Justin i Norge

Om jag ska vara helt ärlig så mår jag fett dåligt över att han är i Norge. Har gråtit ett gäng gånger dom senaste dagarna på grrund av det. Självklart så är jag helt galet glad samtidigt över att jag är typ 417 killometer ifrån honom, om man tänker fågelvägen lixom. Och det är så himla sjukt. Har aldrig vart så nära han som jag är just nu! :D :D :D
Men aa, jag typ fangirlar ena sekunden, och andra sekunden känns det typ som att jag får en kniv i hjärtat, och ett slag i magen för att han är i Oslo. Haha, låter konstigt men det är så xd
Det gör så himla ont att han typ aldrig kommer hit till Sverige. Han sa för några år sen att han skulle till Sverige, men nej han åkte till Danmark istället. Och nu åker han till Norge. F.M.L. Sen åker han väl till Finland, och sen Island...
Fast okej, han kommer ju komma, det vet jag. Men jag vill bara att han ska komma hit nu,nu,nu,nu,nu! :( Och sen har han sagt att han är ''excited'' att åka till Sverige, och det har han inte sagt om Norge och Danmark.

Okej, ni tror säkert att jag hatar dom andra nordiska länderna nu och det gör jag inte, är bara fett lessen och depp nu. Är självklart glad för dom beliebers som bor i Norge nu och så men blääää. Själv  mår jag skitdåligt.
Okej, ni kanske inte vill läsa om mina ''bieber-problem'' men ville bara skriva av mig lite.

Byyyyeeee!


Hon vann!



Fäääättt grymt att hon vann! Kände det på mig faktist, att hon skulle vinna. Åhh hon är så duktig. Känner mig lite stolt över att vara svensk nu. Fatta vad coolt, det kommer vara i Sverige nästa år! Nån som ska gå? Det ska jag iallafall!

Blir hemma istället

 

Skulle egentligen träffat Narin och några, men struntar i det, dom är as-sega som vanligt, haha! Så det blir hemma istället, tängte försöka plugga, så jag kan redovisa. Sen fyller ju min mamma år idag också så ska väl äta nån god middag. Ikväll blir det eurovision, får hoppas på att sverige vinner. Jag tror iallafall vi kommer komma topp 3, för förra året kom vi 3:a, och i år har vi en bättre låt, så då kanske vi kan vinna tillochmed?;)

Torvalla

Sorry att jag inte har bloggat idag men har typ vart på torvalla hela dagen. Det var en sak med fotbollen, det är typ vik-dagen eller något sånt. Så vi skulle hjälpa till. Men jag och Isse behövde typ inte göra någonting. Vi skulle stå vid ett fotbollsmål där man kunde kolla hur hårt man sköt eller nåt. Fast vi gjorde iiiiingenting, haha :)
Satt typ i gräset och solade lite, spelade lite fotboll, åt lite godis, hamburgare, sen satt vi typ och trummade eller nåt med några slags ballonger som man fick ta där. Hahahah, kände mig typ som en femåring och det var massor av folk som kolla snett på oss....
Sen vid 2 kom Olsson, och vi stog typ och kickade lite, sen drog vi till ishallen och hälsade på Linus och kollade lite när han spelade. Sen drog jag hem vid kanske halv 4, för skulle hem och byta kläder. Har gått runt med ett par fotbollsshorts idag typ. Ska typ kanske och träffa bruuuudarna nu. Eller jag vet inte riktifr vilka eller vart men aja, ringer Narin sen när jag är klar så får vi se. Aja puss!



Dagens outfit; fotbollsshorts, ett vanligt linne och en jeansjacka. Känner att inte fotbollsshorts och jeansjacka passar så bra ihop, men aja var ändå bara vid torvalla!

Match

Idag när jag kom hem från stan så kom jag på att mitt lag skulle spela match. Jag fick inte va med för mamma, haha hon tror typ att jag har jätteont i benet eller nåt... Ville jättegärna spela, kunde ju bara tagit med mig fotbolsskläder och kört, utan att mamma behövde veta något ahah :)
Men cyklade iaf dit till torvalla och missade typ början av första halvlek. Men det var kul att kolla, dom var grymma som vanligt. Fast vi förlorade, haha ;) Ajaaa, efter skulle jag skjussa marija hem. Fast jag suger på att skjussa, haha höll på att ramla flera gånger. Sen skjussa hon ist och då gick det lite bättre.. ;)
Sen cyklade jag hem iallafall och nu har jag precis ätit. Sitter hemma helt foreveralone, men ska kanske ut och träffa Narin och Tilda om en stund. Vi får se om jag orkar men aaa. Vi hörs lite senare, pusss!


Bild från igår tror jag, haha igga mig!


Staaaan

Drog in till stan idag när jag slutat, med Jessica och Emilia. Skulle egentligen ha åkt till grönan med Narin Tilda Zelda och Angela, men det blev inte så för jag behövde köpa present till min mamma, för hon fyller år imorgon.
Hade super trevligt i stan med Emilia och Jessica. Vi gick runt i gallerian, kolla massa affärer, bl.a hollister (såklart!) Såg massor av galet fina kläder, men hade knappt nå pengar med mig så hade inte råd... Men vi ska åka dit nästa vecka, så då måste jag ta med mig massor av pengar. För jag behöver köpa en kofta, ett par shorts och nåt gulligt linne tror jag. Sen köpte vi varsin glass, och gick genom kungsan ner till vattnet, och satt där och åt. Var suuuupermysigt iallafall. Och väldigt varmt så passade på att sola lite också!
Sen gick vi tillbaka till hollister och jag skämde ut mig, som vanligt dårå!
Kom iallafall hem runt halv sex kanske. Nu är jag hungrig så ska stoppa imig nåt att äta, bloggar efter!



            



Säger gonatt med en gullig bild på min boyfriend

      


Hahah, kolla vad söt! Hahaha fast fett dum ändå. åhh vad jag älskar han ♥ Vill bara springa och krama om han. Fast nu går ju inte det eftersom jag är typ 464839236729 mil ifrån han. Åhh vad tönt jag är. Får tårar i ögonen av att ens tänka tanken att få en kram av honom ♥
Men förresten vet ni, om fem dagar kommer jag inte vara 464839236729 mil från han, utan då kommer jag att vara 526km från honom. Fatta 526 km, det är ju tyo ingenting! :O
Fast blir ändå lessen när jag tänker på det, att han åker till Oslo istället för till Stockholm. Fast han kommer antagligen till Stockholm nååååån gång. Men det känns som att det kommer dröja ett bra tag :(

Aja, puss. Blir inga fler inlägg idag, så säger gonatt nu istället!

Johanna kommer in och hon skapar kaos

 











Gillar att typ varje gång man lämnar på mobilen på ett bord så tar nån den och går in på min facebook. Borde kanske skaffa kod, men det är ju fett jobbigt att hålla på att skriva en jävla kod varje gång man ska använda mobilen?
Fast Linus gjorde faktist en ganska bra facerejp idag, Johanna kommer in och hon skapar kaos. Med den där dansa pausa låten.
Haha, och förresten, om det var nån som är vän med mig på facebook. Och såg ''Johanna gillar sitt egna foto'' stå i startsidan, så NEJ, jag är inget tard som gillar mina egna saker, det var Felix!



Mysig eftermiddag vid rudan

Idag efter skolan drog jag hem en snabbis och hämtade badkläder. Var jättemysigt väder idag igen, så bestämde i skolan att dra och bada med lite trevligt folk. Mötte iallafall upp Kajsa, Amanda, och Linnea vad halv 4 tiden. Sen cyklade vi till rudan. Först tog vi ett dopp, och det var jätteskönt i vattnet. Men det var några tards på bryggan som höll på att putta i alla. Vi kände inte ens dom, men ändå puttade dom oss? Iallafall, så vi badade inte spec länge. Vi gick upp och solade lite. Fast då var det ganska kallt, började frysa eftersom jag hade blöta badkläder och sånt på mig. Efter en stund så kom iaf Ivan Aji och Rosanna. Vi satt och åt typ godis chips, kakor och jättegoda cupcakes som Kajsa hade bakat. Supermysigt var det iaf, kom hem vid kanske halv 7 och åt middag. Sen drog jag och mamma ner till intersport en snabbis, för jag skulle prova en sak. Iaf, bjuder på några bilder från dagen nu.



            


Vendelsö IK ♥





Kom hem från träning för en stund sen , nu sitter jag ute på balkongen i kvällsolen och lyssnar på Swedish house mafia, och gör lite knäövningar samtidigt. Var ga1 skönt att träna förrsten, har inte tränat på typ en månad känns det som, har ju inte fått eftersom jag har haft problem med benet. Men nu är det iaf bättre, så kommer börja träna igen nu!:) Men aa nu ska jag fortsätta med mina knäövningar, puss<3 Bjuder på en låt förresten samtidigt.


Kiwiiiii



Hahahah, orkar inte med mig själv ibland. Asmobbad.
Sitter iaf och äter kiwi, det är fett gott, har ätit flera stycken!
Kom hem för en stund sen, har vart vid alléplan, gick runt där med Narin, sen köpte hon en glass. Jag har inga pengar så kunde inte köpa! :(


Mot skolan



Hihi ush igga bilderna. Skitfula! Aja orkar inte ta nya. Och hinner inte för måste sticka till bussen nu! ;)
Bloggar när jag kommer hem sen istället. Visst är jag duktig förresten som typ har börjat blogga igen? :)

Ute och pluggar

       
         

Sitter ute på balkongen just nu och pluggar. Jätteskönt väder, och det är varmt fastän klockan är typ halv 8!
Aja, nu ska jag fortsätta plugga så jag blir klar nångång! :) Kram! xx

Longboard




Hahah, visste ni att jag är fett pro på att åka longboard!?
Var ute förut idag och åkte lite med Emilia. Min syrra har fått en longboard så jag lånar den lite ! :D Har åkt typ 2 gånger nu, plus några gånger när jag har testat folks i skolan. Men nu kan jag iallafall svänga, och åka utan att hålla i nån!
Yäyäyäyä, haah. Fast jag kan inte bromsa, när jag ska stanna  så hoppar jag bara av den hahah! Ser säkert skitmobbat ut, men man ska typ skrapa foten mot asvalten när man ska stanna annars, och det tänker inte jag göra, då kommer ju man slita sönder sina converse!

Dagens oufit


Emlila + studsmatta



Idag efter skolan drog jag hem till mig med Emilia, och hoppade studsmatta. Fast nä jag skoja bara, vi hoppade typ aldrig, utan låg på studsmattan och sola istället. Sen tog vi en glass också, och satt där och lyssnade på musik, snackade och så. Mysigt! Nu har Emilia gått hem, och jag ska plugga lite och göra klart min spanska. Tängte lämna in den imorrn så duktig som jag är.
Vi hörs!

Jeansväst




Har sett lite bilder, och fått lite inspiration. Visst är det grymt snyggt med en jeansväst? :)
Det tycker jag iallafall, hittade en gammal jeansjacka i källaren, så tängte klippa av armarna på den så det blir en jeansväst. Fast det kanske blir skitfult, haha aja det är värt att testa. Annars kan jag ju bara slänga den, den gör ingen nytta av att ligga och skräpa som den gör nu iallafall!
Sen kanske man kan köpa lite nitar och sätta fast också, älskar nitar !

Friluftsdag i Alby



helt seriösa...







Idag var jag somsagt i Alby med skolan. Var jättemysigt där, det är typ en sjö, lite bryggor, typ en stor äng och en skog. Och det var superskönt väder också, låg och solade massa i gräset. Hursomhälst, vi började vid 9, åkte dit med Narin. Vi fick typ gå en bit från busshållplatsen men vi hittade iallafall :)
Först hade vi orgentering, det gick inte speciellt bra, haha. Man fattade ingenting från kartan, och vi gick runt och var lite lost i skogen. Efter orgenteringen gick vi ner till vattnet, och jag blev sjuuuuukt sugen på att bada, vattnet såg jättemysigt ut, det lixom glittrade! Haha, och jag fick ju egentligen inte bada, för jag är förkyld. Men jag blev så jävla badsugen så jag tog av mig tröjan och badade i bh och shorts, haha. Det varjätteskönt i vattnet, blev årets första dopp för mig!Sen puttade Klaudia i Narin också, och hon hade mjukisbyxor på sig så dom blev helt dyngsura.

Iallafall, som tur var hade mamma tjatat på mig att stoppa ner extra kläder, hon verkade tro att min kanot skulle välta. Så då kunde jag byta om iallafall. Direkt efter det så skulle vi paddla kanot, haha det var riktigt kul! Paddlade med Narin, och vi var apflummiga. Vi paddlade intill klippor hela tiden, och jag gick av kanot flera gånger. En gång puttade jag iväg Narin i kanoten. Så fick sitta på som en liten egen ö en stund. För Narin var så dålig så hon kunde typ inte paddla tillbaka till mig? Sen kom det iaf några snälla tjejer, och då fick jag sitta i deras båt, så paddlade dom mig tillbaka till min kanot. Fast då hade nån snott min paddel, haha xd
Sen hade jag och Narin vattenkrig i kanoten, hahah vi höll på att välta flera gånger. Jag stog typ upp i kanoten också, det var kul :D

Aja, sen åt vi lunch och efter skulle vi spela brännboll.. Fast jag var inte med, satt typ och sola istället :)
 Har iallafall haft en jättemys dag!


Mot sjukgymnasten

Har precis kommit hem från Alby, var där med skolan idag. Hade iaf jättetrevligt där med mina fiiina vänner ! Fast  var på värsta flumhumöret idag, fast det är ju alltid kul! ;)
Nu ska jag ner till donken, så hämtar mamma upp mig där, se ska vi åka till en sjukgymnast. När jag var där förra gången så fick jag typ några övningar jag skulle göra, fast har inte gjort ett skit av dom.. höhö.
Känner att jag måste byta kläder innan jag går, just nu har jag en tröja med ett kors på och ett par skitfula fotbollsshorts, och dom passar inte alls ihop.

Vi hörs när jag kommit hem igen, kram!



It sucks to be sick



Hej alla fina! <3
Hur mår ni? Jag mår bra, förutom att jag är sjuk... Men börjar bli frisk nu satt det är bra! :) Fast har fortfarande ganska ont i halsen och hostar och så. Men jag drar till skolan ändå imorrn, för jag orkar verkligen inte bara sitta hemma och inte göra nånting en dag till. Har ju vart sjuk i snart en vecka...
Imorrn ska det visst inte vara en vanlig skoldag. Alla 7:or ska till ett ställe som heter Alby och paddla kanot typ! Så det låter väl kul, sen ska vi typ spela brännboll, och ha orgentering. Så jag måste fixa någon matsäck att ha med mig också! Har ingen aning på vad jag ska ha, nån som har en bra idé ? :D


Love this ♥






Dom senaste dagarna har typ vart om bästa i mitt liv. Har vart så galet lycklig hela tiden. Åkt in till stan varje dag för att få se dom. Vart borta i ungefär 10 timmar, och bara fått se dom några sekunder. Men det är så galet värt det!
Dom har stått på dendär balkongen vid mosebacke, och vinkat till alla hundratals, eller tusentals fans. Gaaah det är så himla underbart. Deras leenden är så himla fina, kolla på bilderna, åhh seriöst :')
I Söndags var nog den bästa dagen åkte hemifrån halv 9 typ, sen mötte jag upp Moa. Vi gick till olika hotell och letade, sen drog vi till studion, och så åkte dom förbi med bilen, var typ en halvmeter från Niall, och jag tror han såg mig! <3
En annan gång åkte dom förbi oss med bilen, då stog vi typ 6 fans där, så då måste dom också ha sett oss! :D<3
Har typ sååååhäääär mycket att berätta men det här får räcka. Kan sammanfatta domhär dagarna med att det harvart bland dom bästa dagarna i mitt liv, har sprungit runt i stan, nästan frusit ihjäl, gått runt och vart hungrig, kissnödig, jag har gråtit massor, men jag har främst vart helt underbart lycklig!

Idag är jag däremot sjuk, så får inte åka in till stan idag :'( Imorse när jag vaknade hade jag skitont i halsen, och feber, så stanna hemma. Är sjukt rädd att dom ska åka hem idag, för det har gått rykten om det, isåfall var igår sissta gången jag såg dom, fyfan vad sorgligt :'((

Puss <33


Fredaaaaag!

Dagen började med att jag vaknade på världens bästa humör. Hade ju sett mina framtida män några timmar innan så det är klart man är glad! Var i skolan till klockan 20 i tolv, då tog jag bussen och mötte mamma för skulle till en sjukgymnast. Det gick väl bra där iaf, efter skjutsade mamma hem mig, för det var ingen ide att åka tillbaka till skolan igen.
Fick iaf värsta ångesten förut idag, kände mig som ett jättedåligt fan för att jag hade stått och hängt utanför deras studio igår. Dom var ju här för att jobba och spela in musik, inte för att träffa fans. Jag var ju dock inte som dom där som stog och skrek som psykopater, och kastade grejer på dom.
Men jag tängte iaf att idag skulle jag inte iväg och störa dom, och visa lite respekt typ.
Så jag åkte till grönan istället med Zelda Angela, och Narin. Fast jag tängte bara på 1d hela tiden och ångrade mig att jag inte åkte till deras studio istället. Det var ju hundratals fans där, så det hade ju inte dirrekt gjort någon skillnad om jag var där eller inte. Dom hade iaf visst stått och vinkat från en balkong eller bro såg det ut som. Åååh, jag hade velat vart där. Varför skulle jag till grönan för?
Aja ska inte deppa ihop för det, såg ju ändå dom igår och är helt sjukt överlycklig över det så aa. Men tror jag ska in till stan till deras studio imorrn istället då! :) Så aa vi hörs!

Glömde ta bilder på grönan idag, så ni får två bilder från innan jag drog till grönan + en video som jag hittade från random på youtube!

  






Det är inte min video utan jag hittade den på youtube. Den är från idag, och det var typ flera hundra fans som stog neranför.

wr7mk.jpg
En bild Paul la ut på twitter på alla fansen! Önskar jag va en av dom, fan! :(

Gårdagen

Igår stog jag först ut med en hel dag i skolan. Gick runt och var grymt nervös hela tiden, kunde inte tänka på någonting för utom 1D. Efter skolan mötte jag upp Moa och Lina och drog in till stan med dom. Första gick vi runt och leta lite innan vi fick reda på var deras studio var. Vi kom till deras studio runt 4 tror jag, då var det typ 100-200 fans utanför. Vi stog där i några timmar och bara väntade på att killarna skulle komma ut. Känslan var helt underbar att man bara var några meter från killarna. Vi stog lixom precis utanför ett hus som dom befann sig i. Det var iallafall grymt många fans som var helt dumma i huvet där. Dom trängde sig fram så dom stog längst fram, sen stog dom och skrek som fan, och puttades och aa, dom skapade typ kaos. Snacka om att dom sabbade för oss Directioners som verkligen ville träffa killarna. Dom tjejerna verkade tro att det var större chans att killarna skulle komma ut om dom skrek lite högre typ.
Iallafall, efter några timmars kaos, när det hade kommit polisbilar och  så som omringade studion så sa vakterna att killarna skulle komma ut. Alla stog som hypade och väntade. Tillslut så kom dom ut och det blev såklart kaos. Jag stog ganska långt fram. Jag var kanske bara lite mer än en meter från staketet, och ändå såg jag bara några av killarna. Jag hade världens panik och försökte hoppa för att se dom. Såg bara skitlite iaf. Det gick sjukt snabbt, och tillslut slutade många skrika och puttas och då såg jag att dom hade gått in i studion.

Efter det började mycket folk dra hem. Men jag Moa och Lina stannade kvar. Vi var kanske bara 15-20 tjejer kvar där då. Och vi stog kanske en meter från dörren till studion och snackade med vakterna, och försökte övertala dom att killarna skulle komma ut, men dom var skitsura och vägrade.
Och vet ni vad som hände sen!?!?! Paul kom ut, och vi stog typ och snackade med han!!!!!!! Jag skakade han med han, och han hadeju fucking rört killarna, så jag hade deras baciller på mina händer!
Sen tog jag foto med han fast den bilden finns på moas mobil. Men asså fatta vad coolt ändå, Paul!
Aja iallafall, ibland så öppnade vakterna dörren in till studion, och vet nI!?!??!? Vi såg in då, och vi såg killarna sitta i en soffa där inne och kolla på tv! Det var helt sjuuuukt! Och en gång när dörren öppnades så ser jag en blond kille titta rakt på mig. Fatta, Niall hade kollat på MIG! Helt sjukt! Fast Moa stog också där då men vi var dom ända som stog rakt framför dörren då. Så det var oss han kollade på. Åhh gråter nu när jag skriver dethär, är så himla glad! Men iallafall det började bli sjukt kallt. Jag hade bara ett linne och  en jeansjacka på mig, det ösregnade så mina kläder var ju helt dyngsura! Har typ aldrig frusit så mycket, stog i timmar i sträck och bara skakade. Och klockan var typ 9, mamma ringde typ hela tiden och tyckte jag skulle komma hem. Så tillslut gav vi upp, vakterna lovade oss att killarna inte skulle komma ut förrän klockan 2 på natten då dom skulle hem till hotellet. Och vi skulle aldrig få stanna där så länge. Vi skulle antagligen frusit ihjäl innan dess, så vi drog hem :(
Kom hem vid kanske halv elva igårkväll, var så jävla lycklig! hade stått i timmar utanför deras studio och frusit, vart lite hungrig, kissnödig, haha. Men snacka om att det var värt det!

Ojj då heheh dehär blev ett väldigt långt inlägg.... xd Haha, blir så att jag bara skriver och skriver... Förstår om ni inte orkade läsa höhö :D Hade tängt att skriva vad jag har gjort idag, men det får bli i nästa inlägg dårå, puss!


Några fans som stog utanför studion... '






När dom kom ut ... :'))) Jag stog typ 10 meter ifrån dom :ddd


En bild från precis innan vi gick typ haha. One Direction var i detdär huset då, fatta ! Haha, fast dendär vakten som man ser stå där, han var skitsur, tvingade oss stå på andra sidan gatan typ...

Ajaaa, det var iaf världens bästa dag, stog nästan 6 timmar utanför studion och fick inte ens se dom 1 minut. Men det var så himla värt det!!

Fy satan vad vackert ♥



Oh gosh! Herregud säger jag bara, gud vad fint! Är helt rörd sitter här och gråter. Har lyssnat på den ett par gånger nu så börjar lära mig texten, men det går fan inte att sjunga, tappar typ andan då.
Asså åhh det är så fint, han är så himla himla underbar. Skriver en låt till sin mamma, gud så fiiint. Snacka om att denhär killen har ett stort hjärta. Lyssna på texten lixom. Shit kjsbhnaltrhnlmtö, dööör!
Åhh och jag älskar Pattie, är så jävla tacksam mot henne.

gosh, aja ska lyssna på den ett par gånger till och bara gråta ut lite. Bloggar sen!

If I was your girlfriend I never let you go

Hejsan folket!
Nu börjar min statetik gå upp lite, eller den va lite högre igår än vad den brukar va. Det är bland annat därför jag inte bloggar så ofta längre, man blir inte så taggad på att blogga när man knappt har några besökare lixom.
Men aa, sitter hemma just nu, som vanligt skulle jag egentligen behöva plugga hehe xd
Fast orkar inte justin nu iaf! :)
På fredag tror jag att jag ska till grönan med Narin, hahah har knappt vart någonting på grönan, fast jag har guldkort.
Så skulle ju kunna åka dit varje dag typ, fast då tröttnar man nog?

Aja nu ska jag sluta babbla för har ändå ingenting intressant att säga ;)


Är med och tävlar om en Bikini!


Är med och tävlar om den här snygga bikinin! Den finns att köpa häär!
Eller så kan du också vara med och tävla om den på facebook, http://www.facebook.com/#!/photo.php?fbid=422335137777299&set=a.228579933819488.70619.226132587397556&type=1&theater

Justin Bieber - Boyfriend ♥

Åhh vad underbar han är♥
Herregud, seriöst, när han sitter där och spelar gitarr, och när han sjunger det där ljusa, samtidigt som han ser så gudomligt snygg ut, gosh får rysningar! Och visst är han jävligt het när han åker bil, och när han ler, och åhh allting han gör :')
MIHIHI, och den har fått över 3 miljoner visningar på under 24 timmar, så jävla stolt! :')
Hej då, nu dör jag.

Min Fredag

Tjaaa!
Idag efter skolan satt jag hemma lite. Vid klockan halv 6 ungefär drog jag bort till Torvalla, för att kolla på match. Satt vid sidan om och kollade på matchen med Olsson, samtidigt som vi lyssnade på musik, snakcade och så. Tjejerna kämpade iaf grymt bra, vi hade inga avbytare. Plus att dom bara va 10 spelare, en för lite alltså.
Sen när det bara var en liten stund kvar av matchen gick jag och Olsson och träffade Linus en snabbis. Fast då när jag kollade på klockan så var det typ 45 min tills jag skulle vara i Tyresö på dansen. Så fick skynda mig hem, välja kläder snabbt, åt en halv pizza, sen fick jag skjuts dit. Fast kom lite sent iofs hehe :D
Där var det iallafall grymt najs, det var ju genrep, så först satt vi och kolla på alla andra danserna. Alla var jätteduktiga så det var kul att kolla:) Sen var det vår tur att dansa och det gick bra. Det är så himla kul att dansa, gaah älskar det! Extra kul att dansa på scen också! :D
Nu är jag iaf hemma,sitter och dricker fanta och kollar på världens bästa musikvideo som kom ut idag ♥

Puss


Jag vet, jag är världens sämsta bloggare !

Har inte bloggat på kanske 1 och en halv vecka eller nåt, sorrryyyy! <3
Har typ helt tappat blogglusten känns det som. Fast nu fick jag lust att blogga ändå! :)
Idag är Lmfao på grönan, och känner mig fett depp för att jag inte kan gå ''/ Har dans genrep ikväll, för har dansuppvisning imorrn. Satt ska gå på det istället. Ska ringa lite kompisar som är där sen ikväll så jag får höra via luren haha :) Aja nu ska jag kanske dra till Torvalla och se när Vendelsö spöar skiten ur älta. Jag kunde tyvär inte vara med på matchen för har typ en skada i smalbenet. Känns skitdåligt att man inte får spela, men om jag spelar nu så kanske det blir värre typ så aa ''/
Men aa, nu ska jag dra, vi får se när vi hörs nästa gång, ska försöka blogga lite oftare än vad jag gjort senaste tiden!


bild tagen nyss!

RSS 2.0