Anorexia

Fy fan vad hämskt, vi pratade i skolan idag om självkänsla. Då var det en tjej där som gtt i vår skola för några år sen, och hon hade typ haft anorexia. Innan visste jag knappt vad den sjukdommen var, eller visste att man typ inte ville äta då. Men det är typ mycket mer än det oxå, man kan typ få problem med hjärnan och allting, och det är mnga som där på grund av det.
Tjejen som var där, när hon hade anorexia så kunde hon  inte ens äta en vindruva. Hon kunde typ bara äta när hon hade tränat, och då åt hon inte alls mycket, typ bara en vindruva. Och uchhh vad hämskt, tänk om man skulle få det!? ;o Fast jag kommer aldrig få det, har ganska bra självkänsla, eller helt okej lixom. Men skulle aldrig sluta äta! Men tänk om ens kompis skulle få det lixom, skulle aldrig kunna hantera det!
Och hon tjejen som berättade för oss, hon hade typ slösat bort 4 år av sitt liv på det, för hon kunde inte göra nånting när hon hade det typ, kunde inte gå ut med kompisar och så. Sen fick hon ligga på behandlingshem i typ mer än ett år tror jag!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0