Bilder från i Fredags

 
 
 
Grym kväll asså, älskar er tjejer!
 

Kyrkan

Tja bloggen, idag har jag vart i kyrkan, haha om ni undrar varför är det för att jag ska konfirmera mig! Är fett sur, för missade mitt lags sista match denhär terminen på grund av det.... Hade tängt att gå och kolla på den, men nej så blev det inte!
Var i kyrkan i typ två timmar, var rätt segt men änd helt ok, hade kul ändå tack vare mina fina kompisar. Kände rätt många i min grupp så det är najs, sen i sommar åker vi till gotland i två veckor,kommer säkert bli grymt mys! Skulle egentligen åkt till Italien, men där skulle man bo i en by uppe i bergen där man inte fick ha på sig shorts eller linne och sånt, för man får inte visa sina knän och axlar? Så då skulle man få gå runt med fula och varma kläder, det skulle typ förstöra halva resan typ. Fast det är säkert kul där ändå, men det kommer det ju vara på Gotland också!
Nu är jag hemma iallafall, ska va det resten av dagen för jag måste städa mitt rum och plugga! :(
 
 
 
 
 

Last night

 
 
Haha gud vad kul vi hade! Var hos Tuva med massa awesome brudar och firade Tuva och Lindell som har/ska fylla år. Grym kväll iallafall! Blev dock lite smått kaos haha, sen gick vi och la os vid kanske halv tre. Då låg jag Lindell och Angela och snacka i säkert nästan två timmar. Låg också och var skiträdda och trodde att det spöka, och resten sov på nedervåningen haha. Kommer säkert bilder ikväll eller i morgon för att vi hade tre systemkameror, så får vänta till dom har lagt ut bilderna på bloggar/facebook. Puss!

Hej.

 
Hej på er! Tog bussen till centrum efter skolan idag och jag och Angela sprang in där en snabbis för att köpa presenter till Lindell och Tuva. Nu är jag hemma, resten av dagen och kvällen så måste jag plugga. För har två inlämningar imorrn, en i Teknik och en i musik. Haha, jag är riktigt stressad eftersom jag har knappt börjat och problemet är att jag siktar mot rätt höga betyg i dom ämnena...Så det kommer ju gå jättebra..;)
Aja ska ta och börja med skiten nu så jag blir klar!
 

Mrs Bieber

 
Fuck cancer :'( RIP ♥
 
 

Knaas

 
Haha bilder från i lördags, bjuder på dom. Då var vi iallafall ett gäng tjejer hemma hos Jessica. Vi åt pizza, snackade, kollade på filmer, skrattade och ja, det blev en hel del flumm. Jag och Ivana fick för oss att vi skulle gå ut och skrämma dom andra, tog på oss några jävla påsar, hahah helt random jag vet. Failade med att skrämma dom andra, dom såg oss direkt haha! Istället hoppade vi studsmatta och tog bilder. Det var iiiiiiskalllt!
 
 
 

Varm outfit

 
Var tvungen att välja varma kläder imorse eftersom vi hade prov idag i aulan. Och i aulan är det alltid iskallt. Seriöst, riktigt kallt, typ som ute förutom att det inte blåser. Så tog på mig en jättemysig och varm stickad kofta från holllister. Älskar den! Fast det brukar bli så varmt med den så den används inte så ofta. Men idag funkade den, hade även en halsduk på mig på provet så jag slapp frysa ihjäl. Haha, det var flera som hade med sig vantar, mössor, filtar och jackor osv.
Provet gick nog ganska bra tror jag? Med tanke på att jag var sjuk när dom andra hade föreläsningar, seminarie osv. Jag har typ bara lärt mig genom att läsa massa tråkiga texter böcker och sånt. Men det gick nog bra, förutom att det tar så jävla äckligt lång tid för mig att skriva prov. Satt i nästan tre timmar och bara skrev och skrev och skrev. Är så jävla seg på att skriva så som vanligt på prov är jag typ en av dom sissta att bli klar... HATA PROV! Som tur är så har vi nästan aldrig prov i vår skola, bara kanske 2-3 gånger per termin!:)
 
 
 

Bäst

Mår så himla bra just nu. Kom hem från stan för en stund sen, var där med mina fina vänner och vi kollade lite på lindex nya missoni kollektion. Tyckte inte det var så jättesnygga kläder, såg mest tantigt ut tycker jag. Yes, sen satte vi oss på ett fik och köpte varsin muffin, sen kollade jag twitter lite snabbt och såg att One Direction kommer till Sverige i höst för att uppträda på x-faktor! Vart så himla glad, åhh älskar det här! :D
När jag kom hem så blev jag ännu gladare än jag redan var för då låg min bok som skulle ha kommit för typ två veckor sen i brevlådan. Är helt överlycklig nu, har bara läst några rader och känner på mig att denhär boken är grym. Har läst det på twitter och han har skrivit mycket om hur fansen betyder för han och så... :D Åhhh, kommer nog bli väldigt känslosam när jag läser dom delarna haha.
Älskar livet just nu, lyyyyycklig :D
 
 
 
 

Make up time

 
Nu ska jag sminka mig lite snabbt. Har lite bråttom för ska träffa Ivana i centrum om en timma. Har ingen aning om vad jag ska köpa för present, men man hittar väl på nåt? Ska också byta ett par grejer på gina tricot som jag köpte förra helgen. När jag kommer hem så kommer jag nog inte blogga för då måste jag plugga lite innan jag åker iväg till tjejmiddan. Puss
 

Planer för dagen

(Det här inlägget skulle egentligen publicerats för typ 45 minuter sen, men det gjorde visst inte det)
 
Vaknade för en stund sen och nu ska jag snart dusha. Vid ett-tiden ska jag möta upp Ivana i centrum, måste köpa presenter till två vänner som har fyllt år. Sen blir det hem och försöka hinna plugga lite, fixa mig och välja kläder för ska på tjejmiddag ikväll! Blir nog supermysigt! Men bloggar mer senare, puss!
 
Hahah, ett år gammal bild på mig, blooondie

LIVE WHILE WE'RE YOUNG ♥

 
 
Asså åhh finns inga ord. Sjukt vad man älskar dom här killarna. Och videon är helt perfekt, precis som med allt med dom. Har kollat på videon om och om igen ändå sen den kom ut vid 19. Satt inne på deras vevo och uppdatera sidan hela tiden. Jag såg den nog exakt när den kom ut för jag uppdaterade en sekund innan typ och då fanns den inte.
Sa ju förresten i förra inlägget att jag skulle plugga, men precis när jag publicerat det så skulle jag bara ''kolla twitter lite snabbt'' innan jag skulle börja plugga. Fast grejen var att på twitter så såg jag att LWWY hade läckt ut, den skulle egentligen komma ut på söndag. Vart helt hyper, men ville ju inte lyssna när den är läckt, för man vill ju visa respekt lixom. Såg att den skulle släppas på riktigt tidigare eftersom den ändå hade läckt, fangirlade som satan för den skulle spelas på radio kl 18. Satte på en brittisk radiokanal och hörde bl.a en intevju med Harry och en med Zayn som var helt live, var så galet glad!!! Sen tillslut så spelade dom låten också, två gånger på rad hiho.
Så just nu är jag på världens bästa humör, kan lixom inte sluta le och har världens underbaraste känsla i magen! :D

Plugg

 
Har mixat ihop en supergod smoothie och la i lite av vad jag hittade och hade hemma. Fick bli med jordgubbar, äpple, apelsin och kiwi! Blev riktigt gott, redan druckit upp nästan hela... ''/ Ska sätta mig och plugga i ett par timmar nu, har massor att göra, missade massor när jag var sjuk så har mycket att ta igen! Nästa vecka har vi massor av prov och inlämningar av kursen, så det känns som att jag måste lägga ner all min fritid på att plugga..
Nu ska jag börja, puss 

Skolfotot 2012

 
Hahhahha, och som vanligt blir man jätte onöjd. Hur lyckas man alltid se konstig ut på skolfoton? År efter år lixom...
Får iallafall välja mellan bilderna ovanför tror jag ska ta den till höger...? Eller what do ya think? Ser mobbad ut på båda så det spelar nog inte så mycke roll. Hoppas bara att man ser åt minstonde liiite bättre ut på klassfotot, för det kan ju hela skolan se i skolkatalogen... :S

Ösregn

Hola, efter skolan åkte jag hem en snabbis och åt lite. Sen drog jag till bussen igen och då kom värsta skyfallet, seriöst, kan det regna så mycket!? Blev iallafall helt dyngsur, perfekt lixom. Mötte Narin på bussen och vi åkte till centrum. Fast var bara där en supersnabbis, gick till hm och där bytte jag en sak som jag hade råkat köpa i helt fel storlek, köpte även en bh.
Juste, träffade en gammal klasskompis också som jag inte träffat på två år! Fatta hur sjukt lång tid, gud vad man saknat den bruden asså. Vi bestämde iallafall att vi måste höras och träffas någon gång.
Yes, sen skyndade vi oss mot busshållplatsen så att inte Narin skulle missa sin buss, och nu är jag hemma igen. Var typ bara borta i lite mer än en halvtimma. Nu ligger jag iallafall i soffan och är fortfarande blöt, så ska byta kläder och sen sätta mig och plugga.
 

Hahah typ världshistoriens fulaste bild på mig, ser ut som en förstoppat fågel och mungiporna pekar typ neråt istället för uppåt
 

Outfit



Idag hade jag en stickad mysig tröja, lite instoppat i jeansen, en jeansvest över det+ en tubhalsduk och armband.
 
Vet att vissa bilder blir jätteljusa, speciellt bilden högst upp. Det är för att jag tog i motljus och min kamera suuuuuger! Fast jag ska få en ny i jul, wiihho :D
 

Ont i maaaagen

Hej, skolan idag gick rätt snabbt. Efter lunch så skulle vi åka till IP och ha idrott. Fast jag får ju inte vara med på idrotten, men tängte kolla på min idrottsgrupp. Fast bussen kom aldrig, jävla sl. Så vi fick vänta i typ 10 minuter på nästa buss, så då missade vi en annan buss vi skulle byta till, haha. Så då fick vi gå från trollbäckens centrum till IP, och då hade redan idrotten börjat så alla ville jju typ nästan springa dit, eller gå jättesnabbt. Och jag måste ju egentligen ta det jättelugnt, för om jag sportar kan något i min mage spricka och då kan jag få typ en inre blödning eller nåt och det är tydligen rätt farligt?
Det var iallafall en väldigt chill idrottslektion, säger jag som inte var med, hahah. Men dom fick typ kasta kula och jag fick hjälpa till att mäta hur långt dom kasta. Sen kom rektorn, och vår idrottslärare försvann och skulle leta efter nåt. Så då kunde vi göra lite vad vi ville,  mobofferna kröp in i någon bur då också, hahahha orkar inte.
Sen slutade vi typ och då tog vi bussen hem, skulle egentligen tilll centrum med Narin och byta en sak. Men fick så äckligt ont i magen, vet inte om det var på grund av att jag gick fort? Så drog iallafall hem istället, nu har jag ätit en macka och mår lite bättre nu, så det var nog mest att jag var hungrig:)
 


 
 

Kista Galleria

Där har jag vart idag med Narin. Vet inte riktigt varför vi åkte dit, för det är fett långt och tar rätt lång tid med tunnelbanan. Vi gick iallafall runt och kollade i affärer, så nu är jag femhundra kronor fattigare! Orkar inte foto allt jag köpte och visa just nu för är riktigt trött... Doktorn sa att jag skulle vara trött i flera månnader efter jag blivit frisk, så det låter ju skitkul....
Men är riktigt nöjd med det jag köpte idag, fast jag visar det nog imorgon. Då ska jag bara vara hemma, måste plugga då. Kanske träffar Narin en sväng också för vi ska handla en sak.
Kan inte lägga ut några bilder från mobilen nu för hittar inte min sladd. Så det får bli en gammal bild.
 

Hahah, för ett år sen i Kista Galleria på blog awards, träffa Mange makers för dom hade signering. Hhahah vad ful jag va då
 
 

Morning

 
Hej, godmorgon på er!
Jag vaknade rätt tidigt idag, för en halvtimma sen ungefär. Sen dess har jag vart inne på twitter och suttit och lett mot mina affisher som en tönt, haha känner mig bara allmänt glad idag! Tängte btw ''möblera om'' lite bland mina affisher idag, så alla får plats för har fått några nya som ska upp på väggen! Fast får se om jag hinner det idag för ska upp nu och äta frukost nu, sen ska jag ta mig en dusch och göra mig fräch. Efter det så måste jag städa lite på mitt rum, iallafall plocka upp alla kläder och shit som ligger överallt. Får se om jag hinner plugga lite också, sen ska jag iallafall till kista med Narin. Yes, det är min dag, vad ska ni göra idag?
 

Fredag kväll

Hej alla fina, vad gör ni ikväll? Själv gör jag inget speciellt, mamma tyckte jag skulle stanna hemma eftersom jag precis blivit frisk. Känns jättekonstigt att jag är frisk, trodde aldrig jag skulle bli det ett tag...
Men aa, jag pluggade lite förut, sen har jag lagat mat också, fett duktig. Nu ska jag väl kolla på tv/sitta vid datan resten av kvällen! Min syrra springer runt som en gris och packar för hon ska till Österrike i en vecka. Ska bli SÅÅÅ skönt att slippa henne!
Okej, har inte så mycke att blogga om ville bara göra ett inlägg för att få lite uppdatering! ;) Bloggar mer imorgon, ska till Kista då men bloggar antagligen innan jag drar dit. Pusss
 
 

Höstväder

Uuuuush vad kallt och blåsigt och regnigt det är ute. Höll på att frysa ihjäl på vägen hem från skolan! Plus att jag hade ett rätt så kort linne så min mage stack fram lixom haha, blev riktigt kallt. Skolan idag gick bra, hade matte så det är lixom första gången jag pluggar matte denhär terminen. Ligger jättemycke efter i skolan eftersom jag varit sjuk så länge så måste verkligen plugga i helgen!
Efter skolan när vi vänta på bussen så hittade inte Narin sitt busskort, så vi gick tillbaka till skolan och det var inte där helle...''/ Vi tror någon har snott den, men vi får hoppas att det inte är så och att någon hittar det! Sen drog vi hem, jag kom hem för kanske en timma sen? Ska kanske slagga hos henne ikväll men vet inte om jag kommer få eftersom jag precis blivit frisk. Vi har iallafall planer imorrn, berättar vart vi ska i ett annat inlägg.
 

Tumme ner för det äckliga vädret!    Såg förresten att mitt hår ser jätteljust ut, det är inte så ljust i verkligenheten!

Är jag kort?

Har alltid tyckt att jag är lixom helt okej lång, typ medellång. Det var typ runt trean senast som jag fick sitta ner på skolfotot. Sen dess har jag alltid stått. Men idag på fotot så fick jag sitta ner! Haha, kände mig fett kort!
Men om man tänker efter så är jag nog inte speciellt lång. Dom flesta i min ålder är längre än mig, visst det är några få som är kortare men inte så många. Men det är vissa som man alltid har tängt på som väldigt korta och små, som är typ lika långa som mig nu. Hahah, så börjar väl bli en kortis? Var tvungen att mäta mig och kolla hur lång jag var, och jag var 1,59. Fast det säger inte direkt mig nånting, skulle ni säga att det var långt eller kort?
 
Är ju nästan 1,60 då, och det tycker iallafall jag låter rätt så långt haha :D
 
 

Det jag hade på mig på skolfotot:

Valde att ha på mig ett sött hollisterlinne och mina favvo-jeans från Dr.Denim.
Skolfotot gick väl inte direkt jättebra, var riktig nervös innan att jag skulle råka göra något knas precis när bilden ska tas. Förra året såg jag fett sur på klassfotot, så försökte le lite nu, och jag kan verkligen inte le fejkleenden! Bara om man har en spegel framför och det kunde man ju inte nu. Sen tog hon aldrig bilden, jag fick typ ont i ansiktet av att sitta och fejk-le, så såg säkert riktigt creepy ut, hahah tyvärr:(
Haha, sen var det en kille i vår klass som kom sent och då var vi några som började asgarva, hahah. Fast det var inte så smart för alltid när jag garvar blir jag röd i ansiktet. Och då skulle vi ju ta en till bild så han också fick vara med, hade nog samma fula leende+ jag råkade blinka på en bild+ jag var röd i ansiktet. Perfekt lixom! ;)
Så hoppas att jag inte ser föööör hemsk ut, för jag satt längst fram i mitten och då kanske man syns mycke? :(
Jajajajaj, det blir nog bra hahaha eller inte menmen ;)
 

Apple

 
Sitter och äter på ett litet ''hemmagjort'' äpple nu, haha var ute och plockade på ett träd ute i trädgården nyss. Supergott, mycket godare än dom man köper i affären, dom brukar ju typ vara importerade från andra länder också tror jag? Då är det ju mycket bättre och miljövänligare att bara hämta ute i trädgården, hiho fett smart man är!
Men ska nog göra en macka också för ä mer hungrig! ;) Blir alltid hungrig när jag är i skolan? Är antagligen för att skolmaten inte är speciellt god...
Juste, det har jag inte sagt, var i skolan idag, äntligen!! Var superskönt att komma dit och träffa vännerna osv, hoppas jag kan börja gå till skolan som vanligt nu och inte blir sjuk igen. Det blev jag ju senast jag gick till skolan, mådde mycke sämre. Men just nu mår jag toppen iallafall! Är 99% säker på att jag inte kommer bli sjuk igen!
Nu ska jag som sagt ta en macka, sen ska jag ta och plugga lite så jag kommer ikapp. Tängte också ta lite outfit-bilder om jag orkar, lägger upp dom lite senare isåfall!
 
 

-

Åhh är riktigt jävla arg/lessen just nu, för var på sjukhuset inne på söder imorse och nu har doktorn ringt och sagt att när jag blir frisk så får jag jag inte dansa eller sporta på fyra veckor. Det är för att jag har nåt som heter körtelfeber- det är hemsk, gör äckligt ont att svälja och är törstig hela tiden. Har massa feber som går upp och ner hela tiden och knarkar alvedon, ipren och nässprej.Och av denhär sjukdomen så kunde visst något i magen spricka lätt, för den blir full av blod, SÅ DÄRFÖR KOMMER JAG INTE FÅ SPORTA NÄR JAG BLIR FRISK''/ Så kommer missa massor av dansträningar och ligga massa efter och inte kunna dansen, inte kunna vara med på idrotten i skolan, inte kunna springa osv. Och sen kommer det dröja ett par veckor till innan jag får spela fotboll, typ sex veckor. För om jag får en boll på magen  så kunde den där saken spricka, och tror det är ganska farligt?  Så är äckligt jävla sur och lessen. Allt känns bara himla orättvist. Kommer missa alla matcher denhär terminen, hatar dethär för missade sjukt många matcher förra terminen också på grund av mitt knä. Skulle vara så härligt att få spela en match, mår så sjukt bra av att spela fotboll! 
 Det här är verkligen den värsta sjukdomen jag haft, vart sjuk i TRE veckor nu. Men vill ni veta det positiva? Enligt proverna jag tog idag på sjukhuset så verkar jag vara på bättringsvägen. Det såg bättre ut än vad det gjorde när jag var där senast, i Torsdags. Så hoppas verkligen att jag blir frisk nu, är så äckligt trött på dethär.  Då kommer jag börja blogga som vanligt också! 

School

Idag har jag äntligen vart i skolan, första riktiga skoldagen efter sommarlovet för mig. Hann bara vara i skolan en dag innan jag blev sjuk. Var iallafall riktigt skönt att träffa lite folk och komma bort från mitt hem en stund lixom. Är så äckligt trött på att vara hemma nu, efter att ha legat hemma och vart sjuk i två veckor.
Gick rätt bra i skolan,  mådde jättebra förutom att jag var lite trött. Har sett ganska hemsk ut dock, för har fått massor av kommentarer idag då folk har sagt ''vad blek du är'' ''du ser trött ut'' ''vad har hänt med dig!?'' ''Är du sjuk?'' osv. Hehe, så är nog inte helt frisk, eller ser inte frisk ut iallafall. Men är nog på bättringsvägen. När jag kom hem från skolan för någon timma sen så hade jag liiiiite feber... Så nu ska jag lägga mig och vila upp mig så jag kan komma till skolan igen imorn!
Pusss

Nyss
 
 
 

RSS 2.0