Brandy Melville

 
Någon mer än jag som varit och kollat i den nyöppnade butiken Brandy Melville på Kungsgatan i stan? Eller nyöppnade och nyöppnade, den har nog varit öppen i några veckor nu. Fick i alla fall tips om butiken när jag skulle till Barcelona, eftersom den finns där. Men sen fick jag ju höra att den skulle öppna i Stockholm ändå så orkade inte leta upp butiken i Barcelona. Fast när jag var där i spanien så såg jag att det var sjukt många som gick runt med såna där påsar(bilden) och undrade självklart vad de kunde vara för affär för eftersom dom hade snygga påsar så måste det ju finnas snygga kläder där!  Men när jag var i stan och kollade in affären första gången såg jag ju att påsarna var från Brandy Melville, lolz.
 
Men dom har i alla fall jättefina kläder där, ganska liten butik dock så dom har inte jättestort utbud, tyvärr! Fick i alla fall med mig ett enkelt linne hem, hann dock inte fota det, för direkt när jag kom hem från stan så hann jag bara äta snabbt, byta om och dra iväg mot planen för att spela match! Matchen gick jättebra tycker jag, i alla fall andra halvlek, och det var superkul att spela. Kom hem någon gång innan 10  och då körde jag lite styrka som vanligt innan jag duchade. Nu ligger jag i sängen med datan och tänkte kolla klart på det senaste pll avsnittet innan jag ska sova. Är fett rädd för vet att de kommer hända jättemycket saker i det här avsnittet!
Men vihörs, puss

Helt sjukt

Tre videosar som Janoskians lagt ut från när dom var här i Sverige, dom har lagt ut ännu fler men dom här tre är jag med i, vilket är helt sjukt! Har så himla mycket att berätta från när dom var här, så måste skriva ett helt inlägg om de med massa detaljer, för vill ha de så jag kan läsa ifall jag skulle glömma bort! Jag måste även verkligen skriva min bieber-experience här på bloggen, så ni får hålla utkik!
 
 
 
 
Från meet&greeten, vi är med vid 2:45, fast syns inte så bra men står längst bort till vänster och Jai har sin arm runt mig(!!!!) Syns pyttelite sen också om man kollar noga, då står jag och pratar med Jai och Beau och då visar dom även sina tre-kroner tatueringar och jag rörde Beau's!
 
 
Jag är med vid 0:40 då jag sprang efter bilen, sen står ju jag precis utanför fönstret! Hade dock ingen aning om att dom filmade för man såg knappt genom fönsterrutan, så de va ju lite pin för ser helt galen ut haha! Sen fortsatte jag springa efter bilen en stund och när bilen stannar vid ett röljus så står jag helt ensam utanför bilen, då filmade dom dock inte mig så de va ju lite synd, lolz.
 
 
Video från den konsären, syns ett antal gånger i videon när dom filmar publiken eftersom jag stog längst fram vid stängslet. Var dock också nära att svimma innan konserten började eftersom man blev tryckt mot den där stålkanten så hårt att det blev svårt att andas, var helt snurrig och konstig så fastnade med blicken hela tiden och typ hängde med huvet för orkade inte hålla det uppe. Det var därför jag ser så himla sur ut när jag syns vid 1:44 haha, fast ser fett glad ut när jag ser att jag blir filmad lol. Sen när konserten började så mådde jag mycket bättre, då tänkte man liksom inte på hur svårt de var att andas och allt negativa utan var bara allmänt lycklig! Haha och vid 3:22 filmar dom ju precis på oss också, så de är fett coolt att jag är med så mycket, så himla glaaad :D

De går bra nu

 
 
 
Sen jag uppdaterade senast i måndags har jag hunnit gått min första dag i skolan, resten av dagarna har jag haft hemstudiedagar, så de har vart chill. Men på måndag så börjar jag på riktigt, och det känns ändå helt okej. Är riktigt motiverad nu faktiskt till att prestera bra i skolan nu i nian. Var på utvecklingssamtal idag också och blev så chockad för jag blev rekomenderad ett A i alla ämnen förutom Hemkunskap, slöjd och teknik. Lärarna tycker alltså att jag har chans att få A i alla ämnen och vill att jag ska satsa på det! Så blev rätt så taggad på att försöka nå dom här målen nu, men så brukar det ju iofs alltid vara i början av terminen, sen efter bara ett par veckor ligger man ofta redan efter, och det kommer massa andra saker emellan så då känns det ju inte så lockande kanske att sitta och plugga. Men ska försöka plugga lagom mycket så jag hinner med andra saker också, men vill verkligen höja mig i några fler ämnen och jag har som mål att åtminstonde kommer över 300 i meritpoäng.
Fast än så länge på dom här hemstudiedagarna har jag inte haft ork att plugga så mycket, har hunnit med lite men har mest legat ute och solat, och de känns som om jag har varit borta på planen nästan varje kväll på träningar och kollat på match. Har även vart inne i stan lite och bland annat köpt biobiljett till This is us(!!!!) sen skulle jag kanske ha gått på bio igårkväll också för mina kompisar hade gratis biobiljetter, men var tvungen att åka hem för att gå på träning då. Imorgon är planerna att göra klart hemstudieuppgifterna och på söndag är de match, så är supertaggad!! Skulle även behöva dra och shoppa lite så får se om jag hinner de också.
 
 

Jag vill inte.

Känns helt sjukt att skolan börjar redan imorn!? Nej nej nej och ush ush ush säger jag på det! Känns bara helt fel! Fast visst ska det bli kul att träffa alla igen, och är faktiskt rätt taggad på att börja nian! Men inte just nu bara.Kunde man inte fått några veckor till liksom?
Har däremot haft ett underbart lov, haft det så himla bra och skapat massor av härliga minnen! Fast har vart bortrest nästan hela lovet, men de dagarna då&då jag har varit hemma har jag hunnit umgås med kompisar och haft fullt upp hela tiden, så har inte haft någon tid alls till bloggen. Men de är lite så det ska vara på sommarn tycker jag, då ska man inte ha tid att sitta hemma och ruttna vid datan.  Senaste veckan har jag spenderat i underbara Spanien, tog verkligen emot att åka därifrån imorse (kom precis hem) Så det blir en stor omställning nu, från att ha legat och slappat på stranden och vid poolen i värmen dom senaste dagarna så ska jag pallra mig upp tidigt imorrn för att gå till skolan. Haha gud vill knappt tänka på det!
 
-Bild från Gotland
 
 
 

RSS 2.0