men sen kom han i alla fall och han var grym, sjöng såklart Begging och jag fick ögonkontakt med honom när han sjöng!! Dock var de ju bara en låt så det var lite synd. Efter han uppträtt så öppnade signeringen, och jag och Narin var dom tredje som fick träffa han hiho. Han var i alla fall dösnygg i verkligheten också, gaaah. Han kollade mig rakt i ögonen också (Översta bilden) Det gick i alla fall jättesnabbt och jag försökte ta en friendpic med han men egokameran på mobilen laggade så det blev inget av de, och Narin gjorde ett försök att krama han men vakterna stoppade henne haha. Sen fick vi gå ner från scenen och jag ångrade mig fett mycket att jag köpt postern, kostade ju 100 spänn och man vill ju inte direkt sätta upp den på sitt rum. För är ju inte värsta fanet, och jag och Narin delade på den så då fick bara hon den istället.
 
Sen loda vi runt i centrum en stund med några vi träffade där. Jag och Narin hade tängt att vänta tills signeringen var klar och då skulle vi vänta vid hans bil och försöka träffa han igen och få bild med honom. Men det tog så lång tid så vi drog hem istället!   
 
 

Just do it

 
Drog ut och sprang en runda precis innan maten! Först orkade jag faktiskt inte, men sen försökte jag att inte tänka på vad jag borde göra istället, utan bytte bara om till träningskläder och sprang iväg, utan att tänka så mycket. För om man börjar tänka på anledningar till att man inte ska springa så slutar det alltid med att det inte blir av. "Just do it" liksom, jag lovar er, man ångrar sig aldrig! Jag sprang till och med en extra bit, ganska mycket längre en vad jag hade tängt mig, bara för att det var så sjukt härligt! Har knappt sprungit något sen i somras på grund av körtelfebern jag hade i höstas och att det varit massor av snö nu. Men nu ska jag försöka komma igång!
 

Chilling in the sun

Sitter ute i vårsolen på balkongen nu och myser. Har även gjort en god smoothie som fick bli dagens lunch för mig. Har varit i centrum i några timmar och kollat på och träffat Anton Ewald. Berättar mer om det senare. Nu funderar jag på att dra ut och springa eller nåt för är sugen på att träna! Vi hörs


Fixar oss

Nu håller jag och Narin på och fixar oss. Ska till haninge centrum och kolla på Anton snart, som alla andra. Kommer vara sjukt mycket folk där ju! Tror dehär är första gången han har signering och så, så det kommer nog komma folk från hela stockholm som vill se honom. Så de kommer vara tiktigt kaos antagligen men man vill ju ändå se honom hiho!
Sov iallafall här hos Narin inatt, så glömde blogga igår. Sorry. Nu måste vi iallafall skynda oss för han ska ju vara där om snart en timma!! Puss


Good morning Saturday

 
Fick sovmorgon idag vilket kändes väldigt behövligt. Sjukt skönt att sova ut, fast väcktes ändå av att min syrra spelade gitarr vid elva. Men det kanske var lagom att jag vaknade då. Gick upp då och la ner lite extra tid på att fixa en god frukost. Är så galet gott med massa frukt!! Fast de tar ju lång tid att skära upp osv. Annars hade jag lugnt ätit massa frukt varje morgon. Blev dock lite mycket så la in den frukt jag inte orkade i kylen, tängte att jag kan göra smoothie på det sen!
Nu ska jag iallafall plocka undan lite i mitt stökiga rum, och fixa lite saker här hemma. Sen ska jag börja bytra om och så för har match sen. Längtar, är så sjukt taggad!!!

En Månad.

 
Det här är så jävla sjukt. Om exakt en månad kommer Justin stå i globen, och jag kommer äntligen få min högsta dröm uppfylld. Efter tre år. Kan inte fatta det här...
För ett år sen låg jag liksom och grät mig till sömns nästan varje kväll och trodde Justin aldrig skulle komma hit till Sverige. Trodde aldrig jag skulle få min dröm uppfylld och se honom. Men de kommer jag, tre kvällar i rad. (Eller två) Så seriöst. Ge aldrig upp era drömmar, fortsätt bara att tro på dom. För dom går i uppfyllelse! Iallafall mina.. :')
Everything's gotta be alright

Sverige-Irland

Ska kolla på matchen nu, eller jag tror inte den har börjat än iallafall? Fick för mig att den börjar kvart i, hoppas de, så jag inte har missat nåt! Är jättetaggad på att kolla, eller egentligen brukar jag inte tycka det är speciellt kul att kolla på fotboll, föredrar liksom att spela själv haha. Så alltid när det är en sverige-match eller nåt så brukar de sluta med att jag bara sitter och håller på med mobilen och kollar bara när de blir mål för de är ju då det blir spännande! Men nu ska jag försöka kolla på hela matchen, för dom möter ju trots allt Irland, vilket betyder att Niall antagligen kommer att kolla! Är typ 99% säker på att han kommer kolla för han älskar ju fotboll och verkar kolla på matcher hela tiden, så då måste han ju kolla idag! Så då kommer vi se samma match, hiho! Hoppas han twittrar om matchen också, hiho då kommer jag bli glaad!
 

Take us down and we'll keep shining

 
 
Några outfitbilder jag tog tidigare idag. Älskar baksidan av linnet! Det kommer från bikbok och kostar 149kr i think!
Ser btw ut som att det hänger något från min näsa eller att jag typ har mustach på sista bilden. Om ni också la märke till det så tängte jag bara säga att det är något på kylskåpet i bakrunden, haha!

Helg!

 
 
Åh vad härligt, äntligen helg!
Hade en ganska busy dag i skolan, mycket som stog på schemat! Bland annat så hade vi någon grej om gymnasiet, kom på att det inte alls är så långt kvar innan man ska välja. Mindre än ett år faktist, och jag har verkligen ingen aning om vart jag ska gå eller vad jag vill göra... Så kanske borde börja fundera på de..!
Klarade mig igenom skoldagen iallafall, fast var helt slut på sissta lektionen. Hade matte-kp och min hjärna kunde verkligen inte tänka, ville bara gå och dö av trötthet! Fattar verkligen inte hur dom tänker när dom lägger den enda mattelektionen jag har på hela veckan på en fredag, haha för man är ju såhär trött varje vecka vid den tiden!
 
Efter skolan följde jag med Narin till banken, för hon skulle fixa en grej. Efteråt åt vi på älskade donken lite snabbt och nu är jag hemma. Ska nog lägga mig och kolla på någon film nu, sen ikväll är det ju Fotboll, sverige-irland så de måste man ju kolla på!
 
 

Fotbollsmöte

Hej på er, har precis kommit hem från ett möte vi hade med laget. Snackade lite om kommande säsong och taktik och sånt, är så taggad på fotbollen nu!! Efteråt missade jag iallafall sista bussen med några sekunder haha, lyckad som vanligt. Så fick ta en annan och gå jättelångt från busshållplatsen hem i kylan. Fast de är ju alltid härligt med en promenad iofs fast de var jäävligt kallt hahha. Fryser fortfarande men har bäddat ner mig i min varma säng nu så blir förhoppningsvis varmt snart. Ska snart borsta tänderna och ta bort sminket, sen vet jag inte vad jag ska göra, hade tängt kolla på att avsnitt pll fast sen kom jag på att de är slut nu.. Så kanske somnar tidigt ikväll istället?
Vi hörs imorn iallafall, avslutar inlägget med att lägga ut två asgamla bilder jag hittade på laget från typ 2010 och 2011, hahha dör

 

Update: Var någon som frågade vilka som är med på bilden, orkar inte göra ett nytt inlägg så skriver de under bilderna här istället!

Från övre raden, längst åt vänster; Moa, Matilda, Ivana, Isabelle, Jag, Julia, Johanna, Linnea, Stina, Marija, Lina, Evelina, Rebecca, Vilma, och Jennifer!

 

Therese, Stina, Matilda, Jag, Moa, Rebecca, Linn, Jennifer, Ellen, Isabelle, Nelly, Marija, Angela, Evelina, Jennifer, Melinda, och Lina!

Gud vad man saknar alla, de är sjukt många som slutat sen dom här bilderna togs!


Natural

 
 
Körde på en lite "naturlig" sminkning idag. Orkade verkligen inte använda eyeliner, och tog bara liiite mascara på överfransarna. (Och ja, jag har jättekorta ögonfransar)
Fast Foundation och puder klarar jag mig däremot inte utan! Haha, hatar min hy den är jättedålig och jag har massor av fräknar och dessutom så är min hud lite ''röd-rosa'' eller den blir det jättelätt i alla fall, behöver bara bli lite varmt eller att jag får ett skrattanfall, och då blir jag helt röd, haha!
 
 

Bad update

Förlåt förlåt förlåt för dålig uppdatering den här veckan. Jag har verkligen varit dålig på att blogga men det är liksom så, att vissa perioder kommer man på massa att blogga om och är jättetaggad och så på att blogga, och andra perioder har man verkligen ingen ork överhuvud taget, jag brukar gå in på bloggen och kolla igenom den och bah ''shit vilken dålig blogg jag har, och dålig uppdatering''. Men orkar inte göra något åt det haha! Men nu är jag "bloggsugen" och ska försöka hålla uppdateringen uppe ett tag, men jag lovar inget! Annars får jag väl helt enkelt bara blogga när jag har ork lust och tid för det. Utan att skriva massa förlåt-för-dålig-uppdatering-inlägg för sånt är ju bara tråkigt att läsa!
Ska försöka hinna göra nå fler inlägg idag, bland annat lägga upp lite bilder från falun förra veckan, så håll utkik!
 
 
 

Church

Har varit i kyrkan typ hela dagen på konfaträff. Känns som en rätt så onödig dag för gjorde typ inget viktigt i kyrkan. Efter hann jag bara hem och äta något snabbt för nu sitter jag i bilen och vi ska hem till några vänner till familjen och äta middag och kolla på deras små hundvalpar som dom ska sälja snart. Så de blir trevligt! Förlåt förrestenför dålig uppdaering idag, ska försöka hinna blogga mer imorn. Puss!


Jordgubbsisar

 
Känner mig lite nyttig nu efter en vecka med mängder av godis, chips och läsk. Haha, Falun är onyttigaste veckan på hela året ju. Brukar aldrig äta sådär mycket godis. Tängte smälta choklad att doppa dehär i, men kände mig nästan äcklad när jag tog fram en marabou, eftersom jag har ätit så mycket sånt. Så jag struntade i det och hällde istället på lite chokladsås!
 
Sen jag bloggade senast så har jag iallafall varit och handlat med mamma, sen lagade vi lite god pasta tillsammans som blev asgod. Nu är jag så sjukt trött så att det inte är sant. Är verkligen helt slut efter denna vecka, önskar jag hade kunnat fått sova ut nu, men nej jag ska upp tidigt både imorgon och på söndag. Kul. Tur att jag har studiedag på måndag iallafall!
 
 
 

Här sitter jag och dricker te

 
Nu är jag hemma, vet inte om jag ska säga äntligen eller inte..? För några dagar sen ville jag faktist hem, orkade inte med Falun och allt drama. Men när vi lämnade kunskapsgården idag och åkte iväg med bussarna kändes de ju helt fel. Nu vill jag bara tillbaka, haha! Fast lite skönt kanske det är att vara hemma, för börjar känna mig lite sjuk, tyvärr. Har jätteont i halsen osv. Är väl inte så konstigt iochförsig eftersom vi har skrikit/sjungit/garvat ihjäl oss nästan hela tiden i falun. Har även sprungit fram och tillbaka till Maxi på kvällen i kylan i bara en skinnjacka så jag får val skylla mig själv lite antar jag... Kommer ett inlägg lite senare om Falun med massa bilder också. Annars ska jag inte göra så mycket ikväll, bara tare lugnt och se till att inte bli mer sjuk, för kan knappt svälja just nu.

On our way

Tja folks! Nu är vi på bussen mot falun. Åhh, taggataggatagga! Var dock kaos hemma hos mig imorse för precis när jag skulle bära ut väskan till bilen och åka hemifrån så GICK MIN VÄSKA SÖNDER! Hahah, lol! Dragkedjan fucka up så den gick inte att stänga. Fick kuta ner i förrådet och hämta en ny och slänga över alla kläder i den istället. Hahha, så kom lite sent men vi missa inte bussen iallafall!
Sen tog jag med mig lite filmer, bl.a never say never, så alla fick kolla på den här i bussen hahah. Sprider lite bieber-fever you know! Men nu är filmen slut och e framme om typ en halvtimma så de är najs! Vi hörs!


Anton Ewald- Begging

Åhhh, *dreggel*
 
Så sjukt awesome låt, en av mina favo-låtar just nu faktist, love it! Går alltid runt och ler när jag hör den och sjunger på den hela tiden. Så fick för mig att jag skulle lära mig spela den på gitarr. Kom på att han spelade den akustisk på vakna med the voice. Så de är bara att kolla så ser vilka ackord de är han spelar, Dm, G, F, & G. Så har suttit och kört den ett antal gånger nu, ashärligt!

Nödvändigheter

 
Var i centrum med Rosanna och Aji, och köpte lite "nödvändigheter". (ja, godis är nödvändigt) Och en hårsprey och ansiktsmasker.
En kväll i Falun ska jag och Rosanna ha ansiktsmasker, precis som förra året haha. Fast då va ju Amanda med också, men hon har ju slutat i ks nu den tönten.. Men yes, vi kör på det i år också! Sen så behövs ju självklart massa godis i falun. Fast köpte faktist inte så mycket, fett nyttig. Nejmen man kan ju bara gå ner till Falun "centrum" eller vad man ska säga och köpa mer om man skulle behöva. Så yes, tror jag har de mesta nu jag behöver ta med mig. Grejen är bara att jag ska packa ner allt!! Fast är nästan klar nu, har hållt på i flera timmar hahah, är så sjukt jävla seg på att packa.. Har typ värsta koncentrationssvårigheterna och springer runt och dansar, spelar gitarr, sjunger, fastnar med mobilen osv när jag ska packa. Lol.  Men snart så är jag klar!
 
 

Tidig morgon

Fick inte mer än 6 timmars sömn i natt då jag var tvungen att gå upp kvart i 8 för att sen gå på träning kl kvart i 9. Träningen gick riktigt bra iallafall, vi körde med 99:orna för första gången ´så de var väl roligt för vi är jättefå i vårat 98a- lag. Nu har jag kört lite mag och rumpträningar en snabbis. Skulle gärna köra en stund till, men har inte riktigt tid idag. Känns som jag har sjukt mycket att göra idag. Har inte packat ett skit, och har dessutom massa som jag måste förbereda inför falun, alltså inför slöjden och No-labben osv. Ska också handla lite saker att ta med mig dit så ska möta upp Rosanna senare idag för att fixa det. Sen kommer nog mormor och morfar förbi i eftermiddag så då kan jag räkna med att äta mig full på goda bakelser, haha. Får se hur uppdateringen blir idag, ska försöka hinna blogga lite ocks, puss!


Aoo What A Feeling

 
Idag har jag tränat massa! Tillsammans blir de minst 4 timmar faktist, duktig osv! Man får sån sjukt skön känsla när man har tränat, tycker synd om er som inte tränar. Där missar ni verkligen något, man blir liksom bara så glad! Så de känns ju lite awesome. Ska däremot upp tidigt imorrn för vi ska samlas 08:45 för en yttligare träning. Fattar inte hur man tänker när man lägger en träning så tidigt på en helg morgon. Oh god.
 
Sen är de ju lite depp också för att Anton inte vann mello.. Han är så himla grym, får ångest när jag tänker på folk som röstade på Robin. Fast han är väl också bra antar jag. Fast om jag ska va helt ärlig har jag något emot honom. Whatever nog om de, nu ska jag bädda ner mig i sängen och kolla klart på Pitch Perfect som jag började kolla på för ett par veckor sen med Melinda. Såg inte klart hela då, så ska kolla klart på den nu. Hahah, man måste ju bara älska Fat Amy, kärlek till henne. ♥
 
 
Anton ♥♥♥♥♥♥♥ Han förtjänade verkligen att vinna enligt mig.

New Jacket

 
 
Be
 
Love it! ♥
Beställde den från hm:s hemsida, så den kom fram igår. Är supernöjd iallafall, värt priset, 399kr. Fast den är typ dyrare i butik, där kostade den 499kr. Skuumt! Så om ni vill köpa denna snygga jacka, gör de från hemsidan istället så blir de billigare! Fast är inte säker på om jackan fortfarande finns kvar, tror den tog slut typ direkt när jag hade beställt den, så de var tur att jag hann!

Bra start på dagen!

 
Startade dagen med att gå på en timmas powerwalk med Emilia. Haha, vi har sagt i typ ett år att vi ska göra de, men de har visst inte blivit av försen nu! Superhärligt iallafall, måste göras oftare, blir ju så mycket roligare också om man gör de med en kompis!
Var lite kallt dock, haha tog mina korta träningstights och min tjocktröja blåste det ju rakt igenom... När jag kom hem så var de nära på att jag inte kunde låsa upp dörren för min fingrar ville liksom inte lyda eftersom dom var helt stelfrusna haha. Så ett par vantar kanske hade vart bra. Men whatever, de är ju sol och känns som vår, då orkar man ju inte ha på sig massa tjocka kläder ju! Därför invigdes även solglasögonen för första gången i år! (Om man bortser från Thailand iallafall)

Gårdagens inköp

 
Dehär var de jag fick med mig hem från stan igår. Riktigt nöjd, speciellt över det vita linnet från hollister. Vet ni vad den kostade? 159kr bara!! Trodde jag läste fel när jag såg prislappen, brukar ju alltid vara så himla dyrt på hollister (enligt mig iallafall som är så snål) Men den var ju på rea iofs men ändå riktigt billigt för att vara hollister. Så köpte självklart den, lite annorlunda sådär med de blåa detaljerna, men sjukt snyggt ändå! Speciellt i sommar när man är brun, längtar! Fick även med mig ett ljusrosa linne från bikbok med virkat där uppe, är även på baksidan, kan visa sen i outfitbilder. Sen blev de även lite vanligt smink från hm. Nöjd iallafall, snart kommer min snygga skinnjacka också som jag har beställt från hm.  Wehåå

Taggad på livet

Känner mig så glad idag och allmänt taggad, fast jag vet inte på vad? Kanske på att jag ska till Falun med skolan på måndag? Det kommer bli så galet kul! Sen är de fredag idag också, hur härligt? Känns extra bra också eftersom jag både redovisat både matte och svenska denhär veckan, trodde aldrig jag skulle hinna det men de gjorde jag! Never say never liksom! Så nu känns de underbart att det är helg. Mina planer för helgen är att slappa massa och njuta av känslan att inte ha massa ångest över skolan, ligga och kolla på lite filmer och serier och sånt, ska dessutom träna.Har två fotbollsträningar, plus att jag tängte ta en powerwalk med Emilia imorgon och köra lite styrka. På söndag ska jag nog träffa Rosanna en snabbis för vi ska köpa en grej till falun, sen ska jag självklart packa också! Taggataggatagga!

 


Lockat håret

 
 
 
Gick upp en halvtimma tidigare idag för att locka håret. Fick en locktång i födelsedagspresent så testade den. Har dock inget hårsprey så lockarna kommer säkert gå ur snart. Trodde förresten att jag skulle faila och råka bränna av håret som tjejen i videon. Om ni inte har sett videon så måste ni göra de, hahahaha sjukt kul, lovar er att ni får ett gott skratt!
Nu måste jag iallafall springa iväg till bussen, vi hörs!

Just Chillin'

Ligger just nu i min säng och chillar och gör inget speciellt. Lyssnar på lite underbar musik, och försökt plugga lite svenska, utan att få ett skit gjort, haha. Har även gjort en god middag till mig själv bestående av knäckebrödsmackor med ost, tomat ovh rödlök på. Gottgottgooottt! Nu ska jag börja byta om och gå til dansen som börjar om 20 minuter, fick lite bråttom nu som vanligt, haha. Puss!


Fikar

Sitter på ett mysigt cafe nu inne i stan med Cornelia och Emilia. Är helt proppmätta nu efter att ha ätit varsin chokladmuffins. Har även vart på 1D world, och gått runt lite i gallerian. Har köpt lite grejer, så härligt att shoppa, var sjukt längesen sisst! Visar vad jag köpt sen när jag kommer hem. Nu ska jag vara social med mina fina vänner, puss!


Believe

 

Gud vad jag älskar detta halsband! Åhh :') Så himla fint ord, Believe. Precis som Justin brukar säga, de finns så mycket man kan tro på. Kan vara att man tror på sig själv, på att man kan göra något, eller på gud kanske, eller på sina drömmar. Själv tror jag att jag nån gång ska få min högsta dröm uppfylld, att träffa Justin. Dessutom tänker man ju på Justin när man hör ordet, då får man alltid ett leende på lepparna! :)

 

 


Bildredovisning

Har precis varit och redovisat bilden. Lol, satt och försökte hålla mig från att börja asgarva hela tiden. Haha, min bild var snyggast iallafall! Skulle ha en gammal känd bild och ändra bilden och göra den på sitt eget sätt så jag klippte in världens härligaste killar, One direction i min. Blev faktist riktigt nöjd, ska fan sätta upp den i mitt rum sen, lol. Nu ska jag iallafall stanna en stund till i skolan och försöka göra klart spanskan. För då kan jag ta de lite lugnt istället när jag kommer hem, för har fett svårt att koncentrera mig på att plugga hemma.


Här är min snygga bild, haha snygg va??


Nu är de vår

 
Bestämde mig imorse att det är vår nu, så drog på mig jeansjackan och conversen för första gången i år. Ahh känslan! Egentligen är de ju inte riktigt vår för de är ju fortfarande snö och lite kallt, men de funkadade iallafall med jeansjacka! Hade verkligen ingen lust att ta på mig gamla vinterjackan idag, så de fick bli såhär, körde med mössa och vantar också så frös inte alls! Åhh, längtat ihjäl mig tills man kan gå i typ jeansjacka och bara ett tunt linne under, gud vad skönt!!

Fuck mondays

Åhh, har haft en jättestressig morgon! Trots att jag vaknade för snart tre timmar sen har jag inte hunnit ta mig till skolan än.. Men är iallafallpåväg nu! Började med att de tog jättelång tid att sminka mig, ögonfransarna blev bara klumpiga och allmänt fucked up. Sen nät jag började känna mig klar så hittade jag inte mitt busskort, dessutom så hade jag inte ätit frukost än. Så kuta runt i hela huset och letade efter dedär jävla busskortet, haha. Tillslut så fick jag värsta snilleblixten och kom på att den låg i min plånbok. Det var efter jag letat i ungefär en halvtimma.. Hahah, men aa, hann iallafall med en buss så nu är jag on my way. Annars känns de inte såå jobbigt att börja igen efter lovet. Helt ok faktist. Ska ju bara gå en vecka sen åker vi till falun, och sen är de ju faktist inte såå lång tid till påsklovet trots allt! Puss på er!


Ännu en härlig dag i backen

Åkte skidor både idag och igår, så har faktist blivit lite bättre på det nu, och lärt mig åka lite mer ordentligt. Imorgon är det sista dagen så då blir det snowboard! Nu ska jag byta om snart för klockan 5 ska jag och Therese till ett litet gym som ingick i stugan. Vi får höras, puss!


Time Flies

 
Kan inte fatta att denhär lilla söta killen jag föll för, för över tre år sedan nu är 19. Kommer ihåg den dagen jag första gången hörde One Time, var i slutet av Januari 2010 och var med en kompis och gjorde en dans till låten. Sen dess har jag bara börjat gilla honom mer och mer. Kunde aldrig tro att denna lilla kille skulle bli så stor del av mitt liv. Han har verkligen förendrat mitt liv, låter så töntigt när man säger det men de är verkligen sant. Utan han skulle allt vara helt annorlunda, skulle liksom inte vara samma person. Är så otroligt tacksam över att han finns, åh. :') Älskar han så himla mycket, spelar ingen roll hur gammal han blir, eller hur gammal jag blir. Kommer alltid vara en Belieber. ♥
#Happy19thBirthdayJustin

1:a Mars

 
Åh verkligen en speciell dag för mig. Kommer komma ihåg denhär dagen även när jag är vuxen, dagen då Justin Drew Bieber föddes. ♥
Vad har ni gjort idag då? Själv har jag haft en hyffsat lugn dag. Det blåste massa ute så sittliften var avstängd, och då blev de inte lika bra skidåkning heller för många backar gick inte att åka då. Plus att de var ju inte jättekul att åka när de blåste så mycket så man knappt kan se nåt, och så man typ stannar helt om man åker i motvind. Så därför åkte jag tillbaka hit till stugan efter att ha lunchat i toppstugan. Var här i ett par timmar, sen åkte jag och syrran ett par till åk innan vi åkte iväg till en Stadium-outlet. Behövde köpa nya skidvantar för tappade bort mina i Romme, höhö klant. Fick även med mig några fler saker. Sen åkte vi tillbaka hit och har ätit en god midddag och badat lite i badtunnan Vi har här typ precis vid vår balkong. Härligt! Ni får ha en fortsatt trevlig kväll, själv ska jag fira Justins födelsedag genom att läsa lite i hans underbara bok, Just getting started. ♥

RSS 2.0