Packat och klart!

 
Nu har jag packat allting, tror inte jag har glömt något iallafall! Hihih, nu är jag fett taggad på att åka bort från sverige. Har ju vart sjukt dåligt väder senaste.
Iallafall , kommer knappt vara någon uppdatering under tiden jag är borta. Ska vara borta två veckor, och jag har inte gjort några tidsinställda än, kanske gör några nu om jag orkar. Tro inte jag kommer kunna blogga därifrån, om det inte finns wifi någonstans, vem vet, det kanske det finns? Kommer inte ha någon som gästbloggar tyvär, kom på det lite försent så har inte hunnit fråga någon. Så min statestik kommer suga nu antagligen, kom bara ihåg att kolla min blogg igen om ca två veckor, för då är jag hemma och kommer bjuda på massor av bilder och sånt!
 
Nu ska jag kanske sätta mig och kolla på lite fotboll, om inte matchen är slut än? Sen ska jag iallafall gå och lägga mig så jag får några timmar sömn inatt. Ska nämligen gå upp om drygt 4 timmar igen, för flyger går väldigt tidigt imorgonbitti!
Men aa vi hörs väl, adiooos!

Shopping

Bikini 99:-    Bikbok
 
 
Linne 99:- Bikbok
Hihi har velat ha dethär linnet jättelänge, och nu fick man den för 99:- om man handlade något annat där och det gjorde jag ju! ;) (Har bikini under på bilden förresten)
 
 
 
 
 
Short 50:- Hm
Shortsen är dock lite stora, men det funkar om man viker upp dom några varv, och dom kostade ju bara 50:-, de är ingenting!
 
 

Haninge Centrum

Ska gå till centrum nu med Emilia. Ska försöka hitta en bikini, för måste ha en till Kroatien! Tror det är sommarrea också, så kanske får med mig något mer hem!
 
Outfit;
 
 

Tränat

   
 
Nu har jag vart duktig och tränat lite. Tränade jättemycket styrka och sånt i vintras, men har knappt gjort det på flera månader, så nu tängte jag börja igen!

Ingen bikini!

 
Åhh vad smart jag är, kom precis på att jag inte har nån bra bikini att ta med mig? Jag har två stycken som är helt okej ändå, men problemet är att jag inte har någon underdel som passar till dom. Jag har en svart som man kan ha till dom, men den hittar jag inte. Annars så brukar jag ha badbyxor ofta när jag badar, men det tänker jag inte ha i kroatien för då kommer jag ju inte bli brun.
Haha, så borde nog springa upp till centrum och köpa en ny bikini. Men jag hatar att gå i centrum ensam, och har typ ingen att gå dit med för alla kompisar är typ bortresta känns det som? Hahah forever alone jag är.
 

Good morning sunshines

 
Godmorgon!
Vad ska ni göra idag? :)
Själv ska jag bara va hemma, måste börja packa nu och tänka på vad jag ska ha med mig för jag åker ju om mindre än två dagar! Så ska försöka hålla mig från datan idag så jag blir klar med packningen.
Om jag hinner sen så tängte jag ta en powerwalk eller nåt så jag kommer ut lite. Har typ bara suttit innomhus dom senaste dagarna känns det som. Japp, vi hörs senare!
 

3 år sen

Idag var det tre år sen han dog, King of pop.  Ush vad sorgligt, kommer ihåg den dagen när jag hörde på radion när dom sa att han hade dött. Först trodde jag att jag hade hört fel. Kändes helt konstigt att han hade dött. Men så var det visst. Fast då visste jag nog inte riktigt hur stor han var, då hade jag typ hört några av hans låtar och sett videon till thriller. Kommer ihåg att jag tyckte den videon var riktigt läskig då, haha. Men han blev nästan mer känd när han dött? Aja, han är en riktig legend iallafall, och kommer aldrig bli bortglömd, RIP ♥
 
 

Idag

Idag har jag inte gjort ett skit, sov bort typ halva dagen. Då tängte jag gå ut och jobba, men det går typ inte att måla när det regnar. Så har suttit inne hela dagen på grund av vädre. Bläää! Har suttit vid datan, kollat lite på en ganska dålig film, fast jag har vart lite duktig också och kört lite styrketräning, det var längesen!
Mormor och morfar har precis varit här också och bjudit på middag. Japp, just nu sitter jag och kollar på gamla kidrauhl-videosar :')
Åhh vilket onödigt inlägg, men kommer inte på ett skit att blogga om!
 
 
Bild i repris

3 dagar kvar!

 
 
Hihi nu är det bara 3 dagar kvar tills jag åker till kroatien. Åhh vad najs! Bilderna är dock från när jag var i Spanien i höstas. Fast då var det ganska kallt, det kommer det nog inte vara nu i kroatien! :D
Hihihohi, ska vara där i två veckor, så förhoppningsvis så blir jag lite brun också!  

Svar på kommentar

 
E' Om: Believe ♥
                                                                          
Vilken är din favoritlåt på believe?

Svar: Jag älskar, exakt alla låtar! Så egentligen är alla mina favoritlåtar haha:) Men om jag måste säga nån så är det kanske Be alright. Har lyssnat på den i ett halvår typ, för han spelade sjöng den på en konsär innan albumet släpptes, och har alltid varit helt kär i den låten. Den är iallafall helt underbar och visar verkligen vilken talang han har, han har ju skrivit den själv och det är lixom bara han och en gitarr. Får typ rysningar varje gång jag hör den.
En annan favorit är Believe, den har han ju skrivit till sina Beliebers. Fast börjar typ gråta nästan varje gång jag hör den haha :)
Iallafall, hoppas du fick svar på din fråga!
 
 
 
 

Paint

 Sorry att jag inte har bloggat idag, det är för att har jag sommarjobbat lite! Vart ute på altanen och målat väggarna där. Fast blev inte riktigt klar, fortsätter imorn tror jag!
 

Lagat mitt linne

       
 
Hade ett stort fult hål på sidan av mitt linne förut, men nu har jag lagat det! Brukar alltid glömma att hålet är där så har använt linnet ändå. Men nu kom jag iaf ihåg att jag borde laga det, så fixade linnet nyss med symaskinen. Haha, var fett rädd att jag skulle få nålen genom fingret, eller att jag skulle sy jätteknas och förstöra linnet, men det gick bra! Tog typ bara 1 minut.  

OLD

 
HHAHAHAHH! Hittade tre bilder från Stadiumsportscamp 2009, alltså 3 år sen! Jag tycker inte det känns som det var så länge sen men det var det nog... Herreguuuud vad liten jag var där! Ser ni vem som är jag?

Midsommar

Tängte berätta om midsommar. var ju på landet d, brukar vara där typ varje år på midsommar och det var supermsyigt där! Bra väder osv!
Lite före lunch kom vi på att vi inte hade några jordgubbar, haha så jag fick cykla bort till affären och köpa det. Som tur va så följde Nora med, iallafall så tog vi dom sissta som fanns där höhö. Så där hade vi lite tur. Sen cyklade vi hemåt igen, och jag fick fixa mig jättesnabbt sen kom det gäster. Vi åt lunch, och sen vid halv 3 så gick vi ner till ängen där det var midsommarfirande. På vägen dit plockade jag blommor och gjorde en midsommarkrans. Haha, såg ut som typ en gammal grekisk kung eller nåt, men jag hade på mig den ändå för det känns lixom extra somrigt då! När vi kom dit så dansade vi runt stången, sen gick vi runt där och körde på chokladhjulet, kasta pil, och var med i godisregnet. Jag och Nora låssades att vi var tolv så vi fick gratis bullar hihi :d Juste vi var med på nå lekar med alla småbarn också, hahah piiiiinsamt!
Sen fikade vi där också, och efteråt gick vi ner till bryggorna och badade. Japp, sen på kvällen åt vi massa gott grillat till middag. Efter det mötte jag upp Nora, och vi tog en liten cykeltur. Älskar att cykla på kvällen, speciellt där ute på landet! Vi satte oss iallafall vid några bryggor och åt jordgubbar, vi var också en liten stund vid trampolinen och dansade/hoppade runt lite där, hahah tur att det inte var nån där som såg oss. Efter det drog vi till mig och åt ännu mer jordgubbar! Sen följde Therese, Jossan och Emil med oss till fotbollsplan, körde match där mot några randoms. Sen skulle Nora dra och vi andra gick ner till vattner vid några klippor en stund, sen drog vi hem och d blev jag typ fett flummig hahahahah. Jajaja, sen satt vi ute på altanen en stund och snackade, fast det var ganska kallt så jag gick in och kollade på någon film. Sen gick jag och la mig! Ojj det här blev ett fett långt inlägg ! ;s Heheh sorry! <3
 
Här kommer lite bilder;
 
 
 

Hemma

Hej hopp, nu är jag hemma från landet, vi åkte hem en dag tidigare eftersom vädret inte var på topp direkt. Vaknade vid 10 imorse, och åt frukost. Sen gick jag och la mig igen haha, var fett trött. Så låg och halv sov/ lyssnade på musik i några timmar tills vi skulle åka hem!
Nu är jag hemma iallfall, ska packa upp nu, och måste se till att vissa kläder tvättas för ska ju till Kroatien om några dagar! :D
Snart kommer ett inlägg också om vad jag gjorde igår på midsommar! Pusss!
 
 
 

Justin Bieber Girlfriend

 
Nu har Justin släppt sin andra perfym, den heter Girlfriend och den luktar säkert helt underbart, precis som Someday.
men det kommer antagligen ta något år sådär innan den kommer till Sverge....
För hans första parfym Someday släpptes ju typ i Juni förra året, och jag fick den sex månader senare, i februari på min födelsedag. Då hade vi beställt den från en hemsida. Men det dröjde några månader till innnan den kom ut i vanliga butiker här i Sverige. Det var typ 11 månader efter att den hade släppts i Usa.
Så seriöst, jag orkar verkligen inte vänta i 11 månader på att få den här parfymen. Åhhhh! :(  Ibland måste man ju bara hata Sverige.

Glad Midsommar alla fina!

 
Hoppas ni har en bra midsommar, det har jag iallafall hoho. Älskar midsommar, då känns det alltid som sommaren har börjat lixom. Ashärligt!
Glad Midsommar! ♥

Godmorgon!

Hej alla fina,idag är det Midsommar! Woop!
Vaknade för kanske en timma sen. har legat ute och solat lite, ätit frukost, och hjälpt till att diska, hiih fett duktig!
Nu ska jag börja fixa mig, sen ska jag kanske ut och cykla med Nora om jag hinner. Ungefär vid kl 1 får vi gäster här, då ska vi äta någon midsommarlunch, sen drar vi ner till midsommarstången. Jag och Nora har ska såklart dansa och så då!
 
Hoho visst har jag fin tröja ¨på mig? :D

Älska vädret!

Hohoho, har varit superskönt väder idag! Direkt när jag kom hit till landet så la jag mig ute i solen och stekte! Fast blev ju säkert inte ett dugg brun, blir typ aldirg det, bara röd och fräknig... Fast när jag är utomlands så brukar jag bli lite brun. Åker ju till Kroatien om en vecka så då måste jag vekrligen bli brun!
Iallafalll, sen låg jag och lyssna på musik, och läste lite på One Directions bok! hihi :D
 

Believe ♥

 
 
I måndags så fick jag äntligen hem Believe(Justin's nya album)  i brevlådan. Gissa om jag blev glad!? Hade väntat hela helgen, för den kom ju aldrig i fredags när den skulle kommit. Hade redan hört alla låtarna på spotify men det var sååå underbar känsla att hålla albumet i sin egna händer, hoho ♥ Och det är verkligen väldens bästa album, helt amazing! ♥ Alla borde lyssna på låtarna, spelar ingen roll om ni är fans eller inte, tror dom flesta gillar åt minstonde en låt på albumet. Så alla som inte gjort det än, gå in på spotify och lyssna på believe nu!
Jag beställde ''Deluxe edition'' den innehåller förutom skivan, en dvd med behind the scenes och extramaterial. Dessutom är det en affish med och typ en liten ''bok'' med massor av dösnygga bilder på han! ♥ Och denhär ''deluxe edition'' kostar bara 30:- mer än vanliga albumet så jag tycker att det är klart värt att köpa!
 
 
 
 

landstället

Nu åker jag snart till muskö, där jag har mitt landställe! Ska fira midsommar där, sen tror jag jag ska bada lite också, och vara med Nora! Saknar henne jättemkt, har inte träffat henne sen typ Januari!
Men jag kommer hem på antingen lördag eller söndag, det beror på vädret. uppdateringen kommer antagligen inte bli bäst nu under helgen. Jag tror vi tar med en dator, så jag kanske bloggar lite. Har gjort några tidsinställda inlägg ochså, så lite uppdatering blir det iallafall.
Nu måste jag dra, puss på er!
Slumpad bild från förra sommarn

Vårdcentralen

Idag väckte mamma mig halv 11 typ, och sa att jag skulle ta livmoderhals-sprutan. Så fick skynda mig upp och äta frukost, dusha och fixa mig lite snabbt. Sen cyklade vi ner till vårdcentralen.
Det gick jättesnabbt att ta sprutan, var inte ens där i tio minuter. Fast det var lite äckligt att ta sprutan, kändes som dom sprutade in nåt trögflytande gift, hahah! Mådde lite illa efter att jag tagit sprutan, men det gick över rätt så snabbt!
Nu är jag hemma och måste verkligen packa nu för jag åker snart!
 

Juste... packa var de ju

Bläää, hade tängt att packa idag när jag kom hem från bion, nu ha det gått några timmar och jag vet inte riktigt vad jag har gjort...? Typ suttit vid datan, lyssnat på believe... Sen har jag målat lite också och tjänat pengar, gick också en liten snabbis och träffade Emilia. Fick några posters av henne, hihih fett snällt! :D
Fast nu borde jag verkligen börja packa....   Men orkar inte! Får väl göra det snabbt imorrn innan vi åker, tror vi åker vid ett-tiden! Japp, om ni undrar vart jag ska så är det till landet. Ska vara där över helgen, och fira midsommar!
 
 
 
Lite random och suddig bild sådär. Vet inte varför jag lägger ut den, men jaja den bjuder jag på!

Det här hade jag på mig idag


Lol

                          Nu är jag hemma. Idag har jag vart i stan med Ellen, och kollat på filmen Lol. Först köpte vi biljetter, sen gick vi till donken och köpte varsin cheeseburgare, satte oss en stund ute i solen medans vi åt.
Sen gick vi ch köpte godis till filmen, haha vi struntade i popcorn, var typ inte sugna på det.  Filmen började vid halv 2, och den var grymt bra och sevärd, rekomenderar alla att kolla på den om ni inte redan gjort det.
Efter bion åkte vi hem idrekt. Har vart hemma i mer än en timma nu, och har typ inte gjort något spec? Borde packa nu, för imorrn ska jag åka till landet!
 
Bjuder på en bild på en snygg kille som är med i filmen!

Bio

Nu ska jag in till stan med Ellen. Vi ska kolla på bio, LOL ska vi se, den verkar fett bra!
Japp men nu måste jag skynda mig så jag hinner med bussen, puss!
 
 
 
 
 
 

Film + Kladdkaka

Hejhej, ikväll hade jag ingenting att göra och pallade inte sitta hemma och tråka, så var med Narin! Vi hade först tängt att åka till grönan och kolla på någon konsär där, men Narin orkade inte. Istället var vi hemma hos henne. Var inte där så länge, för jag skulle vara hemma vid 10. Vi kollade iallafall på en film, och åt godis. När filmen var slut bakade vi kladdkaka. fast jag var tvungen att åka innan den blev klar, så jag fick bara smaka smeten, och den var asgod! Mhihi, älskar smet! ♥
Här kommer några få bilder från kvällen, det är fett varmt ute förresten, för att vara kväll! Hade shorts på mig, och det var jätteskönt, frös inte ett dugg :D

Dagens outfit


Picknik

Idag hade jag och några vänner ''picknik'' vid en sjö. var super mysigt, vi möttes vid 12 vid Trollbäckens centrum. Där köpte vi typ massor av onyttigt och sånt. Jag köpte en bulle, vinerbröd, läsk och sen var jag dum nog att köpa en glass. Skulle äta den när vi kom till sjön men då var ju den typ helt smält.... Hoho, smartchey! Sen satt vi där vid tbc en stund och väntade på Isse, när hon kommit så drog vi till sjön. Fast det tog rätt så lång tid att komma dit, vi fick gå rätt så långt osv. När vi kom dit satte vi oss och fikade, och åt osv. Var sol ibland, så då passade man på att sola lite!
Sen blev jag fett sugen på att bada, men jag hade ju inga badkläder. Skulle typ bada benen, hade ju shorts så kunde gå ganska djupt. Men det var riktigt halt, och självklart så ska jag tappa balansen, och ramla i! Hade iallafall tagit av mig linnet då, men mina shorts blev ju dyngsura! Så fick gå runt med blöta shorts resten av dagen. kuuuul! Vi tog iallafall massor av bilder, fast det var med Lidijas och Ellens kamera... Själv tog jag inte så många bilder, men här får ni några iallafall!
 
 
 
 
Dom fyra sista bilderna har jag snott från Ellen !
 

Nya blogg.se

Nu har jag också äntligen fått blogg.se uppdaterat! Känns lite fräshare osv med nytt! Nu är det också lite lättare att hålla koll på bloggen, man kan kolla statistiken på samma sida som man gör inlägg. Sen kan man kolla hur många inlägg man har gjort per dag.
Lite senare när jag har lite tid ska jag kolla igenom allt, för jag hittar inte riktigt allt än. Känns lite ovant, men man vänjer väl sig!

Sommarjobb

Nu i sommar när jag är hemma så ska jag sommarjobba lite. Fast det är ju inget riktigt jobb, hjälper ju typ bara pappa. Jag ska typ måla en vägg på huset. Jag började idag, men idag så fick jag typ tvätta väggarna, man måste typ göra det innan man målar. Får 46 kronor i timmen iallafall, så det är bra! :)
Hade tängt gå och lägga mig tidigt ikväll, så jag kan gå upp tidigt imorrn och jobba! Imorgon ska jag också ha typ ''picknik'' med några vänner!


Lazy Day

Känner mig fett seg idag. Har typ ont i magen och ska nog bara vara hemma. Hade tängt att ta en ''powerwalk'' med Emilia, men det blev inte så. Det får bli en annan dag! Är sugen på att gå på bio, vill se Lol! Ska nog fråga en kompis om nån vill se den med mig typ imorrn eller på Onsdag. Sen på torsdag drar jag till landet för ska fira midsommar där!
Jajajjaj, tror jag ska lägga mig i soffan nu och kolla på en film. Ska nog se One Directions Tour DVD. 

Sorry för ett tråkigt inlägg men kommer inte på något vettigt att skriva om!



Slumpad bild, jag och Amanda för några veckor sen!

8 Sanningar om mig



Jag har skitmkt fräknar, både i ansiktet och på armarna typ. Jag hatar det! Tycker det är skitfint på andra, men jag har lixom för mycket fräknar!


Min naturliga hårfärg är ljusblond, men färgade brunt i vintras, så nu kommer jag säkert inte få tillbaka min naturliga hårfärg...

Jag skulle verkligen kunna göra vad som hälst för att få träffa Justin Bieber.

Jag känner mig sjukt obekväm utan smink. Fast jag kan gå utan mascara, men mååååste verkligen ha foundation! Vill kunna gå utan det, men jag har så dålig hy, så den är typ röd...

Jag älskar att sporta och röra på mig och sånt. Mår jättebra och blir glad av det!

Jag har träffat Killarna i One Direction, och vart typ face 2 face med dom 1 gång, och jag har sätt dom ungefär 9 gånger, beror på hur man räknar! :D

Det värsta jag vet är när folk går runt och snackar skit, och pratar bakom folks ryggar. Eller nä folk bråkar, sjuuukt onödigt!

Jag älskar att spela gitarr och sjunga, låtar säkert inte ett dugg bra, men och, det är kul! 



Svar

          sara om New In:
på villken hm köte du den lr asså vart ? jätte tacksamma för svar och fanss det andra färger ?:) skit bra blogg <32




Jag köpte den på hm i Farsta centrum! Där fanns den i rosa, och blå också, dom på bilderna! Tack så mkt, vad snäll du är!:)


New In



Hm 99:-


Farsta centrum



Har vart och kollat i affärer med mamma, och letat eter ett par skor. Först var vi i länna, sen åkte vi till Farsta. Hittade tyvärr inga skor, men fick med mig ett linne och en bh hem iallafall.
Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra, är sjukt trött. När jag står upp så vill mina ben bara ramla ihop typ hahah ;s Så funderar på att kolla på någon film eller nåt, får se!


Svenskt sommarväder





Blääää, orkar inte med allt regn! Hade tråkigt så gick ut och fottade lite, fast blev dyngsur, haha! Och det är svårt att fota regnet, så man ser inte riktigt hur mycket det regnar. Fast nu har det iofs slutat lite tror jag!
Men serisöt, om det  fortsätter vara sånt här väder kommer det ju typ förstöra hela lovet! Skullle ha åkt till grönan idag, men vill inte gå runt där i regnet och bli dyngsur.... Men aa, hoppas det blir bra väder snart då, vill bli lite brun, och sen vill man ju bada!

Tidig morgon !

Ushhhhh, gick upp jättetidigt idag, klockan SJU! Var inte kul, och de ösregnade ute, ville inte lämna min varma säng. Men var tvungen att gå upp för ska spela match idag. Är påväg till matchen nu, men är inte speciellt taggad på grund av vädret...! Sen idag ska jag till grönan med Tilda, Johanna och Emma. Fast får väl se, för de är inte så kul att va på grönan när de regnar? ;) Puss

Dålig uppdatering

Förlåt att jag inte bloggade igår efter matchen, men när jag kom hem vid typ åtta så dushade jag, och åt middag. Sen skulle jag egentligen åkt till Narin, men jag satte mig och lyssnade jag på Believe (Justins nya album) och då bröt jag typ ihop, så himla underbart och vackert. Kan inte beskriva hur mycket jag älskar den skivan. Är så himla stolt över honom. Iallafall, satt och grät och hade ingen lust att dra till Narin då. Kollade lite på sverige-matchen också. Men sen ångrade jag mig och packade lite saker och sprang till bussen till Nairn iallafall, haha! Kom dit runt kanske halv 11, och Zelda var också där. hade skitkul, vi satt ute på hennes in-glasade altan. Var rätt kallt, men vi hade bombat med täcken och filtar och sånt så det funkade. Vi åt godis, satt och snackade, flummade, kollade på film. Sen sov vi där ute. Mysigt! Sen drog jag hem vid ett idag.



En bild från igårkvälll

Några fler bilder från Skolavslutningen



Hoho, snodde några bilder nu från Ivana och Mathiz blogg, hoppas det var okej? Här är en länk till deras blogg iallafall: http://thebeautyfreakz.blogg.se/ Grym blogg! Tycker ni borde kolla in den!

Saltsjöbaden

Är påväg till saltis nu, ska dit och spela match! Sitter på bussen ni till älta, mamma ska hämta mig där sen skjussar hon mig till matchen! Jappjapp, vi mötte dehär laget för typ en vecka sen men vi ska visst möta dom igen? ;s Då förlorade vi allafall höhö.. Men idag ska vi vinna, är fett taggad! Håller på att dö här på bussen förresten, de e äckligt varmt! Aja sen ikväll tror jag ja ska slagga hos Narin! Pusss

Nitar

 


Har satt fast nitar på min jeansvest nu! Vad tycks? Jag blev nöjd iallafall:)


sdfbjasetgb,mcvhbtyökuh6




HIHIIHHHOHOHOHHAHAHHÖHÖH ÄR SUPERGLAD NU!!!!
HAR FÅTT HEM ONE DIRECTIONS TOUR DVD I BREVLÅDAN NU! Vill bara kolla på den NU NU NU men har bestämt med Narin att vi ska kolla på den tillsammans sen ikväll istället. Så måste hålla mig från att kolla på den nu!

Btw, Believe kommer ju ut idag. Känns helt overlkigt!!! Ångrar att jag beställde den hem, om jag inte hade gjort det så hade jag ju bara kunna köpa den nu i en vanlig affär. Nu måste jag istället vänta tills den landar i min brevlåda. Men mamma sa att dom har skickat den nu, så den kommer nog idag iallafall. Annars vet jag inte vad jag gör. Haha, jag springer upp till brevlådan typ 2 gånger per kvart för att kolla om den har kommit. Men blir lika besviken varje gång när den inte ligger där. Nu måste jag gå och kolla igen, puss!

LOL




Hade tängt att se den på bio igår, men då hade vi missat typ 10 minuter av filmen. Så då hade vi tängt se den idag istället, men det blev inte så häller haha! Men vill se den nån dag iallafall, den verkar bra!

ÄKTA JAG







Hahah, orkar inte. Det är så jag. Varje gång jag ser en duva så tänker man ju lixom direkt på Kevin!
hahah, idag i stan så sprang jag runt och jagade en duva, eller jag typ kröp. Sen pratade jag med Kevin och gav han jordgubbar!







Då - Nu

Haha, hittade några bilder från för ett år sen, vid skolavslutningen då. Tycker inte jag är speciellt lik, förutom klänningen, den är samma! Håret är mörkare nu iallafall, fast om man tänker etfer så är det inte så jättemycket skillnad. Börjar få tillbaka min naturliga hårfärg! Sen har jag annurlunda smink. Idag hade jag eyeliner, och det hade jag inte då. Och då syntes knappt mina ögonbryn, fyllde ju inte i dom då. 

 Då:





Nu:



Dagens outfit's

Det jag hade på skolavslutningen:



Efter skolavslutningen skulle vi ju in till stan, och trivs inte att gå runt i klänning. Så hade shorts under, och ett linne som jag bytte till efter.



S O M M A R L O V ♥

Gahhhh vad skönt med sommarlov! Sjukt glad! :D
Efter skolavslutningen idag så drog jag in till stan med Emilia, Rosanna, Mathiz, Jessica, Ivana, Linnea, Linus, Olle och olles kompis typ. Hade iaf grymt kul, vi skulle ha ätit på Fridays, den där resturangen vid Kungsan. Men man hade ätit där hade jag blivit typ 200 kr fattigare. Tyckte inte det var värt att äta där eftersom det var så dyrt, så drog till donken istället med Rosanna och Ivana. Men dom andra åt på Fridays. Sen gick vi och köpte lyxshake på Max, asgott! ♥ Men aa, vi typ loda runt lite i stan, vi gick ner till vattnet och jag blev typ fett flummig.
Vi gick också till Hollister, sen köpte vi jordgubbar på hötorget, hahah standard typ. Jag Lidija och ivi tängte gå på bio lite sådär spontant, men det gick inga bra filmer då så vi drog hem istället. Vi ska kanske göra det imorn istället!

Tog knappt några bilder idag, men här kommer några:

        


Skolavslutning ♥


Åhhh, har sommarlov nu! Fast har inte fattat det än, haha♥
Skolavslutningen imorse var supermys, alla var glada och på bra humör. Dock så är det folk som ska sluta, Amanda, Linnea, Johanna och Tuva ska det. Det kommer bli lite tomt utan dom sen i åttan... :( Så det var folk som grät, jag lyckades nästan att inte gråta, kom kanske en tår eller nåt.
Men först var vi i bg:arna och vi fick typ göra någon slags lek, haha. Man hade en lapp på ryggen, och så skulle folk skriva typ bra saker om en på lappen. Det var faktist kul, haha. Alltid bra för självförtroendet med lite komplimanger.♥
Sen när vi slutat så sprang jag och Ivana runt och skrek sommarlov, haha. Skitmobbade, men vi var så glada :D


Ivana, jag, Linnea, Jessica, Linus, Rosanna, Mathilda, Amanda, Johanna, Linnéa och Tuva! ♥ Kärlek till er alla fina ♥
Igga mig på bilden förresten, vet inte riktigt vad jag gjorde, typ blundar?

Lockigt




Hade lite lockigt hår idag. Sov med flätor, fast jag tyckte det såg konstigt ut, blev lite för lockigt, så då plattade jag lite av håret, så då blev det som slingor som var lockiga.
Fast lockarna gick ut ganska snabbt, speciellt när det regnade. Haha, då blev det andra fula lockar xd

Min Dag

Tängte berätta lite snabbt om min dag. När vi slutat, vid tolv ungefär så drog jag och Olsson in till grönan. Fast typ direkt när vi kom dit så började det ösregna. Ass det regnade gryyymt mycket. Haha, vi åkte tilt då, och det var asläskigt, trodde blixten skulle slå ner i fritt fall tornet eller vad man säger haha ;)
Men vi överlevde, fast var helt dyngsur efter, haha man tröja gick att vrida ur!
Sen gick vi och satte oss på matvraket och åt, sen åkte vi lite mer saker. Vi åkte hem vid 4 ungefär, för båda skulle ju spela match lite senare. Grym dag iaf!

När jag kom hem från grönan så skyndade jag mig att äta och att byta om, sen åkte jag med Olsson till matchen. Hahah, matchen gick skit! Första halvlek var okej, då spelade vi bra. Men i andra s vet jag inte riktigt vad som hände... Dom gjorde mål efter mål efter mål, och vi var typ asflummiga, sprang typ bara runt och skratta när dom gjorde mål? xd

Nu är jag hemma iallafall, måste välja kläder nu till imorrn, för d är det ju skolavsluting, och sen har jag SOMMARLOV! :d


TÅRARNA SPRUTAR

OMFG, ÄR SÅ J*VLA FKN ÖVERLYCKLIG JUST NU. HELT SJUKT. O-M-G.
SÅG EN VIDEO FRÅN ETT EVENT IDAG I CAFE OPERA, OCH JUSTIN SA: WHAT'S UP STOCKHOLM ! FATTA, HAN SA STOCKHOLM. HAN VET ATT VI EXISTERAR!!!!!!!!!!!!!! HEEEELT SJUUUUUUKT! SEN SÅ HAN NGT TYP OM SEE YOU SOON TYP. ASSÅÅÅÅ ÅHHHHH, HAN MENAR VÄL ATT HAN SKA KOMMA HIT ELLER!?!??!? LYCKA ♥

Samtidigt är jag grymt lessen över att jag inte kunde komma på det där eventet. Dom fick Believe! Fatta, dom var några av dom första i hela f*ckin världen som fick höra skivan. Seriöst, nu går jag och dör.



Gårdagens köp



I love Justin t-shirt Punkt Shop, 99kr         Rosarandig t-shirt Hollister, 180 kr




Nitar Punkt Shop, 2kr st

Godmorgon


Godmorgon, har precis fixat mig klart, och ska gå till bussen nu, och åka till skolan för ännu en onödig skoldag. Vi ska typ skriva någon utvärdering, sen kolla när niorna och lärarna spelar fotboll.
Jag tror vi slutar runt tolv idag, då ska jag till grönan med Olsson, sen ikväll blir det match. Vi ska möta Järla IF, och jag är fett taggad! :D Japp, nu måste jag dra, vi hörs!


Nudlar



Sitter och äter nudlar nu, samtidigt som jag kollar på wipeout. När jag har ätit upp så ska jag dusha, sen måste jag plocka iordning lite på mitt rum... Ser kaos ut just nu! Sen om jag orkar ska jag fota det jag köpte idag och lägga ut bild på bloggen. Och imorrn har vi lite sovmorgon, börjar halv 10 då tror jag! Naajs :D

Stan

Hej, nu har jag kommit hem från stan. Var där med Ivana, och jag fick med mig tre saker hem, visar i nästa inlägg! Vi gick iaf runt i affärer, sen köpte vi jordgubbar på hötorget, lyckades pruta ner dom till 20:- för ett paket istället för 40:- !
Sen gick vi ner mot kungsan och satte oss i gräset där och åt jordgubbar och snacka och så.
När vi kollat klart i affärer gick vi och träffa Aji en stund, sen åkte vi hem!




Outfit

   

Tröja från Hm, och jeans från Gina Tricot!

Wtf!?




Såg några dagisbarn idag vid Trollbäcken, och dom gick i ett koppel!? xd
Haha, vart är världen påväg, man behandlar dagisbarn som djur?

Hahhaah orkar inte

Halvdag

Idag slutade vi typ halv 12 i skolan så det var chill, har precis kommit hem. Men egentligen var det en fett onödig dag, vi fick typ först städa inomhus, men massa äckliga trasor och skit. Sen skulle vi typ plocka skräp i skogen utanför skolan. Skittråkigt. Det var typ en tävling, vilken klass som plockade mest skräp. Hahah, min klass kom sisst...
Iallafall, snart ska jag åka in till stan med Ivana, trevligt!
Vet inte riktigt när vi ska åka, men hon messar nog snart. Lägger ut en outfit bild också snart om jag hinner innan jag ska till stan. Puss



Ellen och Cornelia plockar skräp i skogen idag, duktiga tjejer!

Air max



Tror jag ska köpa ett par Air max, för jag behöver ett par bättre och skönare skor! Converse och  tygskor är ju typ jättedåliga att gå i. Förut fick jag ju typ benhinneinflamation på grund av att jag gick i converse. Då var jag tvungen att vila i typ en månad, fick inte spela fotboll eller springa eller nåt, och då blev det ju bättre. Men vill verkligen inte få ont där igen, för det var inte kul att hoppa över alla träningar och matcher och sånt i fotbollen.
Så nu måste jag ju då köpa ett par bättre skor dårå, är dom okej dom på bilden?

Skrubba




Idag var alla 7:or i skolan och badade i skrubba. Var ganska najs, förutom att det typ inte var så bra väder, kunde ju vart lite varmare lixom. Men det funka. Men det var inte jättemånga som badade, fast jag och Olsson badade iallalfall! Var rätt så kallt, men det var faktist varmare än vad jag trodde det skulle vara!
Dock så var jag fett dum och hoppade i från någon slags trampolin, så då blev ju mitt hår blött. Och när det torkade så såg det ju helt kaos ut, lockigt osv, dessutom hade jag inget smink på mig idag, så det var nog ingen vacker syn haha:)
Sen satt vi där och chillade lite, åt godis, jordgubbar osv. Myyys! Sen vid kanske halv 12 gick vi tillbaka till skolan och åt, efter lunchen skulle vi kolla på film. Det var typ världens sämsta film (Sherlok Holmes), fattade verkligen ingenting! Haha, och vi hade ju typ köpt godis för 120 kr, det godiset spilde Narin ut i Aulan. SÅ JÄVLA DUM, AHAHAH!
Aja, när vi slutat drog jag till Sibylla med Tuva, Olsson, Lindell, och Narin. Sen drog jag hem. Nu ska jag ut och sola, pusss <3


Mot bussen

Nu ska jag dra iväg till skolan. Vi börjar lite senare idag så det var skönt, fick sova typ en timma längre! :D
Iallafall så ska vi bada, vet inte om jag ska bada, men jag tar med mig bikini och sånt, ifall att!
Japp, sen på eftermiddan blir det somsagt film, och då kommer jag Olsson och Narin sitta och tjocka oss med allt godis vi köpte igår. Hahha, och Narin är så jävla snål så hon kommer typ inte låta någon smaka. Vi kommer inte direkt orka äta upp allt det godiset ensamma men aa ;)


Outfit och Facelook;


Osminkad!

Filmkedjan

Har precis kommit hem typ,mötte Narin och Olsson vid centrum. Vi gick in på filmkedjan och köpte äckligt mycket godis, haha alltid vi! Godispåsen gick typ inte att stänga.. Sen skulle Narin dra direkt, så jag och Olsson tog bussen ner till mårdvägen, och satte oss på donken där en stund. Sen följde jag med henne till söderbymalm, för hon skulle ta bussen därifrån, sen gick jag hem. jaapp japp, nu tängte jag packa ner lite bikini och skit till imorrn för vi ska bada då med skolan!

Outfit;


Söndaag


Hej alla fina.
Nu är helgen typ slut, hihi men det gör inget är glad ändå för vi får ju sommarlov på Torsdag! :D
Och det är lixom bara chilldagar kvar. Imorrn ska vi bada på förmiddagen och kolla på film efter lunch. Så lite senare ska jag till centrum med Olsson och Narin, och köpa godis att ha imorrn när vi kollar på film.
Japp det var typ det, tror jag ska sätta mig ute i solen nu och lyssna på lite muuuusic!


 

Mina klänningar




Har typ inga klänningar, fast det kanske inte är så konstigt eftersom jag aldrig använder klänningar? ;)
Men jag har iaf 3 stycken, dom på bilderna. Vet inte om jag kan ha någon av dom på skolavslutningen? För det finns typ inga snygga klänningar att köpa, alla är slut, eller så finns dom bara i stora storlekar.
Men jag tänker inte ha den högst upp iaf, för den är helt svart och tråkig, och dessutom ser jag tjock ut i den.
Den andra klänningen tycker jag känns lite mer som en strandklänning typ? Men jag vet inte, tror ni man kan ha den på skolavslutningen?
Den sissta svart-vita klänningen gillar jag ganska mycket, fast den hade jag på förra årets skolavslutning, så det blir kanske tråkigt att ha samma i år igen?

Kommentera gärna om ni tycker jag borde ha någon av domhär, eller om ni vet någon annnan fin klänning som man kan köpa, som inte är slut! :)

Money, money money!

   



Hihohiho, kom på att jag har jättemycket mynt. Så jag stoppade dom i sånnadär pengar-rör, och då såg jag att det var typ 700 kr! Hahaha, 700 kr i mynt! xd
Haha, skulle va kul att gå och shoppa med domhär mynten, fast ändå fett pinsamt, det skulle ta en stund att betala då... Eller så sätter jag bara in domhär pengarna på banken! :)
Hihi vi får se!

Gomorron

Godmorron alihopa, har precis vaknat och tängte äta frukost nu. Men hinner blogga lite snabbt innan!
Ska spela match idag, och vi ska samlas vid 12. Är inte jätttetaggad på att spela just nu, men blir säkert det sen! Efter matchen tror jag att jag ska dra och köpa godis med Narin och Johanna, för imorrn i skolan kommer vi kolla på film typ. Fast vi ska kolla på en as-sämst film, Sherlok holmes typ? xd
Aja pusss


Jordgubbar + Naturgodis

0

Sitter äter på det just nu. Jättegott! Och nyttigt :) Eller jordgubbar är ju iallafall nyttigt, naturgodiset vet jag inte riktigt? Det innehåller säkert socker, men jag tror iallafall det är nyttigare än vanligt godis!
Nu ska jag kolla på tv, puss


Jeansvest- Hiss eller Diss?



Använde min jeansväst idag som jag fixade för några veckor sen. Var ju en jeansjacka som jag klippte av armarna på. Får se om jag använder den igen. Var nog inte så jättefin? Kanske inte med denhär koftan under iallafall. Kanske blir lite snyggare om man köper nitar och sätter fast, ska nog köpa det nästa gång jag åker till stan!
Men vad tycker ni, hiss eller diss?

Farsta Centrum





Idag drog jag till farsta med Narin vid ungefär 2-tiden. Jag behövde kolla efter en klänning till skolavslutningen. Men jag hittade ingen, är väl lite försent att komma på det nu, alla fina kläningar ät slut, eller så finns dom bara i jättestora storlekar... Istället hittade jag iaf en tröja och ett par shorts. Bild på dom finns i inlägget under! Och Narin köpte ett par söta ballerina-skor! Sen stängde dom klockan 5, då gick vi och köpte jordgubbar på torget. Var jättebilligt, två paket kostade bara 25 kr! 
Så vi satte oss iallafall vid busshållplatsen och åt jordgubbbar, fast sparde typ hälften av dom, tängte äta dom nu! :)  

pusss

New In




Beställt hem!




Nu har jag beställt One Direction's tour DVD, och BELIEVE!
Är helt hypad just nu, Believe har ju inte kommit ut än. Jag trodde den skulle komma ut den 19 Juni för Justin skriver det hela tiden på twitter. Men den kommer visst ut 15 Juni här i Sverige. Helt sjukt, fattar inte varför den kommer tidigare här, eller det kanske är i hela Europa den kommer den 15. Men är skitglad just nu, har längtat efter det här albumet så sjukt länge, snart ett år. Och nu är det bara 6 dagar kvar! Åhh, jag blir helt tårögd nu :')

Sen har jag ju också beställt hem One Direction's Live Tour DVD! Massor av uppträdanden och låtar, som man kan kolla på på Tv. Med bra kvalitet och bra ljud osv. AWESOME!

Skolan klar !

Fatta vad skönt, nu är allt plugg klar för denhär terminen! :D
Igår var sissta dagen att redovisa, så jag redovisade Engelska. Spanskan hoppade jag över, för Isabelle sa att hon hade satt ett  B på mig i spanska, så det är jag jättenöjd med!
Nu är det typ bara 3 chilldagar kvar, då ska vi bada, kolla på film, städa (-.-) kolla på fotbollsmatch. Sen är det skolavslutning på Torsdag, och sen är det SOMMARLOV! ♥
Det är ju förresten folk som redan fått sommarlov, lite orättvist tycker jag, när får ni sommarlov? :)




JAG VILL OCKSÅ TA STUDENTEN :(


Bara jag som är fettt avensjuk på alla som tar studenten nu? Man ser ju sånna där flak åka förbi ibland, och ååh, dom verkar ha så galet kul! Jag vill också! ♥ Tänk känslan av att man är typ helt klar med att gå i skolan, gud vad skönt det skulle vara! Aja, det är ju några år kvar för mig... Typ 5? xd


-Google bild




Egobilder x10




Haha hade lust att blogga, och kom inte på något vettigt att blogga om, så där fick ni några jättefina bilder på mig!


freeeeedag!

Änligen är det lite sommarväder igen. Soligt har det iaf vart idag, så satt ute på altanen och solade i en timma när jag kom hem idag. Galet skönt! Sen kom jag på att jag skulle spela match, så gick in på hemsidan och såg att det var typ 20 minuter tills vi skulle samlas. Så fick skynda mig, var skitsnabb, och hann typ i tid:)
Var skitkul att spela match, första matchen på länge som jag som jag spelade utan att ha någon skada. Dock så förlorade vi matchen, hehe xd


baaaaajs

Åhh, vet ni Justin hade en tävling där man kunde vinna typ meet&greet med honom. Man skulle typ göra en egen girlfriend-version av boyfriend. Och jag satt och skrev om Boyfriend, och tängte vara med och tävla (inte för att det skulle vara speciellt stor chans att vinna. Men ändå, jag gör vadsomhälst för att träffa honom) Men aa, iallafall, sen såg jag att man måste på i typ usa eller nåt för att va med och tävla. Fuuuuck offff :(((
Hatar att bo i Sverige, han vet ju knappt att vi existerar, faaaaan :(




Sveriges Nationaldag



(Gammal bild)

Japp, idag är det visst Sveriges nationaldag, har ingen aning om vad det är eller varför man firar det typ. Men skitsamma, man är ledig iaf! :D Så det är fett chill! Tror vi bara har tv vanliga skoldagar kvar nu. Whoopwhoop. Sen är det bara några chilldagar nästa vecka innan skolavslutningen. Få satan vad skööönt! :D
Idag borde jag förresten plugga, behöver göra en sak i Engelska så jag kan redovisa det imorgon. Men sen lite senare idag så skulle kanske jag och Tilda bada hemma hos Narin. Fast inget är bestämt, så vi får se!
Pusssss


Äntligen lite sol ♥

Idag i skolan hade vi idrott bl.a, vi körde fotboll. Det var kul, men hade ap-ont i mitt knä. Hoppas det blir bättre för jag vill ju spela match i helgen! :( Men det var fett varmt att spela också, så det var skönt. Det är mycket bättre än att frysa som man har gjort dom senaste dagarna. Det har ju typ regnat och vart jätteknaas väder.
När jag kom hem satte jag mig iaf i solen ute på balkongen och tog en glass. Gott! ♥ Sen passade jag på att sola lite också, men blev säkert inte ett dugg brun, bara prickig av alla fräknar.. -.-


LAAARRRRYY STYLINSON IS REAL OMFFFFFG!








HAHAHAHAHA, ASSÅ FDBHISRTÖNBDTY KAN TYP INTE ANDAS, AHAHAHAHAHAH !
SEEER NI, AAAAAAAHHHHH SERIÖST ! ÅHHHHH, MINA BÖGPOJKAR ASSÅ, HAHAHA DOM ÄR BARA FÖR SÖTA ♥

KÄNNER MIG LITE SÅ HÄR JUST NU;

image




OMG OMG OMG OOMG OMG GOMG

IHHHHHHH NI FATTAR INTE HUR MYCKET JAG FANGIRLAR JUST NU ASSÅ, HAHAHAHAH xdddd

JAG-ORKAR-INTE



LARRY STYLINSON ♥


Jacuzzi




 Där fick ni några apfula bilder från när jag och Narin badade i hennes jacuzzi igår. Jag vet att jag ser ut som en rutten apa. Helt osminkad, oplattat hår, skitbleeek, osv osv. Men orkar inte bry mig, bjuder på dom här bilderna.

Bilderna snodde jag från Narins blogg förresten, http://dinmammaluktarkanel.blogg.se/ kolla iiin vetja!

Nu: Plugga!

Har precis kommit hem från Narin, och tängte hinna med att plugga lite innan matchen. Den börjar typ kvart i 8, och vi ska samlas kvart i 7. Så hinner kanske plugga i typ en timma! Kanske bjuder på några hämska bilder från när vi badar, ser ut som ett monster på dom, eftersom jag var helt osminkad.
Pussssss


Badat!

Är hemma hos Narin nu, och vi har precis badat i hennes jacuzzi. Det var suuuuperskönt! Fast det blev typ lite för varmt efter en stund xd Men det var typ värsta fotänen o allt i jacuzzin, hahah. Lyyyyx! Se lyssnade vi på musik och tog massa bilder också. Bjuder på två bilder nu, i får resten lite senare!


Beeestis ♥

söndag!

Hej alla fina! Vad gär ni idag? :) Själv så vaknade jag vid 11, och gick upp och pluggade spanska i ungefär en timma! Duktigt gjort va? :D sen ringde Narin och sa att deras jacuzzi var klar. Och vi hade sagt att jag skulle komma och bada så är på bussen påväg till henne just nu. Egentligen hade jag tängt att plugga hela dan idag, men brukar aldrig få något gjort typ ändå så jag skiter i det! Sen ikväll har jag match, är galet taggad! Vi ska möta tyresö, och känner några där, så vill verkligen inte förlora idag! Men aa, bloggar från mobilen nu, så dehär blir ett bildlöst inlägg. Puss!

Om 3 veckor befinner jag mig här!



Lääängtar! Ska till Kroatien med familjen, och vara borta i två veckor. Först ska vi till en stad som heter Dubrovnik, sen ska vi typ åka ut till några öar. Verkar vara asfint där, eller på domhär bilderna ser de ut att vara det ialalfall! :D
Kram!

Hollister

Tängte visa vad jag köpte igår, åkte en snabbis till Gallerian med Emilia och Jessica efter skolan. Först köpte vi typ asgoda muffins, som det var glass i. Låter kanske lite konstigt, men det var sååå gott! Fast blev helt äckligt mätt efteråt, hehe xd
Sen gick vi till hollister och hittade ett jätte gulligt linne med söta detaljer på för 280:- och en jätteskön munkis för 500:-
Hatar att det ska vara så dyrt på hollister. Om det hade vart lite billigare hade jag handlat typ alla mina kläder där!





Gryyym kväll!

Var på grönan ikväll, var där med Narin. Snacka om att det var grymt! Det var ju konsär, fast det höll inte på så länge, vi kom dit precis när konsären började, vid 8. Eller vi missade typ dom första minutrarna. Men iallafall, vi trängde in oss i mitten och det var så gal1 kuuuul! :D
Och dj:erna var jättegrymma, Rebecca och Fiona! Hihi, jättesöta också! :)
Men det var så jävla kul, alla i publiken stog typ och hoppade och dansade hela tiden, och puttades som fan också. Man höll typ på att bli nertrampad, men vi klarade oss! ;) Sen i slutet av konsären så började det regna konfetti, och så flög det omkring massor av bubblor i luften haha. Det var helt awesoooome, så härligt att typ bara stå där och hoppa och typ fucka ur hela tiden haha xd
Efteråt var det typ signering, men jag var tvungen att åka hem då, så det blev inget med det.

 

Mot grönan!

Ska gå till bussen typ nu, sen träffar jag Narin på bussen , och så åker vi till grönan! Tror vi träffar Zelda och Angela där :)
Vi ska iaf kolla på konsär där, Rebecca och Fiona ska spela. Så japp, men måste dra nu, puss!



Timbuktu


Igår var jag på grönan med Angela Zelda och Narin. Hade jättekul, och vid 8 ungefär så spelade Timbuktu där! Det var asnajs, fast jag och Angela gick efter att han hade kört en låt. Det var lite dumt, för när vi lämnat våra platser så började han spela ''The botten is nådd'' sen spelade han ''Alla vill till himlen men ingen vill dö'' blev fett depp för att jag missade dom. Men sen gick vi tillbaka, och då körde han fallskärm och resten av ditt liv. Det var så skiiitbra! Sjöng/skrek rätt så mycket så hade knappt någon röst kvar efter xd
Filmade tyvärr inte när han sjöng, för hade knappt något batteri, men här får ni en bild iallafall! :)




RSS 2.0