Glad Chey

Hihi, är bara jätteglad just nu. Imorse fick jag reda på att Ulrik skulle till Port73, så drog dit med Rosanna, Ellen och Cornelia halv 3 ungefär. Där träffade vi lite annat folk man kände, bl.a Ivana och Mathiz. Vi väntade där framför schenen i kanske en och en halv timme, sen kom han. Asså, åhh han verkade så grymt trevlig, rolig, och aa bara allmänt skön! Stog där och trängdes i publiken med ett leende på lepparna, och försökte få ögonkontakt med han. Fick faktist det en gång! Och aa, det var grymt helt enkelt, han sjöng tre låtar, Boys don't cry, Fool, och Soldiers. Har inte lyssnat så jättemycket på hans låtar innan, bara några, men jag köpte hans skiva, så kommer antagligen börja lyssna på han en del nu.
Iallafall, när han sjungit klart så fick dom som köpt hans skiva gå upp på scenen, och träffa han, och få hans autograf!!! Så jag fick göra det, men det gick väldigt snabbt, man han bara säga hej, och ta en bild på han typ. Och man fick inte ta bild med han lixom så det var ltie dåligt. Men fick en jättefin bild på han då, när han kollar in i kameran! :D

När vi fått autografer och det så ville alla träffa han igen, och jag ville verligen ha en kram av honom! Så vi gick runt hela coop och port73, så vi kom till baksidan. Stog där och väntade i kanske 20 minuter, såg hans bil stå där så vi visste att vi var på rätt ställe. Sen kom det ut en kille och började lägga in saker i bilen, vi pratade lite med han, och sen försökte han lura oss. Han körde iväg med bilen, och vi typ kuta efter det snabbaste vi kunde, för vi trodde han skulle åka lite längre bort och hämta Ulrik. Men sen vände bilen och körde tillbaka till samma ställe. När vi kom fram dit igen efter att ha sprungit massa så stog Ulrik där! Allla nästan slängde sig på han och krama han, för han sa att han hade bråttom och inte skulle hinna ta fotto med alla. Men jag kramade iallafall typ honom, och Ivana tog en bild då på oss tre. Så vi fick en Friendpic med Ulrik!!!! :D Är så grymt glad! Sen satte han sig i bilen och vinkade lite till oss, hihi skitgullig :D


Här får ni lite bilder!



 










Underbar ♥

Fast som ní kanske hör om ni kollar på videorna så är mitt ljud på mobilen jättedåligt, så det låter helt brusigt typ, men det är bra ändå! :))


Lycka



Träffade Ulrik idag, två gånger! Såg honom också sjunga, han var så jävla fin. Och hans röst asså, Ihhh :D
Som ni ser på bilden så kramar jag typ han, dock var jag asful på bilden eftersom jag hade värsta paniken då, och hade precis sprungit typ 100 meter när bilden togs.
Fick med mig hans autograf hem, och ett stort leende på lepparna. Mhihihi, jag är kär <3


Skriver ett till inlägg snart, där jag berättar mer och lägger ut video när han sjunger och så! :)

Ulrik Munther i Port73!

Är på jättebra humör just nu! För Ulrik Munther ska till Port73 idag! Jag ska självklart dit, ska dit med Ellen och Rosanna tror jag. Men är fett taggad, Ulrik är så jävla söt, och har så fin röst och bra låtar!
Yääää :D
Fast innan jag drar dit måste jag städa, för vi får typ gäster i kväll.
Men aa, ska väl börja städa nurå. Vad ska ni göra idag? :)


Don't need makeup, to cover up





Hade inget smink idag faktist! Modigt av mig va? :D
Men det var för att jag inte hann sminka mig imorse, vi var tvugna att städa vårat rum, sen hade vi slöjd, och efter det fick man springa iväg och äta lite snabbt, för sen gick bussarna.  Haha, var jättestressad, och orkade inte sminka mig så sket i det helt enkelt.
Dock så stämmer inte riktigt rubriken, hahah för jag behöver veklrigen smink ! :D


Hemma efter en grym vecka !

Kom hem för några timmar sen, har ju vart med skolan i Falun i en vecka. Grymt najs har det vart! Har chillat med mina fina vänner, flummat, ätit goodis, vart ute, och sen har vi ju också haft skola, det är ju egentligen därför vi åker dit. Men det är typ bara chilliga ämnen, typ slöjd, hemkunskap, bild och sånt.

Nu är jag iallafall rätt trött. Gårdagen var rätt kaoz, haha. Det var typ ett disco då, egentligen sög discot, haha dålig musik osv. Men aa, älskar att dansa, så de är ju alltid kul! :D Sen drog vi ut lite , gick typ till spökhuset, var fett läskigt att vara där när det var mörkt, sen sprang vi runt lite ute. Efter satte vi oss i ett tv rum med lite najs folk. Satt och lyssna på musik (Justin Bieber) med Angela, och helt plötsligt gick brandlarmet. Fast jag var faktist helt lugn, fick inte ett dugg panik, det var nog för att jag lyssna på Justin Bieber. Så vi va iallafall tvugna att ställa oss utomhus i kylan. Iskallt var det, hade bara shorts och linne, men jag tänkte inte alls på att jag frös, tängte bara på Justin, hihi :D
Fast sen när vi fick gå in igen så var det jättemånga som grät, för brandmännen trodde typ att larmet skulle gå i natt igen. var jättemånga som satt i korridoren och grät. Lite senare började jag också böla, kände mig typ som världens sämsta kompis på grund av en sak som hände. Efter det fick jag typ världens huvudvärk men tillslut somnade jag haha xd

Aja, veckan har ändå vart grym. Har så jävla fina kompisar som är guldvärda, älskar er <3 Ni har gjort veckan bäst!

Har btw knappt tagit nå bilder under veckan,  men ni får några bilder iallafall!







Måste packa klart nu

Kom hem för kanske en timma sen, hade tängt packa klart det sissta direkt när jag kom hem, fast jag råkade sätta mig framför datan istället. Ska försöka slita mig och packa klart skiten. Sen drar jag till Narin, slaggar där i natt, och imorgonbitti så blir det falun. Är gryyyyymt taggad, har längtat att åke dit typ ända sen vi åkte där ifrån senaste gången, och det var typ första veckan i sexan, alltså har jag typ längtat i ett och ett halvt år?
haha! Aja, här får ni en bild på dagens outfit!

   

Mini-shopping






Drog till centrum en snabbis med Narin, behövde handla lite grejer till Falun.
Köpte ett par solglasögen, för mina andra pilotbrillor är typ helt trasiga, så behövde ett par nya, fick också med mig en ögonbrynspenna, för jag har tappat bort min andra... Sen blev det två ansiktsmasker, en till ikväll, sen tror jag att vi tjejer i mitt rum hade bestämt att ha ansiktsmasker nån kväll i falun, så tar med mig en dit också.
Köpte också en hårfärg, hade tängt slinga håret idag, med det tyckte inte mamma, så får väl lyssna på henne och göra det efter falun istället.

Puss!


31 HOURS



Har suttit och kollat på den här videon ett tag nu. Först sitter jag bara med ett stort smile på lepparna och gungar i takt till musiken. Sen början mitt hjärta dunka snabbare och snabbare och när han börjar sjunga så stannar typ mitt hjärta och sen får jag typ massa rysningar,och sitter och stirrar desperat på dataskärmen, fäller några tårar för att den här låten kommer bli så jävla grym. Herregud vad jag älskar Justin.
Ville bara att ni ska vara förberädda på att världens bästa låt har kommit ut på itunes om 31 timmar.

O   M   G


Hungerspelen= Grym!

Kollade på hungerspelen idag med Narin. Grym film säger jag bara. Haha, fast vi satt typ och asgarvade genom halva filmen, på typ sorgliga ställen också. Haha, äkta oss! Fast hoppas vi inte störde dom som satt bredvid? Vi var typ aldrig tysta... Aja, vi kollade lite i affärer också, fick med mig några saker hem, ett linne, och lite underkläder. Fast jag glömde köpa några saker som jag behöver till Falun, så får väl springa upp till centrum imorrn och köpa det dårå.


    




   





-älskar dig bestisfestis♥


Dagens oufit

 

Mot Bussen

Ska dra mot bussen typ om en stund, och möta Narin där. Sen tar vi bussen till Sikla och går på bio där. Ska se hungerspelen, filmen verkar grym! Har läst böckerna, fast det var rätt länge sen, men böckerna va asbra, så filmen blir nog inte sämre!
Sen i sikla kanske vi kollar lite i affärer också om vi hinner, behöver köpa lite småsaker till falun!
Aja, pusshej, lägger ut dagens oufit om en stund :)

 

Stressad

Är lite halvt stressad nu för jag måste packa till Falun. Ska ju dit en vecka med skolan. Men när jag öppnar garderoben, så ligger det bara massor av gamla fula klääder där. Typ inget som går att använda... Haha, så hittar typ inga kläder att packa ner, allt ligger säkert i smutsen. Och vet lixom inte om jag hinner att tvätta saker, för jag åker ju på måndag, och ska till Narin imorrn och sen slagga hos henne, så då måste jag ha packat allt imorrn. Blir så sur, alltid jag som ska börja packa i sissta stunden, och sen glömma något viktigt. Åhh vad jobbigt, haha!
Sen måste jag börja fixa mig snart också för ska  till Sikla lite senare idag med Narin för vi ska gå på bio.




Gammal bild, mitt hår ser helt kaos ut på den bilden,hahah!


Måste ha!



Dom har fått in massor av sånna här, grymt snygga jeansshorts på Gina Tricot. Jag är helt kär i dom, måste köpa, seriöst! Tänk att gå runt med sånna i sommar, passar perfekt till bruna ben. Fast jag kommer som vanligt inte bli nå brun, menmen!
Ska iallafall kanske köpa dom idag, vi får se. Klart värt 299:- ju! Fast det fanns några av dom slitna shortsen som kostade 399:-

HejJagÄrVärldensSämstaBloggare

Förlåt så mycket att jag inte bloggat på kanske en vecka? Men det har vart mycket kurs och skit i skolan denhär veckan så har tyvär inte hunnit/orkat blogga.
Iallafall, efter skolan drog jag till allé med lite folk. Köpte godis till Falun. Ska ju åka dit med skolan på måndag , och det kommer bli gryyyyymt! :D
Sen när vi köpt godis så åkte jag hem, sitter hemma vid datan nu. fast tänkte sätta mig ute på ballkongen i solen istället och plugga lite. Behöver plugga geografi, för den skulle man egentligen lämnat in idag men jag hann inte klart höhö xd Så måste bli klar med den tills på måndag, så puussshej leverpastej!





Hur kan man vara såhär snygg?

Boyfriend Cover 1 Boyfriend Cover 2


Hihi, undra hur länge jag har suttit och bara glott på dom här bilderna? Ett tag tror jag ;)
Men åhh han är så snygg och OMG :D
Men nån av dom här två bilderna kommer vara omslaget till hans singel Boyfriend. Vilken tycker ni är snyggast? Själv kan jag inte välja, han är lixom så obeskrivligt snygg på båda! Men i den bilden till vänster så kollar han ju in i kameran, och då är det som han kollar på mig. haha, den känslan går verkligen inte att beskriva!
IHHHH! :D


Directioners day ♥



Idag är det Directioners day. Så alla directioners har gått runt med ett sånt där märke på handleden.
Fast jag skrev som vanligt jättefult, hahah. Så ni får inte se en bild på min handled, ni får nöja er med en bild som jag snott från random.

Men den där åttan betyder ungefär för alltid eller nåt. Så det blir alltså Directioner föralltid eller något sånt, gulligt va? :D


Ljusa jeans



Köpte dom här jeansen för några dagar sen, på Gina tricot för 299:-
Behövde verkligen ett par nya jeans för hade inte alls några snygga innan. Alla var antingen för små eller förstora, eller så var dom bara inte ett dugg tajta. Dom här var iallfall lite tajta :)
Men köpte iallafall ett par ljusa jeans. Tycker det passar lite bättre nu till våren! :)


13 DAGAR!

MHHIIHIHI, jag dör!
Tretton dagar kvar! :D Tills Justins låt Boyfriend kommer ut! Ni fattar inte hur mycket jag längtar :DDDD
Och idag så var det en månad sen också som jag såg One Direction :'( Kan inte fatta att jag såg dom, känns helt overkligt. <3



Justin, can you just Call Me Maybe? (a)

Tisdag

Hola amigos!

Idag i skolan så hade vi idrott sissta lektionen. Efter så gick vi direkt till bussen, orkade inte byta om så fick gå i shorts. Haha, men det var grymt skönt kan jag lova. Frös inte ett dugg faktist. En stund gick jag bara i shorts och linne utan att frysa. Och det har man ju typ på sommarn. Alltså är det ett tecken på att somarn snart är här! (A)

Haha, när jag kom hem så lekte jag och Emilia hemliga agenter, vi försökte fäånga tjuvar! Haha nä, men det var nån konstig bil som stog utanför hennes hus. Orkar inte berätta aja, hade iallafall glömt mina nycklar, som vanligt. Kom inte in i mitt hus och var tvungen att va hemma hos Emilia en stund.
Men nu börjar min dans om 10 minuter kom jag på, så måste springa, puss!

Träning

Asså nej vad sur jag är, 2 inlägg som jag har skrivit idag kom aldrig upp på bloggen, kuuuul... -.-
Aja, kom hem från träning för kanske en timma sen. Jättebra träning faktist. Var inte jättemånga där, men det gick bra ändå tycker jag :)
När jag kom hem så körde jag lite styrketräning. Vi ska typ ha det på idrotten imorrn också. Åhnej, haha asså jag gillar styrketräning, men gillar inte att göra det med massa folk från skolan lixom, hahah xd

Aja pushej!



En ful bild från i Lördags när jag precis spelar match. Haha ser lite tjock ut på bilden, igga det!

Dagens outfit



Lite sent kanske, för har inte ens på mig dom här kläderna längre, men aa iaf. Det här hade jag idag, ett linne (som inte syns på bilden) från Gina Tricot. Trljan är också från Gina, jeansen är köpte i Spanien. Sen hade jag ett par converse som matchar tröjan och en skinnjacka som jag köpte för flera år sedan.


Farsta





Idag efter skolan drog jag till Farsta med Narin. Vi gick runt och kollade lite i cnetrum , och jag köpte två saker. Visar sen! :) Skulle egentligen bytt en sak, men det gick visst inte att byta, så aja. När vi var klara köpte vi iallafalll glass på donken och gick och satte oss ute i solen och åt den. Supermysigt!


VÅÅÅRKÄNSLOOOR!



Hahah, en vacker bild som vi tog i skolan idag. Dock så förstörde jag hela bilden genom att göra en ful min, så kände mig tvungen att täcka över mitt face! Men visst var det härligt väder idag? Tog en ganska lång rast idag i skolan och var ute i solen, jättemysigt! Snodde förresten bilden från ivanas Facebook, ska bara ansluta mobilen till datan, så får ni lite fler bilder från idag!

Söndag

 

Idag har jag suttit och skrivit lite på en bokanalys som jag ska ha på svenska 15. Skrev om Justins bok (sålkart)
Har också suttit och segat en del framför facebook, och juste. Har mejlat in också till gröna lund och sagt att Justin Bieber borde uppträda där i sommar. Tycker ni också borde göra det, mejla till; [email protected] . Eller så skriver ni i deras logg på facebook eller ngt för tänk om dom verkligen kan få Justin till sverige!? :D


I'll pick you up when you're getting down





En bild från i somras. Fy satan vad jag saknar ♥


Hejsan bloggen. Vaknade ganska sent idag, önskar att jag kunde vakna tidigt av mig själv lixom. För om man vaknar tidigare så blir dagen mycket längre lixom! Fast idag ska jag ändå inte göra något speciellt. Behöver plugga så ska stänga ner facebook, twitter och blogg.se så jag kan koncentrera mig. Haha, men har precis kollat igenom lite bilder från i somras, och saknar det så jävla mycket. Fatta vad skönt, slippa skolan och bara skita i allt och ha kul.
Aja, innan sommarn måste jag iallafall fått några steg redovisade i skolan, så det är väl bäst att jag börjar nu...

Vinnarlåten



Jahapp, då var det denhär som vann då. Jag tycker iallafall den är riktigt bra, tror den kommer komma åtminstonde top 5 i den dära när alla länder tävlar. Haha, har glömt vad den heter!
Men det var ganska många bra låtar som var med i finalen. Alla som var top 3 var värda att vinna tycker jag.
Har förresten blivit riktigt kär i Ulrik, hihi :D Skulle rösta på han, men kom på det typ 30 sekunder innan det var försent. Så hittade alrig numret och han alrig rösta tyvär. 

Aja, vad tycker ni, var det rätt låt som vann? :)


Hemma

Kom hem från Linnéa för kanske en timma sen? Åkte hem rätt så tidigt eftersom jag har match idag. När jag kom hem så städade jag lite, haha mamma tyckte mitt rum såg värre ut en hur det ser ut hemma hos en knarkare eller nåt. Haha, fast jag erkänner, det var inte så fint. Halva min garderob låg på golvet. SÅ verkligen typ hela golvet var täckt med högar av kläder, haha xd 

Här får ni en bild från idag när jag satt och väntade på bussen vid linnea, puss! <3


Igårkväll

Sov ju hos Linnéa igår. Vi kollade på två filmer, först kollade vi på  ''Allt för min syster'' jättebrafilm, fast har sett den några gånger tidigare. Men iallafall, den är fett sorglig. Man sitter och gråter hela tiden typ av andra halvan av filmen, eller jag gör det iallafall haha. Sen kollade vi på ''Never say never'' har sett den typ tre gånger nu denhär månaden xd Men den var lika bra som alltid. Satt och log med ett fånigt leende åt tv:n under hela filmen, sen grät jag, satt typ och skakade nästan och försökte andas normalt. Haha tönt jag är xd


Lika som bär?

Haha, en gammal bild på mig och Linnea från somras. Vi var rätt så lika där ju, alla säger att vi såg ut som tvillingar på skolfottot. Fast nu är vi ju brunetter, där va vi ju rätt blonda :)
Vad tycker ni, hah var vi lika?

Hos Linnéa!

Sitter hemma hos Linnea just nu. Ska slagga här inatt, satt det blir najs! :)
Vi drog hit efter skolan, fast min lärare är så grymt jobbig, så jag fick inte gå. Var tvungen att stanna kvar och sitta ensam i slöjden. Grymt drygt, han fick för sig att jag skulle sitta där och plugga, men kunde inte koncentrera mig ett dugg för var så arg på honom. Sen när jag försökte springa och smita så typ skriker han på mig ashögt och bah; JOHANNA EKMAN, KOM TILLBAKA! haha, lite kul iofs men vågade inte fortsätta springa för var rädd att han skulle jaga mig. xd
Aja ikväll ska jag och Linnéa iallafall ha filmkväll, med lite bra filmer och massa godis. Så hare bra, vi hörs! :)
Arkivbild!

Plugg!

Tängte plugga lite nu, haha skulle egentligen gjort det direkt när jag kom hem från skolan. Men fastnade här framför datan i några timmar istället.. Ups :D Ska iallafall göra klart engelskan, redovisade halvt idag, men jag hade glömt att göra en uppgift så det är den jag ska göra nu. Men ska skriva om sina framtidsdrömmar, eller vad man drömmer om typ. Så gissa vad jag ska skriva om? (Gissade ni Justin Bieber så gissade ni rätt)












Ed Sheeran ♥

Sitter här och deppar över att jag missade när Ed Sheeran när han var här i Sverige i Torsdags och Lördags förra veckan. Var ju i Vemdalen då.
Har iallafall kollat på några videosar från när han sjöng här i stockholm. Verkade jätemys, han sjunger så jävla vackert ♥ Åhh jag hade så gärna velat vart där! Missar alltid saker när jag reser bort på loven. :( Missade ju Avicii också, sen skulle jag gått på Rihanna i höstas om jag inte hade vart i spanien då. Fast den blev ju ändå inställd (;




Tjuvar i skolan?

Hejsan, kom hem för kanske en timma sen. Fast när jag kom hem så hittade jag inte mina nycklar, så fick vänta i en kvart ute i kylan tills pappa kome hem och öppnade åt mig. Känner att jag måste hålla bättre koll på mina nycklar, och andra saker. För det är folk som snattar i skolan. I min klass så var det tre personer som blev av med sin Iphone på två dagar. Och man vet lixom inte vem det är, men man vet ju att det är nån i skolan lixom. Så man vet inte vilka man ska lita på!? ;o haha, fast jag har ju bara en gammal tele just nu, så tror ingen skulle vilja sno den. Men fyfan vad onödigt att sno saker, seriöst. Dom som gör det måste ju vara helt störda. En Iphone är ju lixom värd flera 1000, och jag fattar inte vad meningen är, för det går ju inte precis att använda dom eftersom dom har spärrat dom och aa.
Så jag tipsar er; håll koll på era saker, och lägg inte era iPhones på bord och gå därifrån, haha.

Aja, här får ni en jättevacker bild från igår på mig och min fina syssling ♥


Orkar man kolla?



Denhär videon har spridit sig överallt typ på facebook, twitter och bloggar. Har ingen aning om vad det är för något men alla säger att den är värld att kolla på osv. Men varför ska man kolla på den om man inte vet vad den handlar om? Hahah, nä men jag orkar inte kolla på den just nu iallafall, kollade dom första sekundrarna men den verkade läskig xd plus att jag inte har tid. Får kolla på den imorrn isf.

Har haft träning idag, sen tränat lite hemma. Haha, varje dag tänker jag att jag ska plugga hemma efter skolan, men grejen är att jag hinner aldrig! Får väl plugga lite imorrn då, för då har jag ingen träning. Sen på fredag tror jag att jag ska gå på bio med Lindell, och sen ska vi slagga tror jag. Och på lördag har jag match i hässelby, hihi grymt taggad! :D


 


Dagens outfit



Det här hade jag på mig idag, t-shirt med kors på från gina tricot, ett par jeansshorts som är köpta i Thailand, tights, converse, och en gammal skinnjacka!
hade även typ mittbena idag, har det typ aldrig annars. Sen hade jag en liten luggfläta. Fast passar inte i den frisyren, så bytte till vanlig snebena efter halva dagen.

Dingadingadingadingdingding, HÄR GLIDER KINGEN IN!






Hahah, den låten asså! xd




Hej alla!
Har tränat lite nu, först hade jag dans, efter gick jag hem och åt lite middag. Nu har jag kört lite styrketräning här hemma, tränat magen och lite sånt, satsar på att bli lite smalare till sommaren. Nu när snön har smält så tror jag ska börja dra ut och springa lite också, så man får bra kondition! Jappjapp. haha, ursäkta för den där fula bilden där uppe, blir alltid helt röd i fejset när jag tränar! :( 
Fett jobbigt! Aja, nu ska jag strecha, sen hoppar jag in i dushen, vi höörs!  



Skridskor

Åkte skridskor med skolan idag. Kan inte säga att det gick jättebra, men det gick väl okej, haha. Vi fick typ öva på att stanna och massa annat svårt. Åkte mest med Johanna, Linus och Felix, kände mig grymt dålig etfersom alla dom tre är jätteduktiga. Åker ju typ aldrig skridskor, bara typ en gång om året (när vi åker med skolan) så får väl skylla på det, att det är därför jag e dålig :D  
Men aja, här får ni några bilder från idag, tog knappt några bilder och dom jag tog blev bara suddiga för har ju en gammal sony ericsson mobil just nu.




I skolan

MHejsan sitter i skolan just nu med emilia ellen cornelia och jessi, bloggar från emilias iphone!Om en stund är det lunch, och efter så ska vi dra till ishallen i tyresö för vi ska åka skridskor. Haha vi får se hur det går, sisst jag åkte skridskor så råka ja slänga en klubba i huvet på min kompis, uuuups! Haha aja nu ska jag plugga lite, pusshej bloggar efter skolan :d

Ny mobil, eller?



Haha, får ha denhär gamla mobilen (tillfälligt) eftersom min Xperia har aids, så den ska in på lagning nu!
Hoppas den inte går att laga, för då kanske jag kan få en iphone, eller så får jag köpa en! För Xperia suger ju, min har blivit helt crazy, den typ gick in på massa random appar, utan att jag rörde mobilen, den kunde typ gå in på fb och gilla massa saker, eller skriva egna statusar. haha, det var fett creepy, sen kunde den ringa och smsa folk också, utan att jag gjorde nåt, haha. Och det var typ 100 andra saker som inte funkade heller.


Men är inte alls van med såna här gamla mobiler, haha glömmer typ hela tiden att det inte är touch, sen fattar jag typ ingenting, och det är fett svårt att messa med denhär. haha, aja jag vänjer mig väl!


Börjar blogga igen !

Hej alla fina! :)

Har inte bloggat på väldigt länge som ni kanske har märkt. Har ju haft bloggpaus, men nu tängte jag börja blogga igen! Hoppas inte alla läsare har försvunnit nu, för statistiken har inte direkt vart jättehög under bloggpausen. 
Har iallafall precis lagt in en ny design, fast den är inte helt klar, ska fixa lite detaljer sen. Men det hinner jag inte nu, för måste byta om nu för har träning snart.

Men pusshej! (:


RSS 2.0