OMG- LÄSKIG TRÄNING

Shiiiit!
Har precis vart på världens läskigaste träning! :O
Först typ var det soligt, men sen när vi började träna så typ började det ösregna!
Och vi hörde åskan lite längre bort! Men den var ganska lngt borta, men det var ändå lite läskigt, och vi blev dyngsura! xd
Men ahh, sen blev det typ lite  soligt och vi fortsatte med träningen, sn i slutet av träningen så började det komma nya moln. MM, och helst plötsligt när vi stog i kön till att göra mål, så ssåg jag och Moa, en liten blixt, precis mellan oss! :O Och det lät typ ''dssss'' asså som det brukar låta om el typ. Och direkt då, när det låtit, så åkte typ allas hår rakt upp i luften! Som när man tar en ballong och gnider den mot håret, det var så sjukt läskigt!
Och lite längre bort så såg alla andra enstor blixt, asså samtidigt, och sen började det mullra.
Men asså det var bara jag och Moa som såg den där lilla blixten, och vi kan ju inte inbilla oss, för båda såg den ju lixom. Men seriöst, om den kommit typ ngra cm lä'ngra åt nåt håll, då hade vi ju typ blivit träfade!
Då hade man väl typ fått värsta stöten?
Fast det var juh ioförsig bara en liten blixt, den var kanske 20 cm, eller jag vet inte den kanske var större, man såg den ju bara i typ mindre än en sekund.
Men uch vad läskigt, man kan juh typ dö av blixtrar, seriöst!? :O

Men sen så slutade det och ska,  och vi skulle typ ha fys, vi körde typ intervallträning. Att man ska springa jättesnabbt först, och sedan jogga sakta.
Men hejj då ska äta nu! :D

 




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0