Uppdatering från Norge

Några bilder härifrån Nordnorge
Hej folks, trodde jag skulle uppdatera en del när jag är här. Men har helt enkelt inte haft tid, i alla fall inte de senaste dagarna. Har haft fullt upp med att gå på middagar och grillkvällar hos folk, har solat, badat, fiskat, och igår var vi på "utflykt" till en fin liten ö, där vi åt på en mysig resturang och sen gick vi upp på ett litet berg där det fanns massa äckliga bunkrar från andra världskriget, gick in i en och det var som en skitlång mörk grotta som aldrig tog slut, uch! Och i torsdags åkte vi in till Bodö för att lämna min syster på flygplatsen. Var lite smått avis på henne, hade också gärna åkt hem, för de hade räckt att vara här en vecka. Menmen, har varit rätt Ok att vara här ändå faktiskt!
 
Idag vet jag inte vad som händer, är mulet just nu så ska kanske ut och springa eller ta en powerwalk. Har inte haft någon tid alls till det på ett par dagar nu, så det hade vart skönt!
 
 

Last day home

 
Idag var sista dagen här hemma för mig på ett tag. Har i alla fall passat på att träffa Narin idag, för kommer inte träffa henne på länge nu, sen har jag varit hemma och klippt gräset, solat, packat osv. Och förut lite tidigare ikväll drog jag även iväg en snabbis och träffade Zickan, för hon skulle lämna min munkis som hon lånat sen stog vi och snacka en stund. Kommer i alla fall sakna mina vänner supermycket, vissa kommer jag säkert knappt träffa i sommar för kommer vara bortrest rött mycket. Tidigt imorrn börjar i alla fall min familj vår lilla "roadtrip" upp till Nordnorge. Kommer vara framme på fredag, vilket är midsommarafton. Så tror inte direkt vi kommer fira de i år. Lite synd för jag älskar midsommar, måste vara den bästa högtiden, förutom julafton. Fast jag tror dom firar midsommar på något sätt kanske i Norge? Aja, we'll see! Kommer i alla fall vara där uppe i ungefär 2 veckor, är inte riktigt bestämt vilket datum vi ska hem än, men jag hoppas det blir så tidigt som möjligt! Är inte så taggad på att slösa bort två veckor av mitt sommarlov där uppe bland massa fjordar, berg, myggor, sysslingar och allt va som nu finns där. Men aa det kan ändå vara rätt mysigt där, och det är liksom standard för mig att åka dit varannan sommar och träffa släktingar, fiska och sånt haha! (Lol, är faktiskt rätt kul att fiska)
Kommer i alla fall blogga lite då och då förhoppningsvis därifrån, så aa vi hörs!

Morning

 
 
God morgon på er, just nu sitter jag i köket och äter frukost samtidigt som jag håller på att kolla igenom/rensar/redigerar bilder från när jag var i Rom förra helgen. Tänkte även ladda upp några bilder här på bloggen sen när jag är klar! Fast det kommer nog dröja en stund, för min data är så sjukt seg idag, and I don't know why? Tog säkert typ 20 minuter att bara göra det här inlägget, vet inte ens om de kommer kunna publiceras, lol? Aja, ifall de publiceras så vill jag bara säga förlåt att jag inte bloggade igår. men hade bara en tråkig hemmadag då, för var tvungen att städa och packa, och så seg som jag är så tog det självklart en hel dag för mig. Fast aa jag är inte ens klar.. Idag är planerna att träffa Zickan, för hon ska lämna en sak till mig, sen ska jag även träffa Emilia och säga hejdå till henne för vi kommer inte träffas nu på flera veckor..!
 

Älska sveriges väder likzz

 
Hahah, har ju varit helt knas väder idag lolz. Ena sekunden helt soligt och fint, för att sedan börja ösregna, åska, och det började till och med hagla idag när vi sprang till donken!? Gjorde fan ont att få dom där hagelbitarna på sig haha, och blev dessutom iskallt i luften då. Sen kom Angela på att hon hade ett paraply när vi typ var framme, lite försent sådär eftersom man redan var helt dyngsur haha! Och mina skor torkade inte sen på hela kvällen, så fick gå runt med dom helt äckliga och kladdiga. Får väl dock ta och vänja mig med massa äckelregn, för jag åker ju till Norge på torsdag och där brukar det regnar typ.. Väldigt ofta, ush! :(

Rix FM

Två bilder på Olly Murs idag i Kungsan
 
Någon mer än jag som var på Rix fm festivalen idag? Jag var där och var superkul att se Olly Murs och Kim cesarion, han som sjunger undressed. Blev dock lite förvånad när han började prata svenska för trodde han var utländsk haha! Men annars blev jag lite besviken för var inte jättekul där annars, var typ bara barnfamiljer och gamlingar, haha inte direkt the voice liksom! Och sen var de ju typ inga som hoppade och dansade, utan alla stod typ helt stilla kändes det som? Vi kom i alla fall dit lite sent, så missade Anton Ewald och Ullrik och några fler tror jag. Var jättesvårt att tränga sig långt fram också, så vi hade rätt dåliga platser. Vi gick i alla fall ut efter att Olly hade spelat, för vi tänkte att man kanske kunde träffa honom typ bakom scenen. Men han hade redan åkt, fast istället träffade vi Narins kompisar från Västerås där. Vi gick i alla fall till donken i ösregnet, och mötte även Angela på vägen dit. Vi satt där en stund och sen skulle de andra till tåget medans jag och Angela åkte till sköndal. hade btw missat Danny då, så det var lite synd att jag inte fick se honom, menmen. Vi åkte i alla fall hem till några killar Angela kände och var där en stund medans Angt laddade sin mobil, sen träffade vi några andra och tog bussen med dom. Dom skulle typ till skrubba medans jag åkte vidare hem, nu har jag varit hemma ett par timmar och ätit och börjat städa lite på mitt rum. Måste städa klart det imorgon och sedan börja packa för åker till Norge på Torsdag. Sen får jag se om jag hinner med något annat också imorn, kanske åka och bada? Får se, nu ska jag i alla fall se en film och sen sova, goood night!

Powerwalk

 
Ställde faktiskt klockan idag på halv 11 idag och gick upp och fixade en god fruktsalad till frukost. Någon gång efter elva drog jag ut på en powerwalk vilket var jätteskönt! Mycket bättre än om man jämför med vad jag gjorde samma tid igår, (då låg jag och sov) Så de är så värt att gå upp lite tidigare och träna lite istället för att sova bort halva dagen. Gick i alla fall i lite mer än en timma, och passade även på att fylla på mitt busskort så de funkar nu på sommarlovet också! Sen åkte jag även buss en hållplats för att kolla så kortet funkade, så gick inte hela tiden, lol.
Nu ska jag köra lite styrka och kanske lägga mig och slappa en stund ute i solen innan jag duschar och börjar fixa mig för att åka in till stan. Puss

Firsta day of summerbreak

 
Hej på er, har tillbringat dagen ute på balkongen och bara njutit av solen och tanken på att man äntligen har sommarlov! Framåt kvällen hade jag planer på att åka till Krokodilbadet med Narin och Angela och några andra tror jag. Men det blev massa krångel, för kom på att jag inte hade ett busskort, eftersom det tydligen gick ut igår. Så hade inget sätt att ta mig dit haha. Hade nästan tänkt att cykla men tillslut så orkade jag verkligen inte, kändes speciellt inte så lockande att cykla ensam hem sen senare ikväll. Verkade mycket mysigare att bara stanna hemma och äta lite godis och kolla på någon film haha! Så ska tvätta bort mitt smink nu som jag hade heeelt i onödan. Är helt ensam hemma för alla andra i familjen är på 50-årsfester och studentfester och allt va de va hahah. Känner att jag också borde vara lite social och passa på att träffa vänner nu när jag är hemma, för om ett par dagar åker jag ju till Norge.  Menmen, nu ska jag sätta på någon bra film att kolla på innan jag somnar. Vi hörs imorgon, då ska jag nog in till Kungsan på Rix fm festivalen, najsnajsnaaajs!

Skolavslutning 2013

 
 
ÄNTLIGEN HAR JAG SOMMARLOV!
Åh, som man har längtat, och nu är det äntligen här! Började skolan vid kvart över 10 imorse så drog dit då, och först var vi alla åttor på plan fyra och gick runt och snackade en stund, sen hade vi ¨någon slags prisutdelning, innan vi fick betygen för att sedan sluta.
Fast drog inte hem då direkt, utan satt kvar utanför skolan en stund, jag och Angela tog även lite bilder. Sen kollade vi lite på slutet av "showen" dom hade i aulan, där det var folk som sjöng osv. Det avslutades med att alla sjöng "Den blomstertid", haha åh den låten är så mysig, standard skolavslutningssång ju, då kändes det verkligen som att man precis fått sommarlov.
 
Senare idag när jag kommit hem och fått i mig lite mat och även sett Justin på tv så åkte jag iväg till saltis för att spela match. Sista matchen innan i höst, och nu blir det ju knappt nå fotboll i sommar. Kommer sakna det!
 
Aja mysig dag i alla fall, är så sjukt glad nu att det äntligen är sommarloov!

Mot stan

Godmorgon på er! Hade lite sovmorgon idag vilket var superskönt! För idag ska alla åttor in till stan, där vi ska ha någon slags "amazing race", om ni har sett det programet? Själv kommer inte riktigt ihåg hur programet är, för de är så länge sen jag såg de. Men tror de är att man ska springa runt till olika platser där man får typ olika "uppdrag". Fast aaa jag kommer inte direkt springa och de kommer ju självklart inte vara så likt programet, säkert mycket tråkigare. Men men, de blir mysigt ändå att gå runt i stan, sen efter ska jag och mina fina vänner åka till djurgården och äta pannkakor haha! Så dehär blir nog en bra dag(: vi hörs!

https://cdn1.cdnme.se/1943578/6-3/pic_51b6d27a9606ee1a27ef2243.jpg">https://cdn3.cdnme.se/1943578/6-3/pic_51b6d27a9606ee1a27ef2243.jpg" class="image">


Pannkakisar

 
Var nära på att somna tidigt ikväll, för var så himla trött, men kom på att man skulle ha med sig matsäck imorgon till stan. Eller man kunde ha om man ville, men blev så himla sugen på pannkakor så var bara tvungen att göra några stycken och ta med mig imorgon, haha standard "matsäckent" lol.
 
Fast sparade en som jag håller på att äta nu, sjukt god för har gjort en liten "special" haha, med vanligt milda steksmör som man brer på, och sen häller man på lite socker och rullar ihop till en rulle. Ni måste testa det, haha kanske låter äckligt men de är riktigt gott, enligt mig i alla fall. Kanske inte så nyttigt däremot, men jaja, jag äter ju typ ändå aldrig pannkakor så det funkar ju någon gång ibland.
 
 

Inga mer "måsten"

 
Kom nyss hem från skolan och blev helt överlycklig när jag insåg att jag inte har några "måsten" att göra. Brukar alltid ha massor saker jag måste göra, mest skolgrejer, så brukar typ aldrig kunna ta det lugnt och bara slappa när jag är hemma. Brukar dock göra det ändå, men då skjuter jag upp alla skolgrejer, vilket gör att jag bara blir ännu mer stressad senare.
 
Men nu kan jag bara ta det lugnt, utan att jag skjuter upp på något. För jag lämnade in dom sista skolgrejerna idag, och betygen är redan satta. Ska bli så himla skönt att bara glömma allt som har med skolan och göra nu, slänga alla skolpapper, och bara ha sommarlov!
Så nu har jag ju mer tid över, så nu kommer jag ju även hinna blogga också, suuuuper!
 
 
 
 

Efter två månaders uppehåll

Oj då, har nyss att det var över två månader sen jag gjorde mitt senaste inlägg! Har nog aldrig varit såhär dålig på att blogga, förlåt.. Men har helt enkelt inte haft tid, jag har den absolut bästa tiden i mitt liv. Asså det går verkligen inte att beskriva min lycka under dessa två månader, åh gud nu börjar jag gråta. Men de har kommit många drömmar i uppfyllelse om man säger så, shit tänk om jag hade vetat senast jag bloggade vad jag hade framför mig då..? Asså dehär är så jävla sjukt.
Gud, ni som inte känner mig eller följer mig på twitter, instagram eller är vän med mig på facebook vet ju inte vad som har hänt, okej ni kommer nog inte tro mig nu, men JAG HAR TRÄFFAT JUSTIN.
Jag vet, helt sjukt. Berättar mer om de och andra saker som hänt under mitt blogguppehåll i inlägg under de kommande dagarna!

Har iallafall värsta blogglusten och bloggideer, och kommer förhoppningsvis ha tid till bloggen nu! Och är dessutom så himlaglad just nu, för allt plugg är så gott som klart, kom hem från Rom för ett par timmar sen och nu har jag bara några chill-skoldagar kvar och sen är de SOMMARLOV på fredag! Hype. Vi hörs snart puss!

Bilden är från igår i Rom, lägger upp fler bilder därifrån snart!


RSS 2.0